31 mars

Onsdag och idag jobbar man. 11.15 börjar man, så ska väl snart börja gå, för har nog ingen som kan skjusa mig idag. Så det tar ett tag att gå till netto för att det är på andra sidan finspång. *stort suck* ska bara fixa håret sen röra på mig! Tror nog man jobbar till 20.15 idag men är ej hundra, men det återstår att se faktiskt. Sen vad jag vet så har man ingen mer jobb tid men det kanske blir. Man kan allt hoppas!
Nu är det dags att fixa mitt hår då, Ni får ha en trevlig dag så vet ni vad jag har för mig varför man ej bloggar mer under dagen :)

29 Mars

Då har man denna jobbdag avklarad. Skulle bara jobbat denna dag denna vecka men fick en tid på onsdag med. Och det är bara toppen! För pengarna behövs nu! så 3 dagar denna månad hittills iallafall. Och det är bara bra. Så man kan lägga undan massa pengar nu! Denna dag var så otrolig jobbig, men denna dag gick också fort och det är alltid ett stort plus för. Sen man kom hem vid 19.00 så har man bara tagit det lungt och ätit och suttit här. Så nu ska man bara ta det lungt & ska väl snart hoppa ner i sängen och få lite sömn, få sova ut imorgonbitti. Sånt är skönt! Har direkt inte så mycket att skriva just nu, men ville bara säga att jag har överlevt denna dag också! :D Ha en trevlig kväll.

Dålig uppdatering

Då var det måndag igen och nu är det sommartid. Härligt härligt! Jag jobbade i torsdags då det var löning och fy satan i gatan så mycket folk det var i butiken, (ursäkta svärorden) men fy så slut i huvudet man var. Stod i kassan innan man fick lunch från 11.00 till 14.30 då var man skapligt hungrig och trött i ögonen. Men det funkade, tycker verkligen om mitt jobb! Så idag har man också fått en tid så börjar 12.00 till 18.00 se om det är mycket folk idag också. Nu innan Påsken och allt, så det är de säkert! Annars innan jobbet så ska man göra det vanliga, ta ut hunden och fixa i ordning sig för mycket mer hinner man inte med. Så ni får ha en trevlig dag!

Jobbintervju idag

Vid 14.00 så är man i norrköping på en intervju, är rätt nervös faktiskt.
Ska berätta hur det kommer sig att man fått en jobbintervju. Började med i tisdags att man satt och fixade så arbetsgivare kan se mitt CV på arbetsförmedlingens hemsida. Och i Onsdags så ringer det en arbetsgivare som hade sett mitt CV & sa att detta jobb skulle passa perfekt för mig. Hon var väldigt nyfiken på mig. Så fick en tid för mer information om jobbet och att de ville se mer av mig m.m alltså en jobbintervju. = )
Så nu är denna dag kommen & jag fixar i ordning mig för vid 12.00 så ska man ta 410 för att åka till Norrköpings resecentrum och sen ta bussen 117 till jobbet. Kommer säga senare idag vad det är för jobb om ni är nyfikna. Men detta jobb är HELTID. Så mer än överlycklig är man iallafall. Så det börjar ljusna för en annan nu med detta arbetsliv. Så toppen är det iallafall. Men visst jobbet kanske inte alls passar mig m.m så ska inte ta ut något i förskott, men man kan iallafall vara glad just nu sen får man se hur det blir! = )

Så nu ska man fixa det sista sen ta bussen in. Skulle tagit 40 bussen först men så går den ej runt 13.00 så det var typiskt. så fick bli att ta 410 och sen 117 men det har man gjort förr så det är inget nytt :P hihi men snacka om att det var ett tag sen man åkte buss och med tanke på att dem har ändrat så mycket med betalning osv. *stort suck på det* Nu ska man fixa sig. Ha en toppen dag, solen är iallafall framme =)

Recepten.se

Då kommer det regn ifrån himlen denna fredag. Det känns ej roligt det heller, fast skönt att snön försvinner bort från marken nu. Så hoppas våren kommer med stormsteg. Men fy så det är dystert när solen inte är framme. Hoppas att den kommer att titta fram när som. För detta väder är inget kul att gå ut med sin hund direkt. För fy så skitig Catch blir. Hela magen och tassarna blir rejält skitiga. Såg en cocker hund som hade ett regnställ eller hur man ska förklara, ner till benen och magen. Fiffig grej. Men Catch skulle nog inte tycka om det. Fast det vet man som sagt inte när man ej har provat det. Idag blir det nog kanske att inviga sitt regnställ själv som man köpte för ett tag sen, för paraply är jobbigt att stå i. Så kanske får bli så om inte regnet slutar tills vi ska gå ut. Men som det ser ut nu så lär det inte sluta på ett tag. Annars har man städat och så, så det är fint tills sambon kommer hem & så är det fredag. = )

Ska sitta och kolla in lite recept nu är tänkt, för vill äta något mumsigt. Känns som man bara lagar samma maträtter hela tiden och de kan bli lite uttjatat. Så hoppas det finns bra recept nu. Annars om ni läsare har bra recept så får ni mer än gärna slänga hit en kommentar : )


Ghost Whisperer

Jag har inte skrivit här den senaste tiden för har varit lite upptagen, mestadels med att kolla på Ghost Whisperer säsong 4 som kommit ut nu, fick den av min älskling härom dagen. Det är så himla spännande, till och med sambon har fastnat för det nu. Kul att sambon med tycker om det jag ser. *underbart*
Nu ska man ut på en promenad med catch. Ni får gärna kommentera i bloggen :)



serien är så otroligt bra :D


Att söka jobb

Sitter och fixar lite med CV:n men det är inte alls det lättaste enligt mig. Tycker inte alls om det! Men man får väl försöka så mycket som det går. Och hoppas man snart kommer att få napp, för ett jobb vill man ha nu. Orkar inte gå hemma längre vill kunna tjäna sina egna pengar, så man kan få sitt körkort snart, för det behövs nu. Har hur mycket tid som helst att skaffa det där körkortet nu igentligen, men då är det pengarna som ska strula. *stort suck* Men får hoppas att någon dag så kommer man ha det i sin hand! *ler*
Kollar på arbetsförmedlingens sida om det finns något. men inget direkt som är för mig. Men det är väl bara att söka och hoppas man kommer få någon napp! Annars så sitter man hemma och ej gör mycket faktiskt. Ska väl snart börja laga lite mat åt andreas så han får något i sig, men han är och bärgar nu. Han ringde nygligen! Får nog bli kycklingpytt idag! Och härligt väder har vi denna dag också, var riktigt skönt ute!
Funderar om man ska ta och gå en promenad sen till Emma, till hennes jobb. Vill också ha sån tur som har ett jobb som man verkligen tycker om. Jag tycker om att jobba på netto, men blir knappt inga timmar där alls nu och det är så tråkigt för tycker om att jobba där! så hoppas det kommer ringa när som så man kan få jobba lite mer nu, men lär nog bli mycket i sommar då det ska ha semester och så vidare. Men det tackar man inte nej till då. Idag får det nog bli att städa lite igen, för det ser ut som fan här hemma. *skratt* Blir så när man bara går hemma och ej gör något. Nae, dags att ta tag i lunchen. Ha en trevlig dag!  

Underbar klänning

Förra veckan var mamma & jag i Norrköping och shoppade lite. Men fann en fin kläninng den dagen bara! Den är ifrån new Yorker och är riktigt skön och den kommer vara underbar att ha i sommar med bara ben : )





Så ser klänningen ut i närbild dragkedjan är fram på klänningen : )


Kapet man gjorde igår



H&M hade 100 rabatt på alla jackor.
Och så hade man 100 kr sån här bonuscheck. Jackan kostade från början 399:-
men för det var 100 rabatt och bonuschecken så fick man ge ynka 199:- för jackan. = )
Hade sån tur med för fast bara en kvar i min storlek. *toppen* härligt härligt!


Valpbilder

Här kommer det några bilder på min väns valpar som dem har nu.
Det är 6 veckor där. = ) Snart 7 veckor. Totalt underbara och fina!





otroligt söta : )


Vilket KAP

Det har varit dålig uppdatering här för min del. Haft lite för oss här hemma. I torsdags så var man hemma hos min vän Susanne och umgicks lite, & så fick man träffa deras valpar och fy blev kär i den tiken som ej var tingad, men icke någon valp blir det. För liten lägenhet för det. Så en valp till får vänta, men visst blir man allt sugen på en till. Ska visa bilder sen imorgon kanske. Då man är ensam hemma! Annars idag så har man faktiskt varit i stan med svärmor och sambon för att leta efter ett nytt soffbord, men icke hitta vi något. Så får leta vidare. Så hoppas det blir av snart iallafall, är väldigt trött på ett glasbord nu faktiskt. Föresten var det rätt låt som vann melodifestivalen då? Tror ni att det kommer gå bra för sverige i Oslo? = )
Beställde nyss ett par jeansshorts och ett par skor från H&M hoppas kunna ha dessa jeansshorts denna gång, förra jag beställde satt verkligen SKIT. så liten jag är! hihi. Ha en bra kväll.

Föresten gjorde ett kap idag, kommer upp imorgon i bloggen. = ) Ett klädd plagg!

9 Mars 2010

Vakna skapligt idag med, Sitter nu och käkar lite frukost. Blir att ta Catch ett varv sen igen, ser ut att vara fint ute idag igen! härligt härligt! Hoppas detta vänder nu så solen alltid kommer vara framme men det vet man som sagt inte, för helt plötsligt så kan det ju komma snö igen, som det sägs komma på fredag men vi får hoppas dem har fel! Klockan 10.00 så ska vi möta upp Sigge & hans matte så hundarna får leka av sig idag igen. Alltid så roligt att se hur det leker och busar med varann, Sigge är bara 8 månader så Catch har kul, men han är fasiken lite väl lat min hund. Det är som sagt CATCH vi pratar om! *skratt*

Så bäst att snart röra på sig så man hinner med lite innan, sitter i morgonrock ännu. Se om Emma har tid idag att umgås, för sen fatta man som att hon ska jobba rätt mycket för att hennes chef ska utomlands. så vi får försöka umgås mycket nu. Se om vi kan försöka hitta på något skoj idag, om hon har tid vill säga! :D

Bäst att kila, Ha en trevlig dag!

Underbar bild på min vackra hund



Lika fin som alltid mitt busfrö.


Gott med mat i magen

Då har man varit hemma en stund, Jag & Catch var ute i ca 2 timmar i detta fina väder. ACK så skönt det är ute, tror nog både jag och catch tyckte att vi kunde vara ute mera, men promenad får det bli mer efter lunchen, för fy så hungrig man är. Man blir väldigt hungrig av alla promenaderna man går faktiskt. När vi var ute så möttes vi av 3 stycken fina råddjur på gångvägen. (nära skogen) och dem var så små & söta. Catch satt bara och tittade sött hur det sprang/gick över. Och i slutet av promenaden möter vi hans bästa kompis Sigge och då blev det även lek för deras del också, men catch han är ej trött än. nu leker han med sin boll i vardagsrummet och roar sig lite, medans matte lagar mat. Blev inget sussi idag får försöka planera in en annan dag då det passar för oss båda. inom två veckor iallafall för måste få se valparna innan dem flyttar till sina nya hem. På bilderna är dem så fina & söta. Nae, måste fortsätta med maten nu. Ha det bra!

8 mars 2010

Godmorgon kära läsare!
Jag har vaknat och sitter nu och äter frukost, Te och skorpor! *mumsigt*
Efter det blir det att ta en långpromenad idag igen med Catch för solen är framme så hoppas att det är
något varmare ute nu iallafall så man klarar av en långis. Idag vet man ej hur det blir med denna dag, om det blir en sväng till min vän susanne eller att vara hemma! Så märks hur dagen kommer att se ut.
Vaknade ovanligt tidigt idag, brukar ofta annars sova till 9.00 - 9.30 annars. men nu var man PIGG som en nötkärna. bra att vakna lite tidigt ibland så man hinner med lite här hemma också! Och det är alltid bra!
Nu ska man äta klart sen bege sig ut i härliga vädret. Ha en bra morgon!


Härlig natur bild



Denna naturbild togs då man var på en härlig promenad med hunden & min vän Emma!
Måste berätta att man har varit en stolt matte idag för catch har totalt ändrats på sig med sitt dragande i koppel. Nu drar han knappt ingenting utan han är vid min sida, blir så glad när han är så himla duktig. Och att få sån härlig kontakt med honom också. Underbart helt enkelt! Imorgon kanske det blir att åka med min vän Susanne hem till henne och få träffa deras 6 veckors valpar också. Härligt härligt. Om det nu går som planerat! För sånt kan ändrats fort tyvärr. Nu ska man läsa bloggar! Ha en trevlig kväll.


två långa promenader idag

Kom nyss in från våran andra promenad idag, varit ute länge nu. helt slut i benen och catch ligger utslagen i sängen och gosar. Båda två behövde dessa långpromenader, passa på när det är så härligt väder nu, annars har det varit så mycket minus grader att man inte velat gett sig ut så långt och länge. Men nu när solen värmer så härligt mot kroppen och ansiktet så passade vi på. Tog lite nya vägar och så. Hoppas på riktigt bra väder imorgon med så vi kan ge oss ut på lite nya äventyr. *skratt* Just nu ska man bara slappa i soffan med laptopen och vänta att sambon ska komma hem. Inte så många timmar kvar som tur är. *skönt*
Sitter och funderar på vad man ska fixa för mumsigt innan han kommer hem? någon som har förslag? :D

Ha en trevlig söndag!


Jag och min älskade hund



Härlig bild på matte Frida och Catch!


Bilder






Min vän Emma & Catch sittande på en bänk : )


Långpromenad

Kom nygligen in med hunden var ute i en timma med hundarna, Catch & Elvis och fy så skönt det är ute. När solen väl är framme så känner man hur det värmer mot kinderna. Så otroligt skönt! Fast hade varit roligare att få lite sällskap av en vän på långpromenaden. Men skönt att få ha lite egen tid med hundarna för den delen också. Gick mycket i skogen denna runda, och synd att man ej tog med sig kameran för fy så vackert det var. Men tog några bilder med mobilkameran men det blir ej lika bra som systemkameran. Men ska se om man kan lägga in bilderna senare idag. För fy så vackert! Catch fick vara lös och han blir duktigare och duktigare för varje gång han är lös. Och han hittade en boll i skogen och snacka om att han blev överlycklig han bärde den enda hem sen. En vanlig enkel tennisboll där det stod BILTEMA på. *haha* Jag kunde ha varit ute längre men var tvungen att vara hemma vid 11.00 för att laga lunch så den hinner bli klar tills 12.00 då Andreas har lunch och även lilla jag får mat i magen. För efter en timmas promenad så blir man tusan hungrig. Även om man åt en stadig frukost. Det blir makaroner och kycklingkorv för mig, andreas får köttbullar istället för kycklingkorv. *mums* Efter lunchen ska man hoppa in i duschen sen se om Emma har tid att gå en härlig promenad senare. För ack så härligt det är alltså! Passa på när solen väl är framme.
Nu ska man fortsätta laga maten. Ha en trevlig dag i solen !

Sveriges värsta bilförare

Idag så var man på möte på AF, annars har man bara varit hemma och städat m.m
Var förbi min vän Emma på jobbet innan man drog hemåt, kollade hur det var med henne och om det gick bra att jobba och så, Nu ikväll har man vilat i någon timma för känner mig lite halvsjuk, vet inte om det är att man är på väg och ska bli sjuk, för fryser hela tiden i stort sätt. Så något känns som det är på gång, men har som sagt inte tid att vara sjuk men nu är det ett tag sen man var det, men peppar peppar så vill jag ej bli det. Nu så ska man faktiskt kolla på sveriges värsta bilförare, Hoppas det är bra denna gång med. *skratt*
Samtidigt ska man lägga in bilderna i datorn från systemkameran. Föresten sen detta med kameran hände och min lilla bula så är man fortfarande öm i ansiktet. vid ögonbrynet och vid näsan, tänk vad som kan hända när man har hund. *skratt* Nu ska man se programmet, Ha en bra kväll.

Catch´s och hans lekkompis Sigge



Catch´s nya lekkompis Sigge. Dem är tokiga i varandra!
Mer bilder kommer. = )


En bula av min systemkamera

Jösses vilken morgon det har varit, Varit ute med Catch,Elvis så dem fick träffa lilla Sigge. Och självklart var man inte dum att tog med sig kameran ut, för vädret är toppen idag för att fota. Så vi träffade Sigge och hans matte vid 10.00 tiden så det fick busa i snön med varandra, Elvis ville ej busa. Så han stod och kikade hur det lekte med varandra. Och såklart tar man fram kameran för att fota men efter ett tag när man sitter ner och ställer in lite på kameran så kommer hundarna i världens fart emot mig och jag får min systemkamera rakt upp i ansiktet över ögat, vid pannan och blir helt snurrig och groggig och känner hur det känns som det har gått hål och så, men sigges matte sa att det ej var någon fara och kände direkt att jag behövde gå hemåt för att lägga mig i soffan & då när man kommer hem märker jag hur svullen jag var, fått en rejäl BULA. ser hemskt ut. men vad ska man göra, vill man fota sin hund m.m så är det såna smällar man får ta. *skratt* Så min morgon har sett ut så idag. hahaha men fina bilder blev det, för fy så vackert det blir när solen kommer fram och lyser emot snön. Lite galna bilder blev det på dem, men kunde ej fota så mkt med tanke på att det som hände, men någon bild ska nog ha blivit bra. = ) Nu ska man styra lite här hemma.

1 mars

Jag har direkt inget att skriva om denna dag, förutom det vanliga, ut med hundarna, städa och bara ta det lungt. det är de enda som händer, så otroligt tråkigt det är. Eller enda roliga är att vara med hunden att få gå ut. Hade man inte haft honom så hade man säkert bara suttit inne och knappt lyft rumpan känns det som. Så är otroligt lycklig som har CATCH. & även min sambo som stöttar en. *älskar dig sötnos*
Och tal om min sambo så har han varit ute och bärgat sen 6.00 imorse och kom hem förut någon gång för att äta sen ut igen och bärga, det har varit så otroligt mycket bärgningar idag så det knappt är sant. Har bara sett han någon timme eller två. Så nu ligger hunden och jag i sängen och myser och väntar att husse ska komma hem, så hoppas han inte kommer bli allt för sen ikväll. Föresten förut var man och hämtade ut mitt paket som var från H&M, mina shorts, och pyttsan så kunde man ej ha dem. det var STORA :(
Så får bli att skicka tillbaka dem och be att det sätter in pengarna igen, för orkar inte se om det finns något annat snyggt för då blir det väl att det är stort eller tvärtom. Så bättre att åka in och se om man hittar något istället, men det behöver ej ske nu iallafall. Fick som sagt lite kläder av pappa i fredags. Alltid bra! Nu ska man fortsätta läsa lite bloggar. Ha en bra kväll allihopa!

RSS 2.0