H&M



Var nyss inne på H&M´s hemsida, såg att dom ändrat hemsidan totalt.
Någon mer som sett det? Lite lik ellos hemsida på något sätt, & lite lik halens med.

hemma igen

Kom hem från tidningsintervjun nyss. Det tog bilder ute, svinkallt och konstiga vinklar. men det blir nog bra. Hon kommer skicka intervjun på mail sen & så vi får godkänna om det blir bra! Men det blir det säkert! Annars så händer det ingenting idag, bara sitta & tråka inomhus, så kallt ute. Får se vad som kommer dyka upp under dagen!

Måste plugga & städa men har verkligen ingen ork till det. Men måste få det gjort!

Fikat & en bra nyhet

Vid 13.00 kom sofia & hämtade mig sen åkte vi ner till P2 för att ta en höstfika. Sen drog vi till sminkshopen för sofia skulle ha en mascara men den fanns inte där, åkte till viberga men dom hade inget sen när vi är på viberga parkeringen ringer sofias telefon och det är folkbladet som ringer & frågar om vi kunde ställa upp & bli intervjuade om vårt UF-företag. & vi tackade såklart ja. Så imorgon 10.00 ska vi vara där och bli intervjuade, har lite panik över vad man ska ha på sig, för det kommer ju fota oss. Rätt så Panik faktiskt! Hur man ska se ut, men det ordnar sig nog. Hoppas man inte bara ser för trött ut när det är dags att fotas. Gillar inte att vara med men när det handlar om vårat UF så såklart ställer man upp! Min mamma var snäll och tvättade lite kläder åt mig som hon tog hem, så hon lämnar dom tidigt här imorgon. Fast blir att stiga upp tidigt iallafall, för catch ska ut, jag ska duscha & fixa mig, lite att göra som sagt! Får vila ut senare på kvällen. Nu kommer min andreas, dags att sluta. Bye.

Andra dagen

På höstlovet.
Sitter och äter lite frukost, källarfranska & varm O´boy, det är så himla gott! Älskar det! Jag trodde min vän susanne skulle dyka upp idag, men hon hade inga Pengar för vi hade pratat om att åka & sola. Så verkar inte bli något av det, lite tråkigt faktiskt! Så funderar faktiskt på att cykla dit själv och sola. Känner för att göra något idag. men först blir det att ta en låååång promenad med Catch faktiskt, Han behöver få ännu längre promenader nu än vi brukar gå! Så tänkte passa på då det är fint väder ute. Ska proppa i mig en macka till sen fixa håret för det är blött sen gå ut. Ha en bra tisdag.

Ny leksak

Min älskling har inte kommit hem ännu, han slutade jobba vid 17.00 men sen efter det fick dom bussbärgning så han är fortfarande ute och jobbar. Han trodde han skulle komma hem om någon timme, så hoppas det! Jag cyklade ner och handlade mjölk, men kunde inte låta bli att stanna till godislagret och köpa lite godis. Jag var så otroligt sugen, man blir det lätt nu när man är hemma om dagarna nu när de är höstlov! Icke bra men vad gör man! Annars när man handlade så köpte man en ny leksak till min Catch, han älskar den. han är totalt tokig i den! Han kommer då och då för att visa! Nu ska man fortsätta läsa bloggar och kolla på tv samtidigt, Bye.

Höstlovet börjar

idag är det första dagen på mitt höstlov. Känns riktigt bra! Men ska försöka plugga rätt så rejält iallafall. men få lite ledigt. Vaknade imorse av att det värker i min rygg, den är otrolig. den vill aldrig ge sig! Kanske är för man har praktik och jag bär väldigt mycket där & så! Men sånt är ett måste! Har inte tänkt skriva så mycket i detta inlägg för måste börja med maten för min älskling har lunch vid 12.00 så bäst att ha den klar då! Annars kom man in från en promenad nygligen! Jag blir nästan tokig av då man möter andra hundar och Catch ska BARA fram till det andra hundarna. Jag får så ont och kan knappt hålla emot. Men klarar det iallafall. Och det är prices! men får öva och hoppas det kommer hjälpa så småningom! Nu ska man sätta fart och börja laga mat!

Vintertid

Nu märks det att de är vintertid ute, Man vakna redan runt halv åtta imorse, men somnade om direkt. Imorse var man riktigt trött, men gick iallafall upp klockan 9.00 men klockan tickade på riktigt sakta faktiskt, men det är väl för man inte är van att man får en timme extra. men man vänjer sig nog! Senare under morgonen blev det en höstpromenad i det tråkiga gråa vädret, För catch behövde ju få sin morgonpromenad. Så gick en höstpromenad nära vattnet. Riktigt mysigt! Annars har man bara varit inne och sett på film och myst. Ska nog snart lägga mig i sängen & se någon mer film, och bara mysa ner mig under täcket. det låter härligt! Så dags att kurra ner sig nu! Ha en trevlig söndag, mitt lov börjar imorgon!

Update

Igår runt 16.00 blev det att åka med min bror & mamma till Norrköping för att dom skulle köpa Plattv och så skulle mamma handla, så då passa man också på att stor handla lite mat till kyl & frys. Så nu har man så man klarar sig iallafall. Och såklart blev det mc-donalds också, min mamma bjöd. Sen runt halv åtta kom min kusin wictoria hem till oss, det blev filmen what happens in vegas och den var faktiskt bra och så blev det såklart Popcorn, chips & läsk. Och mycket prat för den delen också, inte träffas på ett tag. Det blev också lite prat om våra UF-företag. Det går ju bra för båda våra företag och sånt tycker man om. Och min lördag blev lika bra också faktiskt, Vi planerade redan igår kväll att åka in till Norrköping för att shoppa för wictoria ville så gärna det och sen såklart shoppa på new yorker. där dom har allt asså, sexiga och snygga underkläder, och snygga kläder. & till ett bra pris också! Där kan man faktiskt gå någon timme eller något, nävars men en bra butik iallafall. Och morgonens planer är att vi ska åka och bada i badhuset. Jag & älskling, och såklart skulle wictoria med dit med hennes familj så då passa man på att också åka dit. Kan allt vara trevligt! Kommer nu lägga in shoppingen man köpte idag. Så hoppas ni tycker om min shopping. Jag älskar den iallafall. Kanske inte världens bästa bilder men man ser åtminstonde iallafall.



Två lite längre tröjor från H&M


Underbar tröja från Gina tricot i storlek XS men den ser större ut på bilden.



Bh & string från new yorker.



Svarta tjocka strumpbyxor från H&M

det där var min shopping för idag. Härligt med lite nytt!

Fredag

Jippie, fredag idag och min kusin kommer ner till mig. Kommer stanna tills på måndag! Det är alltid något för hon & jag träffas aldrig i stort sätt. Så dessa dagar hon är här kommer nog att bli roliga! Vi ska försöka hitta på en hel del. Skulle vara kul att bada i nya badhuset, fika, shoppa loss m.m men frågan är om man kommer hinna med allting. Vi får i stort sätt se hur dessa dagar kommer att bli. Det bästa är bara att hon kommer ner & man får umgås med henne! Igår hade man praktik igen, och det gick bra, men snacka om att man springer fram & tillbaka hela tiden, när man kom hem igår så var min kropp totalt borta, Jag lämna nog kvar den på maxi. nävars men jag har så ont att andreas fick massera min kropp lätt men gick knappt det för det gör så ont. Så är lite stel i min kropp idag. Inte alls skönt faktiskt! Men jobbade 10-17 igår och det gick som sagt strålande. Fick packa upp massor av varor och hjälpa kunder. Vissa saker kunde jag inte svara på men då fick jag be någon annan om hjälp. Så blev bara hem och göra lite mat så magen blev glad sen sova. För somnade på en gång faktiskt, för jag var så trött! Nu är det dags för mig att duscha sen ta catch ett varv. Ha en bra fredag!  

Min andra dag

Igår var det min första dag på min praktik, och de funkade suveränt. och hoppas den funkar lika bra idag.men det tror jag nog, trivs som fisken i vattnet som man brukar säga. idag skulle de komma massa varor så kommer säkert ha fullt upp hela dagen och det hoppas jag, för då går det fortare också! Ska snart ut & gå med Catch. sen kommer sofia och hämtar mig och vi far in till våra praktiker. Nu har man nog äntligen hittat platsen som man trivs på det är bra tycker jag, mina andra år man gått på gymnasiet har bara varit tråkiga. men denna praktikplats får man liksom göra lite mer på. och det känns bra! Plus att man har syster nära också, så man har någon att prata med på lunchen.
Nu ska man röra på sig, Ha en bra dag allihopa!



Praktik idag

Runt 9.20 kommer Sofia och hämtar mig, Sen åker hon & jag in mot Norrköping för att ha våra Praktiker. Är faktiskt lite nervös för är inte van att vara på ett sånt stort ställe, men det ska nog allt gå bra! Jag har min syster där ifall det skulle gå åt skogen. Jag ska få vara på avdelningen Smink & där de har shampoo & balsam. Så direkt när man kommer in! Så börjar klockan 10.00 och går till 17.00 det är ett tag, men bara att jobba & se glad ut. Just nu håller man på & fixar i ordning sig, Jag har lite problem vilka skor man ska ha. Vill direkt inte få ont i mina fötter. Det vore hemskt! Kanske bäst att sätta fart lite om man ska hinna ta Catch ett varv också! Ha en trevlig onsdag!  


Man ska inte må dåligt av det

Jag & Andreas var i Norrköping förut, men det blev ett snabb varv. Vi var bara inne på media markt & sen åt på Mc-donalds. För vi var så himla hungriga! Sen åkte vi faktiskt hemåt, för blev rätt så sent. Och nu ikväll har man kollat på två avsnitt av "Mannen som talar med hundar" jag förstår inte riktigt hur han lyckas med såna problem folk har med sina hundar. Liksom han fixar det nästan direkt. Riktigt bra gjort tycker jag! Imorgon är det en lång dag i skolan. Känner inte alls för det men det är väl bara att bita i och tänka att jag är i skolan för att lära mig saker. Då kanske dagen går mycket fortare, eller vad tror ni? Jag måste sätta fart lite nu med min svenska. Annars kommer det aldrig bli klart. Då får man väl annars skit av läraren! För man vet ju hur den läraren är, men ska man verkligen må dåligt av att gå till en sån lektion? NEJ, det ska man inte. Men tyvärr gör jag det. USCH nehepp dags att ta tag i svenskan. Godnatt!

Måndag

Skulle haft UF hela dagen lång idag men sofia är sjuk så blev också hemma idag. Bara för man ofta hjälper varandra & lättare att vara i gruppen då alla är samlade. Så fick bli en vilodag för mig idag, men har en lektion idag vid 15.00 till 16.10 har närmligen Bild Fördjupning  A. så enda lektionen man ska på idag. Annars så håller man på och lagar lite mat nu. Sen ska man fixa till sig och sen gå till skolan. Föresten kanske blir Norrköping idag, beror på min andreas! Nu måste man ta hand om maten ute i köket. Ha en trevlig måndag!

Riktigt höstdag



En riktigt höstbild på min Catch. Idag har det inte hänt så mycket, haft tvättstugan, sen varit och handlat lite, och så tog andreas och jag en fika. Sen var vi ute på en lång promenad med catch så då fick ju såklart systemkameran hänga med ut. Så tog ju denna bild som är över. Underbar bild! Sen var man ute hos mina föräldrar en stund och fikade lite och pratade, och så fick man färga min mammas hår också, och det gick bra! hoppas det blev bra bara! Nu ska man sätta fart med maten så man får mat också! Lite sent att tänka på det nu men huvudsaken man äter!

Godmorgon

Idag, är det lördag. Och idag är det då min älskling ska tävla, hoppas det går bra för honom. - lycka till honey- Jag ska snart gå ut ett varv & gå med Catch, men först tänkte man pilla i sig lite frukost, om man lyckas. skulle fikat idag med sanna men hon kände att hon behövde plugga, och det förstår jag! Vi får helt enkelt ta det i veckan eller när du kan Gumman. Annars händer det inte så himla mycket idag, mer än städa. Ska se om det finns någon tvättid ledigt, men tror inte de kommer finnas det. Annars får man försöka se om min mamma kan hämta mig så man får låna hennes tvättmaskin. IGEN, som man brukar göra lite då & då. hi hi nu ska man faktiskt äta lite frukost, ha en trevlig lördag

Dålig uppdatering idag

Har inte skrivit något idag, för har varit i skolan sen hängde sussi med mig hem, Hände inte så mycket.
Men pratade lite & fixade ett papper i praktiskt marknadsföring B. Sen runt 18.00 åkte hon hem, och då skulle min älskling också åka, så blev kvar ensam med Catch. inte så himla kul, men min plutt kommer hem imorgon som tur är. Kan vara bra att vara ifrån varandra lite också, menar man överlever som tur är. så ikväll har man bara sett idol sen nu har ma kollat klart på freaky friday. En rolig film faktiskt. Och ska snart ta & lägga mig och sova faktiskt. Eller försöka åtminstonde. Är inte så trött men det är bra att försöka lägga sig lite tidigare på helgerna, även om de är svårt ibland.

Imorgon runt 12.30 ska min älskling köra enduro tävling, kommer vara orolig & nervös hela dagen lång imorgon. men de kommer säkert att gå rikigt bra för honom. Men är alltid orolig & nervös när han ska köra cross. men han är duktig på det så det kommer inte hända honom något. *Peppar, Peppar* Jag sitter och längtar som bara den tills höstlovet som är vecka 44. För min kusin kommer ner till mig då, och vi ska hitta på massa skoj ihop. Riktigt kul !
Nu kanske det är dags att hoppa ner i sängen och försöka sova, om man nu lyckas !

Dagen har varit upp & ner

Jo, tycker den har varit upp & ner.
Satt & åt i matsalen och sen känner jag att det bara smäller till i mitt hjärta!
Mitt hjärta slog så hårt & snabbt att man nästan fick panik. Jag har knappt aldrig fått ont då man bara sitter & äter och tar det lungt och pratar samtidigt med sina vänner. Det kändes lustigt, och det sjuka av allt är att det slutade inte direkt utan hade säkert ont i 30 minuter eller något. Väldigt obehagligt. För er som inte vet så har man "hjärtfel" . Obehagligt som bara den faktiskt. Och sen under dagen har det hänt så med hjärtat 2 gånger till, så man fick en funderare på varför just allting kom idag. Otäckt ! Hatar när det händer så då man är i skolan, eller om man skulle vara ensam! usch

Annars har de krånglat lite med vår UF logga, var något med de då han skulle trycka, behövde göra så vi ändrade lite på det, ännu ett problem uppstår i UF-företaget. Inget roligt men det är bara att ta tag i saken & försöka fixa det. Annars har det inte hänt så mycket mer utan mest bara haft UF hela dagen lång och sen hade man Info & layout lektion senare, och det var ingen höjdare direkt, vet inte riktigt hur man ska göra med den kursen! men får nog ta ett snack med min lärare! Det är väl lika bra det! Så man får se hur det kommer bli ! Imorgon är det bild Fördjupning A , sen ska man till en högstadieskola & be dom fylla i en marknadsundersökning vi håller på med i vårat UF. Sen har man bara Praktiskt marknadsföring B som sista lektion, ska bli skönt . Men sen när man kommer hem kommer man då nästan bli ensam direkt, för min andreas ska åka till Eksjö och kommer hem på lördagkväll. Sorgligt, men klarar mig nog trotsallt. Får iallafall hoppas på det. & hoppas att min älskling vinner på lördag, och att inget händer * Peppar, Peppar* Nu ska man hoppa ner i sängen & sova, har lektion klockan 8.00 imorgon. Ha en trevlig kväll .  

Macka & O´boy

Japps, det har man faktiskt ätit nu, Det är gott att äta det när de är kallt ute.
Annars har man inte gjort så himla mycket sen man kom hem från P2.
Sofia & jag satt nog i 2 timmar där tror jag, och pratade om allt i stort sätt! Nu sitter man & väntar på att andreas ska komma hem och sen att Bonde söker fru börjar på tvn. Så ska kila & läsa lite bok tänkte jag! Bye!

En fika på P2

Vid 15.00 ska man dra & fika med min vän sofia. Ska bli trevligt! Komma bort lite.
Så har gjort i ordning mig lite, och väntar på att klockan ska bli 15.00 annars har man faktiskt städat lite idag, och lagat mat. Blev Gryta! Ikväll blir det nog bara att ta det lungt hemma.Se på tvprogram & ha det mysigt med andreas. Blev ju en lyckad kväll igår som man skrev i förra inlägget. Nu ska man fixa i ordning sig det sista! Bye.

Underbar kväll

När vi var i Norrköping blev det mat, kanske inte världens finaste men vi tog en varsin Pizza, riktigt god sådan! Låg nära bion och allt, så passade så himla bra! Och filmen var väldigt bra. Så det blev trotsallt en lyckad kväll för mig & andreas. Så kom hem runt 22.45 och när vi hämtade Catch hemma hos andreas föräldrar blev han totalt tokig, men han blir som sagt så himla glad när vi kommer, och sånt blir man glad över. Märks att man är saknad! Ville bara skriva ett inlägg hur våran 2 års dag har varit. Lyckad helt enkelt! Så nu ska man faktiskt ta & försöka somna. Om det nu går! Både Andreas och Catch sover redan! Bye.
 

Ska bli trevligt

Snart kommer min älskling hem, han ska bara duscha & fixa till sig sen bär det av mot Norrköping. Ska bli riktigt kul faktiskt, det är inte så himla ofta man går på bio nu för tiden. så det ska allt bli roligt! Jag var förut ute med Catch och sen fotade lite, tänkte lägga in bilderna sen, om det blev några bra. Men det blev det nog, iallafall någon! Annars nu så har man iallafall prices gjort sig klar, har sminkat mig, tagit på mig kläderna & så! Så nu är man redo för bio! Jag har inte tänkt skriva så mycket nu, men får se om man skriver något när man kommer hem beror på om man är trött så man bara vill sova. Men annars får ni en uppdatering imorgon! Ha en trevlig kväll !



Gammal bild på min plutt!

Tisdag den 14/10

Nu har man reserverat biobiljetterna! Det blir Patrik 1,5 för oss ikväll. Min kusin sa att den är bra, och håller tummarna för att den är ok. För mig att det var hennes vän som hade sett den & man hade skrattat mycket åt den! Vi kommer redan åka in efter andreas slutat jobbet, för han ska kika på lite saker inne i Norrköping. Kanske åker runt 17.30 ikväll. Bion börjar inte förns 20.15 men hinna äta ska vi såklart också göra! Vi har inte bestämt än vart vi ska äta, någon från norrköping som läser min blogg som vet något gott ställe? Hoppas på en underbar kväll idag! Just nu sitter man bara här & läser lite bloggar m.m har föresten ändrat teckensnittet och färgen på mina länkar. Blev lite förändring iallafall. Men kanske inte ni läsare tänker på. Ska snart ut & gå i detta väder med Catch snart. Riktigt fint väder. Funderar på att ta med kameran & fota lite. Kanske gå ut i skogen och fota lite. Får se vad som händer! Ha en riktigt trevlig tisdag!

2 år



Idag är det min & andreas 2 års dag!
den kommer firas med bio & någon god mat!
Mina två bästa år med honom är obeskrivligt!
Jag älskar dig andreas!

Ny vecka

Ny vecka, och nya tag. Känns som veckorna & helgena bara rusar iväg.
Blev ett möte med vår lärare & vår UF-grupp. Gick väl sisådär.. Kom väl inte fram till så himla mycket.. Annars hände de inte så mycket i skolan idag, mer än mötet och sen fixade sofia & jag att maila över loggan till dom som ska trycka tröjorna till oss. Just nu sitter man bara hemma & måste ta tag i att plugga på svenskan. Känner inte alls för det. Jag känner mer för att sova än att plugga svenska! Får se hur de kommer sluta. Dags för mig att fixa i ordning lite här hemma känner jag. bye!

Crosstävling i Finspång

Snart blir det att åka ut till Crossbanan och vara där hela dagen. Min sötnos ska tävla! Håller tummarna för att det kommer gå bra! Och att det inte händer något *Peppar, Peppar* Sitter nu och äter lite frukost och snart kommer min sötnos hit, han är och packar in lite saker i bussen. Så han kommer väl dyka upp kanske om 30 minuter eller något sånt. Jag har för mig han sa att det började klockan 12.00 så bäst att vara där i god tid och få en bra plats. För min del blir det att ta på sig rejält, nu när man är sjuk. ser att vädret är inte de bästa idag. *suck* Jag har inte direkt så mycket att skriva just nu, men lär nog bli senare så får ni höra hur det gick för honom! Ha en bra lördag!


Smyckena har kommit

Mina smycken hade kommit idag, så min mamma kommer med dom sen ! Ska bli kul att få lite nytt ! Tack vare Wictoria lottade i sin tävling och drog mig. Och man vann hennes tävling ! 500 i Presentkort. Kanske lägger upp bilder sen på smyckena om man lyckas & har orken.

Torsdag

Då var de redan torsdag, och man har blivit sämre. Nu är man verkligen förkyld. Jippie, eller inte.
Så idag kommer det bli en dag då man bara ska slappa & se någon serie eller film. Men ska först laga lite mat till mig & andreas, han har lunch vid 12.00 Ska bli en gryta & spaghetti till det. Mumsigt ! Jag har inte så himla mycket att skriva utan mer att ni ska tycka synd om mig, nävars. Men hoppas ni förstår varför det inte blir så mycket bloggande nu !
Ta hand om er alla läsare!

Tävlar åt Catch





Nu har man en chans att vinna ett reflexkoppel åt min älskade Catch.
Så nu håller man tummarna & tassarna för en chans att vinna detta coola reflexkoppel.

Ledig idag & imorgon

Riktigt skönt med två dagars ledighet. Men inget roligt när man är sjuk på sina lediga dagar!
Först började halsen, och nu ska näsan börja rinna också! Så nu är man sjuker nu också! Väldigt jobbigt! men det är bara att bita ihop, & se till att friskna till. Hoppas vara bättre om några dagar! Idag var sussi här en liten stund, sen på eftermiddagen har man bara tagit det lungt, sovit lite & varit iväg och handlat. Sett på bonde söker fru & Grey´s Anatomy. Bra program! Och nu ser man på into the blue. En bra film! Ska snart försöka sova, se om man kommer få sömn inatt. Får hoppas ! Ha en bra kväll allihopa !


JAG VANN

Tänk att man vann hos Wictoria. Vann smycken för 500:- Är riktigt lycklig ! Så fick välja en massa smycken nyss. Så de kommer komma i min brevlåda snart! *Glad*



Detta vann man. * underbart *
Tack Wictoria.

Dumma dumma

Jag har så himla ont i min hals. Den blir bara värre & värre som man skrev i förra inlägget.
Är skapligt röd i min hals. undra om det ska fortsätta eller om det kommer gå över. Får hoppas på att de går över. Tyck synd om mig ;)


Min shoppning

Var i Norrköping idag, Shoppat rätt mycket faktiskt. Så tänker lägga in lite bilder på min shoppning ! Inte så himla bra bilder men strulade lite med kameran men man ser iallafall, och det är huvudsaken! Annars har man bara haft svenska & Idrott idag, annars lungt. Men värst av allt är att min hals blir bara värre för varje timma som går. Inget roligt alls! är skapligt röd i halsen. *suck* Ledig onsdag & torsdag nu! Väldigt skönt.




Ett par leggings & Benvärmare från Gina tricot.



Kjol med högmidja från Monki.




Underkläder från New yorker.




Långtröja,Linne & gråa tjocka strumpbyxor från H&M.


Så detta var min shoppning idag!

Ännu en helg

Nu har ännu en helg gått förbi.
I fredags var jag & sofia och kikade efter praktikplatser. Och det gick bra !
Och så shoppade man lite då också! Annars i fredags bär de av mot Stockholm. Eller lite innan stockholm om man ska vara prices på pricken ! Vi skulle åka dit för andreas skulle tävla cross. Gick riktigt bra för honom ! 5:a totalt . -stolt. Men på vägen upp på kvällen så kom det världens blixtrar, det blev liksom lilarosa om blixtrarna. Riktigt otäckt. Annars var det bra väder igår och en rolig dag. På lördagkvällen åt vi hemma hos andreas föräldrar. Kyckling, potatisgratäng och sallad. -mumsigt. Nu ikväll blir det att ta det lungt. Vi ska äta pizza sen senare, har vi bestämt. Se andra filmen man köpte i fredags. men ska också se ensam mamma söker. Får icke missa ! 
Föresten är de någon som är bra på bokrecensioner? Jag är ur dålig ! -suck. 


Ha en bra söndag ! 
Föresten ledig onsdag & torsdag !  

Lånar tvättmaskin

Nu sitter man hemma hos mina föräldrar, lånar deras tvättmaskin.
Och lånar mammas bärbara nu också. För det är iväg och fixar lite saker..
Kanske har två maskiner till att tvätta med kläder. Ikväll blir det nog bara en hemma kväll som alla andra kvällar. Glömde föresten berätta vad man hade för sig igår, Jag & andreas åkte till badhuset för att bada lite. Riktigt kul. Men väldigt kallt i vattnet än vad de har varit förut. Men de funkade att bada, vi badade inte så länge ! Imorgon blir det antingen stockholm eller vadstena. För andreas ska tävla men han har inte bestämt vart än. Så det märks vart det kommer bli. Vadstena är närmast men ändå kan det vara skoj att få åka en liten bit för att få se lite nytt. Men det är som sagt Andreas som får bestämma, det är han som kommer tävla! Nu är de dags att hänga upp all tvätt & sen lägga i en ny maskin med kläder. Ha en trevlig eftermiddag!

fika på p2

ännu en dag i skolan, blev inte så mycket gjort med UF, men det är för man väntar på loggan : )
Annars tog sofia och jag lite lunch på p2 & efteråt lite fika. Riktigt trevligt, tack sofia för sällskapet. imorgon åker hon och jag in till stan för att leta praktikplatser. Hoppas få ett JA, där man ska fråga ! Håller tummarna iallafall ! Nu ska man ta & städa lite här i lägenheten.


1 oktober

Tänk att det redan är i månad Oktober. Man kan knappt förstå hur fort tiden bara rullar iväg.
Och för varje månad som går så känns de som man bara blir tröttare & tröttare för min del. - Icke bra. Idag är det min lediga dag, känns skönt faktiskt. bara slappa & ta det lungt. Men det värsta är att man känner av halsen och man nyser hela tiden så ska säkert åka på något. Man har inte tid att vara sjuk ! Igår blev man glatt överaskad över pengarna som rullade in på mitt konto. Det kändes bra ! Annars vet man inte riktigt vad som kommer att hända idag, som sagt bara ta det lungt och vila. Känner att man behöver det, funderar på att lägga mig med täcke och kudde & se någon bra film. Och att äta apelsin. Blir att kurra ner mig dag idag. Det känns bra ! Sen senare märks de vad som kommer ske, vänta när min älskling slutat jobba. Ha en bra onsdag !

RSS 2.0