20100810

FY så arg man kan bli när internet hänger sig och man höll på och skriva ett väldigt långt blogginlägg.
Man kokar då av ilska. Och det sparas såklart inte. Hann inte ens kopiera inlägget. Så TYPISKT! Så hoppas kommer ihåg lite av det man skrev i det blogginlägget vi får iallafall hoppas!

Fick en trevlig samtal igår runt halv tre tiden av min chef. Fick mera tider av henne 8 tider och vissa dagar är det lördagar innebär dubbelt betalt. KANONERS! Så nästa vecka blir det några jobbdagar iallafall. Så det känns kanon, så nästa lön i sepember lär vara fett bra. Det hoppas vi iallafall på. För pengarna behövs!
Sen skulle hon kolla vidare på mera tider vecka 35 nu. Så har veckan som kommer och nästa iallafall. = )

Dessa två dagar denna vecka har man bara tagit det lungt igår regna det som bara den och då var man med sambon och bärgade en ledbuss. Tur man inte var ute då i det regnet för var verkligen inte lite regn som kom. Kunde hoppas det var den sista skuren på länge som kom nu. Vi får iallafall hålla tummarna för det. Nu idag så var man på en härlig långpromenad med hunden och så var min mamma med också. Gick vid vattnettornet vid nyhem och kom ut vid viggestorp. Får bli flera gånger där!

Nu snart blir det att fortsätta läsa på Isabella Löwengrip´s bok. Lovar er läs den! Trodde faktiskt inte den skulle vara så bra men det är den. Så tycker allt ni ska ta och köpa den som man har sagt förut för den är läsvädig.
Så ska lägga mig nu & fortsätta läsa. är på kapitel 21 av 28 :D Så har läst en bra bit nu. härligt härligt...

Natti natti.

Kommentarer
Postat av: sofia

hej.

tänkte höra med dig om jag kanske får låna boken av dig senare, när du läst ut den ? : )

2010-08-10 @ 22:33:31
Postat av: sanne

okej det lät inte helt fel hörre du :D härligt! ska du hitta på idag då?jaa får göra det :D

2010-08-11 @ 08:29:35
URL: http://myonce.blogg.se/
Postat av: sanne

det låter inte fel :) haha okej, ska ni göra nått särskilt?japp jag jobbar nu, ska snart ha möte här med en kund så blir spännande :D kram

2010-08-11 @ 09:27:13
URL: http://myonce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0