090930

Sista september och imorgon är vi redan inne på oktober månad. Och den 14 oktober så firar andreas & jag 3 år tillsammans. Vet ni något man kan göra på våran 3 års dag tillsammans? : )

Idag har man varit på arbetsförmedlingen för att ha skrivit på papper inför jobbet man fick.
och så skrev vi in min vän Emma samtidigt, och sen åkte vi hem hit, pratade om saker mellan himmel & jord.
Tog även en lång promenad i skogen med hunden. Se om man lägger in lite bilder sen!
För kameran fick såklart hänga med!

Just nu sitter man och kikar på idol.
Och en hund som busar bredvid mig som en galning, märks att han saknar husse!
Men han kommer hem imorgon, skönt.

090928

Sitter ensam hemma med hunden en måndagkväll och gör ingenting mer än har tvn på i bakgrunden.
Min sambo är i stockholm på kurs och kommer hem på torsdagkväll, tråkigt. men hoppas dessa dagar går fort, för inget finns det att göra om dagarna. bara sitter hemma och gör  samma saker, har ni tips om vad man kan göra när man är ensam hemma som mig? skriv en kommentar i så fall.

Foot of Africa



Var förut nere vid systembolaget och valde Foot Of Africa som vitt vin.
Var många av er som tyckte om det, så hoppas man kommer tycka om det också.
Tack för alla tips.


090925

Fredag idag och det innebär fredagsmys.
Just nu sitter man och väntar på att hemleveransen från husse.se ska komma.
Det sa runt 9.30 - 10.00 så märks när det dyker upp. Så hoppas han kommer runt den tidigaste tiden.
För har en hund som vill ut så får hoppas. idag blir det mys framför idol. Och äta massa gott!

Ska bli min sambos favoritidag Kyckling i sås och Potatis. Svårt att förklara men det är riktigt mumsigt.
Man skär kycklingen fint och tar bort allt fult på den, och sen lägger det fina kycklingfileérna på en sån plåt och sen lägger lite citronpeppar över för att få en god smak, sen tar man creme fracie (så mycket sås man vill ha av creme fracien) (vi brukar ha 2 st 5 dl creme fracie) lägger dem i en kastrull så det blir som en sås och sen lägger man i soya, salt&Peppar och sen kan man även lägga i en sån kycklingbuljong eller liknande i. sen när man kryddat som man vill lägger du över såsen på kycklingfileérna på plåten och sen in i ugnen i 200 grader (om jag nu minns rätt) sen får man kolla lite då och då för att se om kycklingen är klar då brukar vi ta en kniv & en gaffel för att se så kycklingen inte är röd.

Till så brukar vi ha Potatis och sen mosa Potatisen i en sån här sak, vet i tusan vad de heter men det blir himla gott, och sen ha sallad till. Lovar ni kommer älska det! Prova allt.

Potatispress.


Tack tack tack

Tack kära läsare för tipsen om bra och goda viner. Nu har man lite att välja mellan.
Så hoppas inte få beslutångest när man väl är inne på systemet för att välja vitt vin. Hoppas att det kommer bli lätt att välja, det får vi iallafall hoppas på.
Fick ett samtal runt lunch från ett företag som säljer hundfoder/kattfoder och tillbehör och man provade deras hundfoder lamm & ris med tanke på att Catch verkar lite känsligare emot kyckling m.m Och nu kommer vi få våran första leverans säck på 15 kg hem till dörren, det har fri hemleverans. Och när vi provade deras gratispåse så älskade han verkligen det, så vi ska fortsätta för att se hur han reagerar, men tror nog det kommer bli toppen. Och smart när dem har hemleverans också med tanke på att man annars får bära en sån tung säck själv och krångla, så är detta  ett smart sätt tycker man. Så vi hoppas det kommer bli bra i slutändan.

Vad har kära läsare haft för er idag då?


Vill ha tips

Vill mer än gärna ha tips på gott vitt vin? ( :
Vet ni något så skriv gärna en kommentar och berätta för är ur dålig på bra viner.


090924

Godmorgon bloggen!

Torsdag
och vädret är mulet. Kom in från en promenad nygligen. Och nu sitter man i soffan med laptopen och hunden sover bredvid mig. Det flesta verkar sova vid denna tid, för knappt inga online på msn. Och sånt är lite tråkigt och ibland tråkigt att vissa inte svarar. Annars läser man en massa bloggar och tar det lungt, ska börja med lunchen sen, och efter det bär det av ner där min pappa bor för att städa trappor. Men det är pengar och sånt är behövligt. Så nu fram till 11.25 eller något ska man bara slappa, sen börja med lunchen. Men hoppas ni får en trevlig läsning.


en slö dag

Jag och min hund ligger i soffan och myser, sambon är borta så då får man lite egen tid.
Min mamma kommer sen och då blir det affären,sen en sväng till lillbrorsan.
Sen förhoppningsvis kommer min söt-nöt hem. Och då blir det Idol och Pizza. -mums. På lördag blir det nog utgång med min kusin och några andra. lutar nog på hotellet. wie min vän susanne fyller på söndagen då, så efter tolvslaget blir det att fira henne. hon blir närmligen 20 år. Det är dubbeldans på hotellet för er som inte vet, kom dit vetja för er som bor nära alltså ;D hihi



090923

Onsdag idag, och veckan bara rusar iväg, och det är tur det, för denna vecka är det LÖN.
Jag har saknat väldigt mycket efter denna lön faktiskt. Fredag blir det massa gott känner man.
Har ni något tips på god fredagsmat? Skriv gärna ner era tips i en kommentar.

Om 20 minuter blir det lunch, kassler,ris och beaniesås faktiskt, mumsigt. Här hemma är det inget roligt att vara för över oss så är det ett företag som fixar en lägenhet, så det borrar och har sig och det låter inte alls fint. Så får sitta med öronlurar och lyssnar på mix megapol.

Kom som sagt med tips och ha en underbar dag.

Linköping

Snart så kommer syster och då far vi till Linköping.
Skönt att få komma bort lite och inte bara sitta hemma i en tråkig lägenhet.
Gör ni kära läsare idag då? Det är så tråkigt väder ute, regn och rusk.


090922

en uttråkad dag idag känner man, känns som det inte kommer hända så mycket mer än vara inne och ta det lungt, kika lite bloggar,skriva i min blogg som man gör nu, och laga lunch sen. ska väl börja med maten om ca 30 minuter, min sötnos har lunch vid 12.00 så försöka ha klar maten tills dess. Var förut ute med hunden i regnet, regna inte när man gick ut men när man väl var ute så skulle de såklart börja, som tur hade man luva på sig.

Jag ska försöka lägga in ett par bilder man tog i lördags, mamma & jag gick en härlig promenad i skogen och sen så hälsade vi på hästar, så fina. Så tog såklart kort på dem. Önska man hade Photoshop och att man kunde det programmet, men nu så har man det inte och så kan man det inte. -suck.

nu ska man fortsätta läsa favoritbloggarna.

090919

idag blir det nog en lika lugn dag som igår, blir nog mycket promenad idag också. har iallafall diskat och fixat här hemma, har bara dammsugningen kvar. Sen är lägenheten i stort sätt städad. vädret är kanon för långpromenader, så min mamma kommer väl sen så lär det bli sköna långa promenader.Annars är det inget planerat idag, andreas är borta så är ensam hemma, han kommer senare antar jag. Är det någon som vet vad man kan äta för smaskigt en lördagkväll ? Kom gärna med förslag! Nu ska man nog ta tag i att dammsuga. Ni får ha en bra dag allihopa.

dålig uppdatering

Inte haft så mycket tid för att blogga, men nu har man tid. Det har inte hänt så mycket men ändå haft mycket att stå i, har rensat i garderoberna nu. har två kvar, så det måste man fixa! För blir nog tippen på måndag. Slänga massa som man inte har någon nytta av. Idag är det bra väder men det blåser en aning för mycket enligt mig.
Och så har man tvättstugan idag, så ska snart ner dit för att lägga i ännu två maskiner. Så min dag blir väl att städa, tvätta och så är det tänkt att gå en powerwalk, se om emma svarar på sms:et, se om hon vill med. Annars får det bli en powerwalk med musik i öronen och hunden bredvid.

80 års kalas

Kan inte somna och det blev burk cola och en påse Jordnötsringar i sängen med min laptop.
Och så hör man en söt liten snusande bredvid mig som sover så sött, min darling. Imorgon blir det 80 års kalas, min älskade morfar har fyllt år och imorgon ska vi fira honom. (13/9) Äta min systers goda tårtor. (hon är bagare) Få umgås med sina käraste och bara ha det trevligt & mysigt. Fast ska inte vara där förns klockan 15.00 så blir väl att ta det lungt tills dess eller försöka rensa som man sagt i all evigheter nu.

Se om det blir något gjort imorgon då. Sådant som kommer märkas då! På tal om annat förut runt 21.30 så ser min darling en fästing på vår älskade hund catch och han försöker ta borten och tror att han får med hela men icke. huvudet sitter kvar och han försökte men den jäkel sitter som hårdast. och huden började bli irriterad och sånt, och man blir orolig, men har läst via googlesökning att huvudet kommer lossna av sig själv och man måste ha koll så det inte blir inflamerat, men så nojjig man är så är man orolig att han ska må dåligt eller något, men får försöka tänka att fästingen snart kommer trilla bort. men lider så himla mycket med min älskade hund. Men kommer nog bli bra tillslut, det är vad vi får hoppas på.

Ha en bra natt läsare.

SKITGLAD

För jag fick jobbet på NETTO.
Så är så himla GLAD just nu.
är helt skakig och kan knappt förstå att man slog ut 19 andra personer.


Intervjun

Blev att stiga upp klockan halv sju idag, ovanligt kan man säga, och man är verkligen inte van vid att vakna så tidigt. Men snacka om att man var nervös, nog aldrig varit så nervös som man var då innan. Men gick hur bra som helst och chefen på netto var riktigt snäll tjej. Vi var nog mer än 20 som hade sökt jobbet, så jag tänker ställa mig in på att jag inte kommer att få jobbet. Det är ett extrajobb, alltså extrapersonal i kassan sökte dem. Så om 2 veckor vet man om man får det eller inte, man kan alltid hoppas men tar inte ut något i förskott. Men skönt att det äntligen är över, nu är det bara att vänta.

Sen efter det blev det en sväng in till Ikea, för min syster ringde och frågade vad man gjorde och fråga om man ville hänga med en sväng, hon skulle handla lite saker där inne. Jag handlade ingenting. Kände att man inte hade råd. Bra att spara pengar med. Nu sitter man och väntar på att mamma ska komma hit. Så ha en bra dag kära läsare.


Män som hatar kvinnor

Kom in från en lång promenad med hunden nyss, var riktigt skönt att gå ute.
Nu ska man börja med sitt CV och hoppas att det där blir bra, Känns nästan som att plugga när man ska skriva ett CV, Jag kommer säkert aldrig att bli nöjd med det, men visar man några nära & kära vad de tycker så kanske man kan få lite tips om det är något dem tycker inte är bra eller kan säga om man ska skriva lite mer på någon viss del. För imorgon klockan 9.00 ska man som sagt på intervju, är skapligt nervös kan man säga. Så hoppas att det kommer gå bra och att man får det!
Men tar inte ut något i förskott.

Igår var man i Norrköping med min mamma, för hon skulle till tandläkaren, sen efter det blev det en sväng till maxihuset för att handla och shoppa lite, Handlade Eyeshadow pensel, såna svampar till puder m.m sen DOVE - summer Glow för body och face. Och filmen män som hatar kvinnor.

Filmen var riktigt bra, och ett bra köp. Ni som inte sett den, köp den för det är det värt faktiskt.
Ha en bra dag, Hejsvejs.


Snart måndag

Sitter vid denna dumburk och är alert. Gör väl inte så mycket, sitter vid msn & pratar med vänner.
Imorgon ska man få till ett bra CV, för på onsdag händer det saker! wie.
Hoppas få till ett bra CV bara, vill inte få det dåligt. hoppas såklart på napp snart för rätt jobbigt att gå hemma. Vill Jobba, få tjäna sina egna pengar. Skulle kännas underbart!
Ska snart sussa, för har en del att fixa imorgon, så ha en bra natt. ville bara säga att man lever! : )

 

Ett bra besked.

Jag lever, har bara haft en full dag med massa saker framför mig. Fick ett bra besked förut idag.
men tänker inte avslöja det förens man vet lite mer om det, så om det går bra så tänker man berätta det.
Vad har ni haft för er mina läsare? Hänt något mysigt denna fredagkväll?

Blir nog faktiskt att lägga sig snart, börjar redan bli trött. Med tanke hur natten var innan så.
Ha en bra kväll / natt så hörs vi.

Vilda nätter

Jag springer som en tok från hemmet till tvättstugan, men som tur har man en maskin kvar.
Måste berätta som hände klockan två inatt, Hade svårt att somna så låg säkert och vred mig hela tiden tills man somnade runt två tiden och då när man är inne i den djupaste sömnen så får man en armbåge rakt på Pannan av min sambo och man blir såhär panik rädd och fick tårar och andreas tröstade mig, var såklart inte medningen men antog att min älskling drömde om något och råkade slå till mig. Men som sagt förlåten är han iallafall, men har fortfarande ont där smällen kom. Och saken gjorde inte bättre då man redan hade huvudvärk. Så vilda nätterna som sagt.det kan gå!

Får se hur det kommer att bli ikväll då, sånt som märks helt enkelt!

Äntligen Fredag

Igår blev det inte så mycket uppdatering, hade rätt mycket att göra, har det idag med för har tvättstugan idag. Och så ska jag helst inte sitta vid datorn för har en sån rejäl huvudvärk sen igårkväll och den vill verkligen inte försvinna ifrån mitt huvud. Så vi får se hur mycket uppdatering det blir idag, men ska försöka uppdatera så mycket som det går. Försöker just nu få i mig lite frukost men fy så svårt det är, huvudet tar verkligen över allting i kroppen. -suck. Idag är man riktigt sugen på att dra in och se på bio, men min sambo och hans kompisar kanske skulle dra ut, så får säkert sitta här ensam hemma.

Men det är väl sånt som återstår att se hur kvällen kommer att bli och se ut.
Annars kanske ni läsare får hålla mig sällskap och kommentera eller fråga någonting. -ler.

Godmorgon/Godförmiddag

Var viss final sen i slutet, fick en känsla att det inte var det igår då hade man rasat samman. Men enligt mig så valde hon helt fel Person. Men så är det, man har ofta fel i såna serier. Efter man skrivit inlägget blir det att diska och sen börja laga lite mat. Ris, bearniesås och Qouarnfiléer. För er som inte vet vad det är så är det ett vegetariskalternativ. Smakar som kyckling faktiskt.

Nu är det bäst att sätta fart, skriver inlägg lite senare under dagen.


Verkar inte vara final

I The Bachelorette verkar det inte vara final idag som man skrev i tidigare inlägg, märks om det är det eller inte. Annars är det bara att vänta yttligare en vecka. -suck. Nu ska man fortsätta kolla.

Bye.

Nybadad hund



min älskade hund Catch som är nybadad.
Nu är det bara klippning som gäller, sen är han stilig igen!
tar och lägger in en bild på honom imorgon då han är nyklippt.


The Bachelorette



Ikväll är det The Bachelorette och för mig att det är ikväll hon ska välja
Och det ska bli intressant och spännande. Någon mer där ute som ser detta program 
kanal  5? Och i såfall vem tror ni kommer vinna DeAnnas hjärta?

Kommer det bli Jesse eller Jason?



Jesse / Jason


Vinn design hos Jessica

Jessica har en otroligt snygg design som man såklart vill vinna, Men ni andra har också chansen till att vinna så för att komma till designen klicka er in här. Hoppas ni har chansen, men såklat hoppas man på att jag mer kommer vinna den! Så lycka till med er nu! För att delta så ska ni lägga till henne på BL.
Designutlottningen avslutas torsdag klockan 12.00


Checkat av en grej

Nu har man iallafall tagit tag i att bada min hund, så nu ligger han nybadad med T-shirt på.
För er som inte förstår varför man har en T-shirt på honom det är för att få hans päls så rak och fin som möjligt. Så nu har ni fått reda på det också. -skratt. Ser lite roligt ut men det blir bra i slutändan iallafall. Sen efter han är torr hel så blir det en rejäl klippning på honom. Sen är han stilig igen.

Föresten har sett att min statistik har ökat och det tackar man inte nej till, Så välkomna alla nya läsare!
Hoppas ni kommer trivas i min blogg och att ni tycker om det man skriver osv.


Onsdag

Dagarna går verkligen undan nu. Och onsdag är det idag!
Just nu lagar man lite mat samtidigt, Färsk Potatis, burkskinka och Gräslök. -mumsigt.
Annars händer det faktiskt inte så himla mycket idag, NU idag måste man ta tag i att bada & klippa min hund. Jag har varit så otroligt seg den här veckan och inget händer. Men nu måste man!

Föresten har spanat in ett par Jeans som man vill ha, men fan att man ska vara PANK! -ledsen mun.
Jeansen kommer säkert ta slut skapligt fort men hoppas inte det, inte i min storlek iallafall. Får hålla tummarna. Annars är det väl bara att försöka leta vidare, men fastna så otroligt mycket för dem!

Nu ska man fortsätta laga maten, ha en underbar onsdag!


The Colossal Volum Express



Favoritmascaran fyndade man igår.
H&M hade den för 98:- annars brukar det ta 135:- för den.
Så gjorde ett KAP igår!


kära läsare.

Redan kväll och man har inte haft så himla mycket för sig. Varit och handlat, varit på promenad med hunden och så var min mamma med också. Imorgon är det onsdag och då måste man ta tag i att bada & klippa hunden. Föresten vilka är det som läser min blogg?! Kommer ni ifrån och vilken ålder är ni i?

Alltid kul att få se vilka som läser min kära blogg. Som tar del utav mitt liv.

Ut och träna!

Efter maten idag blev det att min älskling lurade ner mig i sängen och båda somnade. Sen när väl klockan ringde så var det dags för min älskling att stiga upp men jag somnade om och sov nu till 14.00 det var skönt men fy så seg man blir i kroppen! Så nu sitter man här och tvekar om vad man ska ta tag i först.
Det är ritkigt bra väder ute, så kanske ska ta en cykeltur med min älskade hund. Eller om man ska sitta inne och städa, men det låter inte lika lockande som det första. Blev lite sugen nu på att gå ut och träna min hund för sitter och pratar med Sandra så kanske ska ge det en chans och verkligen försöka. Även fast man ser så himla dum ut och folk kollar. men bara ge sig fan på det!

nu ska man nog bara fixa i ordning sig och sen ge sig ut och träna!

Tisdag

Ännu en dag här, och mulet ute. Hörde att det skulle bli bra väder idag men tydligen inte!
Jag har funderat länge på att ta tag i alla garderober för rensning, men det tar verkligen emot. Men det skulle behövas. Så mycket saker skulle behövas slängas, för vi har för mycket som sagt! Får se om man kommer att börja med det idag åtminstonde, men har ännu en sak till som skulle behövas och det är att bada min hund och sen efter klippa honom, för han börjar bli långhårig igen.

Om 30 minuter är det dags att sätta igång att laga mat, får bli sån här påse med kyckling,wokade grönsaker och pasta i. Snabbt och enkelt. Och till Creme fracie som man har lagt lite kryddor i så det blir mumsigt. Går som sagt på minst 10 minuter.

Nu
ska man kila, Ha en bra tisdag kära läsare!

 




Hemma från inventeringen

Nu är man vaken fortfarande efter inventeringen som man haft idag. Kom hem runt
20.00 Inventerade i 4 timmar, Pengar,Pengar. Så enda man gjort sen man kom hem är att man varit ute på en promenad med min hund, ätit lite och sen la man sig i sängen för en stund sen. Min älskling fick bärgning. En lastbil som inte vill fungera som man fatta det som! Så han är ute och jobbar nu, och jag ligger hemma pigg och glad. Så man hoppas han inte kommer att komma hem allt försent inatt. Han åkte för en timme sen!

Nu ligger man och äter lite såhär sent om natten, kan inte sova så då fick det bli ett stort glas Saft och en hel del Digestive kex framför datorn. Men kommer nog att känna john blund i mina ögon snart, och då är de nog säkert dags att sova när väl han kommer! -skratt.

Ha en underbar dag senare idag!

RSS 2.0