En snäll PAPPA

I fredags så åkte jag och min pappa in till stan för han skulle byta en BH till sin sambo så då hängde man på för att få göra något annat istället för att sitta hemma om dagarna som alltid annars. Och så sa pappa att det bara var att säga till om man hittar något. Gick in på H&M för vet att man har kollat in en Jeansjacka där, men fanns ej i min storlek. *stort suck* Men så sa pappa att vi kunde leta vidare & se om vi hittar någon som faller en i smaken, och vi kollade in på JC och där fanns en jeansjacka som jag fastnade för men 599:- dyrt enligt mig men snälla pappa köpte den och så fick han för sig att man skulle ha Jeans till också så då provade man och hitta ett par fina för 399:- så blev rejält bortskämd av pappa i fredags, tusen tack PAPPA!
Men värst av allt när man stod och skulle prova massa jeans så får man helt plötsligt näsblod, fy så pinsamt det var, så stod i provhytten ett bra tag innan man kunde fortsätta att prova jeans. *skratt* Men tillslut fann man jeansen som satt perfekt och sen var det bara att betala och gå. Så hände mycket i den butiken! ha ha 

 Annars denna helg så var jag och sambon till Norrköping och kollade runt lite, Jag köpte på mig rätt mycket scrapbooking för har alltid tyckt det är kul, så satt ett bra tag med det igår. Men kul är det! Sen stannade vi här hemma och åt Pizza, var så otroligt hungrig så de fick bli snabbmat. Men fy så gott! Och nu idag blir det bara en slöar dag, kanske lite scrapbooking när man ändå är ensam hemma med hunden. Sambon är i Linköping och tränar. Så han kommer hem runt 18.00 eller något sånt trodde han. Och det är några timmar kvar. Så har all tid i världen att bara ta det lungt och ha lite egen tid. Men lite städning får det nog allt bli här hemma också, men inte just nu, utan senare! Ha en bra söndag !

Klickat hem



Klickade hem dessa vid 7.00 imorse. Har försökt fått tag i dem väldigt länge nu men det varit totalt slutsålda hela tiden. Och nu imorse när man klickade in så fanns dem, och i rätt storlek. Tvekade inte en sekund. Så nästa vecka kommer det trilla ner i brevlådan och bli mina. Hoppas kunna ha dem! Gjorde bilden lite mer rolig och snygg, så hoppas ni ser hur Jeansshortsen ser ut. Nu ska man fortsätta äta sin frukost sen ta ut hunden på en promenad, det är strålande väder ute, sol & mycket snö, fin fint!


En antik bild



Fixade en fin antik bild på vår hund CATCH.
Det blir mycket bilder i bloggen nu, men det hoppas jag att ni tycker om.
Fast blir såklart mest hundbilder, men sånt tycker vi om!
Vill ni låna bilderna föresten så vill man att ni frågar innan ni tar dem.
Det är jag väldigt tacksam över om ni gör.


kyligt

Eviga tjat det här med Photoscape, men fy så det är kul. Lär mig nya saker hela tiden. Kan inte sluta styra med det här. Min Pappa ringde förut och hörde hur man mådde och så, så man passade på att fråga om hans sambo har tid att klippa mig, och såklart hade hon det, så torsdag klockan 13.00 är det dags och även så ska man färga håret med, men nu är frågan vad tusan ska det få bli för färg? Förslag någon? Och stora frågan också är vad tusan man ska göra med håret, ska man bara toppa eller fixa någon frisyr? Vet inte alls hur jag vill ha det. Ej lugg denna gång! Vi får se hur det kommer bli på torsdag! Två dagar kvar! Imorgon ska man städa trappor, får lite pengar. Alltid bra! annars kommer det vanliga hända som alla andra dagar. *skratt*

Sitter föresten & myser i köket med ljus och laptopen. Sitter med hur mycket kläder som helst också. För det är så otroligt kallt i vår lägenhet, fy inget kul alls. men det kalla kommer väl in. *blä* Nu ska man faktiskt kika och se vad sambon har för sig. : )

en liten skapelse



Haha, Vilken fantasi man har, eller inte. Sitter och filurar i Photoscape.
Finns inte så mycket att göra denna kväll som sagt, då fördriver man tiden med detta!


Photoscape

Efter att man läst i Marias blogg att hon har skaffat Photoscape så var man snabb att fixa det till min MINI-PC. Och fy fasiken så det är kul och väldigt lätt, skillnad mot Photoshop iallafall. Detta är mycket mycket lättare. Testade förut lite, så fixade en bild på vår BMW. Ni ska få se Före & Efter bild hur det blev.

FÖRE



EFTER


Jääääkla huvudvärk..

Vaknade med världens huvudvärk imorse, eller runt 10.00 var så himla trött och catch ville ej ut än så då passade man på att sova när ens hund med ligger i sängen och sover på sambons kudde. Men är lika trött för det. Ska ner till Arken Zoo sen för att byta halsbandet, tur att man kunde byta det. Måste ha en storlek mindre, så hoppas det ska bli bra, Smsade min vän Emma för att se om hon ville hänga på för att gå en promenad i vädret. Så får hoppas man kommer att få sällskap av henne. Efter man ätit ska man in i duschen snabbt och sen blir det snabbt fixa i ordning sig. Det är rätt skönt ute idag iallafall även om det snöar lite. kanske hinner in i duschen nu för har fiskgratängen i ugnen nu så den lär vara klar om 40 minuter, så hinner nog allt det. Sambon kommer vid tolv och ska äta lunch så bara att snabba sig in för en snabbdusch. Men ni får ha en bra dag allihopa!


Underbara bilder på mitt charmtroll



Foto: Sandra Kagevik



Foto: Sandra Kagevik





Foto: Sandra Kagevik







Foto: Sandra Kagevik



Maria ville se bilder då Catch var en liten söt valp. Men la in lite olika under hans uppväxt.
Är Catch inte en underbaring? Så himla fin hund. Mitt charmtroll helt enkelt. = )


6.00 - 12.30

Snacka om att jag var trött imorse, men det gick att gå upp, hade så himla svårt att sova inatt bara. Det var säkert för att man visste att man skulle upp & jobba. skulle jobbat 6.00 till 10.00 idag igentligen, men så frågade chefen om man kunde jobba 12.00 sen efter ett tag kom hon och fråga 12.15 så var väl klar runt halv ett för att stämpla ut. Men man tackar ej nej till flera timmar, det är alltid bra. Behöver dessa pengar till mitt körkort så =)
Så är skapligt slut i kroppen nu, men det är för man ej är van än, Fick lära mig något nytt idag igen. Dem har börjat sälja trisslotter & tialotter så ska försöka lära mig hur det fungerar nu, Nu i början så fick det komma och hjälpa mig så det skulle bli rätt. Men får man jobba lite mer så kommer nog det där också sitta sen! = )

Nu ska man ta ut hunden sen blir det att äta något, sambon bärgar det är många lastbilar och bussar som sitter fast nu när det är så mycket snö plus halt. Så lär ej se honom mycket idag. Märks när han dyker upp.

Ett samtal

Vid halv tre idag så fick man ett samtal ifrån Chefen, hon frågade om man kunde jobba 6.00 - 10.00 imorgon. Såklart tackade man JA! Få in lite extra på kontot, har ej jobbat så mycket nu, så man gör allt för att få lite mer i månaden. Så förstår inte mig själv varför man sitter uppe här och skriver i bloggen, så lär nog vara rätt skapligt trött imorgonbitti men får väl ta en powernap när man kommer hem från jobbet sen! Så klockan ringer 4.55 imorgon. Så efter detta inlägg ska man stänga av laptopen och sen sova, så man orkar med dagen! Har en gullig sambo som skjusar mig imorgonbitti, för antar att det kommer vara svinkallt så tidigt på morgonen, så han är gullig som ställer upp och skjusar mig. Han börjar 7.00 så han ska iallafall ändå upp.
Idag har man inte gjort så mycket, har mest tagit det lungt, städat lite här hemma. Fått lite ordning här hemma. Nä, klockan tickar så bäst att lägga sig nu, Ha en bra kväll. Bye!

ÅH NEJ SNÖKAOS

Nu under kvällen så har det kommit väldigt mycket snö, nu får det vara bra! Hoppas det kommer sluta snart, Men enligt det man hört så ska det snöa fredag,lördag och måndag vad jag har fattat som! *stort suck*
Så imorgon när man vaknar lär det vara väldigt mycket snö. Men hoppas såklart att det ej snöar då med!
Nu ikväll har man faktiskt tagit snabbmat och beställde en Pizza, blev sugen, och min hals ville få i sig lite onyttigt. Jag var för lat för att ställa mig och fixa något annat. Så fick bli en Pizza denna dag. Gott var det!
Sambon ville ej ha, men han fick ta resterna från min Pizza istället, Ibland orkar inte min lilla mage allt. hi hi
Annars har vi sett en film som gick på trean förut, väldigt bra faktiskt. Killen som är en av huvudrollen är riktigt snygg : ) Sånt får man ju tycka ibland allt *skratt*

Nu ska man fortsätta läsa lite bloggar innan man ska sova. Ha en bra natt!

Min Namnsdag idag " Frida" !

Det har hänt mycket den senaste tiden, I söndags var det alla hjärtans dag och den var riktigt mysig. Och i tisdags fyllde min sambo 24 år så firade honom här hemma. Och idag är det inte heller en vanlig dag för idag är det Fridas Namnsdag idag :D Wiiie. hi hi Ska bli intressant att se om man får några sms eller så : ) Men det tråkiga är att man har fått svullna och röda halsmandlar, ej kul. Igår mådde man riktigt dåligt på kvällen för var varm, svettades och hade världens huvudvärk, tog huvudvärkstablett och försökte somna. Så huvudvärken är borta men har riktigt ont i halsen. *suck* Hoppas det snart kommer gå över! Nu ska man äta upp sin frukost sen blir det att ta på sig och ta hundarna på en promenad, tror inte det blir skogen idag, snöar nu lite så träligt att gå i skogen då. Men vi får se hur det blir, brukar alltid ändra mig i sista sekunden. =)

Ha en bra dag. Föresten tråkigt att du inte kommer ner wictoria, vi får ta det någon annan dag! =)

Ny vecka, nya tag

Kommer ha en dag med bara städning idag, För min sambo fyller år imorgon. Blir 24 år. Tiden bara rullar iväg, Och snart är denna månad också över, förstår knappt att månaderna rusar iväg. Snart fyller man själv år! Eller om några månader, men snart är Juni här iallafall. Så idag ska man städa hela lägenheten, för imorgon vid 18.00 kommer min släkt hit och firar andreas. För någon dag snart så ska andreas och hans mamma firas ihop hemma hos hans föräldrar för det fyller så tätt in på varandra. så då slår dem ihop deras kalas.
Så blir inte så mycket bloggning denna dag, senare ikväll kanske när man har städat klart! Så nu vet ni vad man har för sig idag. Så ska ta tag i det nu så hörs vi senare : )

Tävling hos Linda blom



Hos bloggerskan Linda Blom så tävlar hon nu ut ett RIKSPRESENTKORT FÖR 500:-
Enda ni behöver fixa innan ni är med och tävlar är att bli medlem hos Gratisbio sedan skriva en kommentar i det inlägget ditt användarnamn bland kommentarerna sen är du atomatiskt med i tävlingen! Lycka till.

Tävlingen avslutas den 20 Februari.


Klickat hem


Klickade hem dessa leggings idag. Dyker väl upp på måndag kan jag tänka mig! Får dem av min kära sambo. = )
Så hoppas dem kommer att sitta bra nu bara, Lär väl bli tokig annars! Så får hålla tummarna för det!
Fredag idag och idag blir det tacos och en massa mys. Ska ner till Posten och lämna ena H&M Paketet man beställde för ett litet tag sen, ett plagg man ej kunde ha. Så tog istället en klänning då! Så får mycket paket nu. Alltid härligt med en massa paket, för det är ju sånt själv man så himla gärna vill ha! Hämtade ut ett H&M Paket igår där i låg min Jacka som man hade skickat efter och den passade utmärkt på mig! Alltid velat haft en sån och så fann man den på rean på H&M:s hemsida. *toppen* Så den kommer användas väldigt mycket!
Efter man varit och lämnat tillbaka Paketet så blir det att handla lite mumsigt efter tacosen ikväll. Känner att det var ett tag sen man åt en massa gott efteråt. Men vet inte riktigt vad man är sugen på, om det ska bli chips eller godis eller något annat? Några tips på bra gottigott saker inför en fredag? :)

Ska fortsätta äta upp min mild Yoghurt med hallon i, Sen ta hundarna!
Ha en väldigt bra fredag nu, Bye sålänge.


Made In Sweden - PLAY



Ingen har väl missat tjejerna i PLAY.
Dem som var med i Made in sweden.
Underbar låt och även likaså Videon. Dem kommer säkert gå långt!


Torsdag

Fick ett sms förut att min Jacka har kommit från H&M så ska hämta den efter 17.00 stod det! Hoppas kunna ha den nu bara, Inte så roligt om den ej skulle passa. Så håller tummarna nu! Har varit ute med hundarna förut och så var man ute för att se hur Catch stående såg ut, han är helt galen i godisen. Tog lite bilder, men blev ej så bra men se om sambon kanske kan hjälpa mig i helgen om det är fint väder att få några bra bilder på honom. Men först måste jag klippa honom mer, Sandra hjälpt mig lite nu att teckna på bilderna där man kan klippa mer & så.
Så hoppas att han kommer se ut som en fin Golden sen, så man ej förstör honom. Idag ska man annars bara ta det lungt, försöka få lite städat här hemma. Veckan har bara rusat iväg och ännu en vecka utan jobb. Klättrar på väggarna snart. *suck* Nu tänkte jag ta tag i klippandet, Ha en bra dag! Solen tittar ju fram =)

Uppe ovanligt tidigt

Vakna vid 7.15 och var PIGG!
Pratade med min vän Susanne, Var ett tag att man var nära att åka till henne men hunden hindrade, för hade ingen som kunde ha honom eller att gå ut med honom så fick bli hemma denna gång med! Hoppas vi ska kunna planera in någon dag nu snarast, för vi måste försöka umgås nu vännen. Det var för tok för länge sedan!
Speciellt nu när ni har massa valpar hemma med, Måste bara få se dem.
Nu annars idag vet man inte riktigt vad som ska hitta på, får väl försöka hitta på något. Vill klippa Catch men vågar knappt ge mig in i det, är inte alls duktig. Halsen blir aldrig bra, blir så dålig jämt :(
Men får väl försöka. Någon gång måste det bli bra : ) hi hi
Ska snart ta catch på en promenad, funderar om det ska bli en längre idag med. Alltid härligt. Igår gick emma och jag en bra väg så kanske får ta & bli den vägen igen.

Nu ska man äta upp frukosten sen fixa i ordning sig, sen ge sig ut. snöar lite nu ser jag. usch
Tycker faktiskt det räcker med en massa snö nu : )

Ha en bra dag!


En fika & en riktigt lång promenad

Det är vad denna dag bestod av faktiskt. Jag & min vän Emma har som sagt fikat på P2, blev en latte och även Pitabröd med sweet chili röra och kyckling och en massa mumsigt i. Efter det kom man på idén att ta ett långt varv med hunden för vi kände att vi kunde få lite frisk luft och fy så himla skönt det var, men nu i efterhand så är man rätt skapligt trött i ben och även armarna. Så fick en härlig massage nyss av sambon. Riktigt Härligt!
Efter promenaden när man kom hem så orkade jag faktiskt att laga pannkakor till kvällsmat, och fy så gott det var. För efter den där promenaden så blev man skapligt hungrig och att få pannkakor i magen uppskattades rejält för min lilla mage. Nu såhär på kvällskvisten så ligger man i sängen med laptopen i knät och har en kall coca cola burk bredvid mig och bara tar det lungt, och läser även lite bloggar. Föresten på tal om bloggar ser att min statistik har ökat, men ingen kommenterar, undrar såklart vilka ni är? Ta nu ert förnuft till fånga och skriv en rad till mig, ni kan fråga vad som helst, bara så kul att få lite kommentarer, inga elaka för dem tänker man ej svara på! Men tycker minsann att ni ska skriva en rad till mig, alltid kul att få se och lära känna nytt folk.

Dagens planer imorgon:

* Klippa hunden
* Försöka få bra kort på honom
* ta långpromenad igen
Det är vad man vet nu som skulle behövas. Få se om dessa saker kommer bli gjorda bara!
Ha nu en fortsatt trevlig tisdagskväll!

9 Februari

Jag äter min goda frukost idag med, mild Yoghurt med hallon i. Underbart gott är det! & mättande.
Ska snart ut med hundarna. Efter det blir det att dammsuga lite fort sen fixa i ordning mig för ska möta upp min vän emma för en fika. Var väldigt länge sen vi fikade ihop faktiskt så nu kände vi att det var dags att göra det när båda är lediga. Sen efter det får vi se vad vi ska hitta på. Badade min hund igår sen, så nu fäller han skapligt, fast gör han alltid efter dusch. Men nu är han fin, eller nästan han måste klippas först också, sen är han kanon fin.

Nae, kan inte sitta här och skriva nu, har hundar att ta hand om plus mig själv :) *skratt*
Ha en trevlig tisdag!


8 Februari

Sitter och äter min frukost nu, Mild Yoghurt med hallon i. Det är så himla gott. Prova ni också. man blir skapligt mätt direkt iallafall. En Potion räcker riktigt länge innan man är hungrig igen! Ny vecka & nya tag som gäller! Ska strax ut med hundarna i det här vädret, det ser lite kallt ut ute idag, så får nog ta på mig varma kläder igen!
Idag blir det även en städar dag för det behövs verkligen, och även bada och klippa hunden. Kanske se någon av filmerna man lånade av syster igår. Just nu irriterar man sig på att någon håller på och slår med något i väggarna. Vet ej vad det sysslar med. Hoppas att det är klara snart, väldigt tur att det inte väckte mig iallafall.

Nu piper Catch så bäst att ta honom nu då. = ) Ha en trevlig dag!

7 Februari

Idag har man firat svärmor som fyller år just idag. Av oss fick hon Cult design! Hon hade aldrig hört talas om det märket, Men nu fick hon sin första av det märket. Så kanske blir fler av dem sen senare nu när hon vet  vad det märket är för något. Jag är totalt galen i det märket, finns så fina prylar i just det märket. Mer ska det bli av det!
Vi bjöd av kladdkaka och grädde. *mums* Annars har man varit hos min ena syster och hennes barn idag, för det var ett tag sen sist man träffade dem. säkert en månad sen eller något. Man har knappt haft tid för att träffas men idag blev det äntligen av. Alltid lika kul att få träffa dem där charm trollen!

Nu ikväll har det bara blivit varma mackor och så har vi tagit det lungt. Ska ta en promenad snart med hunden så han får sin sista kisspromenad. Sen lär det nog bli att sova, lite trött men ska se klart spider man 3 först är tänkt iallafall. Den är grymt bra! Imorgon ny vecka och nya tag, hoppas kunna få jobba lite snart, känns som man klättrar på väggarna här hemma. Så tråkigt att bara sitta hemma, så imorgon har man inplanerat att försöka ta och bada hunden och även klippa honom, för nu behövs det. han har blivit långhårig golden. *flin*

Nu ska man fortsätta se på filmen. Ha en trevlig kväll!


Nu önskar man

att man hade körkort nu. För fy så det snöar och de är storm. Jag som ska gå i detta väder en bra bit. tar säkert mer än 30 minuter nu för mig att gå till jobbet. *suck* Varför ska jobbet vara på andra sidan för? =P
Pernilla ringde igår och frågade om man kunde hoppa in och såklart, men inget kul när vädret är som det är nu. Men får ta på mig termobrallor och varma kläder inget smink m.m så får man sminka sig snabbt på jobbet. bättre det än att bli svart runt ögonen, det ser nog inte så kul ut då antar jag! Så lär få gå vid 13.00 en timma före man jobbar så man slipper stressa. För min sötnos och hans pappa och farbror är ute och bärgar, det var verkligen kaos. Så ewa är själv på macken så hon kunde inte skjusa annars hade hon gjort det. och orolig för catch, men ewa skulle försöka ta hundarna när någon av bärgarna är tillbaka. Så Catch får vara på macken stackaren.

Men tur det så han inte behöver vara ensam här hemma. I flera timmar! Jag jobbar ju enda till 20.15 idag. så tur att ewa kan ta catch iallafall. =) nae, nu ska man blåsa håret så inte det blir stelt när man ska gå ut sen.

Ha en bra dag allihopa i detta snökaos. =)

2 Februari

Igår så var vi som sagt på en visning på ett radhus, det kändes så himla bra när vi såg det på nätet m.m men vi har diskuterat och vi tänker nog vänta yttligare faktiskt, inte ta första bästa om man säger så! Det var Jättefint och så men man måste tänka ett snäpp högre som om framtiden och sånt! :  ) Så någon dag i framtiden kommer man säkert hitta det där huset vi vill ha. Men kanske inte just nu! Så det var det man gjorde igår klockan 17.00

Föresten ser att många är inne på min blogg men ni kommenterar inte? Vad är detta? :P *skratt*
Så nu är det dags att kommentera tycker jag! *Smile* Har en fråga till er, när man är själv vet ni något man kan göra om dagarna då? Känns som man bara gör samma saker hela tiden. *suck*

Ha en bra dag allihopa!

Då var helgen över

Måndag och helgen är då över, för mig är det bra för ville ha måndag och en ny vecka, med tanke på att det händer något skoj idag, och hoppas på stora chanser men vi får helt enkelt se hur det är och hur det blir. Inte säkert vi vinner så att säga! Det märks helt enkelt! Men håll tummarna för oss? =  )

Annars ska man bara slappa idag enda till klockan 17.00 men ska hoppa in i duschen och fixa mig med.
Men det blir lungt idag iallafall. Och ikväll blir det att äta tacos, himla sugen på det = )
Kom in för ett tag sen med hunden varit ute på en promenad och hade självklart med mig svärmors ena hund med. Alltid runt 10.00 tar man hundarna och går en promenad. Så himla skönt! Slippa sitta inne och tråkiga!
Idag slipper man fixa lunch för andreas skulle få lunch av sin mamma som hon hade gjort. Men jag måste fixa något åt mig själv, det får bli något enkelt bara! Pannkakor igen kanske =) MUMS.

Nu ska man fortsätta läsa bloggar! Ha en bra dag i snön =)


RSS 2.0