Gratisrefill



Bli medlem och få Gratis Refill ni också!
Om ni blir medlem nu får ni 50 poäng vid start!
Klicka här och bli medlem NU.

Fredag

Äntligen är fredagen här.
Riktigt härligt att det snart är helg, Har några lektioner till i skolan!
idag blir det att bara ta det lungt, och se let´s dance och äta något gott. bara slappa helt enkelt!
Och idag kanske mamma börjar flytta, men inte hundra ännu, lutar nog mer åt imorgon men vi får hoppas det blir idag.Då ska man nog hjälpa henne och se hur det blir & så. Nu ska man kila! Ha en bra fredag!

Torsdag

idag var man på praktiken, det var helt ok. Emma hade man som sällskap. Hade bara ena handledaren där till 13.00 sen blev man själv, Emma slutade vid 14.00 så blev själv till 16.00 men gick bra! Fick bara packa upp varor och sen fronta fram, annars var det lungt. Både emma och jag var inte alls på humör, inte så pratglada eller något, utan rätt slitna och trötta. Tur att det snart är helg redan! I helgen ska man hjälpa min mamma att flytta! Ska bli kul att se hur fint det är och hur det kommer bli. Helgen blir annars lugn och att man ska försöka plugga så mycket som går! Ska snart ta och lägga mig och sova så man orkar upp imorgon, börjar klockan åtta. Ha en trevlig kväll!

O n s d a g

Inte så bra uppdatering här inte. Jag har verkligen inte haft någon blogg sug alls. Har tänkt och gjort  mycket annat som går före bloggen. Men nu ska man försöka uppdatera lite mer. Började med nya schemat i måndags! Suger verkligen! Men nu är det trotsallt inte så långt kvar. Ska bli riktigt härligt att få sluta. Nu ser man bara fram emot utomlandsresan & studenten. Jag hade det riktigt roligt hemma hos min kusin i strägnäs, Fick se hur hon jobbade, och träffa hennes katt som hon hade fått hem. Lilla Lilja som hon heter, ur söt! Och åt riktigt god mat på en resturang som hette Cleopatra. Fläskfile, Pomme & tatsizki  och sallad. Riktigt gott! Och så träffade man hennes mamma och hennes kille, åt semla och hade det trevligt. Riktigt kul! Imorgon är det Praktik, Och emma har då också praktik. Så roligt när man får sällskap. Ska ta och sova snart, Tänkte ta och se ett avsnitt av desperate housewives säsong 4 nu. Sen sova! Bye.



Helgen kommer bli så skoj

I helgen åker man med tåget till Strägnäs. Blir ett byte dock! Men det ska man allt klara, Bytet blir i eskilstuna. För er som undrar vart man ska så ska man till sin kära kusin Wictoria! Senast var i somras man var hos henne på hennes 18 årsdag så nu åker man dit själv. Andra gången man kommer åka tåg men kommer säkert gå Jättebra! Vi ska ha det mysigt och hitta på massa skoj. Och så får hon hem sin kissemisse imorgon kväll så den får man också träffa då! Så på fredag blir det att se let´s dance och bara prata och ha det trevligt!  Nu ikväll gör man inte så himla mycket, har lagat lunchen tills imorgon, ska försöka gå imorgon! Halsen är tjock, men hoppas att den snart går över och hoppas inte på att den blir värre. Imorgon har man tänkt att köpa desperate housewives säsong 4 det är ett måste! Serien är så himla bra, älskar den! Nu ska man snart lägga sig så jag orkar upp imorgon. Godkväll!

Ingen bra dag

Blev hemma idag, mådde riktigt illa & allt snurrade, kändes som man skulle få springa och spy hela tiden men inget kom. Jag har vilat och sovit en hel del timmar idag, känns bättre, men är riktigt varm. Jag har inte tid att vara sjuk för i helgen kanske man tar tåget till strägnäs för att umgås med min kära kusin som bor där. Ha en riktigt mysig och trevlig helg helt enkelt, få komma ifrån Finspång lite. Så hoppas allting bara löser sig! Nu har man tänkt att lägga sig och kolla på lite avsnitt av Desperate Housewives faktiskt, vila och bli bättre. Föresten har inte berättat att vi HP3 ska dra till Alanya den 14/5 hela klassen ska med, ska bli riktigt roligt. Och blir min FÖRSTA utomlandsresa faktiskt. Aldrig åkt flygplan så det ska allt bli spännande men väldigt nervöst! Nu ska man kika på lite avsnitt då! Ha en bra kväll.

Desperate Housewives



I Torsdags efter min praktik drog Emma & jag till Media markt för att jag skulle köpa
Säsong 3 av Desperate Housewives. Har nu köpt 1, 2 och 3 av deras boxar nu. Har bara 4:e säsongen kvar att köpa. Kommer helt klart köpa den sen när mina pengar rullar in på kontot. Ska fortsätta se några avsnitt nu. Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans.

VINN SATC

Linda har en underbar tävling, Som man självklart är med i & vill vinna detta PRIS nu har ni med chans att vinna denna SATC - skolåda. Gå in HÄR för att tävla ni också som jag gör.



Plugg, Plugg

Jag har inte skrivit på någon dag eller så nu. Har haft annat för mig helt enkelt. Tänk att man kan få såna sjuka kommentarer i sina bloggar. Det är väl som de flesta bloggare säger att folk är avensjuka. Denna kommentar man fick struntar man totalt i, för personen eller om de är någon man känner vad vet jag, försöker iallafall inte att bry mig om det. Men vill denna person skicka mer såna kommentarer så visst. Nä, åter till annat. Idag är det sista lediga dagen på Jullovet. Känns lite tråkigt, men nu ska man ta tag i nya tag. Antar att det kommer hända mycket detta halvår som är kvar. Ska bli riktigt underbart att få sluta sen! Idag ska man faktiskt ta tag i lite plugg, har lite som ska in. Så måste verkligen sätta mig & plugga. Fick ett sms av Emma igår om man ville med in till Norrköping för att bowla med henne & några tjejer men kände att man har plugg att fixa så sa att vi får hitta på något roligt någon annan dag. Hade varit riktigt kul ! Nu ska man fortsätta med maten, ska städa och så lite idag. sen plugga efter det!

Blir lite av en Fotoblogg nu



Som ni kanske har märkt så är de en hel del bilder i min blogg nu, som JAG själv har fotat.
Men man hoppas att ni tycker om bilderna och att ni tycker det är kul att man har bilder i sin blogg.
Bilden ovan togs igår av mig och det är min hund CATCH! Så just nu kallar man bloggen för Fotoblogg.
För mer bilder kommer det helt klart att bli i denna blogg!

Denna skapelse



Jag är riktigt nöjd över denna skapelse man tog idag.
Riktigt härlig vinterbild, så fint när det ligger snö på grenarna! Föresten det blev att sola solarium förut, min mamma ringde och frågade om man hade lust att sola. Och det tackar man inte nej till. Och hon bjöd mig på den solningen. Tack mamma! Imorgon blir det att åka hem till mamma för att kolla igenom en hel del saker i stora Garderoben hemma. Har nog en hel del saker som är mina sen man var liten! Ska bli kul att kolla igenom. Föresten när man solade solarium blev man riktigt läcker om kroppen och ansiktet. Ser närmligen rödbrun ut nu. Rätt så rejält, men bra med lite färg! Nu ska man styra med annat. Ha en bra kväll eller natt som det börjar bli nu.

Ännu en fotad bild



Min underbara hund. Riktig fotomodell!

Jag har fotat lite..



Fotade lite när man var ute med hunden. Underbara bilder.
Lägger ut mer senare, här får ni lite smakprov bara!

Slappar dag

Verkar inte bli att sola idag, kommer för mycket i mellan för min mor. Men ännu är det inte försent men återstår & ser hur denna dag kommer sluta, Ännu har den varit riktigt rastlös & tråkig. Funderar att ta en promenad med hunden & ta med systemkameran ut. Det är trotsallt snö ute nu. Och det lär bli fina bilder då, speciellt då min hund blir fotat också. När han busar & leker ute i snön, han är tokig i snö! Men får se, hoppas att få med andreas, men inte säkert. sånt som märks!
Jag har annars bara suttit med laptopen i sängen och segat. Har inte gjort ett enda dugg här hemma! Ikväll hoppas man att det blir sallad med vitsås från babylon & sen svänga förbi och köpa godis. Känner för en sån dag idag! Att proppa i mig massa onyttigt. Det är en sån dag idag!





Lördag

Inte så långt kvar tills Jullovet är slut. Börjar på torsdag igen! Men skönt att man bara går två dagar nästa vecka! Nu är det lördag och det händer inget speciellt idag, inte än iallafall. Mamma & jag skulle åkt & solat men kom lite saker imellan för henne, så blir att sola lite senare idag. Ska hem till mamma & fota lite saker också som hon ska sälja på blocket! Så det kommer hända senare. Skönt att komma bort lite från lägenheten ibland! Föresten har fått riktigt ont i mitt ena finger. Jag kan knappt lyfta det eller hur man ska säga, eller kan inte lyfta något för då gör det ont. Lite svullet är det men sjuka är att jag inte ens vet vad jag gjort med fingret. hoppas gå över snart, är väl någon stukning bara. Jag sitter & är sugen på att få en ny design, men kan inte fixa så snygga som Linda har gjort den man har nu. Hennes design som hon har nu, var riktigt snygg. Tänk om man kunde fixa såna snygga. Men jag får stå ut med min design helt enkelt! Jag ska nu sätta mig & se på lite Desperate housewives avsnitt. Köpte närmligen andra säsongen igår, billigt också 199:- på Onoff.



Mysdressen man vann.

Ni kanske minns att man vann i Lindas Julkalender en mysdress. I måndags fick man hem Paketet med mysdressen i. Den är riktigt mysig & skön. Så TACK Linda för att man vann i Lucka nummer 4 i din Julkalender. Tänkte visa lite bilder. Har ej bilder då man har mysdressen på sig, men det kanske kommer någon dag!








Jag valde färgen brun, bara för man älskar brunt.
Och svart har man så mycket av, och rosa är inte min färg helt enkelt.
Så valde brun av dessa tre färger som fanns!

Då var 2009 här

Nu börjar det om från början. Nu är det redan 1 Januari och ett helt nytt år, 2009. Detta år kommer det hända massor, För kommer närmligen åka utomlands med klassen, min första utomlands resa. & så kommer man att ta studenten detta år. Och förhoppningsvis få ett bra jobb nästan direkt. Man kan allt hoppas iallafall. Och så blir det att åka till stockholm den 5 Juni för att se när min kusin tar studenten. Så detta år kommer bli magiskt det känner man på sig! Nu idag den 1:e Januari så ska man snart åka in till ica maxi i norrköping för att jobba lite, det har närmligen inventering så syster frågade mig om man ville jobba, och såklart. Tjäna lite pengar är alltid fint. Och det är så lätt att inventera också. inte alls svårt! Och så ska emma inventera också, blir mycket roligare då! Prata samtidigt som man jobbar är alltid kul. Se hur hon haft det på lovet, hittills. Jag har inte så himla mycket att skriva nu, för ska ta något att äta innan man blir hämtad av sin mamma. Ha nu ett bra år kära läsare, 2009 är HÄR! ( :

RSS 2.0