100617

Vecka sen man blev 22 år. Vart tar veckorna vägen? Dem flyger bara förbi oss. Vackert väder ute idag igen och såklart sitter man i solstolen med bärbara & njuter av värmen. Och hoppas såklart att man blir lite brun när man sitter här. Något brun ska man väl allt bli får vi hoppas! Men snart måste man in och fixa lite lunch. Sen fortsätta sola och njuta av värmen. har även hög musik på riktigt härligt! hoppas denna värme är här för att stanna nu. men är ändå lite tveksam om den kommer det för tror att det skulle bli dålig väder i helgen tyvärr. *Suck*
Men dem ändrar vädret rätt ofta det vet inte riktigt hur dem ska ha det. *skratt*

Vad ska man hitta på idag då? Tips? känns som man bara sitter hemma & gör samma saker hela tiden, eller det gör man väl i stort sätt. inte blivit något jobb än iallafall men man kan hoppas det blir snart. antar att många lär gå på semester vecka 26 och framåt. Nu ska man fortsätta sola vidare.. Ha en bra dag! 


Kommentarer
Postat av: ellen

Grattis iefterskott får man säga:PJag köpte den med försäkring på Expert, så jag lämnar in den där, en nikon D40:)

2010-06-17 @ 21:18:47
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: ellen

har du inte försäkring blir det rött dyrt faktiskt, dom tar ut frakt kostnad och service kostnad och ibland kan den skickas till ett annat land.Ta försäkring nästa gång;) 100 kronor i självrisk och går den inte att laga får du ut en ny. Gäller allt, så länge du har kameran och inte tappat bort den:) Jag har varit jätte nöjd med den, men den börjar sjunga på sin sista vals nu om man säger så:)

2010-06-18 @ 11:28:39
URL: http://ellene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0