Jag längtar

Bara väntar in torsdagen.
Vill inte att veckan ska gå sakta, vill att den går fort ! Vill få hem Andreas. Saknar honom otroligt! Hatar att få sitta och vänta in dagar som man bara längtar efter. men dagen är snart här, och det ska bli härligt! På lördag åker han, jag & catch till småland, för andreas ska köra cross. Han ska tävla!  Kommer gå riktigt bra ! så på fredag kväll blir det att börja packa och sen på lördagen runt lunch åker vi dit. Kommer bli en lång resa, tar ändå ett tag att åka dit! men det klarar vi nog av. Just nu sitter man och kikar runt på lite bloggar och äter chokladbollar och dricker coca cola. Och såklart sitter man & pratar med sin älskling på msn. Annars gör man faktiskt inte så mycket, mer än att jag sitter och känner att mitt öra dunkar lite i det. typ som det skulle kunna  vara öroninflamation på väg. Det får vi hoppas att det inte är det bara. Nu ska man läsa lite bloggar. Ha en trevlig natt!

Kommentarer
Postat av: Becca

Jaha vilken tur att du hittade den då!! hur hittade du den? Nej det tog slut helt enkelt. men hittade tillbaks till varandra.

2008-09-10 @ 14:14:17
URL: http://metrobloggen.se/rebfre
Postat av: liene

Mums med chokladbollar:)

2008-09-10 @ 21:26:05
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: IZZAH SVARAR

åh vad kul att han kommer hem idag

men pussa inte ihjäl han bara :D

2008-09-11 @ 15:08:06
URL: http://izzah.blogg.se/
Postat av: IZZAH SVARAR

nuh antar jag att prinsen har kommit hem åh jag hoppas ni har det riktigt trevligt åh mysigt nuh me mycke pussar åh kramar :P

2008-09-11 @ 23:13:09
URL: http://izzah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0