Update!

Nu är det dags att skriva lite i sin blogg, det blir aldrig av att man skriver så ofta längre för känns som man har mycket annat som måste hinnas med före bloggen som är viktigare! Men som ni säkert vet och har läst så har man varit i Turkiet, Alanya med klassen HP3. och veckan har varit riktigt bra, upp till 35 grader. så vi solade varje dag där, och har fått en hel del färg mest på mage och ben och låren. Är nöjd med veckan som varit, men längtade hem de två sista dagarna faktiskt om man ska vara helt ärlig. Men som sagt en bra vecka med bra folk och en upplevelse för att vara min första utomlands resa. Nu är det inte långt kvar tills man tar studenten. Så det är nästa steg nu! Och då börjar arbetslivet för min del och de kommer vara en upplevelse och hoppas få turen att få ett riktigt bra jobb i framtiden. Man får allt hoppas! Med tanke på att i nuläget så är det så himla svårt att få ett jobb. Så man får vara glad för de lilla man får !

idag har man varit hemma från två lektioner, idrott och svenska. men ska sen cykla ner för att bara skriva ett prov.
för mår inte riktigt bra idag så kände att jag gör heldre de viktigaste först, och det är ett prov viktigare! skickade iallafall ett sms och sa som det var och hoppas att det är ok, men märks väl sen vad de säger! Ska nu ta och duscha så kanske jag blir lite piggare.

Nu har man skrivit ett inlägg kusinvitamin ;) hihi

Bloggtorka

Jag har verkligen inte mycket att skriva i denna blogg, förutom om skolan. Att det är otroligt mycket nu speciellt nu innan vi drar till turkiet, allt ska in och sånt. *suck* Men man får helt enkelt priotera vissa saker och så. Göra det bäst av det!
Det ska som sagt bli himmelsk att få åka bort i en vecka, men säkert ett helvete när man kommer tillbaka, men så får man väl inte tänka utan som sagt göra det bästa av situationen. Annars har min helg varit kanon, varit i Linköping, Norrköping m.m och haft det mysigt med min andreas. Så helgen har varit kanon, nu är de en hård vecka med massa plugg och inlämningsuppgifter, men bara att kämpa. Just nu sitter man och kikar på hundcoachen, och mycket bra tips får man. Ett bra program, men nackdel att det bara är i 30 minuter. men man lär sig alltid något nytt när man kikar på det. Efter man sett klart ska man fortsätta läsa i boken och få in mer information till provet. *suck* men bara bita ihop.

RSS 2.0