Tar bort Gelepuss.blogg.se

Jag kommer finnas på en nytt bloggnamn.
busfridis.blogg.se så alla läsare ni får gärna ta en titt in där. från och med nu kommer jag att blogga där.
så hoppas ni kommer vara med mig även där. Ville få en omstart närmligen.


vinter-vit



Bästa marabou kakan på väldigt väldigt länge, enligt mig.


Kyligmorgon.

Då har man vaknat till. Lite iallafall. Sitter och försöker få i mig lite frukost har har sminkat mig plus fixat frillan.
Snart dags att gå ut i det kalla och kyliga vädret. Hunden måste ut på sin promenad. Så snart dags att ta på sig kläderna & rusa ut. *burr burr* Jobb idag från 10-14 skaplig tid en fredag.
Sen när man kommer hem ska man bara njuta att det är helg. *wie* Lär nog vara trött i kroppen då och även händerna efter all servering. Så någon gång sen senare kommer man nog kika in här och se om man fått några trevliga kommentarer. Så kommentera på ni. *leeer*
Kanske bäst att stressa på lite nu så man hinner med allting som ska göras
innan det är dags att promenera till jobbet. Så ha en kanoners dag innan vi hörs igen.



 


The job called this morning

Vaknade av att min mobiltelefon ringde & det var energikällan som ringde och frågade om man kunde ställa upp och jobba denna dag. Självklart! Men hade mindre än en timma på mig att fixa mig, äta frukost och ut med hunden och sen promenera ner till jobbet. men fy fasiken jag hann. var där 9.50 *lite stolt*
Så kom till jobbet i tid iallafall. Inte för att jag är sån som kommer försent men blev lite stolt när man hade stressat som tusan men ändå hann till jobbet i tid.
Så idag serverade man många kunder idag. Men alltid lika kul att få träffa kunderna. Roligare att servera än stå i disken enligt mig. Så imorgon ska man jobba också. Härligt härligt. Roligare att jobba än sitta hemma & söka jobb. Man kan hoppas att Netto hör av sig något med. Men icke. vilket är väldigt tråkigt. *SUCK*
Nu ska man ta och fika här hemma med min kära mamma.

Ha en kanoners dag!

 


the one you love



You and me forever. You mean the most to me!


Why should it be so difficult?

Nu har man tänkt och tänkt vad man ska ha för nytt bloggnamn. Men det mesta man ville ha var SÅKLART upptaget och den personen som har detta bloggnamn man vill ha skriver såklart inte. Eller personen har inte skrivit på flera år. Varför har folk svårt att ta bort bloggarna om det inte mera skriver sin blogg? *blir tokig*
Så försöker & försöker komma på något bra. Men det är tveksamt asså.
Jag får fundera hela kvällen. Så nu vet ni vad man har för sig. *skratt*


Fruktsallad

Till mellis idag så blev det faktiskt det man hade hemma bara två olika sorters melon "Galia och Honungsmelon" och så hade man även banan hemma. Så det fick bli min mellis alltså fruktsallad då. Var himlans gott. Var så länge sedan man gjorde det så då passade det bra! Just nu ligger man ensam här med hunden. Sambon fick åka iväg på uttryckning. *suck* men vad ska man göra jour är jour. En lastbil som vält vid regna, igelfors nånstans. Antar att det är väldigt halt ute. Så sambon lär nog inte dyka upp det närmaste timmarna iallafall. Jag hoppas väl att det kommer gå fort. men vet hur långt tid det tar ibland med lastbilar att få upp dem ur dikena. Så det märks när han kommer stampa in här sen. Jag sover säkert då ändå så! Jag och Catch har det mysigt nu i sängen. Han ligger och snusar sött på sambons kudde och jag sitter här och bloggar i myskläder. *myspys*
Sitter även och funderar vad min blogg ska byta för namn till, väldigt svårt. Har ni förslag?




slöar dag

Det har verkligen inte hänt mycket idag. Det vanliga som att laga mat diska osv..
Jag funderar på att göra en omstart i min blogg. med ny design osv. Kanske till och med byta namn.
Tycker inte riktigt om det man har nu. Men har ni något tips? Kom med förslag i såfall.


Att man kan få så ont

Kan knappt förstå hur ont man kan få av en JÄKLA visdomstand. Vill dra ut skiten NU. men är totalt livrädd.
Tandköttet och kinden är svullen. Haft såhär nu sen igårmorse. Vet inte vad de beror på om den inte har växt klart eller om det är något annat. Gör fy helveteont. Jag som nygligen har borrat två hål och det blev inte billigt. Och så får man detta också och det är inte så skoj. Det är inte billigt med tandläkare. Borde vara GRATIS.

Hoppas få sova inatt. Men är tveksam! Jag får väl hålla tummarna för det. Från & med nu måste jag verkligen ändra mina kostvanor och tider när man ska äta och så. Och inget godis eller läsk på vardagar. & helst dricka vatten till maten. men ack att det ska vara så svårt. Varför är det så läsare? Någon som har tips om hur man ska sköta detta?! Vill inte ha mera problem med tänderna, det blir för dyrt för min plånbok.

Nu kanske man ska prata om trevligare men idag är de ingen sån dag som har varit bra för mig.
För har legat och som sagt mått SKIT. Jag har nog aldrig haft såhär mycket fel på mig på en hel dag.
Har två blåsor i munnen, träningsvärk i mina vader efter kinect spelande, halsen är svullen & sen min visdomstand som är rena rama H-elvetet. Det är inte alls skönt. Men det blir som sagt att ringa imorgon & se vad tandläkaren säger! Om det måste tas bort direkt eller nått sånt. Måste få råd om hur man ska göra iallafall.
För går inte att gå runt och ha sån här smärta direkt. *blä blä*

Nu ska man läsa vidare sina favvo-bloggar.

bilder tagna av mig.








Tagna med mitt nya objektiv Canon EF 50mm f/1.8 II


Jag är i chock

Jag gick min runda med hunden och även idag hade man med sig svärmors hund Elvis också. När vi närmade oss macken för att lämna Elvis så kommer det en hund med koppel efter sig springades emot min hund och anfaller honom. Jag tog upp Elvis fort (med tanke på att han är liten) för trodde han skulle bita honom med. Som tur var att han inte gjorde för det var nog bara en tugga så kunde det nog vara illa för Elvis. Och jag skriker till ägaren till denna stora långhåriga schäfer att ta din hund få bort honom. Skriker som tusan men är väl så pass rädd att min hund ska bli så skadad. Som tur är så blöder inte min hund Catch. Men man ser hur han går mot mig och vill att jag typ räddar honom från den stora äckliga hunden. Ägaren till hunden bad mig kolla så han inte blöder men Catch hade litet sår vid nacken typ så hade schäfren fått bita mer så hade det nog kunnat gått hål. Så min hund hade änglavakt. Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär rädd som jag var. Så när jag kom till macken för att lämna elvis så kom tårarna, jag var verkligen i chock. Man blir ju också så rädd när man har en annars hund med sig. Menar schäfren kunde ju lika bra tagit honom och bitit i. Då hade jag nog inte mått så himla bra om det hade hänt. Jag börjar må bättre nu efter denna händelse som hänt. Och Catch sover nu iallafall. Min guldklimp fick extra godis sen när vi kom hem. hemskt när det händer sin guldklimp sådär.

Nu ska man ta något att äta och bara ta det lungt tills nästa gång man ska ut.


Snö snö snö

Tänk så mycket snö man kan få under en dag alltså. Väldigt tokigt men det är fint med snö heldre vitsnö än bara plask och tråkigt väder faktiskt. Idag trodde jag att man skulle få vara ledig fast gör inte mig nått att det ringer och frågar om man kan jobba. så idag blev det 4 timmar på energikällan. Så det ringde en timma innan och fråga om man kunde jobba 10-14 och såklart. Det tackar jag inte nej till. Amanda hade blivit sjuk så hoppa in för henne.
Annars så har man varit inne i stan ett snabb varv var riktigt otäckt att åka bil i detta väder faktiskt. Men var tvungen att ta mig in för att handla hundmat åt vår sötnos. Så han har så han klarar sig :D
Och så blev det att handla lite mat också när man ändå var där inne. Ska dit imorgon också. Ska till den tråkiga tandläkaren och borra ett hål. Är skit nervös för var så länge sedan man borrade. Hatar sprutorna. *blä* så tänk på mig imorgon gott folk. Hoppas bara det inte snöar imorgon och att man kan åka in med bil. så det inte är allt för mycket snökaos på vägarna. Vi får hålla tummarna iallafall.

Föresten måste berätta vad man hade för sig igår också :D Åkte till NetonNet och fick mitt efterlängtade objektiv.
Canon EF 50 F/1.8 || Har inte hunnit fota så mycket med det med tanke på att jag kom hem sent igår och sen har jobbat idag. men imorgon kanske jag kommer hinna med lite innan man ska till tandläkaren om det inte snöar som sagt. Så bilder lär det dyka upp senare :D hihi

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar. Ha en kanon dag!

Låten från idol All I need is you är en riktigt bra låt som det spelade i fredags för att att stödja UNICEFF var en kanon grej tycker jag. Och låten är riktigt bra faktiskt. Mycket glädje i den.  

Fina tavlor av Linda Blom



Dessa tavlor köpte man av Linda Blom.
Våran hunds födelsedatum och vad han är för ras osv.
Och sen Mitt & sambons datum när det blev han & jag. = )
är otroligt nöjd över hur fint det blev. Så nu har vi dem i vår hall.

Tack Linda för vilka underbart fina tavlor du gör.


3 November 2010

Tänk nu är vi redan inne i November månad & inte långt kvar tills detta år är slut det med. Att året bara har rusat förbi kan knappt förstå det faktiskt, Men så är det antar jag. Nu ska man inte skriva massa babbel. Just nu sitter man hemma och har världens dunder huvudvärk och det gör så ont. haft hela dan och tagit två tabletter men det vill inte ge med sig. vilket är tråkigt. Annars är man ensam hemma men imorgon kommer min älskling hem igen. Längtar tills han är hemma iallafall. Idag ska man iallafall se lite som visas på tvn. Så man har något att göra.
Annars blir det att laga mat ihop med min mamma är tänkt idag. Sen det vanliga att ta hunden på promenad osv.

Ha en kanon dag/kväll.

RSS 2.0