Nu har vi catch hemma.

Hämtade våran underbara catch igår. Resan gick bra. Han undrade lite vart han var på väg men han var duktig. Han pip lite då och då, men sånt förstår man. natten har också gått bra, en olycka men annars var han lite pipig och så. men han klarade de fint. Just nu sover han som en stock sötnosen. Blir nog att gå ut med honom snart. Så han får kissa lite. Men han sover så djupt nu. Susanne kommer hit sen, hon vill se på lilla Catch. Och orkade hon inte med skolan sa hon. hihi förstår jag. kan inte skriva så mycket nu. Uppdaterar senare kanske.

älskar andreas och Catch mest av allt.

Viberga & Hämta Catch

Vi ska åka vid 18.30 för att åka upp till viberga och köpa kompostgaller som vi kan ha till våran valp.
Annars lär han nog äta upp våra växer, och det är inte det bästa riktigt. Jag är riktigt spänd nu. Ska vara där vid 20.00 , Det kommer bli underbart tror jag. Sen hela vägen hem blir det att sitta och hålla i Catch. Längtar riktigt mycket nu. Jag får uppdatera mera nån annan dag. Jag lär nog få en hel del att göra nu. Men det spelar inte mig någon roll, för har inte haft så mycket att göra iallafall om dagarna. Ska kila nu. Bye.

Jag älskar dig mest av allt darling.

Skolan

Snart dags för skolan igen då, Nu är det inte långt kvar tills man har sommarlov. Värsta av allt är igentligen att detta år ska man igentligen ta studenten, Det känns verkligen pissigt. Men om man tänker efter så kanske jag inte skulle ha så bra betyg nu, man vet aldrig. Men tror nog jag ligger bättre till nu. Att ha gått om två år är helt ok, men ändå jobbigt på ett sätt, ena året kunde jag inget göra åt att jag gick om, men andra året fick jag skylla mig själv. Så är det helt enkelt. Men jag klarar mig. Ska snart ta och sminka mig. Lika bra det.

Imorgon kväll får vi äntligen hämta Catch. Ska bli så himla kul,  är spänd nu.

älskar dig andreas.

På tisdag :)

Får vi hämta våran söta Catch. Men värsta av allt var att de var så himla sent vi ska hämta honom. Men det ska nog gå bra iallafall. Jag är så himla spänd nu. Lite tråkigt att man ska till tandläkaren dagen efter, men då är andreas hemma med honom i ca en timme. Så han behöver inte vara själv direkt. Ska bli kul och se hur mycket han har vuxit nu på sista tiden sen vi var där sist. Var länge sen nu när vi var där sist, att tiden har gått så himla fort. menar dem är redan 8 veckor imorgon. Skapligt sjukt. Men ska bli helt underbart att få hem honom nu och veta att vi äger honom. Catch och andreas är det bästa som har hänt mig i hela mitt liv. Lämna aldrig mig sötnosar. älskar er mest av allt mina älsklingar. Ska inte skriva så himla mycket nu. Ska snart ta & lägga mig. Men först ha lite underbart härligt. ska borsta tänderna också. Prova min nya tandtrådssak. Se om det funkar eller det kanske gör ont, vad vet jag. Hejsvejs, skriver nog mera nån annan dag.


Jag älskar dig Andreas mikael svensson , & dig också Catch.

Skola + Marknad.

Ska snart till skolan och ha trä&metall. Känner inte för det. Men jag & sandra ska prata med läraren.
Vi har inte ens börjat med något och det är typ denna gång och nästa fredag sen slutar vi. Så vi ska prata om betyg och så. För vi vill verkligen ha dem där 50 poängen. Det är rätt mycket ändå för att vara en sån lätt kurs.
Så vi märker hur detta kommer sluta. Sen vid 13.10 ska man möta syster vid B-hallen ungefär. Hon & jag ska gå på marknaden. Något kul idag iallafall, men vädret verkar inte tillåta en bra dag. Men vi hoppas på att solen kommer dyka upp, för jag och andreas vill se bilder på våran catch. Nu ska man kila.

Klockan bara rinnner iväg. älskar dig darling.

Min älskling.

Snart har jag & älskling varit tillsammans i 8 månader. Tänk att tiden går så himla fort. Snart firar vi 1 år tillsammans. Den dagen kommer jag aldrig någonsin att glömma, då vi träffades för första gången.dem här månaderna har man flyttat hemifrån och flyttat ihop med min älskling. Ska köpa valp om några dagar. Det har hänt en hel del i mitt liv. Andreas har ändrat mig totalt, till en bättre frida , som det går bättre med i skolan också. han har gjort mitt liv till det bättre. Känns helt underbart. Vill att du aldrig lämnar mig älskling. Vill att vi ska förlova oss, Gifta oss, Köpa hus, skaffa barn allt sånt som man får fina minnen av. Jag älskar dig mest av allt darling. Jag kommer inte lämna dig någonsin, du finns i mitt hjärta förevigt. Jag är din tills döden skiljer oss åt. Du är som sagt min solstråle och min stjärna.


JAG ÄLSKAR DIG.

Närmar sig nu

Nu är det ca 5-6 dagar kvar. Har nog inte riktigt ännu fortstått att vi ska få hem en valp hit.
Och att vi äger honom. Kommer bli så underbart , men mycket jobb. Men då har man något att göra om dagarna och på sommarlovet som närmar sig också. wie! Det kommer bli en underbar sommar. Den bästa hittills också. Längtar så himla mycket nu efter atthämta honom.  

Har varit i skolan idag, Kort dag. 8.00 - 11.00 skapligt skönt en torsdag.
Har jobbat med matte hela dagen, försökt fått in de i huvvudet,
men det är verkligen inte lätt. Försöker göra mitt bästa iallafall.
Det är de enda jag kan göra.

Ska ta och vila mig lite nu.
bye.

9 dagar

Nu är det 9 dagar tills vi hämtar Catch.


Idag blev lilla frida hemma. Jag hade verkligen ingen lust med skolan idag.
Igentligen inget bra att vara hemma, Men var så himla trött imorse.
Kanske inte de bästa att skylla , För har iallafall dåligt samvete.
Och det är bra att jag har, För det ska man få.
Om
45 minuter kommer min älskling hem på lunch. Ska bli skönt att mysa lite.
Han var riktigt gosig imorse, Märktes att han ville stanna hemma & bara gosa med varandra.
Var underbart.
Ville inte att han skulle gå, Han var så varm av trygghet & närhet.


Idag blir det att se Ugly Betty vid 20.00 En riktigt bra serie.
Och sen blir det att plugga massorBransch & Produktkunskaps Provet som man har imorgon.
Och sen efter andreas har haft lunch blir det nog att ta all disk som är i köket.
Eller finns
nog disk lite överallt i lägenheten faktiskt.

Blir nog att städa här hemma lite också.
Om man som sagt hinner det.

Andreas, Du har allt som jag har önskat.
Du är min solstråle som alltid kommer lysa på dagarna.
Ochnätterna är du min stjärna.
Du är allt jag behöver för att känna mig trygg.

bye.

10 dagar kvar.

Nu börjar nedräkningen. 10 korta dagar tills vi får hem våran sötnos Catch.
Känns rätt så overkligt men helt underbart. Kommer vara så spänd den dagen vi hämtar honom.
kommer vara en sån härlig upplevelse. 

Hänt en hel del idag känns det som, Förut var de en stor krock, Och förut när man kollade ut såg man polisen komma med blåljus i världens fart . Så läsde jag på en hemsida där det stod att En butik i sonstorp har blivit rånad. Skapligt otäckt. Var en man på en moped. och han var beväpnad.
 
Ska ta och sätta mig och plugga på provet jag har på onsdag
Jag älskar min andreas svensson så himla mycket

äntligen fått reda på vilken våran Catch är.

Vi fick den vi ville ha. Helt underbar känsla! Att man vet vem Catch är nu . Nu väntar vi bara på att dem här två veckorna ska fara iväg. Kommer bli så roligt att få hämta honom sen och verkligen gosa & mysa med honom.
Vi
fick bilder på honom när han var ute på gården, snacka om att han var fin och söt. Jag har inte riktigt förstått än att vi fick den vi ville ha. Ska lägga in bilderna sen som är på Catch , så ser ni hur söt han är. Han är som en liten isbjörn bilderna

image20 

image21


image22


I onsdags åkte jag och min älskling ungefär 16.00 till småland för att han skulle tävla SM. Så vi var borta till torsdagen. Var på torsdagen han skulle tävla och försöka lyckas kvala in, Men det var svårt att kvala in för honom. Men det är för att hans armar, han får som kramp i dem. Synd om honom.Men annars var han Jätteduktig.Var riktigt stolt över honom faktiskt. Så han ska vara riktigt stolt. Men det var verkligen en upplevelse för mig hur det gick till och så. Men frös lite då och då . men sen så värmde älskling mig sen när vi kolladetävlingarna tillsammans. Underbart !


C a t c h

Sitter vid denna dator som sagt igen. Sitter och pratar med Sandra, Dem som har valparna. Jag & andreas hoppas på att vi snart kommer få reda på vilken av valparna vi kommer få. Man vill så gärna få reda på det snart. Men det kommer kanske i helgen eller något sånt. Imorgon bär det av till småland då. Ska faktiskt bli kul när min älskling ska köra , men kommer vara så himla nervös hela tiden när han ska köra runt. Men det kommer att gå bra. För det vet jag. Han är så duktig på att köra. Har inte så himla mycket att skriva nu. Men kanske skriver lite senare här.

bye.

Lite om helgen.

Sitter vid denna dator i dag med. Har inget bättre för mig. Har varit hos mina föräldrar idag, lånade mammas tvättmaskin en liten snabbis, Behövde underkläder bara för att man ska till småland på onsdag. Ska dit med min älskling och hans pappa. Min älskling ska tävla , köra cross. Blir andra gången man ser honom tävla men första gången det är i något annat län. Kommer bli en upplevelse ! Kommer nog vara en hel del människor där. Kommer säkert inte hitta där, lär säkert få svårt att hitta husbilen också. Blir att plugga lite där nere också, För har prov på måndagen den 21 maj i samhällskunskap. Vill verkligen klara det provet för att det är de sista vi har i den kursen. Värsta är att det är 70 frågor som ska in i skallen. Kommer bli en tuff match. *skratt* Föresten idag var man ifrån sin älskling några timmar, Det var tufft. Han var och tränade cross. Han måste träna rätt mycket nu om han ska tävla på torsdag. Kommer vara skapligt nervös och hålla tummarna för honom. Men iallafall idag när min älskling körde lite crossringer han och säger att han har fått en fläskläpp. Han hade fått en sten rakt på överläppen, Och att de blödde. Då blir man skapligt rädd. Och så var han där ensam också. Så man gick hemma och var orolig hela tiden. Så var tvungen att ringa igen när man var ensam och kolla hur det var med honom. Är inte så van att han gör illa sig. Men han har väl varit med om värre saker antar jag. Men hoppas jag inte behöver få vara med om något hemskt. För kommer nog nästan dö om de händer något allvarligt med honom. Men han ska iallafall veta att jag alltid finns där om det händer något. Kommer som sagt alltid finnas vid hans sida. Annars idag så träffade man alva och johannes. Var skapligt länge sen man träffade dem. Alva var rena pratkvarnen idag, hon slutade aldrig att babbla. Snacka om att hon har energi. Och hon blev skapligt glad för den där väskan som man fick på mc-donalds. Hon älskar kitty. Såklart så tänkte jag på henne när jag fick den leksaken. Hon är som sagt helt galen i KITTY. Föresten igår var andreas och jag hundvakt åt Hugo. Vi tog lite bilder och så på honom. Var i parken och lekte med honom. Ska nog lägga in någon bild på honom här. Nu är det nog dags för mig och andreas att lägga oss och sova. För det är skola imorgon , Och jag har en lång dag framför mig.Jag älskar dig andreas så himla mycket . Kommer aldrig någonsin att lämna dig. Finns inga ord hur mycket jag älskar dig. Vill ha dig här föralltid.



min ?lskling


image19

om igår

Var i Söderköping igår och kollade på valparna. När man kom dit blev man så himla glad av att se alla dem små söta valparna. Dem är typ lika stor som en linjal. Dem busade och bet i tårna och fingrarna. Riktiga söta.Men det värsta av allt var att vi skulle välja två av valparna som önskemål. (dem är tre valparna) Och det kändes jobbigt och svårt för alla tre hanarna var ju så söta. Men vi kommer nog iallafall på en söt liten gosig valp hem. Den vi helst vill ha nu är lilla hane nr 3. Han passar som CATCH som vi kommer döpa våran valp till . Han lyssnade på det namnet när andreas sa det. Nu är det ca 3 veckor kvar tills vi får hämta våran Catch.



Vad tråkigt man har det här hemma , finns inte mycket att göra. Skulle nog försöka ta och fixa min matte. Har prov på det den 29 maj. Snacka om jobbigt. typ ca 2 veckor dit. Gäller att hårt plugga. så ska nog ta och fixa det nu. Jag älskar dig min sötnos. du är mitt allt , släpper dig aldrig.

Fick avboka min tid hos tandläkaren också. För hittar inte min lapp. Så sur. lär väl ta lång tid nu innan man får en ny tid nu också , Så jävla typiskt.


Kolla på valparna idag.

Är rättnervös över det. Men det kommer nog gå toppen. Men kommer nog få så himla svårt att välja valp. Alla tre är ju lika söta, eller hur ? :) Sitter i skolan nu hos bosse helt ensam, skapligt tråkigt. Och ingen susanne ser man heller, lite trist. men hoppas på att hon dyker upp snart. Dem har ju engelska snart. Vi ska åka vid 18.00 ikväll till söderköping. Ingen aning om hur lång tid de tar där, men man vill nog aldrig åka därifrån heller så. Nu kan man inte skriva så mycket mera just nu, men skriver lite senare hur kvällen var.


Jag älskar dig andreas.

Jag har världens underbaraste pojkvän.

Jag är så himla glad, Andreas ringde till uppfödaren i söderköping förut och bestämde tid & dag när vi ska få komma och hälsavalparna. Så onsdag 9/5 klockan 18.00 ska vi till Söderköping och kika på valparna och en av hannarna kommer bli våran. Har inte riktigt förstått det ännu tror jag. Så jag är riktigt glad nu. Längtar bara mer och mer nu tills vi kommer få hem våran mysiga valp. Kommer bli mycket jobb, men bra det för jag har ändå ingenting att göra om dagarna efter skolan och i sommar kommer bli den bästa sommaren någonsin för mig. Min underbara Pojkvän och våran valp. Kommer bli så himla mysigt. Den första juni kommer vi få åka och hämta honom. Det kommer vara en upplevelse. Helt underbart. Idag har man bara varit hemma och solat och lite sånt . Ätit mat ute på balkongen för första gången i år. Var Mysigt för man satt där ute med sin älskling. Och så har min älskling tvättat sin cross idag också , Och jag var med. Eller stod mest och glodde. Den 16:e maj åker han, jag och mikael (andreas pappa) till eksjö i småland för att han ska tävla min andreas.blir att sova där till torsdagen, tävlingen ärtorsdag. Första gången jag får se min andreas tävla i något annat län. Det ska faktiskt bli en upplevelse, men kommer vara nervös hela tävlingen bara för är så rädd att han ska slå sig så mycket. Men vi får hålla tummarna på att han inte gör det. Nu måste man kila in i duschen , Klockan går för tusan. Att den ska gå så fort på helgerna. Jobbigt. Hoppas min älskling hänger med in i duschen , få hålla om honom lite. Älskar att få stå och hålla om honom , och pussa på honom. bästa som finns. Älskar dig sweethaert.           


 någon av dem här hannarna kommer vi få. UNDERBART

Skolan.

Sitter vid en dator i skolan & väntaratt mattelektionen ska börja. Jag & susanne blev så sura för att våran Estetisk verksamhet var inställd när vi kom till skolan. Så vi har suttit i två timmar och pluggat med lite arbeten. Det är ungefär 20 minuter kvar tills vi har matte, Känner inte alls för det . Fick reda på att thyra har blivit inlagtvalla (djursjukhuset) hon ska opereras idag. Usch , hemskt. Hoppas hon kommer att må bättre snart. Hoppas vi snart kommer att få se hur valparna har växt. Ska ta och dra nu. skriver sen !

DreamCatcher.

Idag har man pratat med thyras matte Sandra. Hon frågade vilken stamtavla vi ville ha. Fanns Dreamcatcher, DreamSpinner eller Dreamhunter. Och jag ringde andreas för att kolla vad han ville ha, Det stod mellan DreamSpinner och DreamCatcher. Och vi valde DreamCatcher. För att vi kanske ska kalla den för Catch, men det är inte helt hundra än. Vi har namnet Ozzy också , men det var tydligenhimla vanligt med de namnet som börjar på O. Så det märks nu vad vi ska ta för namn till våran lilla valp som kommer om några veckor hem hit till oss. Det är så himla svårt att bestämma sig , man får höra så himla många namn av alla möjliga. Men vi har som sagt några veckor till på oss att bestämma vad våran valp ska heta. Vi kommer nogen hel del namn dem veckorna. Jag tycker det är lättare att säga Ozzy än Catch , men Catch låter mer bestämt som om den skulle höra merdet namnet. Men som sagt märks vad de kommer bli för namn om några veckor.

Nu ska man faktiskt ta och hoppa in i duschen, Sen blir det att plugga hårtProvet man har imorgon. Har verkligen ingen lust att plugga, men det är ett måste helt enkelt. För vill klara detta prov så man inte får mer rester och så. För det är verkligen inget kul att få. Jag har redan så det räcker. Tack&Hej


Jag kommer alltid att älska dig Sötnos.

RSS 2.0