30 Januari

Denna dag blir man ensam med hund tills imorgon. Så ska försöka få dagen att rusa iväg, men svårt när man inte vet vad man ska göra. Men lite sugen att åka in till Norrköping och få andreas Present klar, så har man det över!
Han fyller tusan nästa månad, februari. Nästa år blir han tusan 25 år. Tänk så tiden flyger iväg!

Jag tror man vet vad man ska köpa åt honom, så hoppas att han kommer bli glad! Men tror jag nog! : )
Förut innan han åkte så ville man inte att han skulle gå upp ur sängen, var så mysigt! Han är varm emot skillnad emot mig för jag är tvärtom istället, och nu är det ju extra kallt i lägenheten med tanke på att det är 25 minus grader ute. *blää* Och snart ska jag ta hunden på ett varv, blir att ta termobrallorna och klä på sig ordentligt för skönt är det inte ute nu iallafall, hur länge sen är det sen det var såhär kallt ute igentligen? 20 år sen eller?

Och så har man tvättstugan idag också, SUCK. men kläderna måste ju tvättas! Men tråkigt att springa ut i kylan till nästa hus, men det funkar! Som tur har man inte så mycket tvätt idag iallafall. *skönt*
Nä, nu måste man klä sig varmt och ta ett varv med hunden. Ha en bra dag!

Vad snö det har kommit

Imorse när jag vaknade så såg man hur himla vitt det var ute, så efter man hade fått i sig lite frukost så fick jag gå ner i källaren för att leta fram termobrallorna som är lite sönder men funkar att ha dem på sig, sen ta ut hundarna på en promenad, men det var inte lätt kan man säga, dem hade inte börjat tagit bort snön vid parken så det blev extra tungt för mig och även hundarna, så vi fick gå den sträckan och sen tillbaka hemåt igen. För gick tusan inte att gå alls i vädret för det blev extra jobbigt och även längre tid. men det gjorde sina behov och det är huvudsaken! Annars har jag tagit tag i att städa och lite sånt här hemma. Så fick lite saker gjorda! 

Denna kväll har man annars ätit varma mackor och bara tagit det lungt med sötnosen! Vi ska ta ett snabb varv med Catch snart så har man det avklarat också för dagen. Annars fick man tacka nej för en jobbtid idag, typiskt att det ringde när man hade en annan viktig sak att gå på! Och det kom ett bra besked som tur var! Nu hoppas det visar bra resultat snarast. Mer om det får ni veta om det kommer gå bra! : ) 

Ha en trevlig torsdag kväll! ( :  


vilket snökaos

Det är inte lite snö som kommit, utan det är i mängder. Riktigt tråkigt tycker jag. Vill ha vår nu!
Jag och mamma tog oss in till Norrköping idag för att köpa hundfoder åt vår hund och sen storhandlade jag och även mamma. så nu är kylen och frysen fulla med en massa mat, riktigt härligt! Imorgon händer det något spännande men kommer det gå bra så kommer man skriva det i ett annat inlägg men det blir då inte förns efter 18.00 någon gång i såfall. Hoppas att det kommer gå vägen nu bara! Och att allt kommer gå som man vill också!

Jag har varit dålig att blogga nu faktiskt men hände en sak härom dagen som gör mig så förbannad, ni närmaste vännerna vet vad det handlar om, men för er andra så håller jag det inom mig istället. För ni är några stycken som läser min blogg har man märkt. = ) och det bra det! Nu ska man fortsätta läsa lite bloggar.

Ha en bra natt allesammans!

webbshop

Då har jag vaknat till liv då! Eller vaknade 9.50 men har varit ute med hundarna och styrt lite inne.
Ska fixa lunch nu åt mig och sötnosen. Blir en god gryta och pasta till det. *mums* Sitter och vill beställa lite kläder från H&M men måste tänka på ekonomin med. Men fingrarna vill så gärna klicka hem det fina kläderna! Får se vad min älskling säger, han kanske tycker det räcker! Hittade en sån fin Jacka som skulle passa mig i vår. värst är om den tar slut i min storlek för H&M är en STOR klädkedja. Och då försvinner allt som smör. Så vi får se vad han säger, vill få min lönelapp så man vet ungefär hur mycket man kommer att få denna månad.

För som sagt vårkläder är ett MÅSTE. Och H&M har så himla mycket fint nu i sin webbshop.
Lönelappen kanske dyker upp med Posten, man kan hoppas det iallafall. *önsketänkande*
Nu ska man faktiskt fortsätta med maten. Föresten någon som vet något kul man kan göra när man är ensam
hemma med hunden? Ha en bra fredag allihopa!

21 Januari

Vaknade av att telefonen ringde vid 9.15 och det var svärmor som ringde för att fråga om jag kunde vara hundvakt åt hennes ena hund, och såklart ställer man upp! Han som är så liten & bara sover typ hela tiden så han är inte svår att vara hundvakt åt. Så blev två promenader och mys i soffan innan hon kom tillbaka. Under tiden jag hade två fyrbenta hundar vid mig så lagade man pannkakor till lunch, smarigt. Jag sitter nu bara och latar mig i soffan känner mig så himla seg och trött idag, jag känner mig som om man håller på och blir sjuk. Det har jag ej tid med, för på söndag ska man få jobba igen. Jag har inte jobbat på ett tag nu så saknar det lite! Men är glad att jag har ett jobb då & då faktiskt. få in lite egna pengar! Nu ska man bara slöa sig i soffan funderar på att slå på en film. Ha en trevlig dag! 


19 Januari

Godmorgon läsare!

Vad har ni för er idag då?
Jag ska iallafall upp och få i mig lite frukost nu och sen ta hunden på promenad!
Dagen får bjuda som den kommer idag också känner jag! Funderar att sms:a och kolla vad min vän Emma har för sig idag för har för mig att hon börjar jobba imorgon och då kanske det är bäst att vara så mycket som går nu innan allt sätter igång. För man vet själv hur det är efter jobbet då är man så himla trött för att hitta på något.

Kanske bäst att ta sig upp ur sängen och få saker gjorda nu! Annars händer det aldrig! Lär blogga senare med.
Ha en bra dag allihopa.


En riktig slödag

händer inte alls mycket idag, har i stort sätt varit ensam hemma hela dagen, älsklingen har varit och bärgat hela dagen kom hem förut runt två och åt sin lunch. Jag har i stort sätt bara varit ute med Catch och Elvis och sen fixat här hemma. Annars ingenting för det händer inget om dagarna nu för tiden! Sitter nu och funderar om man kanske ska klippa Catch lite vid halsen och så för det växer väldigt fort. Så han blir lite fin!

Eller så blir det att bara lägga sig här i soffan & kolla på film. Får se vad det blir! Har inte så mycket att skriva nu men ni vet att ni mer än gärna får kommentera, alltid kul att läsa!


18 Januari

Månaden bara rusar iväg och dessa dagar har man i stort sätt inte gjort ett dugg faktiskt!
Jag har börjat tränat mer lydnad och tycker det är roligare för varje gång det ger resultat. Jag hoppas kunna bli bättre och bättre men det kommer väl så småningom. Vill tacka Johanna för tipsen med inkallningen och fritt följ. Och att du tog dig tid att kolla videon på Catch´s inkallning!
Man börjar få mer och mer ögonkontakt med Catch nu och allt blir så himla roligt då!

Så småningom blir det att lägga upp ett träningsschema när man väl vet lite mer moment som man kan träna på! Återgår till annat så fixar jag lunch nu, Ris, Qouarnfilé och bearniesås. *mumsigt* Hoppas att sötnos kommer hem runt 12.00 ser att han fortfarande är och bärgar men det märks väl, annars blir det att värma maten! 

Nu ska jag fortsätta fixa maten, Ha en bra dag!  


Fin i sitt täcke



Är han inte fin i sitt täcke ? ( :
Han ser lite trötter ut på bilden men vi hade kommit innanför dörren Prices!


11012010

Måndagen här igen. Jag har världens spänn huvudvärk idag! så idag blir det en vilodag för min del.
Blir att lägga sig i soffan och kolla på Ghost Whisperer, fick hem boxen i fredags. Så nu har man några avsnitt framför sig. Och denna säsong är lite läskigare faktiskt, men bara spännande! Så fint väder ute idag också, tog en promenad med hundarna förut och var så skönt, så blir en promenad senare med! Solen är ju framme!

Jag fixar lunch nu, blir Potatis, fisk och dillsås. *mums* Så hoppas det snart är klart så man kan få äta.
Jag är väldigt hungrig idag, så lunch ska bli gott.

Vad händer idag för er läsare idag då? = )

06012010

Onsdag och det flesta är lediga idag. Jag och hunden är hemma ensamna idag, eller sambon kommer hem lite senare idag. Han åkte runt halv elva hemifrån idag. Så det märks när han kommer dyka upp. Idag har jag varit med min vän Emma vi har spelat WII. Mario såklart! Så man saknar sitt egna Wii då. Men sålde tyvärr det. *typiskt* Men ibland är det så, har ändå inte tid att spela med tanke på att man har kommit in i vuxenvärlden nu. Tänk så tiden rullar iväg, var som Emma och jag pratade om, att man hinner knappt fatta att man blivit så vuxen. Att man redan kommit in i denna vuxenvärld och förstår vad det innebär. Som vi sa vi tog tusan studenten i somras och nu är det redan ett nytt år här. Så snart är man väl 30 år. *skratt*

Emma och jag åt melon och hade det trevligt med vårat mario spelande. Det får vi göra om Gumman. Snacka om att vi har fått snö nu föresten, det bara snöar & snöar här hemma. knappt att man vill gå ut, men tvungen när man är en hundägare :) Men ibland är det skönt att gå promenader men icke skönt när det är MINUSGRADER.

Nu ska man bara lata sig i soffan & kolla vad som finns på tvn. Händer inte så mycket annat. 
Har inte jobbat sen nyårsafton nu, så hoppas det kommer ringa snart, för behöver pengarna! 

Fick en kommentar nyss, duger det inte det man skriver, behöver man ej läsa min blogg.
Ha en bra kväll.  

Tänk om man hade såhär i Sverige.



Det är så himla fint med alla dessa fyverkerierna. Skulle vara häftigt om vi i Sverige hade såhär en gång om året.


Boring boring

Namn: Frida Madeleine Holmsten  
Kallas för: Andreas kallar mig för baby, snutteboll. Vännerna kallar mig för fridis.
Stjärntecken: Tvilling
Höger eller vänsterhänt: Jag är högerhänt.
Piercingar: Ett hål i varje öra.
Tatueringar: Nej, skulle aldrig sätta en nål i mig.
Längd: 1.62
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brunett
Fräknar: Nej! Kan få lite ibland när jag är solbränd.
Motto: Har nog inget speciellt motto i livet.
Kär? Definitivt, Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, tycker om Sverige och lilla Finspång.
Tycker du att du är attraktiv? Ja, ibland så!
Dricker du? Om vi pratar alkohol så är det Vitt vin & Cider!
Vilket schampo använder du? Olika faktiskt.
Vilken parfym använder du? Britney spears m.m
Vad är du rädd för? Sjukligt rädd för ormar och spindlar.
Gillar du att tvätta? Ingen favoritsyssla direkt.
Gillar du berg- och dalbanor? Hatart, mår illa av sånt!


Senaste…

Filmen du hyrde? Brukar knappt aldrig hyra filmer!
Filmen du köpte? Ghost Whisperer.
Låten du hörde: Erik Grönwall - Higher
Låten du laddade ner? Minns inte, var länge sen sist.
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Andreas
TV-program du såg? Unga mödrar
Person du tänkte på? En i min förra klass.


Favorit…

Låt: Melissa Horn - kvar i nåt jag lämnat.
Sak att göra: Som att blogga & fotografera.
Sport: Hockey
Dryck: Coca Cola
Kläder: Trivs bra i klänningar och leggings.
Film: Ghost Whisperer
Bil: Vår BMW
Serie: Ghost Whisperer och Grey´s Anatomy.


Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja.
Gråtit över en flicka? Ja, en vän.
Ljugit för någon? Ja.
Varit i slagsmål? Typ.
Blivit arresterad? Aldrig.
Träffat någon från internet IRL? Vem gör inte det idag?


Antal…

Gånger du varit kär? 2 gånger
Gånger ditt hjärta brustit? En gång
Hjärtan brustet på grund av dig? Nej, inte vad jag vet?
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Nån gång.



Senaste…

Boken du läste? Läser aldrig böcker.
Personen du fick e-mail av? Mamma
Personen du fick brev av? Jobbet
Personen du fick sms av? Andreas
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton
Saken du köpte? Tre filmer på cdon.com
Vad har du gjort idag? Vaknat, gått ut med hunden, och tagit det lungt.
Brukar du svära mycket? Ja, tyvärr är jag ganska grov i munnen.
När stiger du upp på morgonen? Beror på om man ska jobba eller inte.
Vad har du på dig? Just nu bara linne och underkläder.
Vad ska du göra ikväll? ska snart sova.
Vad är du allergisk mot? Inget
Var har du ont? Ingenstans 
Använder du hårspray? När man ska fixa håret fint.
Kan du stå på händer? Klart man kan det.
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!
Salt eller socker? Jag är salt-flickan, Har ofta eller alltid salt i maten.
Gillar du ketchup?  Bara till spaghetti/köttfärsås.
Är du glad nu? Ja, det är jag!
Var du glad igår? Ja, igår med :)
Vad dansar du till? Nästan allt!
Stockholm är… ? Shopping!
Göteborg är… ? Liseberg!
Kan du sjunga? Ja, de kan jag nog. men det är falskt :P
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti!
Land du vill besöka? Karibien, Taihland och helt klart turkiet igen.


Vår kära bil

Glömt berätta att den 22 December så åkte min sambo och köpte en bil i Linköping.
Och det är en BMW kombi. Jag har varit lite emot det märket innan för det känns en aning lyxig eller hur man ska förklara för er, och BMW är en dyr bil enligt mig. Men fy skam så fin och bekväm bilen är. inte för att man har kört den med tanke på att man ej har körkort men någon dag detta år har man förhoppningsvis ett körkort och då har man chans att få köra den. Jag bara längtar!! Jag har ju mål att få körkortet innan april eller i slutet där någongång men ska inte hoppas för mycket men det är iallafall ett mål för mig. Tänkte visa en bild för er hur vår bil ser ut. Hur fin som helst i mina ögon. Hoppas ni också tycker det ?? : )





BURR BURR

Det är så otroligt kallt, har ljus & filt över mig men ändå kall. Nu vill man ha VÅR.
Nu ikväll händer det ej mycket, min pojk fick bärgning nyss. SUCK. tänk om dem kunde försöka gå mer än att
åka bil ibland, speciellt när det är halt och kallt ute. Men bra ibland med bärgning för det är iallafall pengar :)

Andreas lovade att ta Catch, så väntar en halvtimme till så får vi se om han dyker upp eller så får jag ringa
och kolla hur lång tid det tar. För ska fixa hans mat också, som han ska ha med sig imorgon :) imorgon blir det en slappdag för mig och catch för inget händer som sagt, inte vad jag vet nu iallafall.

Nae, dags att fixa hans lunch nu. Ha en bra kväll!

Då har man lagt en beställning

För första gången på cdon.com kände att det var dags. Har närmligen sett mina två säsonger av Ghost whisperer
nu och kände att det slutade så irriterande att jag vara tvungen att köpa den. och så la man beställning på hundcoatchen säsong 1 och 2 faktiskt. Dem hade erbjudande att köpa två dvd för 149:- så då passa man på.
annars kostade dem 99:- styck. Så nu kanske man kan lära sig lite om tillexempel när hunden drar m.m

Idag har det inte hänt mycket alls, bara slöat och ätit lunch. Snart tänkt att man ska fixa lite chokladpudding och grädde, är sugen på något mumsigt. Gå över med lite åt sambon och hans familj på jobbet. så får dem något gott när det ska fika. föresten förut när man var ute med hunden så såg vi ett sött råddjur springa så fint. fasiken att man inte hade kameran, den var så himla fin. Och Catch blev tokig och ville springa efter den. = )

Nu ska man fixa chokladpuddingen. Ha en bra dag!

Tredje Januari

Och idag ska man in till Ica Maxi för att inventera där och såklart ska min vän Emma också det! Kommer bli en rolig dag för är man med Emma så lär man aldrig vara uttråkad eller ha tråkigt. Vi har alltid KUL ihop. Men innan blir det att kolla in lite affärer och ta en fika iallafall så vi orkar med att inventera. För man kan lätt bli hungrig.

Se om man kommer att komma hem med någonting sen! Kanske hittar något på rean. Man får hoppas!
Jag ska snart bege mig ut i kylan med hunden. Sen blir det att fixa till sig, för klockan tickar iväg som alltid för fort!

Nu ska man fixa sig, Så ha en bra dag alla läsare!

Andre Januari

Andra dagen i Januari och idag har man varit en sväng inne i Norrköping min sambon och kikat lite på rean.
Kom hem med lite saker iallafall, Erik Grönwalls skiva och så köpte vi en smak till vår soda stream, Köpte smaken Julmust, och den smakar prices som det. Så nu behöver vi inte köpa Julmust mer som vanlig läsk. För det här smakar som alla andra Julmuster. = )

Jag ångrar  att man inte köpte en sak idag men hoppas den kanske finns imorgon om vi kan åka in. För ska in och inventera imorgon på ica maxi så kanske kan sväng in i den butiken innan vi börjar. Vi får hoppas! För fastna för den, var halva priset brukar annars kosta 499:- så får hoppas att dem finns kvar.

Nu ska man faktiskt kolla på paradise hotel på datorn. Har kikat nu ett par avsnitt igår. har inget bättre för mig just nu och är rätt trött i kroppen så då passar det bra att kolla. Vi hörs!

en latis dag

idag har vi inte gjort mycket alls. Vi tog en sväng till svärföräldrarna. Åt tårta och annat gott.
och nu är man hemma och är riktigt trött, ligger i sängen nerbäddad med morgonrock, täcke och har mini PCn i knät och hörlurar om öronen och dunkar riktigt bra musik. det är vad man sysslar med just nu! finns inte mycket annat att göra idag faktiskt, så det blev en latis dag för oss idag. och det är skönt det med ibland med tanke på att man jobbade igår och då blir man rätt trött i kroppen. Ikväll är det Bonde söker fru - en kärlekshistoria eller vad de hette. Det ska bli intressant att se vad det är för något. så det är väl de man ska göra idag. = )

Vad har ni för er denna kväll då? (:

Första Januari 2010

Nu är året 2010 här. Tänk så fort åren bara rusar iväg. Hoppas detta år kommer hända mycket roligt.
Förhoppningsvis så kommer man få sitt körkort detta år, och hoppas kunna få förlängning eller fast jobb där man jobbar nu. Det är vad man önskar av detta år. Skulle göra mitt år kanon! Hur har erat nyår varit då?

Första dagen av 2010 har man bara latat sig än sålänge. Kanske blir en sväng till syster sen om man orkar.
känns som denna dag bara är en lat dag för mig. men vi får se vad som händer ska snart in i duschen iallafall.
för det behövs. Ska ni ha för er denna nyårsdagen då?

Ha en bra nyårsdag!

RSS 2.0