Kolmården.

Såhär har min dag sett ut:
Åkte klockan 10.00 hemifrån för att lämna catch hemma hos min far. Han skulle vara hundvakt åt honom medans vi var borta. För man får som sagt inte ta med sig hund in i djurparken. Och i bilen kunde han ju inte sitta direkt.
Vi var framme vid kolmården runt 11.00 först gick vi in i tropicariumet för de var sån himla kö till djurparken. På parkeringsplatsen när man kom dit trodde man inte sina ögon, hela parkeringen var fullsatt. Ändå var inte vädret jättefint så tidigt, men ändå var de jättemycket folk. Men väl inne på tropicariumet så blev det en hel del bilder. Mest på ormar för att min älskling tycker dem är intressanta. Jag tycker dem är mer äckliga långa saker. Otäcka !
Tog säkert 45 minuter bara där inne. Fick iallafall bra bilder när de är tagen med en mobilkamera ! Riktigt bra.

Sen när vi väl kom ut dit , blev det att stå i kö för att komma in på djurparken, men vi tog iallafall rätt kö.
Så de varade inte där så himla länge iallafall, sen gick vi runt på djurparken i några timmar. Underbart var det att gå runt där med sin älskade. Sen när vi väl kom till tiger world så var de som ett högtalare eller något som lät som en tiger när man gick förbi, och jag hoppa säkert en meter upp alltså , var inte beredd på att de ljudet skulle komma. *Hoppa riktigt högt* Efter det blev det delfinshowen, underbart fint var det. Coolt när de kom som regn med fräna färger i. Mysigt värre, hela lokalen var proppat med folk. Alla i publiken var tvugna att flytta ihop tajtare bara för att vissa inte skulle behöva stå upp. Delfinerna var riktigt duktiga faktiskt, märks att dem är tränade riktigt hårt. Och sen när man väl kom till släktingarna, alltså aporna så såg vi på en ram på en apa att en hette Frida.
Det var lite coolt, att dom har döpt en apa till frida. Var lite fränt , men såg inte om de var såna apor som dem hade nu eller om dem hade dött, men spelar det för roll, var ändå lite sött att det just var det namnet på en apa.

Men sen runt 16.00 blev det att åka hemåt, men innan vi åkte hemåt blev det en tur på stan.
Kika lite , se om man hitta något, Det gjorde min älskling.
Sen när man åkte från stan blev det att hämta catch, han blev glad när man kom, men han ville ändå inte hem.
Han ville vara kvar där, men som sagt det fick han inte.
Så ungefär sådär har våran dag sett ut på kolmården. Underbart mysigt .
Hejsvejs.

BILDER.

                   


Kommentarer
Postat av: M

oh älskar kolmården. De e hur kul som helst ! :D

2007-07-19 @ 22:38:06
URL: http://mikz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0