En dag på kolmården

vaknade imorse vid 10.00 och gick upp för att direkt gå en sväng med hunden, efter man kommit in ringer min mobil och det är min ena syster som ringer och frågar om man ville med till kolmården, och det tackade man faktiskt inte nej till. Hade ändå inget annat för mig, så ringde min älskling och frågade om det var ok, och det var det. Så far iväg med dem dit. och var ett tag sen man var där sist och det finns så mycket att se och många fina djur. Jag har massa bilder men har tyvärr inte lagt in bilderna ännu på datorn för mitt batteri dog, och måste ladda det först! så kommer nog lägga in bilderna imorgon, tog bilder på delfinshowen också så kommer mycket bra bilder. Ni får stå ut tills imorgon! Just nu ska man faktiskt ta och natta kudden och få en riktigt ordentlig sömn och försöka vakna lite tidigt imorgon! har närmligen tvättstugan imorgon så blir att tvätta och vara hemma, sola kanske om det blir bra väder!

Ha en bra kväll.


solig dag

Klockan är efter ett och man sitter på balkongen och bloggar i solen. Vaknade klockan halv tio och har bara tagit det lungt i stort sätt, gått en promenad med catch och inget mer, utan bara suttit här ute och solat. Vet inte riktigt vad som kommer ske mer idag men tar som sagt dagen som den kommer, På fredag får man sin dator, min pappa var snäll och betalade en hårddisk till mig för 600 kr så min dator kommer att fungera igen. Äntligen få använda sin egna dator, tycker inte om att låna andras, för man kan inte spara så mycket som man vill på dem då, även om det är en familjs dator så vill man inte det. Lättare när man har sin egna då kan man göra som man vill med den! Så min dator kommer bli klar på fredag.

Jag är redan rastlös att vara arbetslös, vill ha ett jobb nu! Varför ska det vara såna svåra tider nu med sånt för.
Men bara att bita ihop och söka massa jobb, mer kan man som sagt inte göra! Nu ska man sola vidare!

Bye!

3 års kalas

Min systers son blev 3 år igår, och det blev kalas för honom idag. Stora grabben nu!
Blev Jordgubbstårta,melon,kakor m.m Var riktigt mumsigt! Kunde aldrig sluta äta.
Så frågade min syster om man kunde vara barnvakt åt Johannes på tisdag, och det kunde man ju såklart.
har ändå inget för mig, så blir väl att gå en promenad med honom och Catch om vädret tillåter vill säga.

Annars har man faktiskt inte gjort så mycket idag, har tagit det lungt. imorgon blir det att storstäda och försöka rensa ordning i våra garderober. Nu ska man fortsätta se på filmen som går på tvn.

Bye!

Update

dags för mig att uppdatera lite.
Nu är studenten över och min födelsedag också! Hänt otroligt mycket och nu är allt över.
Tog studenten 13/6 för en vecka sen, och den dagen går inte att beskriva i ord hur bra den var. Men nu har man gjort alla sina år i skolan och nu börjar verkligen arbetslivet, men nu sitter man här arbetslös, det känns konstigt men bara att söka jobb och hoppas att man inom snart framtid att man har ett bra jobb som man tycker om!

Skulle vilja tacka alla som var på min student, var riktigt kul att det var så många som kom. Nu är det redan midsommar och allt och man sitter hemma och slöar, men det är för man sitter med världens jäkla rethosta och förkyldning. det har hållt på sen 11/6 och skiten har inte gått över än, så får väl hoppas att det snart vänder. Fick en kommentar att man skulle uppdatera, så nu har man gjort det! är så trött på min blogg, vill ha en ny design. min börjar bli så tråkig. Vill få inlägget närmare rubriken men lyckas inte få det, vet inte vad man gjort? någon som har en aning hur man fixar det? Jag är inte så bra på att fixa med sånt, om någon vet kommentera gärna!

Bye!

Studentlunch

vid ett är det som sagt studentlunch, lilla jag har ingen röst :( Jippie, nu när studenten är
imorgon så kommer inte kunna skrika så mkt som man vill. I onsdags kväll fick man som en rethosta och var riktigt konstig i halsen, och igår blev det som sagt bara värre, så sen på natten vaknar man och kan inte ens prata knappt, så vet inte om man har åkt på något. Kunde fått det här efter studenten istället, men icke.

blir att ta det lungt och vila halsen så mycket det går! att få i sig något är lönlöst.
hoppas kunna få i mig något på studentlunchen, men som man känner nu så vill jag mer vara hemma och vila.
för vädret ute är direkt ingen höjdare.

Bye!

Min Födelsedag

JIPPIE, idag fyller man som sagt år, blir hela 21 år. Och om tre dagar så har man äntligen tagit sin student. Det börjar närma sig med stora steg. Jag sitter nu bara och håller tummarna att det ska bli bra väder, det är de enda nu som fattas. Just nu fixar man med maten, för min älskling kommer hem om ca 30 minuter. idag blir det att städa och fixa här hemma. Måste åka och lämna pengar till Johanna och sanne med. Så hoppas kunna få tag på dem! Så bäst att sätta fart så det händer lite här hemma. Ha en bra onsdag, Jag ska ha en bra födelsedag iallafall. Bye!

Fredag den 5:e

Nu på fredag den 5:e så är man ledig från skolan för att åka till min lilla tös till kusin som då tar studenten.
Ska bli kul att få se hur deras student kommer vara. För sen den 13/6 så kommer hon ner på min student och ser när jag springer ut. Det ska bli roligt det också, det tråkiga är att hon inte stannar och hänger på ut och festar, men är glad att hon kommer ner eller hur gumman? Så på fredag syns vi, har saknat dig Gumman. var så otroligt länge sen sist nu!Min lilla tös till kusin!
(hoppas det var ok gumman att jag tog bilden)

Bild i reprisMin älskade hund Catch

då var pluggandet över

idag klockan 12.00 så kunde vi inte lämna in något mer i skolan för nu är betygen satta och klara! Så nu kan man inte kämpa mera för att få så bra betyg som möjligt, men jag kan säga att jag är nöjd över det man har klarat i alla dessa tre åren. Nu väntar man bara att det ska bli den 13/6 så vi får springa ut och sjunga att vi äntligen har tagit studenten.
Det kommer säkert bli en riktigt härlig känsla då man springer ut, tänka att nu slipper man skolan, och att nu börjar arbetslivet. men som sagt man kommer nog sakna skolan lite åtminstonde med tanke på vännerna man har fått via skolan och allt sånt, och i skolan är det lite mer omväxling än på en arbetsplats.
Men underbart kommer det iallafall bli när väl den dagen kommer snart! Och den 10/6 så fyller man också år, blir hela 21 år. kan inte ens fatta att man blir så gammal, man känner ju sig lika gammal som dem som går i klassen. Jag skulle som sagt ha tagit studenten 2007 för er som undrar. Men det blir av 2009 istället. Skönt att det blir av överhuvudtaget .

Ska snart åka hem till Tove och Robin för att grilla, ska bli kul. Fira att man äntligen inte behöver tänka på en enda läxa eller prov eller något nu. Utan bara njuta av att det snart har kommit mot sitt slut. Ha en bra kväll, för det ska jag ha!


Tävlar hos Lily.Om man vann detta fina presentkort så skulle man välja detta.
Det bästa är att man hoppas på turen för att när tävlingen avslutas så är det på samma dag som man fyller år!
Så dessa fina skapelser skulle sitta fint på min kropp och fötter.
       

För er andra som också vill tävla tycker då att ni gör det på en gång, för då kanske ni får tur att vinna prices det ni vill för 2500 kronor och det är ju inte helt fel.
Följ det som står så har ni snart också varit med och tävlat!
Gå in här så kommer ni till tävlingen direkt. 


RSS 2.0