28 oktober

Usch på mig men det verkar inte bli så mycket uppdateringar ifrån mig den senaste tiden. Har haft lite för mig denna vecka. Som i måndags drog min mamma och jag till ullared åkte runt 4.00 hemifrån. =) har inte varit där sen man var 7 år eller nått sånt. så shoppade mycket julklappar och lite till mig själv, hemmet och till sambon. så vi hade det väldigt kul där. Kommer lätt bli flera gånger dit. så köpte säsongen 5 av the hills och har redan sett klart boxen nu. undra om det kommer säsong 6 av den serien? Någon som vet ?

Är ledig veckan ut och måndag men sen blir det jobb tis-fre på energikällan. *Toppen* kul att det ringer.
Nu ska man faktiskt ta och vila är helt slut har tvättat hela dagen idag. Ha en kanon dag.

Blev inte så mycket slödag

Näe, det blev en tripp in till norrköping för att handla ett spel åt min sambo och sen även handla hem lite mat till kyl & frys. Så nu har vi lite mat här hemma. Ett tag iallafall. Sen bär det av hemåt för att lägga i några maskiner tvätt så nu har man tvätt i hela lägenheten i stort sätt. Allt blev inte torrt. Hoppas det är torrt mera imorgon.
Och så blev det även vår skogspromenad. Vi gick nog 2 km eller nått i skogen. eller vid elljusspåret. *härligt*
Solen var framme och då var det riktigt skönt att vara ute faktiskt. Måste bli flera gånger nu innan det blir riktigt kyligt. känns som det snart är dags att ta fram termobrallorna ibland faktiskt. För kvällarna är det riktigt kyligt.
Imorgon vet man inte vad som händer, ska nog se om min vän emma har tid att umgås. Kanske gå elljusspåret med henne imorgon om hon vill, eller kanske ta ett cykelvarv om hon har lust. =)

Nu ska man faktiskt nanna kudden börjar bli väldigt trött. Så hoppas kunna sova. såg att månen var väldigt stark så säkert är det fullmåne. usch tycker inte om det för då har man så svårt att somna. Men ha en kanon dag.En slöar dag

Vilket väder det är idag, var ute förut med Catch & det var riktigt härligt faktiskt. funderar på en längre promenad senare. Igår så hade jag och andreas en cykeldag igår. både han och jag har nu börjat cykla Mountbike & det är riktigt skoj. i skogen & så. cyklade 8km igår. sen var vi ute i skogen med catch igår med så han fick springa av sig lite han med. så får nog bli skogen idag med, med catch. Se om mamma vill med ut. Hon var inte ute på hela dagen igår så det kan behövas idag för henne. hihi nu ska jag läsa lite bloggar! Ha en kanon dag!

Börjar bli lite rädd & nervös

Jag ska senare idag till tandläkaren för undersökning. Kände att det var dags nu. Och fy är så nervös & rädd. Som det flesta vet så är jag så oerhört rädd och sån forbi för just tandläkare och dessa verktyg och sprutor och vad de nu allt är dem har. Och att sitta i den där stolen och gapa för tandläkaren är det värsta jag vet. men tänderna måste ju vara i bra skick så är det bara. så får stå ut. Men ska bli intressant och se om man får någon dom. Och värst av allt att gå till tandläkaren nu för tiden är så otroligt dyrt. väldigt väldigt dyrt enligt mig. Men det är ju bara att betala & se glad ut. Huvudsaken tänderna är friska och fina :D

Så innan dess så blir det att bara ta det lungt & försöka vila för man är inte på topp än heller. Förkyld och slö i kroppen. Typisk höstsjuka. Men bara att hoppas att man kommer bli frisk snarast. Just nu fixar man lunch åt mig & sambon. Blir skinksås & pasta. *mums* Så ska börja med skinksåsen nu. Ha en kanon dag! & tänk på mig idag.

Före & Efter bilder från vår hallEfter11 oktober 2010

Det var väldigt länge sen man uppdaterade men har inte haft orken eller lusten till det. så får hoppas jag är alert snart här igen. just nu har man urinvägsinfektion och halsont så det är inte så skoj. men ska fara iväg och jobba idag iallafall och sen jobbar jag fredag igen så då får man vila under dessa dagar då man är ledig :D

Så nog bäst snart att ta och gå till jobbet. men det är så fruktansvärt kallt ute. *burr burr* och mina vantar hittar jag inte. *suck* Men ni får ha en bra måndag.

Och GRATTIS IGEN SYSTER. Ha en kanon dag idag. =)

RSS 2.0