Har inte så mycket att säga..

Jag har väl kanske inte så himla mycket att skriva om här..
mer än allt tjat om skolan att det är otroligt mycket nu, nästan att man springer in i väggen.. Imorgon har man sitt nationella i svenska b, för sist då man skulle göra det så svimmade man.. så nu imorgon kommer det bli av istället. Hoppas inte bli lika nervös så man svimmar igen, men det tror jag inte. Har tänkt att jag ska ha något att äta där, och sen ha musik med. för lättare att koncentrera sig. idag blev det en lång skoldag för mig och susanne, för vi satt kvar och fixade vår hemsida i näthandel b. nästan klara nu, fattas annonser och lite smått på det bara. Sen är det klart. Då är en uppgift avklarad, då känns det underbart. och idag hade man ett litet prov i inköp och varuhantering och det gick bra också kände jag. Måste som sagt börja sätta fart att börja plugga nu. måste klara av 3 rest prov som ligger sen åren tillbaka. plus att man har sitt projektarbete och praktikrapporten med. *suck* så är väl bara att sätta fart nu och se glad ut. det blev lite skrivet här nu iallafall, men det är väl mest bara om tråkiga saker! hi hi

Bye!

Update!

Nu har man inte uppdaterat på väldigt länge nu, har haft otroligt mycket att göra. Det är mycket i skolan nu, men bara ta tag i hornen och köra. Jag har fått min studentmössa nu, riktigt fin. Enda som fattas nu är mina studentskor. Klänningen blev tusan klar redan i början av mars. Så den har man haft länge, kanske inte sagt något om det i bloggen men den är iallafall klar. och min studentmottagning pratas det om redan! Allt ska bli bra den dagen. värsta som kan hända nu är om det regnar på studentdagen, skulle vara katastrof. Sånt är inte roligt om det händer. Men får se på den ljusa sidan att man äntligen har slutat skolan. Annars i söndags så var vi på brukshundsklubben och gjorde MH på catch och det gick kanon. Det var roligt att se hur det gick till, och det var intressant faktiskt. Trodde det skulle vara svårt men icke!
Och nu på fredag ska man till motala lasarett för att min baby ska opereras, så man har fått ledigt den dagen för att få åka dit och vara med min baby när han vaknar och så! Få vara med honom som stöd. Så imorgon har man bara en enda skoldag denna vecka. Men i helgen kommer det bli mycket plugga, har en hel del att göra! *Stort suck* Och föresten det är inte långt kvar nu tills vi åker till Turkiet, alanya. Det ska bli riktigt roligt. Få uppleva något nytt i livet! En annan kultur och så. Nu är det sent, så måste lägga mig och sova. Märks när Andreas kommer hem. Han sa att de skulle bli sent, så det märks väl! Dags att ta av sig sminket och sussa. Bye!

 Lugn dag

Det är redan onsdag och idag ska man försöka plugga! Känner att det är en lugn och slapp dag idag! Jag känner bara för att ta det lungt och få vara lite för sig själv idag! Finns så mycket annat som behövs fixas idag. Här hemma och pluggandet. Skönt om man kan få lite gjort idag, speciellt med min praktikrapport och lite annat. Skulle vara så otroligt skönt att få lämna in det. Imorgon jobbar bara andreas sen har han lite ledigt, det ska bli skönt! Få ha honom liggandes bredvid på morgonen och slippa höra att han ska gå upp tidigt! Nu är det tänkt att jag ska få i mig lite frukost och sen ta en promenad med Catch! Så ha en fin dag idag!

Andra Avenyn!Vilken minut som helst börjar Andra Avenyn!
Det får man helt klart inte missa! En bra svensk serie!
Så nu kommer man vara bänkad framför det.

Underbara sol !

Så himla fint väder ute! Nu märker man att vår solen är här. Och det är verkligen underbart ute! Tog min första GLASS igår, och det var riktigt Gott! Snart kommer Emma hit och vi ska försöka få lite PLUGG GJORT! För när man börjar om en vecka så har man PROV i Inköp & varuhantering. Och en hel del andra Prov för den delen också. Så det är bara att sätta fart och börja Plugga.

Men det kommer de nog inte bli hela dagen iallafall, men lite måste man få gjort! Nu på dagen har man iallafall fixat och ätit lunch, var riktigt mumsigt! Var också nere för att kika om det fanns tvättid, men får vänta enda tills fredag. *suck* Men bara att ta den tiden. Har inget annat val!

Dags att kila, Emma kommer vilken minut som helst!

Update!

Då blir det lite Update från min sida då!

Fredags: Var på kalas hemma hos min syster, för hennes kille fyllde år. Vi blev bjudna på ost, kex och massa goda frukter. Var riktigt gott, jag kunde inte sluta äta! Kom hem runt 22.45 den kvällen. Så blev bara att lägga sig och sova!

Lördags: Då blev det lite drickande med Emma och så var Robin, Mange & andreas här med. Blev lite wii-spelande och så grillade vi! Riktigt gott! Så den dagen blev lång men vi hade det riktigt roligt allihopa!

Söndags: Var man med emma igen, Vi pratade massor sen blev det att ta en kebabrulle från babylon. och blev även Wii-spelande den dagen! Så hände inte så mycket den dagen, för båda två var rätt så sega!

Idag: Ska in och fixa pass då min mamma har slutat, bra att ta tag i det för det är snart bara en månad kvar tills vi åker till
turkiet. Och polishuset stänger 18.00 idag, och det passar bra för oss. Emma och jag funderade igår på att åka ner och ta en fika sen, om hon orkade! Men det får vi hoppas! Får nog bli nu efter lunchen! Nu ska man fixa lite lunch åt andreas!

Bye!


dagen började inte så bra

Onsdag, idag och vi skulle ha Nationella i Svenska b, och man var nervös som vanligt! Jag fick i mig frukost och allt på morgonen, men hade sån smärta i mitt huvud, la mig med huvudvärk och går upp med huvudvärk, och det är inte så himla roligt att ha när man ska skriva nationella i flera timmar! Så efter vi hade fått pappret och hade börjat läsa lite så händer det som inte får hända, Jag svimmar! Ramlar av stolen helt enkelt. Sjuka är när man svimmar är att det känns så konstigt när man väl vaknar. Så sussi, Jennifer och sandra tog hand om mig, en stor kram till er för ni verkligen såg till att jag kom hem! Så blev inget nationella skrivande för mig, Sussi hade pratat med läraren hur det låg till (svenska läraren) han sa att jag skulle få göra det då det är lugn och ro. Och det kändes verkligen skönt att få veta att man får göra det. Det var en lärare i datasalen där också för er som undrar, så hon tog hand om mig också. Så hoppas man inte störda alla andra som satt i datasalen och skrev sitt nationella. Så nu när man är hemma har man vilat i några timmar och druckit en hel del vatten. Så idag blir det att bara ta det lungt här hemma och koppla av. Få i mig lite mat också! Men pinsamt var det, att svimma inför alla. men sånt kan hända! Inget man kan göra åt saken!

Tack ännu en gång Susanne, Jennifer och Sandra!
Ni är guld värda!

RSS 2.0