Tripp till Södertälje

Om kanske 1-2 timmar så åker vi iväg till Södertälje med Crossbussen och åker till Södertäljes Crossbana. Min älskling ska närmligen tävla imorgonbitti så därför ska  vi redan åka ikväll. Så innan dess ska vi hinna packa färdigt sen handla mat så vi har så vi klarar oss ikväll och imorgon. Vet inte riktigt när man kommer hem imorgon, men någon gång på eftermiddagen lär det nog iallafall bli. Får se om man kommer blogga något då man kommer hem. Måste bara berätta en sak som hände mig igår när vi var i vadstena på deras crossbana. Jag stod närmligen ute och håller i Catch´s koppel och så skulle andreas åka och träna med crossen och så hör man mobiltelefonen ringa, och man skydda sig för att svara men innan dess så skulle man hinna öppna skjutdörren till bussen och samtidigt så sprang man lite och sen for rakt in i Platt-tvn som sitter på väggen, rakt in i hörnet på tvn. Så fick världens jack på sidan av pannan, som tur var det under håret men fy tusan vad det gjorde ONT.  Så både igår och idag har mitt huvud mått väldigt konstigt och mår icke bra ännu. Kan knappt ta på jacket, för har så ont. Fick världens bula på köpet också! Men klantiga jag, som jag brukar säga! Men min mamma sa att jag får försöka vila så mycket det går, men icke att man har kunnat det för de har varit så otroligt stressigt både i skolan och hemma. Sov bara i 30 minuter förut men det blev inte mycket bättre av den stunden man sov i mitt huvud. Får se hur det kommer bli med huvudet framåt kvällen, Bättre hoppas man. Nu kanske man ska försöka ta och börja packa färdigt och sen se om min andreas tänker komma hem snart! Ha en trevlig fredag kära läsare!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Katie.

1.Vilken mat äter du ofta?
Pasta med Quarngryta. Går fort att laga till.

2.När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?
Jag är den som sitter, för brukar inte få hjälpa den personen att duka fram.


3.Var sitter du helst när du bloggar?
Sitter helst i soffan eller sängen, har en bärbar dator.

4.Köper du ofta triss?
Inte så ofta, någon gång ibland bara.

5.Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Det var till västkusten när man var mindre, riktigt rolig och mysig semester man var på då!

6.Vilken tv-kanal tittar du mest på? 
Femman & trean, bäst serier och filmer på dom kanalerna.

Jag utmanar nu Sofia , Linda , Sandra, & Johanna.


Så här gör ni som har blivit utmanade:
Svara på alla frågor
Välj ut fyra personer som du vill ska svara och utmana dom i deras bloggar, be dem läsa din...

Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen...


Ledig varje Onsdag

Fick nyss reda på att vi kommer vara lediga onsdagar fram till v. 43 tills vår praktik börjar. Kommer faktiskt kännas lite konstigt, för menar man är van att gå till skolan varje dag! Men skönt ändå att få vara ledig en dag. Men kommer säkert bli jobbigt efter ett tag. men ska iallafall försöka åka ner till skolan idag till syon och fixa med en sak. För måste få det gjort. Sen prata med läraren hur det ligger till med schemat, blir tusan bara rörigare faktiskt. Föresten någon som vet vart det är kul att ha sin praktik någonstans? Skriv gärna en kommentar i såfall med lite förslag. Nu ska man faktiskt gå upp och äta frukost sen ställa sig i duschen och fixa i ordning sig, sen gå ett varv med Catch! Ni får ha en trevlig onsdag!
Föresten kursen igår gick mycket bättre, så idag kommer det bli massor träning med Catch.

Söndag

Jag är himlans dålig på att uppdatera här i bloggen, men har haft så otroligt mycket för mig så det finns inte. Nu på morgonen var man ute med Catch och tränade lite fritt följ, och i mina ögon tycker jag det bara går bättre och bättre, men vi får helt enkelt se vad de säger på kursen på tisdag! idag ska man på kalas hos min syster, hennes sambo fyllde år i onsdags, men det flesta jobbade då så vi firar honom idag istället. Så då får vi se vad de kommer bjudas på hemma hos syster sen då, ska vara där klockan 15.00 ska snart cykla iväg till affären och handla lite. Så uppdaterar lite mer senare under dagen. Ha en fin söndag!

Snälla hjälp mig att vinna

Rösta på min bild här  ni skriver en kommentar i inlägget man har länkat och skriv att ni röstar på "Catch, nummer 1" Det vore en ära att ni ställde upp för mig. För vill mer än gärna vinna det hemliga priset! Ni måste ha blogg förstårs! Tack på förhand kära läsare!
 Hjälp nu Catch att vinna PRISET!

Man får bara rösta EN GÅNG.

Magknip

Nu har man verkligen MAGKNIP inför kursen, Men förstår inte varför, Jag behöver inte vara nervös. Men ändå är man det. Jag vet att det kommer att gå bra på kursen och skjus och allting är fixat nu, så inget behöver jag oroa mig för nu. Jag ska snart fixa i ordning mig med det sista, sen far man till skolan för att få veta hur schemat kommer se ut och lite sånt! Ska bli roligt att få träffa vännerna igen. Var nu ett tag sen sist. Jag hoppas på ett bra schema nu. Jag har inte så himla mycket att skriva nu, men det lär komma sen när man kommer hem från skolan. Ha en bra onsdag!



Tack tack tack

Jag kommer äntligen iväg till Kursen i Linköping. Sandra ( hon som har Thyra och Lhine) ställer upp och skjusar mig dit. Men hem blir det att Andreas kommer och hämtar mig, som tur är. Hade inte direkt viljat sovit ute på gatan. *flin* nävars men bra att det ordna upp sig så man inte missade det. För då hade det varit katastrof för mig faktiskt. Det hade inte varit så himla kul för mig! Men nu är det ordnat tack vare Sandra, så himla snällt. Så man slipper oroa sig nu för det! Nu kan man bara se fram emot det och hoppas det kommer bli riktigt kul. Och dessutom börjar skolan imorgon med, men börjar inte förns 12.30 så det är riktigt skönt. Men måste iallafall upp tidigt så man inte blir för trött när man väl ska dit. Men imorgon händer det nog inte så himla mycket, mer än få scheman och vissa busskort. Det är väl typ bara det som kommer hända tror jag. Men detta sommarlov har bara rusat iväg tycker jag. *suck* men ska bli kul att få träffa sina vänner igen, och få ha det vanliga rutinerna igen. Kommer nog kännas bra, men ändå jobbigt när det kommer vara mycket plugg och grejer. Nu ska man kila, Andreas kom hem nu.

Jag har PANIK

Det är såhär att kursen börjar imorgon vid 19.00 till 20.30 och nu har det strulat sig med skjus dit. Så vet inte alls hur jag ska ta mig dit nu. Blir så otrolig sur att detta ska just hända mig, Har frågat totalt alla som har körkort nu. Mina föräldrar jobbar natt, syster ska bort, mina vänner kan inte, andreas mamma & syster ska träna med hästen. Och andreas och hans far ska åka bort också, och här står man utan skjus till Linköping. Vet inte alls hur man ska ta sig dit NU. Så har verkligen verkligen PANIK, har det nu sen några dagar tillbaka. Jag vill verkligen inte be min morfar för mina besvär, plus att han helst inte ska köra bil så himla långt. Så ska ringa mina föräldrar snart och se om de kan försöka lösa detta med mig. För det är som sagt kris för mig och Catch. Kan inte ta bussen och sen gå till stället vi ska vara på, det fungerar ju inte! Det hör man på en gång. Och vill inte missa första gången på lydnadskursen heller för den delen. är det någon där ute som ställer upp? :) Har bil men ingen förare som kan köra den, är du frivillig så säg till. *ler stort* Nu skulle de verkligen sitta bra med ett KÖRKORT. Men icke har det blivit så för det hänt mycket runt omkring mig. Men det kommer såklart att bli ett Körkort så småningom det är ett MÅSTE!

Annars har det som sagt inte hänt så speciellt mycket mer än att man ätit lunch nyss och tagit det lungt. Borde ringa mina föräldrar snart men vet inte om de sover än för det har som sagt jobbat natt! Men kanske ringer runt 14.00 då kanske det är vakna, men frågan är om man törs. *skratt*

Ha en fin tisdag, imorgon börjar skolan. Men börjar inte förns 12.30

Höst

Hej kära läsare!

Inte skrivit nu på ett tag men har inte haft något intresse alls att skriva i bloggen. Mitt humör har varit lite tråkigt och har inte haft lust alls till något faktiskt om man ska vara helt ärlig. Men nu ska man försöka få ett inlägg här i bloggen. Men det kommer säkert inte bli så himla intressant antar jag. Igår blev det Pizza och film. Såg tre systrar och en mamma. Jag har sett den förut och den är bra faktiskt. Så det hände faktiskt inte så mycket igår. Tog det som sagt lungt. Idag är vädret lika tråkigt regn och grått ute. Det är tusan höst ute nu för tiden! Så himla tråkigt väder, Lovar att solen kommer titta fram då man sitter inne i ett klassrum och pluggar. *stort suck* Nu ska man ta och läsa lite bloggar och bara koppla av.

Jag blev peppad

Igår kväll när man satt och läsde lite bloggar så läste man Stina-Lee´s blogg. Och blev väldigt peppad. Läsde hennes inlägg "Gå upp i vikt" och det behöver jag ju! Men har som alltid hamnat i den där onda cirkeln att man inte följer tiderna man ska äta, och man tar heldre någon godbit än ett mellanmål och så liknande saker. Jag har som drycker hemma som ska göra så jag går upp i vikt, ska dricka 3 såna om dagen men har hur svårt som helst att dricka dessa drycker för det smakar otäckt och eftersmaken är ingen rolig heller. Men igår när man läsde Stina-Lee´s inlägg blev man så himla peppad och tänkte: Nä, nu är det dags att ta tag i att äta bättre & ska gå upp i vikt. Så nu sitter man här med en väldigt stor tallrik med Mild vaniljyoghurt och 2 grova mackor med ost & smör på. Sen blir det att ta en sån dryck och skölja med vatten för då får man ner den fortare. För en sak är säkert det är att jag SKA gå upp i VIKT. Så tack Stina-Lee för de underbara inlägget du skrev om detta. För inlägget fick en att tänka att man måste äta rätt för att gå upp i vikt. Så hoppas att man kommer lyckas nu och sen när man ska till dietisten den 1 sep så hoppas man att man iallafall har gått upp 1-2 kilo åtminstonde. På tal om annat nu, Sen senare ska man iväg för att kolla efter block, Pennor m.m för skolan börjar om 1 vecka prices. så det är dags att ha allting klart så man slipper stressa med sånt sen. Nu ska man äta upp frukosten och sen fortsätta läsa lite bloggar. Ha en fin dag! Bättre väder idag :D

T i s d a g

Om ungefär 1 vecka börjar man skolan, det känns lite trälit men ändå kul att få träffa alla igen. Mest nyfiken hur schemat kommer att se ut i år. Och i år kommer man få plugga ihjäl sig känner jag. Har hur mycket som helst att ordna detta år i skolan. (sista året) ska bli så himla härligt. För er som inte vet hur det ligger till så går man fortfarande på gymnasiet och ska börja tredje året nu, skulle ha tagit studenten 2007 men inte blivit så. Men mer vill man inte säga hur det ligger till. Jag är stolt över mig själv som har orkat och verkligen vill ta studenten. Riktigt kul ska det allt bli, vi kommer ta studenten 7/6 såg man på skolans hemsida. Tur att man inte tar studenten samma dag som man fyller. (10/6) Nu på förmiddagen har man inte alls gjort mycket mer än städat, som är det enda man gör känns det som. Och så har man lagat lunch åt mig och min sötnos. mumsigt värre! Nu ska man bara slappa framför datorn och ta det lungt. Sen ta ett varv med Catch.

Ha det så bra!

Det är tråkigt och ensamt

Man ligger i sängen och bloggar lite, men har inte så himla mycket att blogga om, men lite ska det väl allt bli. Mer än bloggar så lyssnar man på lite musik och är online på MSN men inga som man pratar med. Många som har status på.Så det är lite ensamt faktiskt, Om någon läsare läser så får ni gärna kommentera så har man något att göra! Andreas ligger bredvid och sover så sött. Han somnade direkt så fort han stängde av sin bärbara dator. Men han ska som sagt upp och jobba, Inte jag för jag är ledig som sagt. Men inte så länge till.. Börjar nästa onsdag. Den 20:e augusti.*suck* Tycker detta lov bara har rusat iväg, men så är det alltid. Nu ska man ta och läsa lite bloggar! ni som har husdjur kan allt vara med i djurtävlingen som man skrev om nedan.
Jag är såklart med!

Djurtävling



Jag är med i en Djurtävling hos Issah . Det du behöver göra är att skicka en bild till hennes hotmail och skriva vad erat husdjur heter + bloggadress.Sen den 20/8 kommer hon ta ut det 5 bästa som kommer slåss om kampen om att vinna ett hemligt pris. Det är ni bloggläsare som ska rösta vilken bild ni tycker bäst om. Man får inte rösta på sin egna bild!

Ni som har ett husdjur var med och tävla och se om ni har chansen att vinna detta hemliga PRIS!
Klicka här och vara med såklart

Jag tog denna bild till tävlingen för att Catch ser så himla charmig ut när
han hoppar sådär högt upp för att få sin dummie. Jag är totalt förälskad i bilden!

saknaden kommer bli STOR



Vi har haft Zorro i säkert 3-4 år och han kommer snart att lämna oss.
Det kommer bli svårt och sorgligt. har man haft en hund i så många år så blir det riktigt jobbigt!
Det är så att han ska avlivas för att han har riktigt ont och kommer knappt kunna gå. Hans höftkula har flyttat på sig och det gör att han lider riktigt mycket och kommer få det svårt att gå.Han fick två sprutor i fredags som skulle göra att hans smärta knappt känns men imorgon kommer han ha ont för sprutorna kommer sluta hjälpa emot smärtan. Och det hade bara tid på torsdag så det känns väldigt jobbigt att han ska få lida yttligare 2 dagar. Men mamma och pappa tyckte att det var det bästa det kunde göra för Zorro, men tomt kommer det bli. För Zorro är så himla lugn och snäll hund som man kan tänka sig. Men att se i hans ögon att han lider är inte så kul, så vi vet att de här är det rätta för honom. Han kommer göra Lucas sällskap i hundhimlen som man  brukar säga. Lucas är vår förra hund vi hade. Också lika underbar som Zorro. Så måste åka snart till mina föräldrar för att umgås med Zorro så mycket som möjligt. Och Catch vän också, kommer nog kännas lustigt för Catch när han är borta :(

Godkväll

Jag har inte uppdaterat något sen igår. För har haft väldigt mycket att göra idag. Först var man på marknad i hällestad. Enda man kom hem med var en påse med hundgodis till Catch. Och var inte roligt väder heller för den delen det var verkligen regn som bara den. så man var rätt så blöt när man kom därifrån. Men man dör inte av lite regn som tur är. Sen efter det åkte man hem och stor städade för Andreas vän skulle komma och är här nu, han ska sova här i natt för vi ska upp tidigt imorgon och åka till örebro, Andreas ska närmligen tävla i Cross imorgon. Ska bli spännande! Så ska snart sova faktiskt. Känner mig lite trött så behöver vila. Nu ska man fixa i ordning så han får täcke, lakan och kudde. Så bäst att sätta fart. Men ni får ha en underbar kväll kära läsare!


Måste ta tag i det NU

Nu är det ett måste verkligen, att ringa och få en tid till blodprov. Måste få reda på varför det är som det är. Det är närmligen såhär, så fort man äter något så får man ont i sin lilla mage, och är trött hela tiden i stort sätt. Jag har oftast ingen ork till någonting och sover länge om dagarna och så, och går inte upp i vikt. Så man börjar snart undra vad som pågår i min kropp just nu! Men enda sättet är att ta reda på det är att ringa sjukhuset och få en tid! För den 1 september ska man tillbaka till dietisten och då skulle det vara bra att ha svar från då man tagit blodprov ifall det är Järnbrist eller något liknande. Man vet som sagt aldrig vad de kan vara, det kan vara en massa som man inte själv vet om. Ska nog ringa på måndag och få en tid, det är nog lika bra det ! Ni får peppa mig kära läsare!


Just nu sitter man i sängen med bärbara och läser lite bloggar och skriver i sin egna blogg. Min andreas ser närmligen på saw 3 och jag är inte så mycket för dom filmerna, gillar inte sån typ av film. så ligger heldre här och bloggar. Men ska när som helst försöka sova för känner att man är rätt så trött nu. Men ni får ha en bra natt!  

är ledsen

Min pappa ringde vid 12.30 och berättade en dålig nyhet för mig. Mina föräldrars hund Zorro ville varken äta eller dricka igår och sen när han la sig i soffan som han brukar göra så skulle han gå ner och då skrek han rak ut och fick hur ont som helst, och pappa märkte en knöl på ryggen. Åkte till vetrinären och sa att hans höftkula hade kommit upp vid ryggen och de sa att det bästa vi kunde göra var att avliva honom för han lider så mycket av det. Så man blev så otroligt ledsen och vill bara nu hem till Zorro och bara ta hand om honom. Det är så ledsamt att man måste avliva hundar. Men man får helt enkelt tänka på hans bästa. Så Catch kommer sakna sin vän otroligt mycket, han lär säkert märka att han är borta. Men har inte avlivat honom ännu för det hade inte tid förns torsdag. Så Zorro ska gå runt och ha ont, men han hade fått två sprutor så smärtan ska minska. Hemskt och sorgligt är det. Kunde jag göra något åt det skulle jag göra det direkt! Zorro har lite svårt att gå och kommer ha det framöver. Man kan nästan tänka hur ont han har. Nä, nu måste jag tänka på annat, blir så ledsen av att sitta och tänka på zorro. Catch vän dessutom!

Ska ner till tvättstugan nu!
Ha det så bra!



Zorro, mina föräldrars hund!

Godmorgon

Äntligen är fredagen här och man vaknar med huvudvärk, inte min starka sida att vakna på direkt. men det får väl såklart gå med det också! Hoppas den snart går över, men tror nog det är för man har vaknat hela tiden på natten och vänd på mig hela tiden. Hatar när man känner att man inte kan sova ordentligt. Men det är nog för att man har legat och tänkt på att man ska gå lydnadskurs med Catch. Man är trotsallt lite nervös, och det får man vara tycker jag! Men jag vet att det kommer bli bra i slutändan. Jag vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, mer än att man måste ha en tvättid och hoppas det finns idag såklart, så måste snart rusa ner och kika på det! Jag har inte så himlans mycket att skriva mer än att man är hur trött som helst och vädret är grått. Det är mer höst ute än sommar! *suck*

Ha en bra dag! 

underbar bild



20 augusti kommer vi börja med Lydnadskurs!
Är lite nervös men det kommer nog gå bra efter några gånger!

I´m Happy

Fick ett mail idag som gjorde mig riktigt glad, Det är så att jag kom med i lydnadskursen.  När man såg att det var ifrån honom så blev man både glad och totalt stel i kroppen, med tanke på att jag är så nervös och blyg av mig. Men är glad att man tog sig mod till att skicka iväg en anmälan och blev som 1:a reserv på listan och så får man ett mail som det står att en hade hoppat av och han mailade mig och frågade om man fortfarande ville vara med, och man skrev SÅKLART!  Så den 20 augusti 19.00 är det dags för mig och Catch att visa vad vi kan. Skulle vara kul att åka till Sandra någon dag innan den 20 augusti om hon har tid och se om hon kan visa lite hur klass 1 fungerar. Är väldigt nyfiken! Men en sak är säker att man är stolt som tar steget och vågar. För lovar är en riktigt blyg tjej, men min rädsla kommer säkert gå över sen när man väl har varit där några gånger. Jag ville iallafall berätta min lycka att nu kommer ni få se mig och Catch sen på planen och hoppas vi kommer lyckas bra i framtiden. Och att man hoppas att lydnad är så roligt som alla säger, men det är det helt säkert!   Så nu längtar man bara mer och mer till den 20 augusti. Ni får allt hålla tummarna för oss. hihi



T o r s d a g

Hejsan vänner

Idag, är det torsdag och det händer ingenting mer än att man städar i lägenheten. Så det är fint tills helgen, men det lär säkert bli lika stökigt imorgon med så mycket Catch fäller nu. Men bara att dammsuga varje dag och se glad ut. Jag har lagat lite lunch förut också, blev Spaghetti och kycklinggryta. Det är riktigt gott! Sen nu har man tagit trappen i trapphuset, har såna konstiga regler i detta hus att man ska ta och städa trappen ibland. Så var lika bra att ta den nu när de var så mycket skit i den. Borstade och skurade. Så nu slipper man det nästa vecka iallafall, då får våra knasiga grannar ta den. Gillar dom inte, men man kan inte gilla alla. Ska snart ner och kolla om det finns någon tid i tvättstugan, det behövs tvättas innan söndagen, för på söndag ska man till örebro och se när min älskling ska tävla i cross. Kommer vara rätt så nervös då kan man säga. men håller tummarna såklart att de inte händer något. *Peppar peppar* Nä, nu är det faktiskt dags att sätta fart så det händer någonting i detta hus. Ni får ha en fortsatt trevlig torsdag!  

För er tjejer



Tjejer, samla ihop poäng och få presentkort på kicks.
Jag är såklart medlem och det är en bra hemsida.
Bli medlem HÄR Ni får redan 50 poäng som startpoäng om ni blir medlem NU.

Jag är så glad





Jag är så glad, beställde denna kjol för ca 30 minuter sen. 
Min älskling är underbar, älskar när han verkligen förstår när man vill ha något. 
Från halens för 199:- väldigt billigt enligt mig och väldigt snygg. 
Den kommer mitten av augusti.  

Bli Medlem




Bli medlem HÄR.

Ingen EL

Hej kära läsare!

Igår när vi kom hem så märkte man att inte microklockan funkade så kollade i alla rummen om det funkade eller ej. Men det roliga var att tvrummet och hallen funkade men inte köket och sovrummet plus toan funkade inte. Så vi tänkte det kanske bara är en propp som har gått sönder. Men icke! Så vi försökte få tag på ägaren men han svarade såklart inte. så vi kom på att vi måste ju rädda kylen och frysen åtminstonde. så vi fick ta en lång sladd och sätta i kontakten där det fanns Ström. Så nu har vi så fortfarande, och ingen el har kommit tillbaka. Men fick reda på för kanske ca 30 minuter sen att alla grannarna hade haft så, så vi var inte ensamna om det. Det var tydligen något med vattenfall som hade gjort något. Och så typiskt att det just skulle hända på kvällen med då jag inte hade ätit eller något. Så kan inte laga mat pga att spisen inte har någon el. så det är inte så himla skoj, får se hur det blir med mat nu idag på lunchen då! och frågan är när elen kommer tillbaka. Jag är glad iallafall att vi har ström till kylskåpet & frysen. för hade vi inte det hade maten säkert varit förstörd vid de här laget. Men det man inte förstår är hur vi kan ha el på vissa ställen men andra ställen inte. Det är lite komiskt, tur att datorn funkar. Annars hade jag inte direkt haft så mycket att göra. Jag ska nu ta och få i mig lite frukost sen ta Catch ett varv och sen kolla lite vad Andreas gör på jobbet. Ni får ha en bra dag allihopa!


Bli allt medlem på gratisbio, kolla inlägget nedan!

Bli medlem på Gratisbio



Jag tycker ni ska bli medlem, lovar det funkar verkligen!
Klicka er in HÄR

Tävlar om Superpresentkort




Jag är med och tävlar om ett superpresentkort på 300 kr sponsrat av gratisbio
60 butiker att välja ibland när ni växlar in presentkortet  Några av dom syns på bilden.Tävlingen avslutas den 31 Augusti för att ni ska få länge som möjligt på er att tävla och många ska hitta till tävlingen. Och ni hittar tävlingen hos Emma och abbyDelta gärna i hennes andra tävling också som ni hittar här

Tävlar




(Jag är med och tävlar hos Wictoriia där man kan vinna ett armband 
sponsrat av MisterBling
som säljer alltifrån smycken till kepsar.
 Tävlingen avslutas den 11 aug.
 Så skynda dig och testa turen du också!)

Coola regnkläder

Hitta ett par coola regnkläder som man vill ha men icke råd för måste betala annat som går före. Men någon dag kommer dessa bli mina för de är behövligt när vädret är som det är idag. Det är rena skit vädret. Jag var dyngsur om mina kläder när man kom hem från promenaden med Catch, och den varade inte så länge men ändå lyckades man bli så himla blöt. Och det blåser verkligen redigt ute också..  Jag ska snart hoppa ner i sängen och sova.



Helt set med regnkläder. (utan stövlar)
Men regnjacka och regnbyxor.
väldigt coola tycker jag.

städat trappor

idag blev det att vakna tidigt för att åka och städa 4 stycken portar med trappor, alltid bra att tjäna egna pengar. tog lite mer över en timme att skura och borsta bort allt skit i trapporna. Varmt det blev det minsann även om vädret var mulet så är de konstig värme ute iallafall. Jag har fått ännu ett till uppdrag som man kommer tjäna 4.000:- ska närmligen måla lister,väggar och spackla lite. Och det är i en 3:a i en lägenhet. Inte illa att tjäna 4.000:- på att måla för det mesta! För det pengarna ska man iallafall köpa lite nya kläder till min garderob, för det behövs lite höstkläder i den. Ska iallafall ha en höstjacka. men frågan är vad för någon bara, någon som har något tips? tipsa mig i såfall om ni vet någon snygg höstjacka. För är behov av en som sagt. Ikväll är det en tråkig kväll för det bara regnar och åter regnar. Hur trist väder som helst, Och man ska snart ut i detta väder och gå en runda med Catch. Men först ska man ringa föräldrarna & kika lite vad de sysslar med sen gå ut. Jag har som vanligt knappt ingenting att skriva om. Men hoppas ni kommenterar iallafall. Alltid lika trevligt att få lite kommentarer. Ha en mysig kväll i detta regn.

S ö n d a g

Idag fick man vakna upp ensam. Eller rättare sagt Andreas skulle åka iväg till Västerås för att se på SM i Cross. Så han åkte nog runt 6.15 eller något sånt. Minns inte riktigt vad klockan var men något sånt iallafall. Så var vaken en liten stund då, men la mig lika fort igen. Sen vid 8.00 vakna man igen och var halvpigg, men somnade nästan om direkt. Så sen runt 9.45 gick man upp och duschade och så. Har bara varit i affären och varit på en promenad med Catch. Och nu sitter man här och slöar. Vädret är upp & ner. ibland är det sol och ibland är det grått. Så en slö dag blir det för min del faktiskt. Vet inte riktigt vad man ska hitta på när man är ensam hemma, kanske lägga sig och se på Ugly betty boxen eller något. Sånt som märkas vad som kommer hända. Vet inte riktigt när Andreas kommer hem heller, men sånt som märks.
Nu ska man ta och läsa lite bloggar, sen slappa. Ha en bra söndag!



En tripp mot Norrköping

Det stämmer de som står i rubriken, ska dit med Andreas och lillebrorsan. Det ska till Media markt och jag hänger med som sällskap. För orka sitta hemma i detta skit väder, visst är det också skönt men vill komma iväg. Sen när man kommer hem ska jag faktiskt lägga mig och sova lite, för har huvudvärk. Och det kanske går över om man får sova lite. Så idag kommer de nog som sagt bli en lugn dag här hemma. bara slappa och ha det mysigt med sin älskade! Men nu ska man faktiskt ta och kila iväg, ska åka snart och hämta lillbrorsan!

Ha det så bra!

L ö r d a g

Hej kära läsare!

Hoppas ni hade en bra fredagkväll igår, min var bra. Var hemma hos mina föräldrar och åt grillat.
Men blev nog lite för mycket dricka. Så är lite bakis idag. och så har min hals blivit svullen igen och näsan rinner. Men sånt får man väl ta ibland. Men det är säkert bara idag man har såhär, får hoppas iallafall. Idag är vädret mulet här, lite tråkigt faktiskt för man blir bara slöa av detta väder. Jag hade funderat på att åka hem till mina föräldrar idag med så man kunde arbeta lite i deras trädgård och tjäna lite pengar! Alltid bra att få ihop lite pengar så man har lite man kan röra sig med. Hatar att vara fattig student. Men man har en snäll Andreas som köper saker ibland till mig, och det är allt sött av honom. Att han ställer upp! Nu är Andreas och kör lite cross, inte så himla långt kvar tills han ska tävla nu. Det kommer säkert gå bra för honom på tävlingen det känner man på sig! Sen senare när han har kört klart ska Andreas, jag och min lillebror in till Norrköping till Media Markt för att byta en sak. Sen vet man inte riktigt hur dagen kommer att bli men tar dagen som den kommer idag. Jag var sugen på att åka och bada med Catch men vädret vill väl inte tillåta det idag. Men vi får helt enkelt se vad de leder till.  Nu ska man bara ta det lungt sen runt 14.00 ska man ta och fixa till sig lite så man bara kan åka iväg sen när han kommer. Ni får ha en underbar lördag.


RSS 2.0