Ännu en fredag här

Tänk att denna vecka bara rusade iväg. Blev hemma i 2 och en halv dag. Känns rätt jobbigt. men bättre att bli frisk än att gå till skolan och vara skit varm. Gick iallafall halva onsdagen. Tänkte först vara hemma den dagen med, men provade att gå, men klarade bara av halva, eller lite mindre än halva var de väl men ändå. Idag har man mest bara slappat framför tvn och sett på lite filmer som man köpte igår. Åt lite gott och så. Missade varmkök idag i skolan. Jag som ville dit, men var för varm. *Suck* Undra om klassen iallafall hade kul utan mig ?! *skratt* Undra om sandra fick vara själv i köket att göra Pizza idag då , Jag som inte kunde vara med. Ville det. Men ändå är de bättre att vara hemma och se till att bli bra. Men jag gjorde mat åt mig och älsklingen förut när han hade lunch. Gjorde Skruvade makaroner & skinksås. Riktigt mumsigt. han gillade det som tur var .* ler * 

Ska se vad de blir för något gott nu, för är lite hungrig faktiskt. Men vet inte riktigt vad jag är sugen på. Se vad min älskling är sugen på. Klockan går så otroligt fort nu. Förut när man var ensam hemma med catch så gick klockan skit sakta. Men nu går den tvärtom. Men så är det ibland. Undra om man har missat mycket i skolan med uppgifter och så?! Jag hoppas iallafall inte det,  då är de inget kul.. Vi får hoppas att jag inte har gjort det.

Nu ska man ta och se om de finns några att prata med på msn. Och så ska vi se vad man ska äta också.
Ha en fin fredags kväll allihopa. Jag älskar dig andreas, du & jag föralltid. (v)

tungt

Allting med praktiken att göra känns jobbigt. Jag orkar inte snart lägga engeri till att hitta någon Praktik.
Antingen finns de redan någon elev som har praktik där man söker. eller så har dom inte tid till att lära upp en.
eller så tar dom inte emot såna som inte går den linjen. Så alltid är det något just dom man ringer till.
Så min energi tar snart slut. Hjälp mig?!

Jag vill heldre bara jobba med allting som vi har i skolan. Vill inte ha skit praktik.
Visst är de bra på ett sätt men ändå inte.. * stort suck * Och läraren tjatar & tjatar på att man ska hitta någon nu.
men det är tusan inte lätt menar de är inte som förr. Våran lärare tror liksom att ringer man på det stället man verkligen vill ha så får man det, men så är det inte. Oftast får man ringa eller gå till hur många ställen som helst. menar de är ju bara inte våran klass som är ute på APU nu. Är många från högstadiet som också är ute. 
Men det förstår inte hon , hon är trög av sig.. är hon 64 år eller vad hon är, så hon fattar inte så himla mycket. 

Men får väl ringa runt lite idag, kan inte gå till affärerna för har feber. *suck* 
så jag hoppas att jag får napp så man kan säga till läraren att jag har praktik nu =) 
då lär hon väl bli glad, annars blir jag tokig. 

2 timmar kvar tills min älskling kommer hem på lunch, saknar honom otroligt. 
myspys ikväll. underbart. Det kanske blir så att vi ska in till sandra, thyra & Lhine idag med.
för att hon ska få klippa catch så han blir fin tills på söndag :D 

Jag älskar dig andreas svensson.  

Feber

Igår när man kom hem blev de att lägga sig i sängen för att jag var så himla trött , men jag trodde aldrig att jag skulle sova så himla länge. 17.00-20.30 sen var man bara uppe i en timme sen la jag mig och sov sen. och sov enda tills de var dags att gå upp. Men på morgonen kände jag mig inte alls bra. Men min andreas tyckte jag skulle gå till skolan och prova och se om jag inte blev bättre, men under dagen blev jag inte det, kändes som jag bara blev varmare och varmare. Så mitt i engelska lektionen var jag tvungen att gå. Kände mig inte alls bra. så carola tyckte att jag skulle åka hemåt. när man väl var hemma så somnade jag direkt och sov i ett par timmar, nu sitter man här och väntar på att sin älskling ska komma hem. Saknar honom.

Idag var de meningen att man skulle åka in till stan men nu verkar de inte bli något. Vad jag tror iallafall.
men det är sånt som märks faktiskt.. vi skulle behöva handla mat iallafall.. så vi får se vad de blir av.
Nu ska man ta och lägga sig igen & vila, vill bli bra. hatar feber.

hejsvejs.

Shopping-sugen

Jag är riktigt sugen på att köpa en massa kläder från H&M och så skulle jag vilja köpa en dyr väska från Trend.
Men sån väska lär man väl få spara ihop till ett par månader. För det är mycket pengar man vill ha till en massa saker. men sånt får väl ta och vänta lite.. Allt behöver ju inte ske denna månad riktigt. Får hålla i pengarna.

Idag var de en ny vecka i skolan då, Denna dag var faktiskt helt ok , förutom att man fick stressa från den första lektionen till den andra, Vi hade friskvård och vi gick stavgång, det var roligt faktiskt. Hade aldrig gjort det innan men det var kul. Kanske ser töntigt ut men skoj som bara den och de tar verkligen på krafterna.
Har man roligt sällskap med så funkar det faktiskt.. Frågan är om de är dyrt att köpa såna stavar för de skulle vara kul att gå stavgång med sin älskling någon gång. Var faktiskt riktigt kul.. men de är som sagt om man har bra sällskap. Annars funkar det inte, haha nävars men skoj. hade bara 3 lektioner idag, Friskvård , näthandel A och sen engelska. Lugnaste dagen på hela veckan. Nu är det nästan till 16.00 varje dag :(

Den 27 sep på min mammas & min väns födelsedag ska man till motala sjukhus, För min älskling ska Operera sig. Så blir ledig hela dagen då. Kommer vara så himla orolig och nervös hela dagen lång . Så min mamma bad om ledighet den dagen för att jag skulle kunna få åka dit och ta hand om honom när han vaknar. Det kändes bra att man fick ledigt av sin mamma att hon tyckte som jag. Skönt det.. Så kommer vara nervös, nog mer nervös än andreas tror jag. men han har gjort den opererationen innan så han vet hur de kommer gå till.

Jag älskar dig älskling. Din föralltid (v)

Grillade

Igår så blev de lite grillat med min familj utan min älskling. Skapligt ensamt utan honom. Men han var med sina kompisar och drack lite, var inte riktigt van att han vara där och drack , men klarade mig , men tungt var de i vissa lägen. Men de var lite synd det som hände sen senare på kvällen , men de tänker jag inte skriva här..
Har jag för mig själv. Men det ordna upp sig sen. Som tur var..

Hemma hos mina föräldrar satt vi och glodde på Shrek 2 som var på tvn. Vi hade inget bättre för oss. Satt och åt lite torkade fruktgodis eller vad de nu heter. Det var helt ok att äta , man kanske ska börja äta sånt istället. mycket nyttigare om man säger så.. Men det är inget man kan äta mycket av märkte jag.

Igår när man var ensam så var de nog de ensamaste jag har varit, det kändes så himla jobbigt att vara utan min andreas, men min plutt ska ju också få ha det lite skoj.. Så förstår honom..

Men älskling du ska veta att jag älskar dig för varje dag som går.
jag kommer aldríg någonsin att lämna dig, vill vara din förevigt.
Kom ihåg det jag skrev på lappen :)
Du & jag föralltid. (v)

Måste bara

Är så himla tvungen att lägga in en söt bild på catch
var närmligen ute i skogen idag och då passade vi på att fota lite.
så tog en söt bild på honom när han stod så fint : )

image45

Dessa dagar

Skolan har hållt på i 2 dagar nu , och är redan trött på skiten. Förstår mig inte hur dom kan göra såna scheman som vi fick . Går fan varje dag sent. Orkar knappt.. Så fort man kommer hem så lägger man sig oftast i sängen och sover ett par timmar.. Tänk ska hålla på såhär ett tag nu, men de är väl bara att stå ut. Då var de tusan mycket slappare i ettan förut . Och denna termin ska vi börja med HP-bladet också, Snacka om mycket jobb.

Praktisk marknadsföring A , Näthandel A . Personlig Försäljning A.
Hur fan ska man orka ? URK..

Svenska ska vi fan inte tala om , Gillar verkligen inte läraren vi har. Nu är jag verkligen negativ men inget är bra nu. Önska man kunde få lite bättre lärare i vissa ämnen och ett bättre schema. Då skulle de bli mycket lättare.

Efter man slutat idag så cykla jag direkt efter skolan till macken för att se vad min älskling hade för sig.
och sen skulle man hämta catch där för han är där varje dag nu , plutten. Han sköter sig riktigt bra.
Men jag är så himla van i att vara med honom varje dag , men nu kan man inte de för att denna skola har börjat och att sommarlovet är slut , annars var jag med catch varje dag här hemma.. Gick långa promenader och tränade också. Vi hade riktigt kul ihop, de ska bli mer träning nu för vi ska träna stå träning med honom, för den 2 sep ska de ännu bli en utställning i valdemarsvik med honom, hoppas på att han vinner nu = )

Nu ska man ta något att äta sen lägga sig och sussa lite . är skapligt trött ..

kommentera gärna ( :


Skola igen.

Då sitter man här den 20 Augusti då dagen skolan börjar. * suck * Och igår morse när man vaknade så vakna jag med ett helvete. typ iaf. Men jobbigt är det. För har åkt på en stor förkyldning. JIPPIE. dagen innan skolan börjar så åker man på och blir förkyld, men de är som sagt bara gå även om de tar på krafterna och vara förkyld. Som tur går jag inte så himla länge i dag, skapligt skönt.. Så nu blir de att proppa i sig en massa vitaminer och se till att jag blir av med den dumma dumma förkyldningen. Och så har jag lyckas smitta ner min söta darling med den också. han vakna i morse utav att han var förkyld. * dumma jag * Men inget man kan göra åt, vi bor ju under samma tak. Då är det inte lätt att hålla sig undan. Idag gick jag upp tidigt. lika bra det , även om jag börjar 12.30

se om man kan få tag på någon utav sina vänner så man kan säga vart man ska träffas innan vi ska in i aulan.
roligare om man kommer dit med någon än går dit själv. Ska bli kul och se hur schemat kommer att se ut, bra hoppas jag. annars blir man tokig om de är värsta skit schemat. håller tummarna för ett bra schema.

Hoppas vi inte ska röra på oss så himla mycket idag, utan mest bara prata. För vill inte bli sämre än vad jag är.
Tänk börjar andra året nu, men skulle ha slutat ett år igentligen , men de gör inte mig något. Många som säger att de är roligare i skolan än jobba. så vi får väl hoppas på att de är så. men de tycker man ju inte nu som går i skolan men de lär man väl tycka sen efter man tagit studenten. Nu är det nog dags för mig att ta och sminka mig och så. Tänkte ta och städa lite här med innan jag går till skolan =)

Bye.

Ensam + Kalas.

Min älskling har åkt iväg till vadstena för att åka lite cross. Det känns så himla jobbigt när han åkte iväg.
flera timmar tills han kommer hem. Och så blir jag ensam med catch här hemma. Såhär tidigt.
men klarar mig, antar jag :) Det är bara lite smått jobbigt för man har ingen alls att prata med än sig själv då.
Ska ringa mina föräldrar sen & se vad dom sysslar med , behöver låna deras tvättmaskin för denna jäkla helg såklart skulle all tvättid vara bokade, så som tur har min mamma egen tvättmaskin så får åka dit och tvätta som tur är. Behöver lite nytvättade kläder innan skolan börjar. Kan ju inte ha smutsiga kläder heller.. URK .

Just nu sover catch som en stock inne på toaletten den tokisen. Och jag ska försöka få i mig lite frukost.
men har så himla svårt att få i mig något såhär tidigt, men de är bara att börja vänja sig för skolan börjar ju på måndag. som tur börjar inte vi förns halv ett på måndag. bara för alla ettor ska kika runt och så. = )

det är inget bra väder idag heller, vad jag ser nu iallafall.
men de verkar lite som om solen kommer titta fram åtminstonde.
nae, nu ska jag sortera tvätten.

Ett fint porträtt på catch

image44

Lite träning

Idag har det blivit lite klickerträning med våran valp catch.
Han är riktigt duktig, men mer träning ska de allt bli.
annars idag har vi varit på en lång promenad när solen var framme. Nu blåser man ju nästan bort.
Så typiskt att de ska komma blås nu på kvällen, och denna fredagskväll också * suck *

Jag väntar på min darling ska komma hem nu. Han har varit och bärgat.
Så väntar på att han ska komma hem så slipper man sitta här helt ensam i lägenheten !
Hörde förut av Sandra att de var stor hundutställning i norrköping imorgon.
Värsta var att alla Golden ska ställas ut så himla tidigt , redan klockan 9.00.
Så de blir nog ingen tittande där inte , för en annan ska på kalas mellan 14.00 eller vad  de nu var för tid.
Och andreas ska nog köra lite cross imorgon också . Så de får bli nån annan gång med hundutställning.

Inte så himla långt kvar tills catch ska ställas ut igen , Den 2 sep , 9 sep och 16 sep.
Tre stycken hunduställningar, ska bli riktigt kul faktiskt.
Sist fick han ju 2:a placering och HP. (Hederspris) och så fick han väldigt bra kritik också.
Så vi får se hur detta kommer bli för placeringar dessa hundutställningar.

Just nu sover catch så sött , han har busat hela dagen lång idag.
så förstår om han är trötter. Jag är med trött, men kan inte lägga mig för måste vänja mig vid att vara uppe.
skolan börjar ju snart så då kan man bara inte lägga sig mitt på dagen.

ska ta och kila lite nu, skriver mer sen eller imorgon..

Nu är det bara helg

Nu är det bara denna helg kvar, Nu är det inget mer sommarlov.
Det känns skapligt tungt att skolan börjar nu redan på måndag.
Men det är väl som sagt bara att stå ut , och se glad ut att skolan har börjat igen .
Innan skolan börjar blir de att tvätta massa kläder så man har lite att välja i mellan.
Det är de värsta om man inte har kläder att ta på sig, så då är det bäst att tvätta så man har rena kläder. haha

Denna helg blir de att mest ta det lungt men imorgon ska man på kalas.
Min systers man Jesper fyller på måndag men vi ska fira honom på lördag bara för alla kan då.
Min älskling kanske inte ska med för han ska nog köra lite Cross.
Så då blir de bara jag & lilla catch som ska dit. Och min familj då : )

Idag blir det att ha lite myspys här hemma. äta massa gott och så .
bara jag & andreas. helt underbart . Längtar som bara den tills en dag. de ni. 

Love u so much darling. (v)  

Skit väder

Snart börjar skolan då, Redan på måndag. Känner inte alls för att börja , det enda som ska bli kul är att man får träffa sina vänner igen. Det är väl de enda som man ser fram emot. Hoppas det inte bli en massa Prov direkt typ när skolan sätter igång. Det skulle vara allt för jobbigt. men tror nog lärarna är lite snälla iallafall.

Idag är det lika tråkigt väder ute som de var igår. Så vad ska man hitta på ?
Jag hoppas min kusin kommer förbi, så vi kan hitta på något. Det skulle vara lite kul , för hon åker hem antingen på fredag eller på lördag. Så det är bäst att vara nu när vi kan, för sen har man så himla fullt upp med skolan. * suck *

Det är dags för mig nu att laga lite mat , för min älskling kommer vid 12.00 och ska äta lunch.
så bäst att sätta lite fart nu . Tur att maten man ska laga går fort .

skriver lite senare kanske ..


Det blev fint väder

Trodde inte det skulle bli fint väder idag, blev titt det blev de : ) Konstigt nog.
Igår var de faktiskt en helt ok söndag för min del. åkte till Ikea med mina föräldrar och båda systrarna.
Blev förvånad när min älskling gav mig 1000kr i handen. Fick handla prices vad jag ville för dom : )

Så köpte två Jeans På BIK BOK kosta bara 99:- /styck. Så köpte två stycken för 198:- Bra kap .
sen på Kappahl köpte jag som en tunnika/klänning för 199:- sen en massa fina saker inne på Ikea och sen en matta på Ö.B och lite kolligeblock till skolan där. Så lite fynd hittade man. Skönt med lite nya kläder tycker jag.

enda som behövs inhandlas nu är en väska och ett par nya skor. Det är vad jag vill ha nu =) måste HA.

Idag blir de nog att bara ta det lungt.. är rätt sugen på att sola solarium, för denna sol tar ju fan inte knappt någonting ju. denna sommar har inte varit bra men den duger. lite trälit att solen lär komma nu när skolan börjar.

Ska kila , hare bra allihopa.

Dags att skriva igen

Inte suttit här på ett tag.. har inte ens tänkt tanken att skriva heller. men nu blev det ett inlägg.
I söndags blev de en tripp till södertälje. Men först blev det att hämta upp Sandra,Thyra & Lhine i norrköping.
Som sagt i söndags var vi på utställning med våra hundar. Så catch kom tvåa och fick HP. Riktigt kul faktiskt att han lyckades bli 2:a är riktigt glad. Tog en bild på honom med hans fina rosett. Ser så stolt ut på bilden.

Annars har det inte hänt ett dugg faktiskt. varit fint i några dagar nu , men idag kom de lite regn. trälit men ibland kan det vara skönt, men då ska de inte regna hela dagen lång bara.. Idag har man storstädat i lägenheten, det behövdes. skönt att få lite ordning istället för att de ser ut som en svinstia. men nu är det fint .
Just nu sitter man och gör en matlista, jag och pojken ska åka och handla sen när han har slutat jobbet.

Nu ska man kila.
kolla in bilden lite längre ner : )

image43

Ett tag sen...

Har inte varit här inne så ofta nu, Har haft så himla mycket träning med Catch, Snart dags för hans första debut. (utställning). På söndag bär det av klockan 7.00 för att åka till Södertälje BK. Längtar riktigt mycket nu , men ändå är jag väldigt nervös faktiskt,Vi hoppas verkligen att han kommer slå helmer. (hans brorsa). Det är iallafall det målet vi har. Men han kan ju inte göra mer än att prova och se hur de kommer att gå. Men det lilla vi tränade igår på Söderköpings BK så var han riktigt duktig faktiskt. Tränar jag mer med honom dom här två dagarna så kommer de nog att sitta för honom snart, Det är ett måste iallafall.

Annars har det faktiskt inte hänt så himla mycket förutom att Jag och andreas har köpt en Systemkamera och sen har vi köpt Grindar och så till bilen så catch inte kan hoppa ut lätt. Så det blev riktigt bra faktiskt : )
Ikväll blir det att ta det lungt, kanske ska åka och försöka få tag på såna ihopfällbara stolar som man kan ha med på utställningen så slipper man sitta på filt, Det blir rätt jobbigt att sitta på filt ibland. Märkte man igår..

Nu ska man faktiskt ta och få i sig lite frukost, Lika bra det :D
Just det har börjat fått knasigt ont i halsen, något skit som ska gå nu :( hatar det..
men jag hoppas det inte bryter ut faktiskt. känner mig lite öm i halsen bara.. så håller tummarna
för att jag inte kommer bli sjuk.
Hejsvejs.

RSS 2.0