Norrköping..

Jag & min älskling åkte in till City Gross för att köpa beck, Stod i tidningen eller i de bladet att dom skulle komma in idag, men när vi väl kom dit så hade inte idioterna dom hemma än, menar var massor som frågade efter dom. Hur dum är man då och skriver i bladet att de Gäller från den 23/7 till 29/7. Då tror ju folk att dom har dom redan i affären. Så andreas och jag åkte dit i onödan. Men var ändå tur för dom att vi skulle handla lite mat också . Annars hade jag fått spader på City gross. menar så ska man väl då inte skriva i tidnings bladet i såfall . Då de blev en stort suck när andreas kom och sa de till mig. Så de blev inget beck tittande idag . Så vi får se om de finns kvar då vi åker in nästa gång, annars tänker jag be dom beställa hem några till och ha samma pris för det också. Folk hade frågat massor efter dom innan oss också! Så det blev en stor besvikelse.

Och när vi var i stan fick jag Parfym & Underkläder av min älskade. Var så sött av honom. Har fått massor av min älskling nu, Två tunikor , Underkläder och parfym. Det är en hel del bara på två dagar =)
Jag är riktigt sugen på att skicka efter en hel del kläder från H&M men har inga money just nu. * ett stort suck*
Finns hur mycket snyggt på H&M nu. man bara vill ha mer och mer..

Nu ska man ta och kila, ska be andreas borra dit hyllorna i köket och tavlorna nu.
Så slipper dom ligga ivägen hela tiden, hi hi .

Hejsvejs.

Linköping igår

Igår var mina föräldrar, ena syster och Jag & så min älskling andreas där.
Först blev de en sväng på det där tråkiga biltema som alla karlar tycker om. hi Sen efter det blev det en sväng på Ikano-huset där jag fick två tunikor av min älskling och sen en klänning från Gina tricot av min mor. Klänningen var ur söt . Älskar den .

Gjorde värsta fynden med kläderna jag köpte, Man fick två tunikor för 149:- och klänningen kostade bara 49:- Och den var ur söt. Dom hade värsta rean i Linköping. Var inne på Bikbok med men hitta inget där, dom hade Jeans för bara 99:- Det är tusan ingenting för ett par jeans.

Men sen blev det ikea, Där köpte jag och andreas jättemycket saker.
Två hyllor som vi ska ha i köket, tavlor och lite annat som behövdes. Vi ska in dit snart igen och ta med en kärra , för vi ska handla en bokhylla som vi ska ha i tvrummet. Fastnade för den jättemycket. det gjorde andreas också ! Så lite inredning blir det allt . kan ju inte se ut såhär. hihiVi hade fått med bokhyllan om inte mina föräldrar och ena syrran var med. men vi får som sagt åka in nästa vecka.

Idag är det inget bra väder ute. så idag blir de att bara mysa här hemma i sängen med min älskling. Just nu är han och kör in en bil med bärgarn, så han jobbar lite. Men de blir pengar. wie Imorse fick han en bärgning klockan halv sju imorse, var en singelolycka emot sonstorp. Förstår inte hur folk kör igentligen, var 3 unga killar runt min ålder och uppåt. Nu ska man lägga sig i sängen och se lite på O.C avsnitt,  är helt fast i dom.

älskar dig honey.

Kolmården.

Såhär har min dag sett ut:
Åkte klockan 10.00 hemifrån för att lämna catch hemma hos min far. Han skulle vara hundvakt åt honom medans vi var borta. För man får som sagt inte ta med sig hund in i djurparken. Och i bilen kunde han ju inte sitta direkt.
Vi var framme vid kolmården runt 11.00 först gick vi in i tropicariumet för de var sån himla kö till djurparken. På parkeringsplatsen när man kom dit trodde man inte sina ögon, hela parkeringen var fullsatt. Ändå var inte vädret jättefint så tidigt, men ändå var de jättemycket folk. Men väl inne på tropicariumet så blev det en hel del bilder. Mest på ormar för att min älskling tycker dem är intressanta. Jag tycker dem är mer äckliga långa saker. Otäcka !
Tog säkert 45 minuter bara där inne. Fick iallafall bra bilder när de är tagen med en mobilkamera ! Riktigt bra.

Sen när vi väl kom ut dit , blev det att stå i kö för att komma in på djurparken, men vi tog iallafall rätt kö.
Så de varade inte där så himla länge iallafall, sen gick vi runt på djurparken i några timmar. Underbart var det att gå runt där med sin älskade. Sen när vi väl kom till tiger world så var de som ett högtalare eller något som lät som en tiger när man gick förbi, och jag hoppa säkert en meter upp alltså , var inte beredd på att de ljudet skulle komma. *Hoppa riktigt högt* Efter det blev det delfinshowen, underbart fint var det. Coolt när de kom som regn med fräna färger i. Mysigt värre, hela lokalen var proppat med folk. Alla i publiken var tvugna att flytta ihop tajtare bara för att vissa inte skulle behöva stå upp. Delfinerna var riktigt duktiga faktiskt, märks att dem är tränade riktigt hårt. Och sen när man väl kom till släktingarna, alltså aporna så såg vi på en ram på en apa att en hette Frida.
Det var lite coolt, att dom har döpt en apa till frida. Var lite fränt , men såg inte om de var såna apor som dem hade nu eller om dem hade dött, men spelar det för roll, var ändå lite sött att det just var det namnet på en apa.

Men sen runt 16.00 blev det att åka hemåt, men innan vi åkte hemåt blev det en tur på stan.
Kika lite , se om man hitta något, Det gjorde min älskling.
Sen när man åkte från stan blev det att hämta catch, han blev glad när man kom, men han ville ändå inte hem.
Han ville vara kvar där, men som sagt det fick han inte.
Så ungefär sådär har våran dag sett ut på kolmården. Underbart mysigt .
Hejsvejs.

BILDER.

                   


frisyren.

Då har man klippt och färgat då. Blev nöjd! Trodde inte att jag skulle bli det men de blev jag. Är inte så van att ha lite kortare hår, har lite kortare i nacken och längre fram, Frisören sa att de var inne med sån frisyr. Kan vissa en typ sån frisyr jag gjorde.

Imorgon bär de av till kolmården då ! Ska bli mysigt att gå runt där med sin älskade. Var säkert mer än 8år sen man var där sist. Så det kommer att bli kul. Och så ska vi kolla inne på tropicariumet. (Tror det stavas så)
Så för hela dagen blir det 620:- för oss båda att gå in på båda ställena.
Inte så farligt ändå, men de ska bli kul ..

Föresten hårfärgen blev ljusbrunt med en lite mörkare slinga fram i luggen. Det blev as läckert ! Andreas tyckte att jag blev söt och vacker !

snart dags för lilla frida att sussa lite , ska upp tidigt imorgon.
Ska åka och lämna catch hos min far för att han ska vara hundvakt åt honom. för man får närmligen inte ha med sig djur in där . så han får vara där och busa av sig lite ! Tänkte ta och läsa lite bok innan man sussar. Läser en bok om martina haag  , tror hon heter så.
riktigt bra bok, Det är andra boken jag läser om henne !
skriver lite imorgon om hur dagen har varit och så : )
Så tack och hej leverpajstej ! !


Grattis

Idag fyller min lillebror 17 år , Grattis Brorsan !
Och idag ska man till frisören då, Ska bli kul med lite förändring.
Har funderat på att klippa det lite kortare, men ändå vågar jag inte.
Men har några timmar till att fundera på hur jag ska klippa mig !

Men de lutar nog att färga håret lite ljusare nu. Är riktigt sugen på det.
Är trött på mörkt hår nu, man ser så blek ut i det.


Annars idag blir det att ta det lungt.
Så himla trött på detta väder, det kan aldrig vara fint ju.
enda dagen som varit fint var i måndags.
Föresten imorgon ska jag och andreas till kolmården.
Vi sa att vi åker bara för att komma bort lite .
Så imorgon ska min far vara hundvakt åt catch.
Så vi får en hel dag på kolmården.
Hoppas på bra väder bara.
Annars lär man väl bli tokig. men klarar sig fint ändå !

Dagens åktur

Blev en liten konstig rubrik, men visste inte vad jag skulle skriva!
Idag blev de en tur till Rejmyre för att hälsa på min vän susanne och hennes familj.
Vi åkte dit för att se Freja 10 veckor. Och så catch och Freja fick leka av sig lite, Det blev en hel del fotografier.
Lägger in lite bilder från dagen här sen ! Så får ni se hur söt freja är . = )

Annars har vi inte gjort ett dugg idag, Mest bara slappat här hemma och städat lite med. Imorgon ska man till frisören då, ska bli härligt faktiskt. Ska färga och klippa :D
Vet ännu inte hur man ska klippa sig, är sugen på en förändring. men frågan är hur ? hi någon som vet någon snygg frisyr , så kommentera gärna då = ) ska klippa mig 15.30 så innan dess får ni skriva en kommentar gärna. * ler *

Blir nog att snart lägga sig och sussa, har inget bättre för mig.
min älskling spelar lite X-box nu men jag lovade honom det : )
Men han ska inte spela sålänge iallafall.

ha det så bra..


     

Såhär såg de ut när dom lekte ihop : )

bilder.

image25

image26

image27

Tre bilder på catch,Men hugo är på ena bilden också : )

solig dag

Ännu en dag framför datorn då! Har varit ute på morgonen och tagit ett varv med Catch, Andreas & Hugo. Vi gick ner till bönnern för att bada båda hundarna. Första gången vi såg catch simma, Såg så sött ut. Kan lägga in en bild här får ni se hur söt han är. Hugo var helt tokig i vattnet han ville bara ut och simma när vi tränade med catch. Men han fick vänta på hans tur. Men efter ett tag ville catch bara busa med hugo istället.

Var jäkligt varmt ute. men efter ett tag kom de vindar hela tiden. Var lite trälit för jag fryser så himla lätt.
Så nu blev de att ta på sig mysbrallorna och myströjan och bara slappa. Blev jätte sugen på att göra mina majsplättar. Det är så jäkla gott , det måste ni bara prova. MUMS ! Bara lite trälit att andreas inte tycker om majs.
Men han ska allt få försöka få i sig en åtminstonde. *ler*

föresten idag är det 9 månader mellan oss, Tänk vad fort det går.
Knappt förstå att han och jag har varit tillsammans så pass länge.
för det känns som att vi har varit ihop längre än det . = )

älskar honom massvis. (v)

Bilder på catch.

image23

image24

* Första bilden är när han sitter på Balansbommen på Agility banan i Finspångs BK.
* Andra är när han ligger här hemma på sin favortkudde och sover så sött och djupt.

Tråkigt

Ännu en regnig dag, Vart tar solen vägen någonstans igentligen ?
Och fryser gör man också. Iskallt här. Nu skulle jag behöva andreas här, Men min älskling jobbar. Tur är det inte långt till hans jobb, bara rakt över gatan så är man framme :) Han var här nyss en liten stund för att ta en macka. Fick lite Pussar iallafall. Wie.

Vaknade klockan 4.00 att Catch står och skäller över att han vill ha mat den tiden.
Men han fick vänta, Matte & husse behövde sova. Inte sovit så bra dom två senaste dagarna. Snart har min älskling semester, Det ska bli så himla skönt att han är hemma i 3 veckor . Slippa vara ensam hela dagarna, Så att vi kan hitta på något också. Enda som är inplanerat är att vi ska till södertälje BK för att visa upp catch på utställning. Sen får vi se vad som händer . Något skoj blir det nog allt .

Blir att vila ut idag , Känner inte för något alls idag, bara ta det lungt .
Har disk och så, men känner inte alls för det . Vill bara vila .
Min rygg värker en hel del , så vila blir de att göra lite. Ska nog lägga mig snart , För catch sover nu .Då gäller det att passa på , annars är man orolig när han är vaken för jag sover så djupt så brukar inte höra så mycket vad som händer runt omkring då !

Ha en bra dag , i detta REGN :(

Jag älskar dig andreas .


Promenad

Var nyss ute på en promenad med Catch, Han har blivit mycket bättre med att gå en liten bit nu. Så det var riktigt skönt att gå en bit idag, kändes helt ok, Förutom att det värker lite, Som man skrev i det andra inlägget.

Nu sitter man bara här och väntar på att min älskling ska sluta jobba , Men blir själv ett tag sen iallafall. För att han ska åka och träna på Aktiv. Så blir ensam med Catch ett tag till då. Men min älskling skulle köpa Veckorevyn till mig. Och något annat gott. Han tycker synd om mig som har sån värk just nu! Mitt charmtroll så söt.

Nu har det börjat regna också , Fy vad less man är på detta väder. Förstår inte vart solen har tagit vägen ?
Solen lär väl titta fram när skolan börjar, Helt hundra på det ! Brukar ju vara så !

Ska nog ta ett varv med Catch senare, Är så himla Rastlös. måste ut och göra något.
Just nu sover han , Så sött. Han växer så himla snabbt nu. För fort .

Men han är iallafall lika söt .

Nu är det prices 1 timme kvar tills min älskling kommer hem. Åh , ska mysa med honom rejält.
Han är mitt allt , Han har gjort mitt liv till det bättre. Älskar dig honey så himla mycket . Och det vet du : )

Urinvägsinfektion.

Vaknade i morse av att jag var tvungen att springa på toan, Men sen när jag la mig igen, så blev det allt fler och fler toabesök. Och då kom det tanken mig att "nä, Har jag åkt på urinvägsinfektion IGEN" så fick mer och mer ont lite längre neråt magen, och sen efter ett tag när man fick gå på ännu ett toabesök , så kom det lite blod. Då tänkte jag nu är det kört, så ringde min lilla mamma , och frågade henne hur jag skulle göra, hon tyckte jag skulle ringa ner till finspångs vårdcentral så gjorde det, och dem där tyckte att jag skulle lämna ett morgonurin, så imorgon klockan 10.00 ska jag till sjukhuset. JIPPIE, eller inte. Sist när jag hade det fick jag äta Pencillin, Inget kul. Men bättre det än att ha ont. Så hoppas lite på att jag får det, för orkar inte ha ont.

Men det är verkligen inte roligt att ha det för man blir mest bara inomhus då. USCH.
Så imorgon hämtar mamma upp mig och så skjusar hon ner mig dit, så får vi se vad dem säger.
Hoppas jag får reda på svaret direkt. Annars blir jag tokig.

Nu blir det att se på The Bachelor: Rome. För har inget bättre för mig, Och inget bra på tvn går det heller. -Suck.
sen senare blir de nog att se på några O.C avsnitt :)

Ha en bra dag.
Bye.

älskar dig honey, du är mitt allt.
(v)

En ny bil

Igår kom min älskling hem med bilen vi ville ha. Helt underbart.
Helt sjukt att vi har en lite nyare bil nu, Känns riktigt skönt och lyxigt.
Ska ta en bild på den sen när den är ny tvättad och så. Vi ska tvätta den idag och lite sånt.
Se om det blir att åka och handla idag med, Jag har väldigt lust att åka till Norrköping, För skulle behöva köpa Present till Victoria och min lillbrorsa. Frågan är vad man ska köpa till dem? Någon ide, Båda fyller 17 år !

Sitter här hemma och tråkar igen, Suck. Ingen som hör av sig och frågar om dem vill hitta på något ? Nepp, ingen. Så de blir att sitta här hemma med Catch och GLO :( -Suck.
Får väl stå ut. Känns liksom inte som sommar heller, inget fint väder längre känns det som. SUCK
Förstår inte vart sommaren har tagit vägen ? -Vet ni?

Blir att göra det vanliga igen då, STÄDA & DISKA. *Ett Stort Suckande*

18 / 7

Då ska man Klippa & färga håret.
De ska bli så himla skönt , Någon som vet nån snygg frisyr? - Som skulle Passa mig.
Skriv Gärna en kommentar då ! Och vilken färg ska man ha? Nu har man mörkt med lite blonda slingor i.
Lite tips Gärna ! Det skulle sitta fint .



Samma dag fyller min Lillbrorsa år , 17 år . Tänk vad han växer. * skratt *
Och tänk mig då , Blir 20 år nästa år . * Wie *
Skapligt Sjukt att åren går så fort. 

Föresten min älskling ringde på en volvo v70 T5 förut idag , En i norrköping som hade en snygg bil.
Så den ska vi åka och kika på, kanske idag eller imorgon, Det återstår och ser. Vi är iallafall den första som hade ringt till honom som äger bilen nu. Så vi står iallafall först. * Lite tur *
Så då kanske de blir att åka Volvo V70 T5 till Södertälje den 5 augusti. Hi hi 
Det får vi allt hoppas på. hi  


Idag skriver man rätt mycket i denna blogg , Det lär nog kanske blir mer.
Men nu ska man ta det lungt med lite bloggande ett tag.
Har lite att göra här hemma i lägenheten.
Städa, diska och så : ) Ut med catch och lite sånt .

Hejsvejs.

7.00

4 Juli är redan här. Oj oj , vad månaderna åker iväg. Snart är de vinter igen. SUCK !
Snart dags för skola igen, Men ändå rätt skönt att få träffa sina vänner igen ! * Glad mun *
Nu är det inte så långt kvar tills min älskling har Semester ! Då ska vi försöka hitta på något kul.
Kanske har köpt bilen vi vill ha då, Vi får hoppas ! Hoppas att han inte köper den där bilen som fanns någonstans
i Nyköping, För vi VILL HA DEN. * Ler *

Den är bara våran, Det är ett måste. Billigare Volvo v 70 T5 kan man inte hitta. Och den är så snygg.
Vi kommer åka runt i en Familjbil, Men vad gör det ? Huvvudsaken är att Catch sitter säker. Menar tänk om man krockar och jag har honom i mitt knä, Då dör ju han dirket. Usch. Nä, så det får bli en Volvo så vi kan sätta in en säker bur i bilen. För han är ju Andreas och mitt allt . Han är ju så pass liten än, 13 veckor. = )


Idag är det ingen fin dag heller, Vart har solen tagit vägen igentligen ? - Det kan man undra.
Men det blir iallfall att gå ut och gå i detta skit väder, Catch måste ju få komma ut och göra ifrån sig.
Men för tillfälle så sover sötnosen. han väckte mig klockan 7.00 imorse och stod och skällde vid sängkanten och bad matte om mat, Så då var det bara att gå upp och ge honom lite mat. Det var lika bra : )

Kanske skriver lite senare, När man har tid.
Kommentera Gärna ! Alltid kul att läsa. = )


Förstår inte !

Bakrunden i min blogg har försvunnit bara sådär. Undra om det är något som är fel i bloggen eller något. För när jag kollar på andras så ser jag deras bakrunder men inte på min egna. Vad är det som är galet ? -Suck.
Det blev Pizza idag, Så Jäkla gott. Men inte bra för magen!
Blir att tugga tuggummi lite extra då. *Skratt*
Ska nog ta en snabbis dusch tror jag.
Men ändå orkar jag inte. Är för lat.


Den 5 augusti ska Jag, älskling och Catch på utställning med Catch.
Det är Sandra som ska visa honom.
Vi ska åka ända till Södertälje BK.
Ska bli intressant och se hur de kommer sluta.
Se om han får något Pris. Vi får alltid hoppas.
Våran första utställning med Catch. Wie.

Ska duscha nu. Hejsvejs.

äntligen lite ny design

Jag klarade det. YES!
Helt otoligt att jag kan med det här koderna nu. Jippie.
Idag så har det inte hänt så speciellt mycket faktiskt, förutom Gått ut med Catch och så.
Och lagat mat åt min älskling.
Annars så blir det att sitta här hemma och ta det lungt.
Funderar på att se några filmer idag i detta väder.
Det är direkt inget solväder.
Så blir en innedag.


Jag är allt sugen på Pizza idag.
Vill ha en tonfisk Pizza "Al tonno" som den heter.
Den är så Jäkla GOD.
Ursäkta orden. hi
Får se vad min älskling säger sen vad han är sugen på.
Känner jag honom så blir det kanske Pizza.
Det märks för att han ska stanna kvar på jobbet idag
och skruva lite med bilen som han ska sälja.
Skapligt tråkigt faktiskt för att de var den bilen vi träffades i första gången.
Så den lär man sakna, Som tur är de en i Finspång som ska köpa den.
Så lär väl få se bilen någonting på vägarna iallafall. hi
Ska ta och se på film nu.
För Catch sover så då kan man passa på att vila sig lite.

  
                             Catch 3 månader

RSS 2.0