Jobbig period

Jag är inne i en jäkla period som är bara är så jobbig.
Så less på allting, orkar liksom bara ingenting. Någon som vill rycka upp mig lite ?

blev väldigt glad

Rullade in 930:- på mitt konto idag då man bara hjälpte till att inventera på Ica Maxi i Norrköping i Augusti. Jobbade bara 3 timmar då & fick så mycket. Det känns bra faktiskt! Iskolan idag gjorde man ett stort prov i praktiskt marknadsföring B, vet inte alls hur det gick, kändes sådär för mig. Men hoppas på ett Godkänt. Men man vet som sagt aldrig! Ikväll kom min älskling hem, underbart! Han hade haft det bra i England. Fint väder & allt. Nu ikväll har man ätit gott och sett på idol 2008. Nu väntar man på att få se när någon tjej kommer att åka ut. Ingen aning vem som kommer att åka faktiskt. Kanske Alice ! Men de märks väl vem som åker ut ! Nu ska man fortsätta läsa lite bloggar! Ha en underbar kväll allesammans!

Ensam i lägenheten

Jag är ensam hemma. Min älskling kommer hem imorgon kväll. Och man längtar som bara den nu faktiskt ! Men inget kul att sova ensam inatt. Känner inte alls för det faktiskt. Fredag & lördag sov man faktiskt hemma hos mina föräldrar. Så man var där & hade det roligt och fick massa god mat. Nu ikväll försöker man få in provet man har imorgon men går inget bra alls, datorn lockar mer faktiskt. Men mest vill man att telefonen ska ringa snart, men kanske den gör snart ! Får iallafall hoppas. Men jag är lite seg att gå till toaletten och ta bort sminket. är för lat helt enkelt ! Men måste snart som sagt ta tag i det. För snart dags för mig att hoppa ner i sängen för att sova om man ska orka med skoldagen imorgon. Går till 16.10 imorgon. Jag hoppas såklart att Susanne min vän kommer gå på bilden. Håller iallafall tummarna för det. För man vill direkt inte missa så himlans mycket ! Föresten imorse ringde syrran och frågade om vi ville med till Linköping (ikea) och kolla lite, och de ville vi mer än gärna! Men först var de lite problem med Catch men sen sa min bror att han skulle stanna hemma så han var snäll och tog hand om honom så man fick hänga med dit. Och när vi väl var där så köpte man en stickad långtröja som är hur mysig och skön som helst. Köpte den på Cubus! Det var de enda man köpte. Alltid så när man har pengar så hittar man aldrig något man vill ha, vad jag har märkt! Enda man har köpt är denna tröja och ett par stövlar från skopunkten! Men det räcker väl sålänge iallafall. Nu ska man ta bort sminket sen lägga sig och läsa lite på provet. Sov så sött allihopa!

Vunnit 500kr

Spelade bingolotto för skoj skull idag med mina föräldrar plus syster & hennes kille. Och jag har turen som vinner 500kr.brukar aldrig annars ha tur, men denna gång hade man det tydligen! Jag som behövde pengar med! Så pratade med andreas och han tyckte man skulle köpa en trisslott. Hi hi så glad blev man iallafall.

Min dag

Min dag började inte så bra för försov mig, hade en lektion. Men försov mig nog bara för andreas också låg kvar antar jag annars brukar man bli väckt av honom. men nu sov båda djupt! Sen runt 11.30 kom mina föräldrar för att vi skulle åka till norrköping så blev lite jobbigt hejdå till min plutt. Saknar honom rätt så mycket nu. Men resan hade iallafall gått bra. Och det är tur det så han kom fram hel iallafall. Pratade med honom lite förut i telefonen men kan inte prata så länge bara för det kostar så himla mycket när man ringer från england. Men fick iallafall höra att han hade det bra & de är huvudsaken! Nu ikväll är man hemma hos mina föräldrar ska sova här inatt, så catch & jag är här hos dom! Åt varm smörgåstårta förut. Riktigt gott! Nu sitter man bara här & surfar och finns ingenting att göra! Är rätt så trött redan, så kanske blir tidigt i sängs sen! Sitter föresten med världens ryggont. Inget skönt alls faktiskt. Och inga roliga online är det heller ! -suck. Nu ska man gå & göra min familj sällskap! BYE !

Myskväll

blivit rätt mycket mys denna kväll, min plutt åker till england imorgon.
kommer kännas lite tungt men kommer ses igen på måndag, som tur är !
Jag kommer vara rätt mycket hos mina föräldrar som känns bra, och imorgon blir det norrköping för hela slanten. Hoppas kunna hitta lite kläder, men gör säkert inte det bara för man har pengar!
Jag har inte så mycket att uppdatera mig om men kommer nog mer imorgon.
ska mysa mer med min plutt nu.

Info & layout

Jag har lektion som ni kanske märker. Hatar denna lektion, inget roligt alls.
Slutar om 25 minuter så det ska bli så himla skönt. Få gå hem & vila upp sig.
idag blir det snabb mat, är så sugen på det. någon Pizza eller Pomme med kyckling & vitsås.
suget finns där iallafall. sitter med en uppgift och jag fattar den verkligen inte. är helt slut i huvudet!
Snälla jag vill heeem!

Bäst att vara en duktig flicka och fortsätta jobba.
uppdaterar mer senare !

Jag tävlar



Tävlar hos Wictoria.
Kan vinna detta underbara Presentkort hos MisterBling
Var med & tävla ni också sötnosar!

Bli medlem

Jag vill tipsa er om en lätt hemsida där man kan få hem biobiljetter och mycket mer.
Om ni blir medlem får ni 100 poäng som startpoäng! Klicka er in här

En riktigt rolig hemsida helt enkelt!

Kläder

Här kommer kläderna man köpte, lovade att visa för er läsare. Så titta & njut.




Två tröjor från H&M 98:- för två.




Bh & string från New Yorker.
Bh : 129:-
string : 49:-



Mascara från H&M 165:-

Detta köpte man igår när vi var i Norrköping.
Ska in på fredag igen. Shoppa loss!



Någon som är intresserad?



Nu har vi lagt ut våran Pärla på Blocket.
känns sorgligt men tyvärr är detta ett måste då vi nygligen har köpt en Crossbuss.
och vi kan tyvärr inte ha två bilar. Så denna Pärla var vi tvugna att sälja.
Klicka här om ni vill kika på annonsen!

Min lördag

Vid 11.00 eller något sånt var man på väg in till Norrköping med mina föräldrar & bror. Min bror ville till Media Markt och en annan ville till bland annat H&M och lite såna affärer. Det blev lite köp iallafall. Två tröjor från H&M sen bh & string på New Yorker, och en mascara på H&M också. Jag är nöjd över mina köp. Kanske kommer ta lite foton på det man köpt senare idag! Jag blev närmligen fotosugen och funderar på att gå ut och fota faktiskt. Var ett tag sen nu man använde kameran så känner att det är dags för det lite. Men ser att vädret ser lite kallare ut idag än igår. Ser inte alls skönt ut ! Men får ta på mig om man ska ut & fota lite. Men sen ska man sätta sig ner & börja plugga. För har som sagt prov på tisdag! Så känner att man måste ta tag i det och börja någon gång! Men ska nu hoppa in i duschen och fixa i ordning mig sen ut och fota iallafall. Kommer bilder senare!

Såld



Nu är min kjol såld.
Till en underbar bloggare.
Närmligen Linda Blom.
Du kommer älska kjolen otroligt mycket, Lily !

26-29 september




Från 26-29 september blir Jag & Catch ensamna hemma.
Andreas ska till England då!

Vill tacka mina föräldrar



Vill säga ett stort tack till min Far & Mor som ställer upp.
Att ni hjälper mig, Fick närmligen 600:- för ett litet tag sen & nu fick man 300:-
Så vill verkligen tacka för att ni ställer upp, älskar er!
Ni betyder massor för mig !

Ledig

Onsdag idag och man är ledig, det är så  himla skönt! Få sova lite längre på morgonen och bara få koppla av. Men idag blir det inte så mycket koppla av, för ska plugga. Fick igår reda på att man har prov i praktiskt marknadsföring B den 23/9 så bäst att snart sätta sig ner och börja plugga lite! Iallafall lite idag, så man fattar något. Så jag inte börjar i sista minuten och börjar plugga, för det är inte så bra! Annars idag ska man till Linköping och gå på kursen ännu en gång : )
Se om man lyckas bra denna gång då! hi hi Vi får allt hoppas. Jag har försökt tänkt hinna ta och bada Catch innan för såhär skitig i pälsen har han nog aldrig varit och så det är nog bäst att börja att bada honom sen efter lunchen. så har man det gjort, sen försöka hinna träna lite med honom innan vi åker mot Linköping till Kursen!
Ha en bra onsdag!



T i s d a g

Nu kanske det är dags att skriva lite vad som hänt de senaste dagarna.
Vi var i vissefjärda i lördags-söndags och andreas skulle tävla men icke blev det så, för på lördagkvällen när vi kom fram började andreas må dåligt, frös och låg mest och sov i bussen. och de visade sen på söndagmorgonen att han hade fått ont i halsen och ville inte åka för han mådde så dåligt. Så ingen tävling blev det för honom, men vi var där ett tag i allafall och kikade när de andra körde. Roger blev 5:a i sin klass och fick wild card, Andreas var med ute efter det men icke blev det så. men kommer fler gånger helt enkelt. Så himla typiskt bara att de just skulle hända då, men så är det ju! Och icke bra att tävla när man har ont i sin hals, men det sjuka är att han mår mycket bättre nu. Så det var väl bara en engångsgrej. sen igår var man i skolan och pratade med en kille som kom och skulle hjälpa oss med vårat UF-företag. Och det börjar gå riktigt bra för oss nu, riktigt kul! Och idag har det inte heller hänt så himla mycket faktiskt. Varit i skolan och de var rena kaoset i klassen, då menar jag kaos. men vi fixade det sen! Så slutade vid 13.50 idag, men det var för att vi tjejer satt och pluggade lite på rasten så vi fick sluta 20 minuter tidigare! Men det sämsta var att man fick reda på att vi har prov den 23/9 i praktiskt marknadsföring B. Så ska plugga rejält nu för att klara det. jag har prices en vecka på mig innan provet är. så plugga och åter plugga blir det enda vecka. Och att man ska läsa ut en bok nu innan veckan är slut med. Så det kommer bli hård framöver ett tag nu! så ska igentligen inte sitta här, men vad gör man. Sen senare när andreas slutat blir det kanske en sväng ut till Crossbanan. Andreas vet inte om han ska köra eller ej. Det märks väl !
Nu ska man kila och plugga! BYE

Snart bär de iväg

Snart kommer jag & andreas + Catch åka för att andreas ska tävla i cross imorgon, men åker redan idag med crossbussen. Vi skulle åkt nu runt lunch men båda känner sig lite hängiga i kroppen idag så vi sa att vi åker lite senare, menar har inte så bråttom. Men det tar som sagt några timmar att åka. Så åker kanske runt 14.00 eller något. Beror helt enkelt på hur snabb andreas är. Idag känner man igentligen inte för att göra någonting, för fryser väldigt mycket och känner mig lite krasslig men helt klart att man hänger med för att se andreas köra. Annars lär man sitta hemma och vara skit nervös och de vill man inte. Det kommer gå riktigt bra imorgon för honom. Känner det! Nu på morgonen har man iallafall packat och lite sånt, sen när andreas kommer ska vi duscha sen packa in allting i bussen sen åka. Sen blir det nog att stanna på vägen för att äta något. För det lär nog behövas faktiskt. Jag har iallafall packat ner vantar,mössa och halsduk för känner att de är väldigt kallt ute och ska man nästan vara ute hela dagen imorgon så kan de nog behövas så man inte åker på och blir sjuk. Nepp, bäst att röra på sig nu och fixa det sista. Ha en trevlig lördag & söndag!



Hejsan bloggen

Känner nu att det var ett tag man skrev, men har haft lite för mig den senaste tiden. Kan berätta idag att vi tog klassfoto i skolan och man såg förjävlig ut plus att man såklart fick sitta ner, suck. Och sen senare på dagen blev det dags för ett sånt där roligt foto då man klär ut sig och har sig. Klassen kom på iden dagen innan så en annan fick reda på det samma dag på morgonen så trodde såklart det var kört för mig, men icke. Vårat tema var att killarna i klassen skulle vara tjejer, ha smink,tuttar,snygga kläder osv. Och vi tjejer i klassen skulle ha coola kläder, kepsar, skägg osv. Och snacka om att vi hade kul, kändes som vi inte hade haft så kul på länge faktiskt. Men alla hjälpte varandra liksom. Riktigt bra! Och det bästa på fotot var att vår lärare mikael ställde upp & var tjej också. Han hade klänning, peruk, smink och värsta långa lackstövlarna. Och han såg verkligen tjejig ut, slängde med håret och hade sig! Efter vi tog fotot så tog vi ett foto i rummet vi var i så man skulle kunna minnas lite, och man har såklart kortet på datorn så tänkte visa er. En annan ser lite rolig ut men de är ju så korten ska vara! Så bjuder på den helt enkelt. annars efter skolan blev det att börja tvätta, sen när andreas kom hem från jobbet blev det en tur för att handla lite mat tills ikväll och handla tills vi åker imorgon. Vi ska mot småland för andreas ska köra cross på söndag. Så kommer åka runt lunch imorgon. Så kommer inte skriva så mycket nu det här dagarna vi är borta, och har ingen aning om när man kommer hem på söndag, beror helt enkelt på hur bra det kommer att gå helt enkelt. Kommer gå superduper bra. *Så duktig min andreas är* Ha en trevlig fredag!




Dålig kvalite men man ser såklart.
läraren som ligger ner!

Jag längtar

Bara väntar in torsdagen.
Vill inte att veckan ska gå sakta, vill att den går fort ! Vill få hem Andreas. Saknar honom otroligt! Hatar att få sitta och vänta in dagar som man bara längtar efter. men dagen är snart här, och det ska bli härligt! På lördag åker han, jag & catch till småland, för andreas ska köra cross. Han ska tävla!  Kommer gå riktigt bra ! så på fredag kväll blir det att börja packa och sen på lördagen runt lunch åker vi dit. Kommer bli en lång resa, tar ändå ett tag att åka dit! men det klarar vi nog av. Just nu sitter man och kikar runt på lite bloggar och äter chokladbollar och dricker coca cola. Och såklart sitter man & pratar med sin älskling på msn. Annars gör man faktiskt inte så mycket, mer än att jag sitter och känner att mitt öra dunkar lite i det. typ som det skulle kunna  vara öroninflamation på väg. Det får vi hoppas att det inte är det bara. Nu ska man läsa lite bloggar. Ha en trevlig natt!

En trist tisdag

Jag sitter i sängen och har verkligen INGENTING att hitta på, har funderat länge på att börja rensa överallt i lägenheten för finns en hel del skit som skulle behövas slängas men frågan är om man har orken att börja rensa. Jag vet en som skulle tycka det var bra och skulle också tycka det var skönt om han slapp det och det är min andreas. Han skulle framför allt bli glad om man tog tag i det så det ser lite stilrent ut här hemma. Jag har varit så otroligt sugen på att måla om i vårat vardagasrum nu rätt sålänge. Vi har fula gröna väggar där. Och jag vill nu ha någon annan färg där, typ någon fondvägg och det andra i någon annan färg, någon som vill komma med lite tips så man får lite ideer från er läsare? Skulle vara riktigt kul att få stå & måla om hela vardagsrummet. Suget finns där iallafall. Sen skulle man vilja köpa lite nya möbler som byrå och bokhylla m.m men det får väntas med det när man har lite pengar till sånt. Men det är sån här jag vill pyssla med, tycker sånt är kul. Så man kanske ska börja och rensa lite i lägenheten nu, istället för sitta här. Men först och främst ska man ut i detta väder med Catch, Gå en lång promenad! Jag hoppas såklart att Andreas snart ringer, Nu har det gått några timmar sen sist. 3 timmar och 30 minuter sen man hörde ifrån honom sist, så nu hoppas man han ringer snart. Han kanske ringer om någon timme eller något. Men det märks som sagt! Nu ska man kila ut med Catch så han inte sätter sig inne eller något dumt. På tal om trollen tror ni inte andreas smsar mig nu :) min snuttis. Blir så glad när han bryr sig om mig. han är mitt allt, min sötnos.

Hemma

Min tisdag blev hemma, känner mig inte alls kry idag. helt slö i min kropp, huvudvärk och magen värker. så min tisdag blir att bara slappa i sängen och försöka få i sig något att äta. Se om man lyckas hitta någon bra film att se också. Men man har som sagt sett alla filmerna vi har här hemma. Men någon rolig ska det väl allt finnas bland filmerna. Imorse vid 7.20 ringde Andreas och frågade om man var vaken men det var man knappt. Mådde inte så bra då! Han skulle åka med en buss till Göteborg idag för att se på lastbilar har man för sig att han sa. Var lite halvvaken bara! Så man blir lite borta sådär när någon ringer. Men lite lyckades man prata iallafall. Så hoppas min plutt ringer snart och kollar vad man gör! För saknar hans röst och hela honom dessutom. Jag har inte mycket att skriva denna gång heller som alla andra gånger typ. Men det kommer säkert mer senare så ni får stå ut! BYE!

Saknar dig

Saknar min andreas otroligt mycket redan och vi kommer inte ses förns på torsdag. Otroligt hemskt men bara att vänta och längta till torsdag helt enkelt. Jag har varit ensam hela dagen lång och inget har direkt hänt mer än städat trappor och tjänat lite pengar. Skulle igentligen behöva läsa ut svenska boken istället för att sitta här men orka med det. Känns som man har viktigare saker för sig, men bara ta tag i att börja läsa den snart! Sitter med världens magont föresten, vet inte vad det beror på faktiskt, men något skit är det väl, kanske något man ätit. Jag känner att man inte har så mycket att skriva i bloggen nu, men skriver för skoj skull. Men ska faktiskt ta och lägga mig & sova. Hejsvejs!


Andreas, Jag älskar & Saknar dig massor!

Någon som vill köpa?




Denna kjol är till salu, har inte använd den en enda gång. Har bara provat den.
prislapp är kvar. Någon som är intresserad, så kan vi diskutera priset? :)
För den är riktigt snygg men passade inte mig! Det var tyvärr inte min stil.

Saknar dig



Jag saknar dig otroligt mycket redan!

Stort suck

Det har gått mer än en timme och har inget att göra. vet inte alls vad man ska hitta på, ingen susanne verkar komma heller. så blir nog att lägga sig i soffan och se en film helt enkelt. Men vad för slags film då, så himlans svårt de här med filmer, för alla man har hemma har man sett. Inget kul att se samma filmer hela tiden. Och sugen är man på något också, men vet inte vad. Får se vad det blir. Är lunch om ca 1 timme. Min älskling är nog i borås redan och är på kursen, har inte hört något ifrån honom sen 2 timmar tillbaka eller något nu. Men han hör nog av sig sen senare. Jag sitter faktiskt och funderar på om man ska fixa O´boy med grädde i och sen någon god macka. Men det är ingen lunch direkt men får bli lunch senare för min del nu när man är ensam hemma. Har som sagt 1 lektion senare idag, men känner inte alls för den lektionen, känner mig inte pigg idag, känner bara för att ligga hemma & slappa. Men tyvärr kan man som sagt inte göra det. För sen efter 16.00 ska min mamma och jag skura trappor. Tjäna lite money. Jag ska faktiskt ta och fixa lite käk nu sen se på film.

ensam

Klockan 7.00 imorse åkte min älskling iväg till Borås på kurs. Han kommer hem på torsdagkväll. Några dagar utan varandra men det ska vi allt klara. Har klarat det förut så borde klara det nu också! Har prices ätit lite frukost så är mätt nu iallafall, och så har man duschat. Susanne kanske kommer hit sen, om det nu blev så! Men det märks om hon hör av sig till mig. Annars kanske hon bara dyker upp! Om hon kommer får vi allt se vad vi ska hitta på. Det är direkt inget roligt väder ute, trist och grått. Enda lektionen man har idag är klockan 15.00-16.10 och det är Bild Fördjupning A. Så det är ett tag kvar tills lektionen börjar, behöver absolut inte stressa iallafall. Jag sitter och funderar lite på uppgiften man håller på med i bildlektionen. Gör ett kollage av min hund Catch. Kommer bli så snyggt! Men har inte riktigt bestämt mig än hur det ska se ut, så har några timmar på mig att fundera på det! Nu ska man faktiskt ta och göra sig i ordning sen röra mig och gå ut med Catch, men den sömntutan ligger nu bara och sover! Han är tydligen trött idag. Han kommer Pipa som bara den sen ikväll för han lär undra vart Husse är. Han är totalt tokig i Husse, husse är hans favorit. Nu hör man att han kommer här tassande. Riktigt söt. Så bäst att röra på sig och gå ut. Bye!

Klickat hem dessa


Klickade hem dessa förut. Kände att man var värd detta. Måste få unna mig med något!
Känner att man behöver det, så dåligt mitt humör har varit de senaste dagarna! Så tyckte man att detta var bra att unna sig med faktiskt. Känns mycket bättre då! Dags att sova nu!

King kong

Sitter och kollar på filmen king kong och bloggar samtidigt. Jag har sett filmen förut och den är bra, men lång. Idag har det både varit en lugn dag men ändå haft lite att göra, Har varit hemma hos min mormor och morfar. För morfar blev 79år i onsdags. så vi firade honom idag. annars har man varit lite hundvakt åt Andreas föräldrars två hundar, så har fått gått ut med dom. Man märker att man inte är van att gå ut med två hundar samtidigt men det är inte så svårt iallafall, för ena är en större och sen en lite mindre och de drar inte så mycket i kopplet iallafall, som tur är! Imorgon har man lite att göra, ska städa fyra trappuppgångar, tjäna lite pengar är alltid bra! Sen ska man tvätta också, för har som sagt tvättid imorgon, men ska sova ut imorgon också, för känns inte som man får sova ut ordentligt nu för tiden. Så hoppas få sova bra inatt. Satt föresten och kollade på H&M´s hemsida. är väldigt sugen på att beställa lite höstkläder till min garderob, men just nu säger min plånbok ifrån. Men hoppas kunna skicka efter så snart man har råd. Skulle behöva lite baströjor som man har rätt så dåligt av. Har kollat in lite snygga baströjor på H&M som sagt.



Dessa baströjor och skorna är snygga och sånt som man vill ha nu i höst!

Sitter i skolan

Sitter och har lektion nu, Infomation & layout, Fattar inte så himlans mycket. Kom in i denna kurs lite senare än alla andra. Så sitter mest nu och bara vill hemåt. För detta är inget kul alls. Men får stå ut. Sen när man kommer hem så ska man nästan åka direkt för ska åka och se när andreas kör cross, det ska bli kul. Vet inte vart vi ska någonstans. Men märks väl! slutar snart. Wie! 15.25 så om några minuter. så bäst att jobba lite. Tur att lektionen går fort! Uppdaterar senare idag. Bye sålänge!

Hemma nu

Är hemma nu, kom hem runt 14.45 eller något sånt.
Har ätit och sitter nu och funderar om man ska åka med min älskling till crossbanan eller om man ska vara hemma och bara ta det lungt för sig själv. Det får han avgöra sen tycker jag! Det har direkt inte hänt ett skit i skolan idag. Men imorgon kommer det hända grejer för då har vi projektdag så ska samlas i musiksalen och få lite information antar jag.
sen efter det ska vi som har UF, Jag, sofia och sussi fortsätta med vårat UF-företag.
Sen vid 15.30 till 16.30 har man engelska. Kanske inte så himlans skoj men det funkar iallafall. 
Nä, nu kom man på att man måste skriva en lapp så man kommer få in lite pengar på kontot då man jobbade på Ica maxi i Norrköping. Får se sen hur det blev om man hängde med till crossbanan eller om man stannade hemma, kanske blir en uppdatering om det senare.  

Klantiga jag

Igår ringde man till ungdomshälsan, för behöver nya P-piller sen på kvällen kommer man på att jag sa bara att jag var Frida och att man ville ha tid, men glömde ju såklart säga mitt nummer. Lite klantigt av mig, så får ringa sen vid 11.00 igen. Så då får man inte vara lika klantig bara. Igår så var man riktigt klantig hela tiden. Så igår var det inte min dag för mig! Men hoppas det är min dag idag istället! Idag måste man träna med Catch för imorgon är det kurs igen. Och man fick en läxa så hoppas den sitter, bättre nu! Det återstår och ser faktiskt! Det senaste dagarna har man känt hur stressad jag har varit, känns som det redan är hur mycket som helst att fixa i skolan, ska läsa ut en bok tills den 16 sep. Sen har vi med UF-företaget som Sofia, jag och Sussi håller på med. Det kommer bli riktigt bra det är de enda man kan säga! Imorgon har vi projektdag hela dagen i skolan, så då ska vi hålla på med vårt UF-företag. Ska bli spännande!
Måste äta frukost nu! Ha en bra tisdag


Min helg plus måndag

Nu ska man se om man kan förklara vad man har gjort i helgen. I fredags så var man såklart först i skolan sen efter det blev det hemåt för att packa till Södertälje. Andreas skulle närmligen tävla i cross på lördagen. Så åkte runt halv 7 på kvällen och var kanske framme runt 21.00 på crossbanan där vi skulle sova i våran Crossbuss. Var en kall kväll faktiskt och även på lördagmorgonen! Sen på lördagmorgonen blev det att stiga upp tidigt för att äta frukost, ut med Catch och det där vanliga man gör på morgonen, sen skulle andreas fixa lite med crossen och ta på sig crosskläderna. sen vid 8.30 var det träning. Så vid 10.00 var det kvalhit, Alltså att de ska försöka få en plats i finalen. Och Andreas kom 5:a där. Riktigt stolt blir man. Sen vid 12.40 var det dags för honom att köra finalen. Och han hamnade riktigt bra men sen hände det som inte skulle hända, var en annan förare som kör rakt in i andreas så det fastnar med sina crossar i varandra. Så han slutade som 26:a i finalen, hade inte det där skett hade han hamnade mycket bättre till. För hans åkning var verkligen smidig och snabbt. Så man blir riktigt stolt över min kära älskling. Så redan på lördagen runt 15.00 bär det av hemåt. Och man var riktigt trött när man kom hem så det fick bli en kycklingrulle till mat. Sen i söndags blev det att jobba på Ica Maxi i norrköping. Skulle hjälpa dom att inventera, så jobbade 3 timmar där. Kul att man kan tjäna sina egna pengar ibland. Nu idag har jag och sofia gått igenom lite med vårat UF företag. Det börjar gå framåt. Det är alltid kul när det går bra med något. Kom förut på att man skulle varit hos dietisten klockan 14.00 idag, kommer på det klockan 17.45 det är inte så bra, så kommer väl hem en räkning som man ska betala på 80:- när man inte har varit där. Det är lite trälit men det är väl bara att betala och se glad ut. *suck* Nu ska man ta och läsa lite bok som vi har i svenskan. *suck* sen ut och träna lite med Catch. Ha en bra måndag!



Min älskling i blå cross och röda crosskläder.
Har nummer 1086.
Detta är i starten för er som undrar!

RSS 2.0