100516

Idag får man säga STORT GRATTIS till Pappas nya tjej som blir 50 år idag. Hoppas dem har haft en underbar dag igår/idag i stockholm det har dem säkert. Och idag är det 16 maj och söndag och inget skoj lär väl hända idag lika lungt idag med som alla andra dagar. *skratt* Idag fick man vakna upp med en låååång sovmorgon med älsklingen. Catch ville inte ut förns vid 11.00 idag. Han var lika trött som vi två. Andreas var i borås igår och tävla och han kom hem skit glad för han kom trea. *riktigt bra* Så nu står ännu ett Pris i hyllan. Nu ska man ta och fixa i ordning sig, kan inte sitta i morgonrock hela dagen. Ha en kanon dag även om vädret inte är så bra idag som det var igår.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Gulliga hundar i headern!:) kram

2010-05-16 @ 20:51:51
URL: http://amandaaxelssson.blogg.se/
Postat av: ellen

GRATTIS! Ja du vann :) Tyckte det lät rart av dig att ge dem till din systersbarn. Du får kolla stoleken så mailar Vincent dig i dagarna :-) Hoppas allt ät väl med dig, Kram

2010-05-18 @ 11:50:21
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: ellen

Plötsligt händer det eller hur brukar man säga ;) Hoppas dem passar Alva! Kul att du kikar in och läser ofta:) Brukar vila ögonen här inne också någon gång i veckan :) Nej jag mår inte alls bra faktiskt, skit tråkigt. Mår jag såhär imorgon får nog Jonas vara hemma med oss.... Ha en bra dag! Kram:)

2010-05-18 @ 12:01:14
URL: http://ellene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0