091228

idag är det ingen vanlig dag för idag är det min väns Födelsedag idag! GRATTIS EMMA!
Hoppas du ändå haft en bra dag även fast du fick åka in och jobba. Men det är PENGAR! : )
Idag har man faktiskt varit med pappa som sällskap och försökt hittat ett par skor till honom men det är
totalt värdelöst att hitta ett par i hans storlek. Imorgon ska han och jag dra in till Linköping för att se om vi hittar ett par skor där, sen strosa runt på IKEA. se om man hittar något!

Nu ska man sova, så man orkar upp imorgon : )

Helt vanlig söndag

Blev en tidigt morgon att gå upp, men kunde inte somna om då min sambo skulle åka iväg.
Så drog upp och fixade i ordning mig. Hörde med syrran vad dem skulle göra, och det skulle in till Norrköping så
drog in med dem och shoppa lite, fast mest mat faktiskt. Hittade ett par trosor som var behövligt bara.
Var för mycket folk överallt så gick knappt kolla, så tog bara det man skulle ha och gick till kassan. Hade iallafall tur med kön,för var inte en enda i kön då, så det var skönt. Men det kom massa sen efter mig! Och så fynda min syster massa till barnen med, alltid kul när man kan hitta massa fint på rean! Annars har man inte gjort så mycket sen man kom hem, mer än tvättat, diskat och dammsugit iallafall. Ska ungefär om en timma börja med maten iallafall så hoppas då att A har kommit hem då, lagom till maten är klar. Vi får hoppas!

Nu ska man fortsätta läsa lite bloggar, Ha en bra kväll : )

091227

sitter uppe såhär tidigt, men kan ej sova. Ska nog snart upp  och duscha och äta lite sen ta hunden.
idag har man tvättid så det blir att tvätta lite, det behövs ibland. sen får vi se vad som händer. tycker inte om att bara gå hemma och tråka vill att det ska hända något när man är ledig. Är ni såna också? Jag är sån iallafall.

Vad händer för er idag då? Jag hoppas det kommer hända något kul.
Kanske ska höra om syrran skulle in till stan idag, kanske kan hänga på? : )
bäst att skicka iväg ett sms snart. Kan iallafall fråga! *smile*

Ha en bra dag allihopa!

091226

Lördag idag och man ligger i soffan med mini PC:n. Åt tacos förut, mums. Har hörlurar och lyssnar på Eriks låt Higher. Fin låt! Var i norrköping förut idag och kollade in rean, fann en sån här mini dataväska till min PC. så slipper den ligga och bli repig nån annanstans. Få lite ordning på sakerna.

Föresten fixade håret förut med min trippeltång, den är underbar. blir så fint i håret av den. slippa ha platt hår hela tiden, sambon tycker ej om när man plattar håret. hi hi så lite volym och vågigt i håret iallafall : )


Föresten läsare, vad var eran bästa Julklapp i år? : )

Juldagen

Var en trevlig och mysig dag igår med släkten. med mycket mat och julgodis.
Och många fina julklappar. Tänkte berätta lite vad man fick.

* Eee PC ( mini dator i rosa)
* En vinterjacka
* Idol-skivan
* Trippeltång
* Pengar
* Hårblås + Plattång set


Saker vi fick ihop
* Soda Stream med massa smaker till
* Bärbar telefon
* Eltandborstar
* ett set som man kan ha sallad i
* bäddset med lakan också
* en fin ljusstacke
* salt & Peppar kar

Det är vad man kommer på som man fick nu iallafall. Vi hade en väldigt trevlig kväll.

Hur var eran Julafton??

JULAFTON - GOD JUL

Nu är det JULAFTON. och det ligger tusentals julklappar under våran gran, inte små heller dessutom. Jag har två stora paket och andreas ett med massa andra med. Denna Jul känns som man kommer bli bortskämd, men för sig det blir jag ofta. tihi *skratt*
Men nu denna jul har man åkt på att bli förkyld, Jippie eller inte. Men bara att se glad ut iaf. men denna dag har varit så att man har varit så slö i kroppen, inget roligt. men har kunnat jobbat iallafall. men i slutet av dagen blev jag slö. men klarade av dagen iallafall och det är bra det!

Nu så ska man faktiskt ta och lägga sig och se på Ghost whisperer innan man ska sova nu. För imorgon vid 10.00 ska man vara hos pappa & hans nya tjej och äta Julfrukost, så måste orka upp då. Blir att stiga upp klockan halv nio eller något. så man hinner. = )

Kära läsare, GOD JUL PÅ ER ! = )


22:e December - Ledig

En ledig dag nu innan Julafton. Känns kanon! Med tanke på att idag får många lön så då är det skönt att skippa få jobba, Fick lönelappen igår, trodde man skulle få mindre, men blev väldigt överasskad : )
Skönt att äntligen få tjäna sina egna pengar. Vad som händer idag är skapligt mycket, Ska bada/klippa hunden, till systemet för att handla vinflaska som är tänkt att ha lite på kvällen på julafton. Sen julstäda och slå in resten av julklapparna. Så har lite att ta tag idag. =  )

Men första man ska fixa nu är lunch till mig och min sambo. = )

Ha en bra dag!

21:e December

3 dagar kvar vad tiden rullar iväg. Tyckte man nyss jobbade i fredags, helgen rusar som sagt bara iväg.
Jobbade igår och det var även rätt mycket folk då också, fast mest i fredags. Fast tror nog kunderna kommer dyka upp nu en hel del dem här sista dagarna innan Julafton. Jag jobbar idag och onsdag sen ledig till den 30:e december, Och så jobbar man nyårsafton då med. Fast bara i 5 timmar. Inte så farligt. Och nyårsafton på dagen firar man som sagt inte så mycket utan det är mer på kvällen. Så är glad att jag fick jobba då istället för Julafton.
Idag börjar man klockan 11.00 så ska snart ringa min mamma och se om hon kunde skjusa mig idag. Men tror nog hon sa igår att hon kunde det. Det är iallafall inte så tidigt på morgonen. Imorgon är man ledig om det inte ringer vill säga, men enligt schemat är man ledig så det är skönt, Och då är det tänkt att man ska bada & klippa/borsta hunden innan Julafton. så han också är fin tills dess. Nu ska man kila ut i vädret måste ut med hunden. Men ha nu en bra måndag kära läsare. = )


Fjärde advent

Nu är alla ljusen tända, för ett litet tag sen så var det bara ett som man tände först men nu är det ALLA.
Vad fort tiden rullar på. Jag som tyckte det var 1:a november nyss. Men redan 20:e December. Och denna dag ska man faktiskt Jobba och därför är uppe så tidigt. Börjar om en timma. Så ska skicka iväg ett sms snart till min mamma och höra om hon är vaken för hon ska skjusa mig. Så kallt för att gå till jobbet och det tar 30 minuter att gå dit. Så tur att mamma finns! Efter jobbet ska man nog bara ta det lungt, kanske slå in dem sista Julklapparna.

Ni ska få se en bild sen på vår Julgran, med alla julklapparna under. Det är inte lite kan man tala om. Plus att det står ett STORT bredvid grannen för det får inte plats under den. Hi hi Nu ska man fortsätta äta sin frukost så man orkar med dagen. Ska vara med när vi öppnar tills vi stänger idag. En lång dag med andra ord.
Men ha en trevlig fjärde advent allesammans!

Lördag

Har inte hänt så mycket idag, utan mest tagit det lungt. Åkte förut och handla lite mat tills kvällen idag.
Blir Potatis med såna rotfrukter i ugnen, fläskfilé och kall bearniesås. *Mums* Så får en lyx matlåda imorgon. 
Imorgon är det jobb från 9.30 till 18.15 så det blir till stängning. = ) Men som sagt dubbeltbetalt. *Underbart* 

Efter jobbet blir det en lugn dag, ska bara slappa framför tvn med sambon och äta något smaskigt. 
Måste som sagt ha matlåda tills måndagen också. Så bäst att komma på något gott! Har ni läsare bra tips på just matlådor? Det är svårt det där. Har ni tips så skriv gärna en kommentar, alltid kul att se vad ni läsare äter om dagarna. Man får så många idéer då! Nu ska man börja med maten, för det tar ett tag det där. 

Ha en bra fortsatt kväll allesammans!  

Besöksrekord idag

vad kul när man fått nytt besöksrekord. Då blir man mer peppat att blogga.
Så välkommen nya kära läsare! Kul att ni tycker om att läsa bloggen!
idag har det varit en stressig dag på jobbet, med mycket folk. men man blir så glad att se kunderna komma in i butiken och handla. I bara kontanter sålde man runt 35 tusen kronor. det är skapligt mycket pengar! Fick bra beröm idag av chefen, och sånt blir man allt mycket glad över! Nu när man kom hem så blev det tacos och bara försökt lugna ner sin kropp och försöka inte vara så stressad som man varit idag. Men alltid kul att få jobba!

Ska snart hoppa ner i sängen för är trött, ska sova ut imorgon. Syster & mamma skulle nog inte handla Julmaten imorgon, det skulle nog fixa det då man jobbar på söndagen. Så då blev det ingen stan, men kommer ta det lungt här hemma och slappna av och vänta in söndagmorgonen. Jobbar nu söndag,måndag och onsdag. = ) helt ok.

Ha en bra kväll läsare!

Sol & Snö

Vilket härligt väder och så ska man åka & jobba när det är såhär fint.
Då det är fint väder så är man inte hemma, nu hade man velat varit ute och fotat hunden istället. = )
Får bli någon annan dag, Jobbar rätt mycket nu fram till JUL.
Om 45 minuter så ska man röra på sig, min sambo är snäll och skjusar mig! Annars tar det cirka 30 minuter att gå dit så det är skönt att få slippa det. Med tanke på att det är så kallt ute.
Vad händer för er läsare idag denna fredag? Blir det något fredagsmys för er?


Godmorgon kära läsare

Jag sitter nu i köket och har duschat prices, ska få i mig någon frukost med. Sen fixa håret och ta på mig och ta hunden på ett varv. idag blir det att jobba från 12.00 - 18.00 rätt skapligt bra tid faktiskt. Skönt att inte jobba sålänge en fredag. Men jobbar söndag nu i helgen också! Men det är helt ok. Har ändå haft ledigt nu från måndag till torsdag så skönt att få jobba då och då ibland. Nu när Linda fixade min blogg är det roligare att blogga, lär säkert skriva mera än vad man gjorde innan, designen innan var så tråkiga färger m.m. Så denna blev kanon!

Nu är det dags för en macka och en café latte för mig. Så man piggnar till lite. =  )
Ha en bra dag!

Tack så mycket!

Vet inte hur mycket man ska kunna tacka Linda för designen.
Mer än att man har sagt tack tack tack flera tusentals gånger!
Man kan inte få nog av att tacka henne. Du är GRYM på det du gör tjejen. Du har verkligen talang! 

 


091217

Om en vecka är det JULAFTON och vi lär säkert få en VIT JUL i år. Så härligt. Men en sak är säker när man är ute med hunden så är det irriterande när vinden kommer emot en rakt i ansiktet, det är nästan värst med vintern. Men annars är det mysigt. Hade svärföräldrars hund med förut också, fy så det känner massa kisslukter och sånt nu. Varje kissfläck det ser ska dem också kissa på. Lite mysko det där men det är väl deras tempo. hahaha

Igår satte man upp granen och slog in lite fler julklappar. Sambon får det största julklappen i år igen. = )
Han är som ett litet barn på nytt när han såg det stora paketet. Får inte ens rum under granen. = )
ska bli intressant när han har köpt mina julklappar så jag också får klämma. man blir som barn på nytt som sagt! ska snart ut i detta väder, snöar för fullt nu, vill inte att det ska blåsa allt för mycket. bäst att ta på sig. har inga termobrallor heller =/ SUCK.

Ha det bra!

091215 - SNÖ

Inatt har det kommit lite snö och det är allt mysigt då känner man hur Julafton närmar sig med stormsteg.
Gick ut med hunden förut och han var såklart helt vild och tokig i snön, han blir så lycklig av all snö.
Så han fick vara lös och han totalt älskar det. Man blir så glad av att se honom så LYCKLIG. En lycklig hund.

Föresten klara med alla Julklappar nu, det känns så otroligt skönt. Fast tror man ska köpa en sak till åt min sambo, men det är lätt att fixa så den behöver man ej stressa med. Men kan ej säga vad det är för min sambo läser min blogg lite då & då ibland. Så känns otroligt skönt att ha alla klara.
Nu kan man bara fokusera att jobba, tiderna man har nu innan jul vad man vet är 18 dec, 20 dec, 21 dec och den 23 december. Så kommer nog vara rätt mycket folk dom dagarna kan man tänka sig. Men ska bli intressant att se hur det kommer vara att få jobba så nära JUL. För förut så hade man som sagt Jullov men nu så ska man få jobba. Vad det ändrats så snabbt, men man trivs som fisken i vattnet på jobbet!


Nu ska man hoppa in i duschen och sen efter det blir det att städa. Fixa lite i lägenheten m.m
Ha en bra dag i detta snöande. Bye.

091211

Veckan har rullat iväg och fredagen är här, innebär fredagsmys och idolfinal : )
Emma kommer till mig ikväll då man slutat jobbet och vi ska laga tacos och se finalen tillsammans för min sambo ska bort så då tänkte vi att det passade att ses och se idol ihop.
Så idag slutar man klockan 18.00 så kommer min mamma och hämtar mig och sen hämtar vi upp Emma.
Så det ska bli en rolig kväll. Vem tror ni kommer vinna idol finalen ikväll då? : )

Nu ska man fixa i ordning sig, ska först äta frukost nu sen duscha sen efter man fixat i ordning sig blir det att ta hunden på långvarv så han klarar sig ett tag, och då får min sötnos ta honom innan han åker bort. Tur att sötnosen inte ska vara borta många dagar utan han kommer hem sent imorgonkväll. Så det är skönt det!

Nu får ni ha en bra kväll, Jag jobbar från 11.00 till 18.00 idag!

Bye.


091209

Blev ändrade planer denna dag, klockan 11.00 ringer dem från jobbet och behövde hjälp så skulle börja jobba 13.30 och blev kvar till stängning men det är alltid bra, det är pengar för mig! Fick se lite vilka dagar man skulle jobba enligt schemat och såg att man inte skulle jobba julafton och det är väl skönt på ett sätt, med tanke på att detta år är lite strulit m.m så kanske kan få vakna på morgonen bredvid sambon utan att tänka på att man ska stressa upp för att åka och jobba en julafton. Hur mysigt vore inte det ??

Men idag på jobbet har det gått bra, väldigt mycket folk fast det är i början av december. så har hunnit försökt slappnat av nu, har stressat en hel del i kassan idag, svårt att skriva här nu för händerna värker lite, blir mycket att använda händerna, rygg och benen. men det funkar. och trivs som fisken i vattnet på jobbet!
Arbetskamraterna är så roliga och snälla så trivs det gör man helt klart. = )

Sitter nu och väntar på min sambo som hoppas snart ska komma hem från Linköping. Fick ett sånt gulligt sms förut så man blir så rörd av. " älskar dig mest av allt baby" sånt blir man så glad av! = ) 

Nu ska man faktiskt se på Ghost whisperer, köpte andra säsongen igår.WIIIIIE 

Ha en bra kväll.  

Två bilder

kommer två bilder man lovade visa som man tog på valpen wille och så är Elvis också med på ena.
Den bilden dem är två på så sitter wille lite tokigt med frambenen men svårt att få bra bild på en 3 månaders valp :) Men här kommer två godbitar på sötnosarna.





Lilla wille sitter lite som en staty men han var duktig framför kameran ändå!


091208

Min chef från netto ringde förut och frågade om man kunde hoppa in, men var tvungen att säga nej, Jag har sån jäkla migrän som man har aldrig varit med om förut, vet inte hur mitt huvud är just nu. har haft sådär nu i två dagar och känner mig varm också. Har ingen feber för det har man kollat men ändå är man konstigt varm om kroppen. Så får sånt dåligt samvete att tacka nej, usch inget kul alls, men hon förstod mig och bad mig vila så det känns bra att hon inte tar det hårt att man mår dåligt. Och att när man tackar nej så blir hon inte sur. Så sånt känns bra faktiskt. Jag har legat och vilat och tagit tablett men inget hjälper. =(
inte det bästa att sitta här men kände att man var tvungen att blogga. Och så måste man ta hunden på promenad för det är ju ett måste även fast man mår som man gör. För sambon jobbar ju! Så måste ta orken till att röra på mig ur soffan och gå ett litet varv. Nån där ute som vet hur man ska göra för att få bort den här dumma dumma migränen? Ge mig ett svar i såfall =)

ha en bra tisdag!

091207

Då var måndagen här. Och det är ur tråkigt väder ute! *stort suck*
Och man sitter hemma och tar det lungt nu iallafall. Klockan 16.00 blir det att vara valpvakt och även vakt åt elvis också. Får vi se hur det går, så vild wille är. *leeer* Lovade att lägga in lite bilder man tog, så bäst att fixa det idag då man har tiden. Så under dagen kommer bilderna att komma upp, lovar.

Så bara om några timmar blir det att busa och leka med vilda wille. Eller så kanske han kommer sova hela tiden då man är hundvakt fast ewa sa att han har sovit 3 timmar nu på macken så kan tänka mig att han kommer vara vaken en hel del. = )

Annars innan dess blir det att rasta vår hund och fixa lite här hemma. för det behövs!
Ha en bra dag!

kära läsare.

Jag har inte somnat ännu, är rätt pigg fortfarande.
sitter och ser på grannfejden nu, eller har det på. Vilka människor det finns. Att det stör sig på hundar som skäller m.m bara barnsligt enligt mig. men det är väl tur att vissa kan lösa det!

Imorgon är det redan måndag och man vet inte hur dagen blir, om det blir jobb eller inte vet jag ej än.
kanske är ledig hela veckan men det kan man inte veta, utan det återstår att se. Den dagen man vet att man jobbar är fredag iallafall, för det står på mitt schema iallafall. = )

Annars om det blir en ledig dag imorgon så har man inget inplanerat. Utan tar nog dagen som den kommer.
Händer som sagt inte mycket om dagarna och det är trist. man vill att något ska hända men dagen går sakta. =(
Ska iallafall försöka städa lite i lägenheten, och sånt där tråkit men det behövs ibland. 

Nu ska man iallafall snart hoppa ner i sängen. Föresten såg klart säsong 1 på Ghost whisperer nu, och nu MÅSTE man bara ha säsong 2. Slutade så himla taskigt och ur tråkigt så dags att köpa den när man väl har råd. = )

Ha en fortsatt bra kväll.

091206

dagen har varit lite upp & ner för mig idag.
Vakna med huvudvärk IGEN, vet inte alls vad det är för något. sen åkte man ner till centrum för mamma
skulle ta ut ett paket och sen så köpte man en Julklapp till, så nu har man bara två personer kvar. *äntligen*
Och så var man på viberga för att handla lite mat och sen blev det hemåt.
Men var ej hemma sålänge för blev en sväng hem till syrran och hennes barn och dem var verkligen kramsjuk & Pussjuka. Alltid kul att komma dit och få se hur dem har det och vad dem gör. dem växer som bara den.

Så nu är man hemma igen och känner att bara ligga här i soffan och se på lite Ghost Whisperer.
Och äta något mumsigt. Men så ska man också fixa någon mat, suuck.

Ha en bra söndag!

Nästan alla Julklappar nu

Nu har man nästan alla, Har bara andreas farmor & farfar och sen min andreas & vår hund kvar. Såklart ska han också få lite Julklappar. Men frågan är vad man ska hitta på till honom? Förslag till både andreas & hund? :D

Var som sagt och shoppade igår i Linköping och hittade nästan allt där. Så hoppas man snart hittar dem sista så kan man ta det lungt sen, och vänta in Julen. *Leeeer*

Nu ska man ut och ta en promenad med hunden, ser inte så kallt ut ute idag heller så, så det är skönt.
Och idag är det redan andra advent, snacka om att tiden rullar iväg.

Ha en bra söndag och andra advent.


Vad hände?

Jag trodde att Erik & Tove skulle vara finalisterna, men det vände totalt. Blev Erik och Calle. Alla tre är bra, men man har alltid trott att de skulle blivit Erik och Tove i finalen men icke sa nicke. Så vem tycker ni läsare nu ska ta hem segern i idol 2009??

Jag tror det kommer bli Erik. Men det är bara en ren gissning faktiskt!



091204

Haft fullt upp idag, har närmligen varit ute och fotat min svärmors valp idag. =)
försökte få lille wille att stå men det var svårt, mer träning så kommer det allt gå.
Jag kommer lägga in bilder sen, har inte lagt över dem här på datorn än, men det kommer.

idag blir det en lugn dag, känner att jag är så seg i kroppen. så idag blir det idol och något gott. *mums*
Imorgon blir det kanske att åka till ikea med mamma och emma kanske. Vi får hoppas :)

Ha en bra kväll.

091203

3 veckor kvar tills Julafton är här. Vad det har rusat iväg då. Kan knappt förstå.
Har bara några julklappar kvar nu. Men inte så många iallafall. =)
Skönt att vara ute i god tid tycker jag. idag har man inte mått bra, haft världens migrän.
knappt kunnat ha ögonen öppna under dagen. var hemskt. frös och hade mig med. känner mig hyfsat bra nu iaf. Sitter och funderar på vad man ska köpa åt sin sambo? någon som kanske har något förslag? :D
skriv gärna då. alltid kul att få se vad ni läsare har för tips.

Jag tänkte snart nanna kudden, är rätt trött idag. Har hunden bredvid mig i sängen nu och sussar sött.
och nu kommer sötnosen hit. Så bäst att nanna nu, Ha en bra kväll.

Föresten den 15 december ska man klippa sig och även andreas :) så man blir lite julfin till julafton.

091202

Sitter nu vid köksbordet och har adventsljusstacken tänt och äter lite saffransskorpor. Det är riktigt mysigt och även lite julkänsla blir det allt. Sitter och väntar på min älskling som snart kommer komma hem från Linköping. Och så har man även en tiggande hund bredvid vid köksbordet och så himla gärna vill ha en saffrans skorpa. Nu ikväll har det faktiskt inte hänt mycket alls. bara tagit det lungt och försökt varva ner lite faktiskt. kom nygligen in i det kalla vädret, för har varit ute med hunden. Var som sagt riktigt kallt ute.

Fick föresten reda förut på att det inte blir något oxelössund imorgon för att chefen har blivit sjuk och en annan i personalen med men hon skulle nog försöka jobba imorgon vad man hörde. Så chefen ville inte att man skulle åka ifall det blir att man får hoppa in här i finspång att jobba, Men det var ej hundra heller. Så det återstår att se om det blir ledigt eller att få jobba! Men annars om det inte blir det så ska man in med mamma för att hon ska ha tag i en tunnika eller något till julbordet dem ska på, fredag. Så annars kommer det bli det om man är ledig.

Kanske se om man kan försöka hitta lite fler julklappar : )

Nu ska man fortsätta mysa lite. Ha en bra kväll!

Catch



Lägger upp favoriten igen. Han är så fin & stilig här!


Första December

Tänk vi är redan inne i December månad. Och man har redan haft mitt jobb i 1 månad.
Sitter just nu och äter lite frukost för sen blir det en långpromenad med hunden. Kanske får med mig lilla elvis med. Det får vi se då! så ska nu ta på mig lite kläder för att gå en långpromenad med hundarna.
Ha en bra dag sålänge. skriver nog innan man kilar till jobbet sen vid 14.00

RSS 2.0