mår dåligt

Sitter och skriver lite blogg igen, och mår dåligt . Jag vill inte gå till skolan .
Jag vet inte vad jag ska göra, vill knappt se min halvklass längre. allt är åt skogen . fattar inte hur dem kan hålla på och snacka så himla mycket om mig . Vet liksom inte vad de är jag har gjort . Även om man går till kuratorn så kan jag inte ta upp det där, Det går bara inte !
Känns som man skvallrar eller något sånt . Och den enda man kan berätta det för är min andreas . För jag vet att han inte säger något till nån . Jag vet inte hur man ska göra idag, känner inte för någonting . Och orka gå i detta väder . Hatar allt just nu plus att jag är för lat . Det vet jag redan om att jag är . Känns som jag bara vill vara hemma och fixa mina jävla papper som man ska ha prov på måndag .Och på ett sätt känns det bra att gå till bosse för att sitta där, men dem andra två lektionerna orkar jag inte med känns det som. Det är bara för mycket just nu, men ingen förstår. Jag vill inte må såhär dåligt jag vill må som alla andra och kunna vara på skolan. Hatar detta just nu !  Bäst att sminka sig nu . Bye

Jag älskar dig andreas , du är något speciellt .

Ensamheten

Sitter helt ensam här igen , Hade nyss besök av min syster & lilla Johannes här hemma .
Men dem två är och hämtar alva på dagis nu , Kunde hängt med om man varit fin i håret . Men nu var man inte det . För skulle behövt duscha håret innan jag gick ut . Dem kanske kommer hit igen , vem vet .  För dem kanske missar bussen sa syrran , Sa att dem är så välkomna så. Spelar direkt inte mig något roll , för det är så ensamt här hemma när inte andreas är här . Men han skulle nog komma runt 1 timme eller något sa han . Tur ! Han har varit i Linköping & bärgat den token , hihi Men nu är han i stan och lämnar bilen eller om det var lastbilen. Så snart kommer han väl hemåt . Och nu på måndag som kommer så har man ett prov som ska göras , Usch orkar inte med prov , har 3 stycken till prov att ordna som är omprov. Jag måste försöka fixa det nu , för två av dem är rätt så gamla prov. Måste ta tag i mig och ordna det . Men det kommer  . hihi Ska ta och fixa uppgifterna i Bransch & Produktkunskap nu.

Tack & Hej.

Jag älskar dig andreas mikael Svensson .

älskar dig

Har nyss dammsugit golvet , diskat två ggr nu , lagat mat åt mig och älsklingen. Och ska snart ta och gå in och duscha , Jobbigt att duscha ensam men det får väl gå . Låter lite som det skulle kunna vara vår ute nu , för fåglarna viskar . Låter så härligt som de skulle vara vår på väg just nu. Jag vill ha vår , slippa ha på sig så himla mycket vinterkläder jämt , Det är jobbigt . Idag ska jag & min plutt in och storhandla på willys , det behövs faktiskt , För det ekar i kylskåpet och frysen . hihi Och jag & min plutt pratade om att köpa tredje boxen O.C idag också , Så hoppas på det : ) O.C är så jäääkla bra. =)

Duktigt av dig älskling att sätta in en annons på din svarta bil idag . Duktigt . Och att du sålde lite delar idag var också starkt gjort . Du ska veta att jag kommer stötta dig : ) hi älskar dig mest i hela världen , och det vet du .

nu ska man duscha .
Tack & hej .

Se så det snöar .

Snacka om att det har kommit mycket snö bara under natten , Kan inte fatta det . Jag vill inte ha mer snö .
Jag vill ha en härlig sommar dag istället , slippa frysa hela tiden , bara ligga i gräset och njuta av all värme. Och få bli solbränd och njuta av att man har en pojkvän som man älskar högt . Det är vad jag vill just nu , ha SOMMAR , men så fort man kollar ut så förstör det min härliga stämning. Eller vad man ska säga . hihi Sitter här ensam i våran lägenhet , Det är jobbigt att vara ensam , men ingen ringer och vill umgås , Inte ens sofia . Men så är det väl , man har väl vuxit ifrån det där antar jag .
Snart dags för att sminka sig lite tänkte jag . slippa se ut som om man var sjuk & så . Det är trälit när de ser ut som om man vore sjuk . Men inte är jag det . hihi
kom på nu vad den där filmen heter , som jag har velat att min älskling ska ladda hem , Fantastic Four .
Den är så himla bra , den måste bara ses i helgen asså . ett MåSTE . hi
Åh, vill att klockan ska bli 17.00 så min älskling kan komma hem , det är så ensamt utan honom .
Det är en timme kvar tills han slutar , Så himla jobbigt . Ska ta och sminka mig nu . Lika bra det !

Jag älskar dig mest i hela världen älskling , du är det bästa som finns . Love U Forever .<3

Så Söt du är min Älskling:)

Åh vet inte ens vart jag ska börja, du skriver så himla fint om mig här:)man blir verkligen tårögd å rörd!
Jag önskar du vore här nu så jag kunde få hålla om dig å kyssa dig mjukt. Saknar dig jätte mycket här. Tomt utan dig! Jag förstår att du tycker det är träligt å va själv här hehe men vi får ju ses sen:D wie ja längtar såå!

Hoppas du har det kul i norrköping iaf:) jag ska snart ta å laga lite mat tänkte jag men har inte kommit på vad en:D

Jag kommer alltid att älska dig min plutt.. å du kommer ha mig så länge du vill! För jag tänker aldrig släppa dig! du ärmitt allt å utan dig skulle det inte finnas något att leva för. såär det bara.
Du är så go som alltid finns vid min sida, jag är evight tacksam till att vi fan varandras kärlek. Jag vill aldrig att den bryts isär å jag tror å hoppas att den aldrig kommer göra det!

Jag försöker inte å bry mig det han skrev åså till dig, men det är svårt å komemr säkert ta ett tag innan jag kommit över allt helt.. men det är ju bara ett tecken på att jag är rädd om dig å inget annat! hur skulle det kännas för dig om jag inte brydde mig alls? jag skulle iaf tycka dte var konstigt om du inte blev lite sur om jag skulle ha nån som skrev till mig, du förstår säkert vad jag menar..

Jag hade hoppats på att det skulle stå något i stil med att du har ditt å jag mitt men vi kan ju va vänenr för det, men han verkar ju gilla dig lite mer en som en vän. Lite konstigt eftersom ni aldrig träffats åså. men jag känne rju inte han å vet inte hur han funkar.. Det är bara lite jobbigt att veta att han gör det å att ni pratar å jag har ju ingen aning om vad ni pratar om åså. men jag litar på dig  Min älskling snälla gör mig inte besviken:S jag tror inte du gör det å jag tror inte du vill förlora mig på det sättet bara för en sån sak. jag säger inte att du gör det men OM. Å jag säger inte att ni ska sluta prata..men du kanske skulle förklara för han hur det ligger till. att du inte vill träffa honom å att det är bara mig du vill ha, som du sa igår så jag antar att det är så Jag är jätte lycklig med dig å jag älskar dig något så otroligt mycket tro inget annat. du är det bästa som hänt mig utan tvekan! Jag önskar för allt i mitt liv att jag får ha dig för mig själv å att vi ska va lyckliga i alla våra dagar som vi får på denna jord! Jag vill att mina barn ska va dina med. å det komme rjag kämpa för! Det är dig jag vill leva med!

Jag äslar dig förevigt Frida Holmsten Jag lämnar dig aldrig! Hoppas du förstår allt jag skrivit jag menar inget dumt å jag är inte sur på något sätt, jag är världens lyckligaste med dig
Hoppas vi får enlika bra dag som igår:)

Love u so much
/Din förevigt Gulleplutt å Älskling

Norrköping

Snart kommer min syster & hennes pojkvän jesper och hämtar mig , för ska med dem in till stan idag.
Så man har något att göra idag iallafall. Så slipper man sitta här hemma i min & andreas lägenhet helt ensam. Men jobbigaste är att åka ifrån sin älskling som har lunch vid tolv. Det är jobbigt.
Men han & jag ses ju om några timmar igen. wie . Saknar honom redan min plutt.
Snart dags att ta på sig ytterkläderna och gå ut och vänta. så kan inte skriva så mycket just nu.
men skriver lite så min andreas har något att läsa sen när han har lunch.

älskling, jag älskar dig otroligt mycket. Du anar inte hur glad jag är som tog kontakt med mig på lunarstorm. Och att vi träffades var helt underbart , jag kommer aldrig att glömma den tiden & den dagen du och jag fann varandra. Jag älskar dig för varje dag som går. Idag , imorgon och förevigt. Jag vill vara din förevigt darling. lämna mig aldrig , för att jag kommer ALDRIG att lämna dig .

miss you so much now. (hoppas jag stavade rätt) hihi
Love You. / din frida förevigt .


Dags för städning .

Ska snart ta fram dammsugan och börja städa . Känner inte för det , men det behövs verkligen !
Tänkte göra min andreas glad. Ska damsuga,skura golvet, diska och plocka undan lite som ligger framme och så. En storstädning helt enkelt. Sitter mest här och bara vill ha hem min andreas och lägga sig i soffan & se på O.C , Det är vad jag vill just nu . nu ska man kila .
Jag älskar dig andreas , du är mitt allt. mitt liv .

Bye

En lista.

Vad heter du? Frida
Var bor du? I en lägenhet i Finspång med min andreas.
Trivs du där? Ja, helt underbart .
Brukar du läsa horoskop? Oftast .
Festar du mycket? Nej, är duktig som låter bli.
Sprit, cider, vin eller öl? Cider
Brukar du bli för full? Nä, blir aldrig det .
Äger du ett busskort? Japp
Vad åt du till frukost? makaroner,Snitzel och ketchup , vakna sent .
Har du haft sex idag? Nä, men jag kommer att ha ikväll .
Nästa mål i ditt liv? Hm, skaffa hundvalp med andreas.
Hur svarar du i mobilen? Hej , det är frida
Antal timmar sömn inatt? 12 timmar ungefär .
Sov du ensam? Nä, sover såklart bredvid min andreas.
Din hobby? Vara med andreas .
Vad är det för veckodag: Måndag .
Vad åt du senast? Åt makaroner och Snitzel.
Vem fick du sms av senast? Min syster Sandra
Vem ringde dig senast? min andreas
Godaste ölen du druckit? Dricker ingen öl.
Vilka hårfärger har du haft? blond,brun, mörkbrunt, mörklila och mörkröd.
Vad såg du senast på TV? O.C
Vad läser du för bok just nu? Expert på att rodna
Längd? 1.64
Skostorlek? 38
Håfärg? Mörkbrunt
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nä, för jag bor med min underbara pojkvän.
Vilken parfym använder du? Date Love .
Vilka skor använder du? Ett par vinterstövlar.
Dagens klädsel? mysbrallor, en tröja & en övertröja .


vill ha dig förevigt

Älskar dig mest i hela världen! Å det kommer jag aldrig sluta att göra

U And Me forever

/Din Plutt förevigt

Imorgon fyller min darling 21 år

Nu idag blir det att plugga järnet på provet .
jag hoppas att jag kommer att klara av det . annars kommer jag att bli tokig på det .
Och imorgon är det en speciell dag för min älskling , för han fyller närmligen 21 år då .
Ska bli kul att få se vad han säger om min present som han kommer få av mig , Hoppas att han kommer att gilla det . Det är vad jag hoppas på ! & hoppas på att han kommer tycka om tårtan ,men det tror jag nog.
 Har sagt att jag ska överaska honom med frukost på sängen & så . Ska vara lite som en slav åt honom på morgonen , det kommer han nog allt gilla . hihi
Nae , har faktiskt inte så mycket att skriva just nu , skriver kanske lite sent .

Tack & Hej.

Jag älskar dig andreas mikael svensson <3

Du är mitt liv

En fin dikt !


I dina armar vill jag vila för evigt


Utan dig vore jag ingenting
och kärlek skulle inte existera
Minnet av den tid som var
innan jag träffade dig
har bleknat och jag minns
inte längre hur det är att
leva ensam

I ditt hjärta vill jag alltid leva

Jag har aldrig älskat så som
jag älskar dig
och jag vill aldrig någonsin
leva ett liv utan dig
Minnena innan du och jag
blev ett kan jag leva utan
så länge du finns vid min sida

Aldrig ska jag sluta älska dig

 

Jag kommer alltid att älska dig darling .

Alla hjärtans dag

idag ska min plutt & jag ha det mysigt .
antingen blir de att fira alla hjärtans dag i nya bärgarn , eller så blir det en mysig hemma kväll .
Sånt som märks vart det kommer bli . hi Det kommer iallafall bli en bra och mysig kväll hur den än blir.
Det vet jag . Ska bli spännande och se vad man får av sin älskling. Han får sitt paket på fredag, bara för att han fyller 21år då . så lika bra att ta allt i det . För presenten är rätt dyr som man köpte , eller rätt så iallafall.
Jag är mest orolig att han kanske inte ens kommer tycka om det han får , men jag hoppas på det .
Ska ta och läsa lite bok nu tror jag . & försöka pilla ner något i min mage . Jag älskar dig andreas.
Och en sak får jag ju inte glömma , Vi firar 4 månader idag också , på själva alla hjärtans dag . hi

Tack & Hej.

Prov på fredag.

Ett stort suck.
Känns inte som man kommer kunna det . hatar matte , det är de värsta jag vet + engelska då .
Men ska plugga som satan , eller måste det iallafall . Se bara om min plutt kan försöka hjälpa mig lite .
Snart är det dags för att städa lite här hemma ser jag , det behövs verkligen !
Diska , plocka bort massa saker på golvet och så . Har inte blivit så mycket av att göra fint här hemma känns det som , känns som man mest bara har legat och kollat på O.C och så hela dagarna . hi
Vill att min älskling ska ringa och säga att han ska bärga , för vill hänga med , så jobbigt att vara ensam hemma faktiskt . känns tungt . åh , saknar min andreas så otroligt mycket ! vill ha honom hemma nu. Jag skulle aldrig klara ett liv utan andreas , han är mitt allt . Jag skulle falla ihop om han lämnade mig , men jag vet innerst inne att han och jag kommer hålla ihop förevigt . Jag älskar dig !

Sitter just nu och kollar in lite golden hundvalpar, vill verkligen ha en.
Vill ha en liten valp med min andreas , skulle vara så himla mysigt att få gå ut och gå med valpen och andreas. Och få åka i sommar någonstans och bara ha det mysigt med varandra.  Det skulle vara så underbart , att få komma bort med bara dom två . Längtar som bara den . Vill ha en liten hundvalp nu !
Men det är som sagt lite för dyrt att skaffa :( men jag tänker som sagt spara , så är det bara.
Våran Sötnos

Dekoration

Idag har det inte hänt så speciellt mycket på praktiken.
Har fått gjort två stycken tulpanbuketter och sen två andra dekorations grejer.
Och sen min egen dekoration som var till present till andreas mamma som fyller år idag.
Vart jättenöjd med den faktiskt , och den blev fin med . så den var jag nöjd med.
Andreas tyckte att man kanske skulle ta och bli florist , men värsta är att det tar sån tid innan man blir det.
och de tar verkligen på krafterna när det gäller att använda rygg och händer hela tiden och att röra sig mycket också , men det märks som sagt i framtiden vad jag vill bli och så.

Just nu sitter man här och saknar andreas, han kommer väl snart hem hoppas jag.
ikväll ska vi till andreas mamma och pappa, men värsta är att jag inte alls är riktigt pigg på det. är så trött i kroppen och så. känns som man behöver sömn , få vila ut och så. men andreas kanske blir sur om man säger att jag vill vara hemma & ta det lungt med honom . men han kanske vill dit .
Vi får som sagt se vad han säger sen .
Ska nog ta och lägga mig tills han kommer hem. åh , älskar honom så himla mycket.
Love u so much.
imorgon ska man till norrköping med praktiken , ska till en affär där dem säljer massa blommor & så.
Så det ska bli intressant faktiskt . Nu ska man kila . Bye

Jag kommer aldrig tröttna på att du säger Jag Älskar Dig

Jag vill gärna höra dom orden varje dag flera gånger tills jag kommer lämna dig och åka till himmlen.
Jag vill alltid känna din närvaro, varje dag, ikväll, i morgon och för resten av våra liv.
  Vi kommer ha våra bra och mindre bra stunder, men vi har bevisat för oss själva att vi alltid kan reda ut allt. och därför tror och hoppas jag att du vill ha mig förevigt, För jag vill inget hellre en att dela mitt liv med dig!:)

JAg vill att du ska ha den där ringen på fingret med mig:) jag struntar i vad alla säger om oss att vi går fort fram åså. det är väll vad vi verkligen känner som räknas?:) å jag vet hur mycket vi älskar varandra. jag kan inte visa det på någe mer sätt, hoppas det räcker:)

Du är det bästa och sista som har hänt mig. jag kommer aldrig  vilja byta ut dig jag har sagt det så många gr. men jag tror du blir glad av att höra det hihi  Å det är verkligen så rörande att höra att du vill att jag ska bli pappa till dina barn så underbart det skulle vara, jag önskar verkligen att det blir så! Å kämpar vi för det så är jag säker på att det kommer bli så..

Snart ska man få krypa ner i sängen med dig och bara få hålla om dig,. å kolla på lite OC;)

Älskar dig av hela mitt hjärta min sockerbit.  Lämna mig aldrig

/Jag är dig evigt kär

Hemma hos föräldrarna

Nu sitter man här hemma hos mamma&Pappa. Vi ska äta lite mat här idag , det ska bli gott.
Imorgon är det praktik igen då , sista veckan , Bara så trälit att man blev sjuk i 3 dagar med magsjuka av någotslag. Jobbigt värre var det iallafall . Men denna vecka blir det hela veckan ut . Hoppas man iaf. 
Det ska man ge sig fan på iallafall . haha Jag och min älskling ska se Offside ikväll , vi fick hem den idag och brände ut den . Den verkar skapligt bra faktiskt. Och vecka 7 när skolan börjar igen , så ska vi tala i 2 minuter för 4 personer eller något om vad som är bäst eller sämst med skolan , Jag hatar att prata med andra sådär . Sånt gillar jag inte . Men hoppas bara jag inte rodnar för mycket bara ! hi 
Och så har vi prov i matte den 16/2 , då min älskling fyller år , så måste plugga as hårt på det provet känner jag , för känns som läraren inte vet så mycket om mig riktigt , känns så. Så jag hoppas iallafall på att få ett G i matte när man har studenten . Eller hoppas väl på högre betyg men tror nog jag är för kass för att få mer än ett G . Men ska försöka vara envis iallafall , det är ju två år eller något kvar tills man tar studenten . När den dagen kommer hoppas jag att min älskling andreas kommer att stå där nere och vänta på mig , så man får massa kramar och pussar utav honom. älskar honom så himla mycket . 
Du är mitt charmtroll , jag vill dela allting med dig . Det ska du allt veta darling .  Du är det bästa i hela mitt liv , jag kommer som sagt aldrig att lämna dig . Du kommer vara min förevigt . 

Jag älskar dig bubben . <3  

är på kelhumör

Är på något gulligt humör idag .
Ville verkligen inte att min andreas skulle gå vid lunchen förut och när han nyss var här också.
Känns så tomt utan dig plutten . Älskar dig så himla mycket , Jag tänker aldrig att lämna dig .
Tack för du tog hand om mig igår när vi skulle lägga oss , Var så hemskt att ha sån smärta i magen igår.
Vill bara bli av med detta skit och få vara normal istället , hi .
Det är skapligt jobbigt att ha sån här  smärta som jag har i min mage och att man hela tiden får springa på toaletten hela tiden , man kan ju nästan inte åka någonstans ju.
Ikväll ska bara jag & min älskling mysa och se någon bra film kanske , och äta gott.
Jag saknar min älskling så mycket nu , och så ska man in i duschen helt ensam utan honom , Det
känns inte bra , hatar att stå ensam utan honom i duschen , det ska du veta älskling .
Jag älskar dig , idag , imorgon & förevigt.

Lite fina dikter .

Vacker är du
Kloka dina ord
Underbar när du skrattar
Ingen ser
Ingen vet
Ingen någonsin kanske fattar
Vem du är
Vad du gör
Vad du betyder för mig
Men jag hoppas
Men jag tror
Du vet vad du betyder för mig.

Du ligger mig nära om hjärtat mitt
du tog på mig så att hela själen log

Du kysste mig hårt och länge

Hela kroppen rös av lycka
du gav mig något den kvällen som bevisade
bevisade att det är mig du älskar

Du såg bara mig

Jag såg lyckan i dina ögon
lyckan om det du och jag har tillsammans

Vi har ibland svåra tider
men vi har bevisat att vi klarar allt tillsammans

Vi är starka, vi ger aldrig upp
vi ger aldrig upp hoppet om att vi tillhör varandra

Det är du och jag emot hela världen
Föralltid Du&Ja.


Jag kommer alltid att älska dig andreas, vad som än händer.


Veckan .

I måndags var jag & min älskling på bio , vi såg "Allt om min buske" , ni som inte har sett den, se den aldrig. Den var skit kass, aldrig varit med om kassare film , den sög .
Men det var skönt att bara jag & andreas kom bort lite. Och få vara för oss själva lite.
Annars så har man haft praktik i måndags och tisdags då , För igår & idag har inte jag mått så bra i min mage. Vet inte om det är baktirer eller om det är något jag inte tål eller nått. Det är hemskt iallafall.
Men imorgon ska man gå till praktiken , måste det iallafall . Jag har fått lära mig att göra buketter med tulpaner, det är riktigt kul faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det men jag var envis och visade att jag kunde. Fick ta hem en bukett hem till min plutt. som lilla jag hade gjort . Var riktigt stolt för att vara den första buketten jag gjorde. hi Tror nog min plutt tyckte den blev fin.
Ska försöka fixa de där arbetet man har om praktiken också,så man har det klart snart.
Orkar inte få rester prices , åh , kan inte klockan gå fortare så min älskling kommer hem snart. Saknar honom  så himla mycket .Han har gjort mitt liv mycket lättare och mycket bättre. älskar honom så innerst mycket , kommer aldrig aldrig att lämna honom , han är mitt liv, står hans namn inristat på mitt   hjärta som aldrig kommer att suddas ut. Du är de jag lever för älskling. älskar dig enormt mycket.
Till dig älsklingen

RSS 2.0