är nervös..

Då kanske man ska försöka uppdatera lite här igen då, känner mig riktigt varm om kroppen. Det går upp och ner hela tiden. Det är inte skönt, blir nog hemma imorgon och satsa på att försöka klara av nationella som är snart, för det är viktigast nu känner jag. Hoppas komma orka att skriva en hel del timmar den dagen! Men det ska nog att gå bra! är lite nervös över den dagen, men bara att tänka posetivt. Nu ikväll har man kollat på ett hundprogram på tv4 Plus, det tråkiga är att de bara är i 30 minuter det programmet, skulle helst vara i en timme enligt mig! 30 minuter är så lite.
Sitter och är riktigt godissugen, fast det är man rätt ofta! Måste iallafall ha med mig något på onsdag då vi ska göra nationella, det måste man väl få ha, något gott med sig! Annars lär jag bli tokig och trött fort.


Uppdatera oftare..

Fick en kommentar av min söta kusin som ville att man skulle uppdatera bloggen oftare, men den senaste tiden har man fått fixa andra saker före bloggen, det är så otroligt mycket saker i skolan som händer nu! Och sånt går som sagt före! Plus att man är fortfarande sjuk och det tar på krafterna, verkligen! idag sov man enda till 11.15 för att man mådde så otroligt dåligt! Min förkyldning har gjort så man fått ont i öronen då och då, så antar att det kan vara öroninflamation på ingång, och det hatar jag! Vill inte ha det! Så blir som sagt att vila hela dagen idag och bli frisk!

Ska ta och få i mig lite fil med flingor nu!

Han tog hem segern



Här har vi segerkungen som vann hela Let´s dance 2009!
Jag hejade på dom, men laila hade bättre show, men tyckte Magnus samuelsson skulle vinna! Man kan inte tro att en man som väger 150kg kan dansa, men visst tusan kan man det om man väger så mycket. Det kunde du verkligen, MAGNUS!

Flipsyde - When It Was Good


"When It Was Good" - Flipsyde

Låten är riktigt bra, var min andreas som fick mig att tycka om låten, För den gick om & om igen här hemma!

I´m still sick

Imorse när min älskling vaknade så mådde man inte riktigt bra, var totalt täppt men ändå rann näsan. Så somnade om och tänkte vara hemma från skolan, men sen vid 7.50 ringde det på dörren & där står susanne! sa till henne då att man struntar nog i att gå, men sen kom vi på att en person skulle komma på vår religonkunskap, så testade att gå till skolan, Men kände redan där hur trött, svag och hur näsan rann, så sjukanmälde mig och har nu sovit en hel del. Måste nog ner till apoteket för att köpa nässpray för känner hur täppt det blir ibland. speciellt när man ska försöka sova!

Blir nog hemma imorgon så man kan vila ut och sen gå till skolan den sista veckan innan lovet! Måste försöka mig på min muntliga del i nationella i svenskan också. men nu när man har sån svaghet så är det svårt! ska vila vidare nu.

Ps; mitt H&M paket har kommit ;D


Svag i kroppen

Klarade av skolan idag, även om man var riktigt snorig och ingen direkt ork i kroppen. Blev förkyld inatt och trodde man skulle klara sig ifrån de här men inte. Andreas mamma har det, så kanske hon som smittat mig eller så är de någon i skolan. Hoppas friskna till snart. Har sovit en hel del nu, men ändå svag i kroppen.

Jag skulle behöva plugga, men fattar inte vart min energi har tagit vägen, den är totalt bortblåst! Vill få min energi tillbaka så man kan ta tag i allt som tynger en. Men den kommer väl tillbaka snart!

Ska lägga mig & vila nu, se till och bli frisk och piggna till!

Simma idag

På idrotten så ska vi simma, känner inte alls för det, men det är ett måste! Jag har börjat blivit lite förkyld med så ska ta det lungt då, helst ska man inte idrotta över huvudtaget, men simma får gå an denna gång! Och lilla ryggen får jag ta det lungt med! Ska snart ta på mig för att gå ut i det fina vädret med Catch! sen gå iväg till skolan för att möta Susanne.
måste lägga ner allt som ska ner i väskan till idrotten idag med, och senare idag så ska man fixa provet också, hoppas klara det nu! Lite smått PANIK. men ska nog gå vägen!

nä, bäst att kila.


Dumma dumma

Imorse när man vaknade så strålade en riktigt smärta i hela min rygg, har som sagt lite sne rygg av mig men trodde inte det skulle påverka såhär mycket som det gör. Så blev kvar i sängen och skippade första lektionen för att det värkte så himla mycket, men efter någon timma så blev det att försöka ta sig till skolan och göra sitt bästa! Så hela dagen och nu ikväll har man en sån smärta som knappt går att beskriva. Skulle nästan behöva kolla min rygg igen, för nu verkar den bara bli sämre! Annars har man försökt plugga lite på ett prov. Och så ringde mamma förut och frågade om vi kunde gå ut och gå ett varv, och det var härligt. men efteråt så smärtade det i ryggen. Men sånt man får ta som sagt!

Så ska snart ta och lägga mig om det nu kommer gå! Hoppas få lite sömn inatt.
imorgon ska vi simma på idrotten. Riktigt länge sen man simma. Så det ska bli kul.


Bilder från i lördags!



Helt inne i spelet!



Det spelar mario kart.



Patrik & Catch busar



 

Och såklart blev det tacos för hela slanten! Plus lite cider m.m
Hela kvällen blev lyckad.
Det var Emma, Susanne, Patrik, Andreas och mange plus lilla jag och Catch!

Jag lovade..

Lovade att det skulle komma upp lite bilder från i lördags, men hade annat för mig igår.. Emma och jag var ute och gick stavgång, sen spelade vi lite Wii och pratade! Var riktigt kul. Vi ska försöka gå stavgång rätt ofta nu. Allafall försöka! Värst är att det är så långa skoldagar och efter skolan är man så himla trött plus att emma går inne i norrköping så hon kommer hem rätt sent. men vi ska som sagt försöka gå stavgång mer en, 1 gång i veckan! Eller hur Emma?

Jag ska snart gå ut med hunden sen dra mig till skolan! Blev en försovning idag! Så missar första lektionen.. Så egentligen ska man inte sitta här, men kände för att skriva ett inlägg! Men nu ska man kila! Vi ses när man kommer hem, blir efter man jobbat! Runt 19.00 kanske! Bye!

En bra kväll

Lite senare idag så kommer det upp lite bilder från kvällen igår. Det var riktigt super kväll igår.
Det får vi göra om helt enkelt! Nu ska man kila, för Emma och jag ska gå en promenad! Skriver senare !

Tävling för min fyrbenta vän!



Linda Blom har en underbar tävling för våra fyrbenta vänner.
Där priset är en sele i valfri storlek och färg! Var nu med ni också som har fyrbenta vänner och
 tävla om en underbar sele. Jag och Catch är såklart med och hoppas få vinna och kunna använda selen riktigt flitigt!

Praktikdag

Hade trevligt och mycket att göra! På lunchen så käkade jag & min syster buffé på den där Chili wok resturangen på Maxi. riktigt gott, där kommer det bli fler gånger kan jag säga! Slutade 16:15 idag, så då kom pappa och hämtade mig! var hemma vid 17.00 tog en promenad med catch och sen gick vi hemåt efter promenaden. Så nu ikväll har man inte gjort så mycket. Pluggat lite och så. Tänkte faktiskt ta och vila lite snart, är lite trötter i kroppen! helt slut.

Kanske uppdaterar senare!

en härlig dag

I skolan idag var riktigt lugn. riktigt skönt faktiskt!
För ena läraren var med tvåorna och hade relationsdag idag! Så fick lite uppgifter som ska göras! 
Annars har min dag varit lugn & inte alls gjort så mycket!

Imorgon är det praktik och det ska bli roligt faktiskt. Inte så mycket kvar av praktiken nu.
Och det är lite tråkigt faktiskt, att vi inte kommer ha det mer sen! Nu ska man faktiskt lägga sig i sin varma säng & sova, så man orkar upp imorgon. Fast bussen går inte förns 9.00 och det är skönt att inte behöva gå upp för tidigt!

så natti.

Helgen är här

Riktigt skönt att det är helg, men det blir inte mycket lugn och ro från att plugga. För ska plugga lite på provet man har på tisdag! Så har man gjort det klart och får det andas ut till nästa prov. Sen man kommit hem så har man tvättat i stort sätt och håller på och tvättar än, har några maskiner kvar än. Annars ikväll blir det lets dance, så blir en tvkväll.

Jag har direkt inget planerat denna helg, förutom att plugga då! Men annars blir det väl lungt.
Föresten har dragit ner lite på detta med att blogga, tycker inte alls det är lika roligt längre. Finns direkt inget att skriva förutom att man stressar massa nu för det är mycket i skolan & så. Men så är det alltid när det börjar närma sig studenten. Ska bli riktigt härligt att få sluta faktiskt.

Bye!

RSS 2.0