Jobba!

Trodde man skulle få en vilodag idag men NEJ. Fast det är ändå en bra grej man ska göra idag. JOBBA! :D
Chefen på netto ringde och frågade om man kunde hoppa in 14 - 18 idag och såklart tackar man inte nej till det.
För har lite frågor till henne idag också. För har inte fått lönen från bara en dag man jobbade. Så undrar vart den har tagit vägen. Menar man vill gärna ha sin lön när man jobbat! Även om det bara är en dag så är det pengar också! Nu fixar man lunch så man hinner äta innan man ska jobba. =)
Och samtidigt ska man fixa i ordning sig. Sminka mig m.m Se om det blir att gå eller om nån skjusar mig. men det lutar säkert åt att gå. Så hoppas det inte kommer att börja regna bara.
Nae, dags att fortsätta fixa maten och allt annat :D ha en kanon dag, ni får mer än gärna kommentera :)

SÅ LYCKLIG

Är otroligt glad. FICK JOBBET! Eller ska provjobba nu i 2 - 3 veckor men jobbet är garanterat mitt om man kommer klara det och såklart man kommer klara det, är man envis och verkligen försöker så kommer det gå vägen. Men tänk så skönt det är HELTID :D Äntligen få tjäna sina egna pengar! Jag är så LYCKLIG just nu. så ikväll blir det att fira. och ska ta vara på dagarna nu innan man börjar jobba! Så ikväll blir det att fira med sambon att man fått jobb! Så ha en kanon kväll i detta regn.

100525

Då är snart denna månad över också så fort det har rusat iväg denna månad.
Och idag ska man på jobbintervju jag är skapligt nervös. men det ska nog gå vägen!
Heltidstjänst så man kan hoppas att det är ett bra jobb & ett man kommer trivas med.
Men tänker inte ha stora förhoppningar att man kommer få det får ta som det kommer. Det är säkert massa som har sökt den tjänsten. Så tänk på mig vid 17.00 i eftermiddag! Annars har man hittat världens finaste hus som jag bara vill ha det ligger lite tokigt till bara. 1 mil utanför finspång. *suck* Men det är så fint och vackert.

Ska snart slå på ugnen för att sedan lägga in en fiskgratäng. Får bli något lätt idag!
Så efter lunchen ska man hoppa in i duschen och sen fixa i ordning sig. Måste se lite bra ut iallafall. *skratt*
Ha en kanon dag även om vädret inte är det bästa nu. *suuuuck*

100523

Det är verkligen en tråkigt dag idag. Huvudet är tungt och är väldigt seg i kroppen. Så får bli en lugn dag.
Var förut ute i en hel timma med Catch och vi hade sällskap av bisse & hans matte. Väldigt kul vi pratade hund och träning. Vi ska faktiskt bestämma en dag då vi ska träna hund. Ska bli väldigt kul. Hon gav mig mycket tips & råd hur man skulle göra vissa saker. alltid bra och kul att få tips av någon som verkligen kan mer än vad en annan kan. och catch bara älskar bisse han är totalt tokig i honom! Så hoppas den dagen kommer väldigt snart för jag vill alltid lära mig mer om lydnad osv.. Just nu ligger catch i sin bädd han är totalt slut efter den långa timmans promenaden. Så funderar om man också faktiskt ska ta och lägga sig och vila lite för huvudet värker. för vädret är ingen höjdare prices. Får vila tills det är dags att gå en promenad till funderar på att vara ute i en timma till då. Skönt att vara ute speciellt om huvudet värker som sagt. Kanske inte blev så kul inlägg att läsa men bättre än inget som jag brukar säga! *leeer* Ha en kanon dag!


100522

Snart är det 23 maj redan denna lördag har faktiskt rusat iväg ändå jag som tänkte att denna helg lär gå sakta med tanke på att man är ensam hemma med hunden men icke det är väl tur det!
Har suttit och kollat på filmen 27 dresses som gick på 4an för att fördriva tiden innan man ska lägga sig. Den filmen är helt ok att se faktiskt. Speciellt om man inte har annat för sig. Så nu ligger man i sängen med mini laptopen och bloggar och även läser andras bloggar. Fick ett sött sms från min sambo förut att han saknar mig. Sånt gör mig alltid så himla glad i kroppen. Saknar dig med honey.

Imorgon kommer min sambo hem iallafall så då har man någon att prata med. Annars har man tvättat och styrt här hemma idag och har fått lite ordning här hemma iallafall. Fick ett väldigt bra samtal tidigare idag om ett jobb man sökte, helttidtjänst är det. Ska på intervju nu på måndag så är rätt smått nervös faktiskt. För jag kan knappt tänka mig själv i det jobbet som man har sökt, men får hoppas att det är bra och att man får det. Skulle verkligen underlätta vardagen! Mer om det en annan dag då man vet lite mer om det..

Dags att fortsätta läsa andras bloggar och sen sova det är en dag imorgon med. NATTI

Tripp till stan

Efter min älskade sambo hade åkt iväg så åkte man med mamma till Norrköping för hon skulle handla mat och så blev det även lite shopping. Fick med mig ett linne som även kan ha som klänning och även ett par tights. Har sån snäll sambo. Och nu saknar man honom fruktansvärt redan det blir så tomt i vår stora säng man är alltid van att ha någon bredvid sig och innan man la sig så kollade man ut och det ser riktigt mörkt ut på himlen som om det kommer att börja åska och det hoppas vi verkligen inte för hatar verkligen åska och att sova ensam då kommer bli svårt att somna i såfall. Så håller tummarna att det inte kommer börja! Hoppas på ett sätt att helgen kommer att springa iväg men det gör den säkert inte nu bara för man är ensam hemma. Tur att man har Catch bredvid sig. Imorgon har man tvättstugan och det lär man väl hålla på och styra med hela dagen lång kan man tänka sig. För det tar sin lilla tid sen måste lägenheten städas också så det finns lite att styra med om man säger så. bättre det än att bara sitta vid en datorn och inte göra något mer än blogga och läsa andras bloggar! Har nog inte så himla mycket mer att skriva mer än att man väntar att det ska komma ett sms ifrån min sambo. Får hoppas det dyker upp snart så man får läsa vad han styr med. Antar att han med snart ska sova. Han ska sova i en husbil i helgen. Får hoppas att han kommer sova bra i den också. Ha en kanon kväll/natt.



Älskar detta PORTRÄTT.


100521

Kanon väder ute idag också. UNDERBART!
Idag har man inget planerat nu på förmiddagen iallafall. Blir själv runt 17.00 och till söndagkväll.
Det funkar väl men kanske inte det roligaste att vara ensam hemma men det funkar. Idag blir det nog kanske en sväng till Norrköping igen, för mamma skulle handla. Hitta ett par fina jeansshorts som man så gärna vill ha. Men ekonomin säger ifrån. *suck* Kanske kan be min kära sambo. Men vi får se vad han säger! *leeeer*

Pappa ringde igår med och frågade om man kunde komma ner till honom så skulle han bjuda på mat men ska med in till stan så får se hur det blir. Kanske kan komma tidigare än den tiden vi sa. Får ringa och prata med honom sen! Har som sagt lite att styra med här hemma med, städa & diska osv..
Nu ska man bjuda på ännu mera bilder som togs igår. Har ett Porträtt, en stå bild som inte blev så bra men den funkar med tanke på att man var själv och skulle få honom stå fint och även ta en bild *skratt* sen har man en fin bild då han ligger ner. Mitt charmiga troll..




 

Vilken snygging

Idag blev CATCH en riktigt stilig GRABB igen. har både före & efter bilder på honom som Sandra tog.
Var bra tag sen han var så är nyklippt faktiskt. Fick lära mig mer av Sandra hur man ska klippa nu så hoppas att det kommer gå vägen för mig om en månad då man ska klippa honom. Och så fick Catch träffa sin Mamma Thyra & Syster Lhine och de var väl ett bra tag sen dem fick träffas. Så nu äntligen blev det av! Så det blev två fina bilder tillsammans med Mamma & Syster också. Såhär får ni njuta av fina bilder.

Före                                                                     Efter

  


                                                          Och så kommer det två fina bilder på Syskonen & Mamma Thyra!





Tack Sandra för klippningen och en härlig dag med dig & tjejerna!


100520

Blev en tidigt morgon för mig idag för skulle iväg. Så steg upp vid 7.00 på morgonen & var skapligt trött.
Men var bara att ställa sig i duschen och piggna till. Så Catch och jag har hunnit med att göra rätt mycket nu på förmiddagen. två promenader, fotograferat och även tränat mer kontaktövningar, det behövs filas på. Det ska bara sitta helt enkelt. Har liten överaskning till er sen att kolla in här, under kvällen kommer det att dyka upp. Kanske inget märkvädigt men värt att komma in här och kika. *ler* Jag ska snart ställa mig vid spisen för att laga lite lunch åt mig, fick knappt i mig frukost förut imorse så känner att man måste äta snart.
Ska med syster sen vid 15.45 och handla för blir ensam hela helgen till söndagkväll. Så behöver fylla skaferiet med lite gott och även i frysen. Någon som vet någon god maträtt? Nu ska man ta och fixa lunchen.

Ha en kanon dag i värmen!


100518

Tisdag och idag är det teori men mitt huvud är inte på topp idag. *suck*
Så känner för att bara ta det lungt idag så får se vad det blir av denna tisdag! Vann föresten en tävling idag blev väldigt förvånad faktiskt över att man vann men plötsligt händer det som Ellen sa. Vann ett par väldigt fina barnskor ifrån vincent sean. Så är väldigt glad över att man hade turen att vinna. Kommer en bild nedanför detta inlägg sen. Nu ska man faktiskt ta och gå en promenad med hunden, bäst att röra på sig lite. Då kanske huvudvärken försvinner. Ha en bra dag!



Bilden är lånad av Ellen


100516

Idag får man säga STORT GRATTIS till Pappas nya tjej som blir 50 år idag. Hoppas dem har haft en underbar dag igår/idag i stockholm det har dem säkert. Och idag är det 16 maj och söndag och inget skoj lär väl hända idag lika lungt idag med som alla andra dagar. *skratt* Idag fick man vakna upp med en låååång sovmorgon med älsklingen. Catch ville inte ut förns vid 11.00 idag. Han var lika trött som vi två. Andreas var i borås igår och tävla och han kom hem skit glad för han kom trea. *riktigt bra* Så nu står ännu ett Pris i hyllan. Nu ska man ta och fixa i ordning sig, kan inte sitta i morgonrock hela dagen. Ha en kanon dag även om vädret inte är så bra idag som det var igår.

100513

Godmorgon!

Idag får man äntligen duscha och ha i shampoo i håret. Så härligt!
så ska snart hoppa in i duschen och fixa i ordning mig vet inte riktigt vad som händer idag!
vädret är inget roligt regnar väldigt mycket skulle vara kul och åka in och kolla i affärerna. Men ingen vill verkar det som. och då är det tråkigt. Så märks vad som kommer ske idag.
Var föresten och kollade på deras hus igår, var riktigt fint. Där kommer det trivas!
Vad händer hos er idag då? någon som har förslag på vad man kan göra när det regnar?

Ha en bra dag!

Slöis dag

Har faktiskt inte hänt mycket idag det vanliga IGEN! *skratt*
Snart kommer min mamma och då ska vi åka emot min Syster som ska visa sitt hus. Det har fått nyckeln idag!
Ska bli kul att få se hur mysigt det ser ut att vara. För utanpå är det väldigt mysigt, säkert lika mysigt inuti.
Ikväll har man inget planerat utan bara chilla och ha det mysigt med sambon. Jag har inte så himla mycket att skriva just nu jag ville bara säga att man lever. *skratt*

Ha en trevlig fortsättning på dagen!

100512

Godmorgon kära läsare!

Jag har varit vaken sen 7.15 kunde inte somna om när sambon åkte iväg till sitt jobb!
Så har nu bara duschat håret med vatten för får inte lägga i shampoo i håret då man har fixat fina lockar med spolar. Så imorgon på eftermiddagen får man börja tvätta med shampoo. Man måste vänta i 48 timmar. Men håret är iallafall lika fint fast inte lika för frisörerna får alltid håret så mycket bättre när man går därifrån.
Men får hoppas det inte ser allt för tokigt ut iallafall. Jag ska snart ta en promenad med Catch i vädret. Solen är allt framme idag igen och sånt är allt härligt. Annars ska man nog faktiskt höra med Emma igen om hon vill fika på P2. Och kanske fixa teori för hon ska skriva upp den 21:e Juni. Så kan även jag själv plugga med.
Och efter 16.00 så ska man åka till Syster & hennes sambos ny köpta hus idag för det får nyckeln idag. Så nu har min mellesta syster blivit husägare. Ett fint gult hus i sonstorp. Väldigt mysigt!

Bäst att kila ut nu för har en hund som piper & vill ut.
Ha en kanon dag allesammans!

100511

idag blev det en tidigt morgon inte van att vakna & att gå upp så tidigt. klockan ringde innan 07.00
Skulle vara hos frisören vid halv nio, eller rättare sagt min Pappas sambo. =) Så var bara att raska upp & fixa i ordning sig och ta Catch på ett varv innan. Så nu sitter man här fin i håret och är inte riktigt van vid det ännu men man vänjer väl sig. har närmligen permanenat det, stora lockar. Har alltid annars haft så otroligt spikrakt hår annars så det är väldigt ovant. Men det funkar. Nu är det så mycket spray och såna saker frisörer lägger i så då ser håret ännu större ut. Nu idag ska man ha teorilektion igen, men innan dess ska min vän Emma och jag fika på P2 och fixa frågorna i körkortshäftet. *ler* Så man kan fixa teoriprovet snart. Så har man det tyngsta över!

Ha en kanon dag!

Shoppat

Dutorn Shop Leggings SEK 179, Pieces - NELLY.COM



Jag klickade hem dessa förut idag.
Föll för dem pladask. Kommer förhoppningsvis på tisdag!


100508

Jag har faktiskt inte så himla mycket att dela med mig av. Därför har min blogg bara varit tom av ord.
För just nu händer inget spännande i mitt liv. Mer än det vanliga som man alltid skriver i min blogg! Så känner att man inte har någon anledningen att skriva något som bara är de samma tråkiga, vanliga som händer. Vill inte tråka ut er. Mitt lördagsnöje är att städa i vår lägenhet. Vad roligt det låter va?! *skratt*
Och inget finns det att se på tvn heller. Så sitter framför laptopen och tar det lungt. Sitter och lyssnar på en gammal goding "My endless love" den är så himla fin, Såg filmen happy Gilmore igår och då fastna den här låten i huvudet direkt. Så otroligt fin! Så lever mig in i låten :D 

Nae, ska ta tag i disken nu! Ha en trevlig kväll allesammans!  


Bloggtrafik.nu

Denna Hemsida fungerar verkligen! Klicka er in här 
Ni kommer inte bli missnöjda iallafall, det lovar jag er!  
Man får många nya läsare via den hemsidan, kanon för er som inte har så stor blogg!
Och som vill ha mer läsare & kanske till och med kunna få en större blogg!

Jäääkla SKIT

Var ute förut med Catch och har nu märkt vilken JÄKLA POLLENALLERGI jag tydligen fått. Aldrig varit allergisk emot pollen förr, men nu detta år ska man råka ut för det. väldigt tråkigt. Gick i skogen förut och det skulle man nog kanske inte ha gjort, för fy så näsan rinner. *stort suck* och halsen är SKIT. Men nu ska man inte sitta här och klaga hur dålig man mår.. *skratt* Idag ska man faktiskt bara ta det lungt & vila så mycket som går.
Hoppas bli bättre under dagen. Sitter och väntar att Chefen ska ringa med, så hoppas hon kommer ringa idag. Eller så kanske det är fullt upp på jobbet. Nae, ska lägga mig och vila nu faktiskt. Ha en kanon dag!

100504

Godmorgon!

Vaknade för ca 15 minuter sen, är helt lustig i min hals, så har nog säkert åkt på något skit. Annars är det bara tillfälligt. *suck* Ligger kvar i sängen med minilaptopen i sängen. Ska väl snart upp för att få i mig frukost och sen ska man ut på den vanliga rundan med Catch. Och passa på att träna på det vi har gjort nu i ett par dagar, han är duktig min älskling. Så träningen är rolig ju mer framsteg det blir. *leeer* Annars ska man ta det lungt idag för halsen är inte på topp och så finns det inte så himla mycket att göra faktiskt, alla jobbar i stort sätt. *suuuck* Vill också jobba men inga jobb finns. Chefen på netto ska höra av sig nu i veckan får vi se vad hon säger. =) Bra besked hoppas man iallafall på. Nu ska man inte skriva så mycket mera för nu är man hungrig. Ha en bra fortsatt förmiddag.

bloggtorka

Jag har verkligen ingenting att skriva i min blogg längre känns det som, och det är så synd.
För älskar verkligen att skriva av mig, och det man skriver känns som man skriver JÄMT. Och det är lite tråkigt i längden kan jag tänka mig! vaknade tidigt denna måndagmorgon. Kunde verkligen inte sova! det är väl bra att vakna tidigt ibland också då hinner man med så himla mycket under dagen. Idag ska man iallafall ha ett träningspass med Catch (hunden för er som inte vet) så han får tänka lite. Så nu ska man ut och ta en härlig promenad, blir nog en lång promenad faktiskt, verkar så himla härligt ute. ta med klickern och Godis och sen stanna och träna någonstans. Kommer bli kanon. Ha en bra dag!

RSS 2.0