James Blunt




James Blunt - Goodbye my lover

vill ha mer värme

Imorgon, eller rättare sagt idag bär det av till Norrköping för att byta halsbandet åt catch och sen handla mat.
Mamma och lillbrorsan är det som kommer att åka in dit, göra norrköping osäkert helt enkelt. *skratt*
Nu ikväll har man inte gjort så mycket faktiskt, lagat mat, sett på tv med mera. = )

Imorgon blir det att skriva en matlista så man vet det mesta som ska inhandlas. Ska bli skönt att få mat i kylen!
Föresten på lördag bär det av till ikea med min sötnos. äta på ikea och gå omkring och kika och förhoppningsvis ska vi väl få komma hem med något till lägenheten åtminstonde. Har kikat på deras hemsida och det finns massor man vill ha.
Det är som sagt bara att välja och vraka bland inredningen och sånt! Var man rik så kunde man köpt allt man velat haft för en bra tid sen, men nu är man som sagt arbetslös och inte har råd med så mycket, men som sagt något lär väl komma hem i vår lägenheten. Och såklart blir det lunch där och då ska man äta deras goda kotlett, pomme och bearniesås.

Föresten igår åkte min pappa och hans nya till Turkiet, Side. Det hade 42 grader nu! Snacka om avensjuk!
Vill också dit, i detta kalla väder vill man inte vara i nu. bara regnar och tråkigt hela tiden ju! -suck.

Torsdag

Nu har man jobbat klart dem här två dagarna denna vecka iallafall, nästa vecka är det nytag.
idag blir det att städa hemma och fixa lite, och så ska man ner till brorsan för att hämta min cykel som står där är tänkt, och sen köpa mjölk. För mjölken tog slut till frukosten idag. Sen blir det att nog gå ut och busa med catch lite! Få ha lite kul med honom, hoppas bara det inte regnar idag! Vädret ser inte så lovande ut som det var igår, igår var det verkligen solsken ute och riktigt skönt! Tänk om det kunde vara så veckan ut och nästa med, när andreas har semester!

Nu ska man börja diska, så har man det gjort! Så ha en bra dag!

lite nytt

Ny byrå och en ny duk plus två fina caffelatte muggar.
Så har styrt rätt mycket här hemma nu, och så har vi ätit lite tacos också!
Kommer en sisådär bra bild hur det ser ut, får duga nu, lampan ska bytas ut lite senare!
Måste inhandla en fin på ikea först.



Behöver inhandla nya blommor i krukan där också!
Men det kommer så småningom! Ha en trevlig kväll kära läsare!

Måndag - och solsken ute

Idag händer det mycket, har tvättstugan, ska hem till min pappa för att lägga in lite bilder i deras dator från i lördags och så ska vi hämta en byrå där som vi ska ha här hemma. Så har lite att styra med idag, får se om vi hinner att åka in till djurmagazinet idag och byta halsbandet man köpte igår, det var lite stort, han som hjälpte mig hade en Golden själv och sa att han har 55 cm på sina halsband, men tydligen var Catch smalare runt där nu, antar att det är för han har blivit nyklippt också! Jag hoppas att Andreas snart är klar så vi kan åka och fixa det här med byrån och ta hem den hit, så det händer något här hemma! Ska när som helst ner till tvättstugan igen för att hänga upp tvätten och lägga i ny smutstvätt i maskinerna. Så bäst att sätta lite fart nu så allt blir klart till klockan 21.00 ikväll, hade rätt mycket smuts idag! -suck.

Ha en trevlig dag!

Alla som inte dansar är våldtäksmän




Maskinen - Alla som inte dansar är våldtäksmän

Måns Zelmerlöw




Måns Zelmerlöw - Hope and Glory
en lugn version

Före & efter bild



Förebild




Efterbild

Klippt Catch nu på kvällen så han har blivit lite pojkigare i sin päls.
Är han inte snygg? ( :






Jobbat hela dagen i stort sätt

dagen började inte så bra, för märkte att vi inte hade vatten det hade hänt en stor vattenläcka i halva finspång i stort sätt, som jag fattade som iallafall. Så tog ett bra tag innan vi fick vatten igen.  Så jobbade istället med att skrapa bort färg och måla på grundfärg. efter det blev det att riva bort massa tapeter. så jobbat 8 timmar idag ungefär. Skönt att vara lite borta ifrån hemmet ibland. Så nu ikväll har man käkat en vegetarisk rulle och hamnade framför tvn. Så nu ska man bara softa sen blir det nog att hoppa ner i sängen och vänta in morgondagen. Vet ej hur den dagen kommer bli, kanske jobb igen. men det är inte helt hundra ännu. tar som sagt dagen som den kommer.

Saxen kom i brevlådan

Vid lunch igår så dykte saxen äntligen upp ifrån Häromi. Så nu nästa vecka ska Sandra komma hem till oss för att visa hur man ska klippa, en klippkurs helt enkelt. Så hoppas Thyra och Lhine också kommer att dyka upp. ( =
Så ska bjuda dem på fika och lär bli lite prat. Snällt av dig Sandra att du ställer upp och visar hur man ska klippa Catch. Föresten igår så var man också och köpte en rak sax med, som är till svansen, öronen och under tassarna. Så har nu införskaffat mig två saxar. Så har två bilder man tänkte visa hur dem ser ut! Nu ska man börja med lunchen.
Ha en bra fredag, nu har Andreas äntligen semester efter denna dag! Wie.

Bye!






en sen tisdags kväll

Jag hoppas att min sax kommer dyka upp vilken dag som helst nu. Då när den kommit blir det att direkt ta och bada Catch så han blir fin, och sen kan man äntligen få lära sig att klippa sin egna hund fin. så slipper han vara så himla långhårig jämt. Imorgon blir det att jobba igen, annars händer det inte så mycket. mest ta det lungt som sagt! Kanske ska sola imorgon, solarium alltså nu är det för dåligt väder ute =/  Just nu sitter man och är väldigt uttråkad, ser på Paradise hotel och slappar framför datorn bara. Hoppas på att andreas kommer att komma hem snart! För snart blir det att hoppa ner i sängen och sussa faktiskt. börjar bli rätt trött nu.

Bye

Tisdag - lite finare vädret men ändå mulet

Tisdag, och idag ska man till barnmorskan på sjukhuset vid halv två för att få recept på nya P-piller. Efter det så ska man faktiskt hem och storstäda tror man, om man inte är allt för trött. Känner att det man måste ta tag i lite saker här hemma, slänga saker, städa i garderoberna m.m sa att man skulle göra det på torsdag men funderar fasiken på att ta det idag. Så har man allt sånt klart och nu när vädret inte är så bra så kan man faktiskt passa på. Så det är min dag idag!

Idag kommer emma hem också från Åland, men hon börjar jobba imorgon, så vi får bestämma någon dag då vi ska hitta på något Gumman. Kanske ta och fika på P2 eller ta en Pizza som vi brukar göra ibland. Hoppas iallafall du haft en bra semester Emma. = )

ett varv med hunden

Snart dags att ta ett varv med hunden för att sedan fixa i ordning mig lite snabb och sen vänta in syster som ska hämta mig, ska hem till dem för att jobba lite, få tjäna lite money för att måla hemma hos dem och lite annat, det är som sagt något just nu! Istället för att bara sitta hemma och inte ha något alls att göra, mer än att städa i lägenheten och gå ut med vovven. Någon dag i veckan nu ska man ta en storstädning här hemma, pusta, torka golven, dammsuga m.m i hela lägenheten. Känns att det behövs nu! Slänga så mycket skit som man inte har någon användning för alls.

Jag sitter och vill ha en ny design, men kan inte alls det här med koderna? :(
så får väl stå ut med min tråkiga design..

Måndag - regn och rusk

idag är det redan måndag och det är dåligt väder ute, regn och rusk. Och helgen är redan förbi. I helgen hände det inte så mycket, den började inte så bra för min hund och en annan hamnade i bråk, så var inte så himla kul, var i chock och riktigt skakis var man, men är som sagt ändå glad att ingen började blöda eller några andra skador inträffade. På lördagen blev det en tripp in till Norrköping för man trodde att man skulle kunna hitta några kläder men icke, kom hem bara med hårfärg. Men då spar man dem pengarna som jag brukar säga. Och igår blev det en tripp till Igelfors marknaden med min mamma, mormor och morfar. Och där blev det en påse godis som man fick av morfar.

Sen hem för att laga lite mat, färskpotatis, skinka och gräslök. och jordgubbar med mjölk till efterrätt. mumsigt!
efter maten så åkte faktiskt mamma och jag och solade solarium, var riktigt skönt, för det regnade ju! Så min helg har väl varit ok förutom det som hände i fredags. Jag sitter och hoppas få ett sms snart så man kan få hämta ut sin sax, men verkar inte få något idag heller. -suck. Får hoppas att den kommer dyka upp inom kort! Nu ska man fortsätta med maten!


Bye!


Kolmården i bilder del 2











Kommer mer bilder inom kort.

EICKER - den efterlängtade saxen



Den efterlängtade saxen.
EICKER 1425-07BETA enkel 6"43t
Den kommer inom kort hem till mig & Catch. Nu framöver kan man klippa Catch själv!
Hoppas denna sax dyker upp inom kort. Tack Andreas !

Kolmården i bilder del 1










1. Johannes, Alva & syster Sandra
2. Johannes
3. Alva
4. ett litet sött djur

RSS 2.0