Norrköping

Kom hem från Norrköping för kanske 20 minuter sen. Blev en hel del handlat för våran del. så nu finns det lite mer i kyl och frys. Tycker det känns bra när det finns lite här hemma i kylen och frysen, för då kan man ta vad tusan man vill. Jag blev lite sur över att kycklingburgarna var slut när vi kom, ett stort suck. Var ett helt kilo med kycklingburgare för 30 kr.
Tyckte det var väldigt billigt men var försent ute. *typiskt* Det såg så himla goda ut i willys reklamblad man fick på posten idag. Köpte såklart Passionsfrukt också, det är så himlans gott. Köpte 7 stycken. vad det blev för mat idag så blev det Mc-donalds för våran del, kände att det blev bäst så för att klockan var väldigt
mycket när vi kom ut ur mataffären så kändes bäst att äta snabbmat. Så det fick bli det för våran del idag.

Nu ska man faktiskt ta och röra sig bort mot svärföräldrarna där min sambo håller på med sin cross. Han köpte närmligen handtag och oljefilter tror jag det var. hihi

Ha en fin kväll.

Kommentarer
Postat av: DATING AND THE CITY

usch då, det låter ju inte roligt.. idag har jag vilat mig, dudå?

2008-06-23 @ 20:34:16
URL: http://datingandthecity.blogg.se/
Postat av: Katie

Ja, det är klart. Min kompis Lisa har också en liten magsäck, så hon äter aldrig särskilt mycket på en och samma gång. Jag tycker inte om mcdonalds cheese, det är så mycket på dom som inte är gott. Typ senap, lök och gurka. Bara ost och ketchup tycker jag om på dom. haha!

2008-06-23 @ 20:42:26
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: DENISE DORNELL

fin design du har=) gjort själv?

2008-06-23 @ 23:02:59
URL: http://dld.blogg.se/
Postat av: Sanna

tacktack :)

jag fick lite allt möjligt, b.la en shoppingresa till stockholm och 1500 i fickpengar :) Lite dvdboxar, presentkort och sånt : )



Kramar

2008-06-24 @ 06:36:34
URL: http://saannaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0