Då ska man iväg till jobbet vilken minut s...

dsc00327 (MMS)

Då ska man iväg till jobbet vilken minut som helst. Bilden ovan togs igår på en härlig promenad vid sjön. :-)


Godmorgon !

Jag är uppe med tuppen idag. Kunde inte sova ordentligt för min rygg har i stort sätt pajjat igen. Kan liksom inte ligga kvar länge och sova nu om dagarna. vilket är väldigt tråkigt. Med tanke på att man vill sova ut. Vet inte vad det är som gör att jag får så otroligt ont i ryggen menar madrassen är i stort sätt ny. Så borde inte vara den iallafall. (fast har lite sne rygg) så säkert något med den igen. Borde gå till sjukgymnasten man hade. Men fy fan så ont det gjorde då han tog tag i ryggraden och typ lyften den. Då kom det tårar kan man säga. Var otäckkänsla.
Då har man varit ledig söndag-torsdag denna vecka så idag är det dags för jobb. vilket är rätt skönt med tanke på att hela veckan bara har varit seg & tråkig. Och det är inte alls kul. Så jobbar idag sen ledig ett tag till. vilket är tråkigt. Om man nu inte har fått tider när man kollar schemat på jobbet. man kan iallafall hoppas. = )
Sitter nu & äter lite frukost. *mums* Te och macka med ost & tomat på. mumsigt värre.

Idag på jobbet antar jag att det kommer vara mycket kunder för idag är det löning. Och ni ska bara veta hur otroligt glad jag är över min lön. *ler stort* men man har ju verkligen kämpat för dessa pengar också. =) Så mer helger vore ju kanon. För ställer upp det gör man alltid. *ler* Nae, kanske bäst att äta upp sen ta hunden på en promenad. Börjar klockan 13.00 till 18.00 idag. *wie* hinner hem till idol iallafall. Ni får ha en bra fredag.


Bjuder på lite bilder!



Elvis & Wille. (svärföräldrarnas hundar)



Wille, Catch & Elvis



Den fina svampen man fotade igår!


21 September 2010

Godmorgon kära läsare!

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering här i bloggen men har jobbat mycket och sen mått dåligt så har inte haft orken till att blogga. men nu hoppas man att man ska komma på fötterna igen och skriva lite inlägg här.

Det har väl inte hänt så mycket mer än en massa jobb. var igår med min bästa vän emma iallafall. vi lagade mat, var ute och gick en promenad och pratade en hel del för vi hade inte setts på ett bra tag så de var skoj att ses.
Nu ska man upp och äta lite frukost sen ut med hunden. så ha en kanon dag!

Tävling hos FATTYBOM!





FATTYBOM har en tävling där man kan vinna en härlig Goodiepåse med fyllt med ansiktsvård.
Skulle passa riktigt perfekt nu när hösten är här. Tävlingen avslutas imorgon 15 September.
Så gå in & rösta ni med.


11 September 2010

Det är många år sen flygplanen kraschade in i två torn i USA. Tänk så fort åren bara rusar förbi oss. Jag kan knappt förstå att det är ett par år sen nu. Och idag är det inte bara många år sen detta hände utan idag kommer min kusins mamma även att gifta sig denna dag. så det kommer bli även en fin och kyrklig dag idag med. Det tråkiga är att man inte kommer kunna vara med på detta fina bröllop för det bor inte här. Vilket är väldigt synd. För hade verkligen velat varit där och fått se hur fina dem är. min kusin ska vara tärna. Men hoppas verkligen man kommer att få se en del bilder även en video kanske om någon filmar. Hoppas ni får en underbart fin dag!

Idag blir det en lugn dag. Ska bara vila upp mig. Är ensam hemma idag sambon är och tävlar sin sista tävling för i år. Så han kommer hem senare ikväll. Så blir att bara ta det lungt hemma & se filmer eller något. Även blogga. Om man nu har något att blogga om. Min blogg har blivit så otroligt trist den senaste tiden. *suck*

Men hoppas ni tycker om det ni läser och även bilderna. Ha en kanon dag så skriver man lite senare!

7 September 2010

Idag är man ledig vilket är otroligt skönt. Men man blir rastlös fort! Men skönt att få vila ut iallafall.
Men imorgon fick man en till tid. skulle varit ledig enda till torsdag och sen jobba fredag & lördag men gör inte mig något att få mera tider för pengarna dem behövs verkligen! Och så har man något att sysselsätta sig med om dagarna än att bara gå hemma och inget att göra!

Idag har man faktiskt lite att styra med, som att städa fixa mat osv. har direkt inte att skriva just nu.
men kommer mer senare kankse :D

6 september 2010

Oj så dålig man har varit på att blogga. Men har haft en bra helg och har inte riktigt velat blogga då. Och igår så jobbade man, så när jag kom hem så orkade jag verkligen inte. Hade inte så mycket att skriva då, fast det har jag inte idag heller, något att skriva alltså. Mer än man ska jobba idag med. 14.00 - 20.15 en tråkigt tid men det ger pengar iallafall. Ska snart sminka mig och ta på mig det kläderna man ska ha på sig. För vid 13.00 så måste jag gå hemifrån. Så jag hinner till jobbet. För går till jobbet idag. Så hämtar sambon mig! =  )

Innan dess så måste hunden ut på en promenad igen och så måste jag fixa klart matlådan osv. Så har lite att styra med, så här skulle jag igentligen inte sitta. hi hi Får svara på era kommentarer när jag kommer hem istället. Ha en trevlig måndag!

Att kasta valpar i en flod. Det är hemskt!

Jag sitter vid datorn och fäller en väldigt stor tår. När man loggade in på msn förut så såg man en video där en tjej kastar underbart söta valpar i en flod. Jag vet inte riktigt vart man skulle ta vägen. Men när hon väl kastar valparna hör man hur det piper osv. Det är så otroligt hemskt att det finns såna här elaka människor runt om i världen. Förstår inte hur man kan göra en sån sak. Valparna såg prices ut att vara nyfödda och hon skrattar när hon kastar valparna i världens fart. Det är så elakt det hon gör. Jag fick en sån magont när jag såg klippet. Vill ni se klippet kolla då in på www.msn.se där finns det.

Jag är verkligen djurälskare och så fort jag såg klippet ville man bara hoppa in i rutan och hämta upp valparna.
Hoppas det kan se vem tjejen är så hon åker dit på det hon gjort. Sån sort djurplågeri borde inte finnas. Jag är så arg just nu så jag inte vet vad jag ska göra. Men kolla klippet lovar att ni kommer fälla en tår ni också. Jag varnar för starka bilder i klippet.

2 september 2010

Kan knappt förstå att månaderna bara rusar förbi. Det är REDAN SEPTEMBER. *hakan nere i golvet*
Imorgon fyller min morfar 81 år så blir att åka dit runt kvällen och fira honom. Men det märks inte att han blir 81år snarare 70år. Men ska bli kul att få träffa mormor&morfar för nu var det ett tag sen sist. Morfar får en bilklädsel av oss. Någon som han verkligen har önskat sig så det är allt skoj att hitta något han vill ha. Annars är det så otroligt svårt med presenter åt äldre. Men nu fann vi en bra present åt honom.

Jag är uppe med tuppen idag. Fast jag hade velat sovit mer för vakna såklart med huvudvärk och var skit trött och frös som bara den! Men var bra att stiga upp klockan 7.00 och duscha och allt som skulle göras. Så nu sitter jag här och äter frukost och ska snarast ut i det kalla vädret och ta hunden på ett varv. Sen bär det av ner till Siemens för lite jobb. Härligt härligt. blev otroligt förvånad att hon ringde igår men jobb är jobb. så det är bara att vara snäll och ställa upp och då har man en fot inne där med. Och det är toppen! Hoppas bara jag kommer klara av jobbdagen. Skönt ändå att man bara jobbar till 15.00 börjar 9.00 riktigt härlig tid. =)

Nae nu ska jag inte sitta här & blogga utan måste ta hunden. Ha en kanon dag så hörs vi senare. =)

Nu ska man ut och powerwalka med hörlurar ...

dsc00318 (MMS)

Nu ska man ut och powerwalka med hörlurar i öronen och hunden med också. Nya skor och nya såna sport byxor. Vad det nu heter. Hi hi skriver senare.


RSS 2.0