Lunch

Till lunch nygligen blev det en god kyckling med pomme & gyrossås. Fy så det satt bra! Var skapligt hungrig!
Åt det på macken för andreas är ensam på jobbet idag. så då fick vi äta där. Men det gick lika bra det. Men nu är man åter på balkongen och har datorn här såklart. Mer händer faktiskt inte denna soliga dag! Bara slöa och det är också härligt. Få lite färg! Någon gång efter andreas slutat jobba så bär det av ner till hans föräldrar för att fira hans Pappas 50års dag! Tårta blir det. MUMS! Så mer innan dess händer det inget. Imorgon sägs det att det ska bli dåligt väder och jag hoppas dem verkligen har fel. Håller tummarna för det iallafall.

Ha en kanon dag.

100629

Jag har varit riktig slarvig och inte uppdaterat min blogg men har varit ute i det fina vädret och solat nu. så har känt att man inte riktigt har velat blogga då! men ska försöka göra mitt bästa nu. Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min svärfars 50 års dag. Den kommer firas mer ordentligt på lördag då det är världens fest. Men såklart kommer den firas lite idag också. Men mer på lördag. Kommer att komma en hel del folk. Så det ska bli kul och såklart kommer min kära kamera vara på plats. Det är som sagt ett måste. Då ni kan vänta er en bildbomb på söndag! Hoppas vi har vädret på våran sida bara. men det sägs att det ska bli fint hela veckan så hoppas vädergudarna har rätt. *ler* Och tal om annat så var min midsommar hela ok var hemma hos svärföräldarna och åt gott. Fick äntligen den traditionella jordgubbstårtan. MUMS var det verkligen. Men kameran glömde man totalt den dagen. så har inga bilder att stå för tyvärr. Näe funderar om man redan ska ta & gå upp och få i sig lite frukost sen ta hunden på ett långvarv nu när solen inte är så mycket framme än :)

Ha en kanon tisdag!

100624

Dagen innan midsommarafton. Och idag ska man faktiskt få jobba! Härligt härligt.
Hoppas kunna få mera tider snart för det behövs. För finns inte så mycket annat om dagarna att hitta på.
Och man trivs som fisken i vattnet på jobbet. Så börjar klockan 12.00 till 18.00 idag mycket bra tid. och det lär säkert bara rusa förbi för lär komma mycket folk idag nu som ska handla innan midsommar. =)
Men det är bara kul för då går som sagt dagen fortare och då kommer man hem fortare.

Igår var man i skövde med min vän Susanne för att hennes pojkvän muckade igår. Så såg vi när dem sprang som bara den mot grindarna. Har lite kort men var väldigt svårt att ta. Men något ska ni allt kunna få se. =)
Ska fixa lite frukost nu. Få något i magen innan det är dags att ta hunden på ett varv. Ha en kanon dag idag. Och njut av det fina vädret vi fått. Hoppas det är fint imorgon också. För det är väl det vi hoppas på? =)

tävling

Linda blom har en underbar tävling i repris ta och kika in här


100621

Då är det en ny vecka. Och man är tidigt uppe sitter nu och äter frukost. Musli & vanilj yoghurt. Mums!
Vädret ser halvdant ut idag och det är inte bra vill ha SOL nu ju. Så man kan sola lite. Det sägs att de skulle bli fint men sånt kan ju ändrats! Så idag får det bli jeans faktiskt allafall nu när de är molnigt och tråkigt ute.
Efter man ätit och gjort sig klar ska man ut en sväng med hunden så han får göra ifrån sig. Känner att man nog skulle ha legat kvar i sängen och sovit mer för är fortfarande trött. men så knäpp man är så går jag upp.

Vet faktiskt inte vad som händer idag, det kan ju ringa från jobbet vilket dag som helst så man kan direkt inte planera in något som att åka nånstans eller så. För de kan som sagt ringa och säga att komma om en timma till jobbet. idag hoppas man faktiskt det ej ringer för är slö och trött idag. vill bara vara hemma och ta det lungt, njuta av dagen. Nu ska man nog äta upp sin frukost och sen ta hunden. lika bra! Ha en kanon dag! 


100620

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Johannes 4 års dag idag.
Ska snart dit för att fira honom ska vara där vid 14.00 så släkten kommer dit. Så kommer att komma lite folk!
Jag har inte haft orken eller varken tiden till att blogga. Men måste försöka ändra mig på det. Men har som sagt inte alls mycket att skriva. Ska nu fixa i ordning mig för att snart åka till syster min. Ni får ha en kanon dag!



Grattis Johannes tänk du är redan 4 år. = )


100617

Vecka sen man blev 22 år. Vart tar veckorna vägen? Dem flyger bara förbi oss. Vackert väder ute idag igen och såklart sitter man i solstolen med bärbara & njuter av värmen. Och hoppas såklart att man blir lite brun när man sitter här. Något brun ska man väl allt bli får vi hoppas! Men snart måste man in och fixa lite lunch. Sen fortsätta sola och njuta av värmen. har även hög musik på riktigt härligt! hoppas denna värme är här för att stanna nu. men är ändå lite tveksam om den kommer det för tror att det skulle bli dålig väder i helgen tyvärr. *Suck*
Men dem ändrar vädret rätt ofta det vet inte riktigt hur dem ska ha det. *skratt*

Vad ska man hitta på idag då? Tips? känns som man bara sitter hemma & gör samma saker hela tiden, eller det gör man väl i stort sätt. inte blivit något jobb än iallafall men man kan hoppas det blir snart. antar att många lär gå på semester vecka 26 och framåt. Nu ska man fortsätta sola vidare.. Ha en bra dag! 


100616

Onsdag är här och veckan bara flyger förbi. Och inget gör man i stort sätt. Mer än det vanliga!
Idag bär det av emot stan sen runt halv fem ska med mormor&morfar och min mamma dit för att leta Present åt Johannes som blir 4 år på söndag redan! Barn växer så otroligt fort. Man hinner knappt tänka.
Men innan dess blir det att städa, laga lunch och även hinna med lite solning. För idag är det varmt och vackert ute. Då kan man inte hålla sig inomhus vid datorn heller! Tog två bilder igår när man klippte Catch ute. Så ni ska få se! Naturbilder bara vill säga. Men ni kanske kommer tycka om dem iallafall. Måste ringa & höra vad sambon vill ha till lunch jag har ingen fantasi längre känner jag. Känns som man lagar samma mat hela tiden..

Nu kommer det två bilder som man tog igår. Hoppas ni tycker om dem!






100614

3 år & 8 månader det är en underbar tid och fler år ska det bli. Sambon & Jag har varit tillsammans sålänge nu. Så fort åren rusar förbi. Jag tyckte man träffade Andreas nyss. men snart har 4 år rusat förbi. Underbara år!
Tal om annat så kommer min kusin Wictoria & hennes mamma hit sen och snackar lite skit. Kommer bjudas på ananaspaj och massa mums. Har säkert inte träffat min kusin på säkert 6 månader så det är dags nu. Hon bor i strägnäs så blir inte så ofta och det är väldigt tråkigt. Hon är den man mest umgås med & även pratar med på internet. Men det ska bli väldigt roligt att få träffa dig Gumman nu! Nu ska man ringa sambon för att se vad han vill ha till lunch. Ha en kanon dag!



100612

Grattis till alla studenterna idag! Hoppas ni får en underbar dag!
Vädret är inget kul så lider lite med dem som tar studenten idag, det blåser verkligen STORM ute.
Så kan tänka mig att det kanske får hålla i mössan lite idag när det är sån blåst ute! Annars så ska man snart upp till viberga för att handla lite till födelsedagsfirandet ikväll för mig! Fyllde som sagt år i torsdags men ska firas idag. Så måste handla lite fika som vi ska ha. Blir min och mammas goda ananaspaj. så mumsigt!
annars kommer det faktiskt bli en lugn dag idag. för vädret är inget vidare faktiskt. *trist*

Dags att se om mamma snart är klar för att åka & handla. Se om man kan övningsköra med för fick Pappret nu i veckan. (körkortstillståndet) härligt härligt.

Vill ha denna skapelse



Denna skapelse vill man få i ett paket. Det är vad man hoppas på! Annars får man nog spara ihop till just detta objektiv för vill bara ha det. Sett tagna bilder av detta objektiv och fy skam så fina bilder det blir.
Kom till mig ;)


100610

Det är ingen vanlig dag utan det är fridas födelsedag, hurra hurra hurra. = ) Grattar mig själv i bloggen.


100609

Då är det dagen innan man fyller år. och ingenting händer idag vad man vet såhär långt.
Tänkte faktiskt höra med min vän Emma om hon har lust & tid att ta en fika på P2 faktiskt. med tanke på att man fyller år imorgon så kunde det vara kul att umgås över en fika.
Sitta och prata och ha det mysigt och kanske se om man kan försöka planera in något i sommar nu. För hon har förhoppningsvis körkort nu innan midsommar. *härligt härligt* Bara mitt körkort som ska ta sån tid. *suuuck*
Såhär långt av denna dag så har man varit ute på en långpromenad och även fixat i ordning mig. Annars har jag bara tagit det lungt och försökt komma på vad man önskar sig, men finns typ liksom ingenting mer än dyrare grejer. fast presentkort och sånt går alltid hem! Får väl säga det i såfall. *ler*

nu ska man se vad man ska äta till lunch sen då! Ha en bra dag!

100608

Då har man inte så himla mycket att skriva i denna blogg än. Livet står still nu för tillfället. Fixar det vanliga som ni redan vet vid det här laget. Jag hade hoppats att solen kunde titta fram mer nu när man bara är hemma för vill kunna fixa min bränna. Vill inte vara så otroligt vit mera. Utan få lite mer färg! Men har märkt nu dessa dagar i helgen när det var riktigt varmt att man verkligen inte riktigt tål solen. För hade fått eksem lite på vissa stället underarmen och lite på mina lår. Mindre skoj! men fasiken man älskar verkligen solen när den väl är framme. För inomhus kan man allt inte vara utan ut i solen! *ler* Och nu mest av allt hade man hoppats att de kunde vara soligt med tanke på att man fyller på torsdag och då vill man ha sol. Men ska inte firas förns söndag för då hade det flesta i min släkt tid. Och nu har det börjat frågat vad man önskar sig men jag kan knappt svara på vad man önskar sig? Det står totalt still i mitt huvud. Liksom vad behöver man? Vill ha ett objektiv och ett stativ mest av allt och även Pengar till mitt körkort. men allt sånt är som sagt dyrt! Och dyra saker är man som sagt inte ute efter men något man verkligen önskar. Men vi får se vad som kommer vara i paketen. Men en sak ska man tala om och det är att de inte känns som man fyller år snart. Tänk blir 22 år redan det bara rusar iväg man hinner knappt tänka vart åren tar vägen. Nu ska vi inte prata om min födelsedag & ålder direkt. Utan tänka framåt. *skratt*

Föresten ställ er fråga i mitt andra inlägg. Vore väldigt kul att få svara på lite frågor ni har på hjärtat.
Ha en kanon kväll.

Frågestund?

Kanske ska starta en liten frågestund här i bloggen?
Ställ er fråga vad ni vill, svarar nästan på allting. Så svarar man när man får tillräckligt med frågor!
Vore väldigt kul iallafall. så skriv nu din fråga, nästan vad som helst som ni har på hjärtat!

100607

har inte kunnat skrivit i bloggen nu på ett tag för vårat bredband har strulat. Så när man var ensam hemma hela helgen så har man inte haft internet så det har inte varit så kul för man är så otroligt van att bara logga in och skiva i sin blogg. Annars mår man toppen! Imorgon ska man fixa lite ärenden sen ska man väl göra det vanliga. *suck* Någon som vill hitta på något? Hör av er i såfall. =) Nu ska man nanna kudden faktiskt. ville iallafall skiva att man lever, svarar på era kommentarer imorgon istället för är för trött nu helt enkelt.
Godnatt!

100601

Nu är det redan JUNI och det är snart min FÖDELSEDAG. att dagarna bara rusar iväg. Jag har inte haft så himla mycket tid att blogga för har jobbat på netto igår och då var det verkligen en strular dag för var strul med banken och ena kassan pajade och så andra kassan funkade inte bandet eller varken schannen så fick skriva in dessa koder förhand i kassan. Det var verkligen inte roligt men det funkade men fick många SUCK igår. Men vad gör man när vi bara hade en kassa som funka allting på och den andra halvt. Så det fick helt enkelt att bara gå!
Så efter man kom hem igår runt 18.45 så var man riktigt trött så fick bli en kycklingrulle sen lägga mig och sova, jag slocknade på två röda alltså. Så trött var man! idag ska man bara ta det lungt vad jag vet.
Ska laga lunch nu iallafall sen fixa i ordning mig tror jag. beror på vad jag ska göra faktiskt. Förslag?
Så dags att kika efter vad man ska laga för lunch då. Ha en kanon dag!

RSS 2.0