Att söka jobb

Sitter och fixar lite med CV:n men det är inte alls det lättaste enligt mig. Tycker inte alls om det! Men man får väl försöka så mycket som det går. Och hoppas man snart kommer att få napp, för ett jobb vill man ha nu. Orkar inte gå hemma längre vill kunna tjäna sina egna pengar, så man kan få sitt körkort snart, för det behövs nu. Har hur mycket tid som helst att skaffa det där körkortet nu igentligen, men då är det pengarna som ska strula. *stort suck* Men får hoppas att någon dag så kommer man ha det i sin hand! *ler*
Kollar på arbetsförmedlingens sida om det finns något. men inget direkt som är för mig. Men det är väl bara att söka och hoppas man kommer få någon napp! Annars så sitter man hemma och ej gör mycket faktiskt. Ska väl snart börja laga lite mat åt andreas så han får något i sig, men han är och bärgar nu. Han ringde nygligen! Får nog bli kycklingpytt idag! Och härligt väder har vi denna dag också, var riktigt skönt ute!
Funderar om man ska ta och gå en promenad sen till Emma, till hennes jobb. Vill också ha sån tur som har ett jobb som man verkligen tycker om. Jag tycker om att jobba på netto, men blir knappt inga timmar där alls nu och det är så tråkigt för tycker om att jobba där! så hoppas det kommer ringa när som så man kan få jobba lite mer nu, men lär nog bli mycket i sommar då det ska ha semester och så vidare. Men det tackar man inte nej till då. Idag får det nog bli att städa lite igen, för det ser ut som fan här hemma. *skratt* Blir så när man bara går hemma och ej gör något. Nae, dags att ta tag i lunchen. Ha en trevlig dag!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0