Till Frisören

Vid 14.00 idag ska man till frisören och klippa sig, Har ingen aning om hur bara men de vet säkert hon som kommer att klippa mig. Första gången man klipper sig där så tänkte att man ska prova någon ny frisör. Så hoppas de är bra! Annars ska man tvätta hela dagen och lite sånt här hemma. Laga mat och det. Sen bara ta det lungt här hemma!
Nu ska man ta och få i sig lite frukost! Ha en bra dag!

En ensam kväll

Min Andreas åkte runt 16.15 till STOR staden Stockholm med några vänner. För att gå på en konsert. Och jag sitter här ensam med Catch och bloggar. Jag trodde man skulle få ha tacokväll/tjejkväll med mina vänner Sofia och Susanne, men icke blev det så inte. Så nu sitter man här ensam hemma och inte vet ett skit vad man ska hitta på. Det är ett STORT SUCK. Det är väldigt synd att inte min kusin Wictoria bor närmare mig, det hade varit kanon. Hon skulle säkert komma direkt hem till mig om man hade tråkigt, Sån är min kusinvitamin. Jag ska snart ta och gå en runda med Catch, men nog bäst att ta på sig lite nu, för ser att de blåser ute. *suck* Sen funderar man faktiskt på att lägga sig och sova lite. För är lite trött.. Ser just nu ut som Catch har det riktigt härligt när han sover. Ni andra bloggar som har tråkigt får gärna skriva någon kommentar eller två.




Bild i repris

Min outfit



Halva mig men det får funka.

Dagens Outfit.
Linne: New Yorker
Hängslekjol: New Yorker
leggins: H&M

Kan inte sova

Klockan är 23.30 och Frida är vaken, Jag kan verkligen inte somna. Får blogga lite och sen se om man kommer bli trött. För sova är ett måste, Kan inte sitta här hela natten. *skratt* För imorgon ska man ragga frisör tid, behöver en tid redan imorgon. Mitt hår är så himla slitet och konstigt nu för tiden, vet inte alls vad som hänt med det. *suck*
Det kan inte vara Osis - dust it , eller ? Mitt hår känns liksom strippigt eller något. Konstigt iallafall.

Annars har man varit i vingåker och kollade på Cross igen, Eller kollat när min Andreas har kört.
Det är alltid lika kul att kolla när han kör, han råkade krocka in i en annan crossförare så han ramlade, men det märkte han inte ens, men jag såg när det hände, sen berättade man det för honom då sa han att "Jag kände något vid bakhjulet men trodde inte att han vurpa". hihi han är bra rolig min Andreas. Nu ligger han bredvid och ligger och sover sött. Kan tänka mig att han är väldigt trött efter nästan 3 timmars Pass. För han somnade verkligen FORT!

Föresten tack för alla kommentarer man får, Det är himlans kul att läsa och få svara på dom.

Tävlar om en Plattång.





Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets
billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

Avslutas: Torsdag den 3 Juli.

En lycklig Catch



När jag och min härliga hund,var ute igår på en promenad så fick han vara lös lite, Han är väldigt duktig att vara lös. Och då så fann han en tennisboll i en buske, och han var så lycklig över att han hade hittat denna boll. Så man hann fota när han kom med bollen till matte för att visa vad han hade hittat.  Sådär glad kan Catch se ut.

Tävling



Jag tar såklart chansen att vara med i denna tävling, För man behöver verkligen
klänningar i min Garderob här hemma. Har 1 klänning och det är inte bra.
Så nu kanske man har turen att vinna en klänning.
Men det var verkligen inte lätt att välja för alla klänningarna är fina.
Men min favorit var denna här klänningen.





Om man vinner, så vill man ha denna i min Garderob och på mig!

Om ni också vill få chans i denna tävling, Gå in HÄR

En kväll på crossbanan

Efter badet blev det som sagt en tur ut till Cross banan med Andreas och Catch. Så där ute sprang man runt med systemkameran och hunden i högsta hugg. Men Catch fick vara vid bilen och ligga och titta. Och gräva i sanden som han älskar när han är där. Och när man satt och kollade när alla körde cross, vet ni vad som kommer flygandes då på marken, 20 kronor. Jag tog upp den och den fick bli min. Menar ingen såg så då är det klart att man tar upp den. hihi

Nu ikväll ska man bara ta det lungt, blir nog att sova snart faktiskt för känner mig väldigt trött ikväll. Så snart dags för mig att stänga av denna datorn och sova.

Ha en bra kväll kära läsare.

Äventyrsbadet

Min storesyster ringde imorse och frågade om man ville med henne och bada, och det tackade man inte nej till. Så vi åkte väl runt 12.30 och kom hem runt 15.15 snacka om att det är kul där.. Att åka ruschebanan och grejer. wiie Annars ska man nu snart åka med min älskling och Catch till cross banan och se när han kör, men känner att man är helt slut i kroppen efter badet. men det ska nog gå. älsklingen vill ha med mig så bäst att lyda då. hi

Ha en bra dag

Norrköping

Kom hem från Norrköping för kanske 20 minuter sen. Blev en hel del handlat för våran del. så nu finns det lite mer i kyl och frys. Tycker det känns bra när det finns lite här hemma i kylen och frysen, för då kan man ta vad tusan man vill. Jag blev lite sur över att kycklingburgarna var slut när vi kom, ett stort suck. Var ett helt kilo med kycklingburgare för 30 kr.
Tyckte det var väldigt billigt men var försent ute. *typiskt* Det såg så himla goda ut i willys reklamblad man fick på posten idag. Köpte såklart Passionsfrukt också, det är så himlans gott. Köpte 7 stycken. vad det blev för mat idag så blev det Mc-donalds för våran del, kände att det blev bäst så för att klockan var väldigt
mycket när vi kom ut ur mataffären så kändes bäst att äta snabbmat. Så det fick bli det för våran del idag.

Nu ska man faktiskt ta och röra sig bort mot svärföräldrarna där min sambo håller på med sin cross. Han köpte närmligen handtag och oljefilter tror jag det var. hihi

Ha en fin kväll.

Tillbaka från dietisten


Nu är man hemma då, det gick väl bra. Men att betala 80 kr för gå till en dietist och prata med i 30 minuter känns mindre bra. Menar det 80:- kunde man gjort annat för men känner mig tvungen att gå dit faktiskt. Fick lite råd om vad man ska göra med dessa drycker, kunde göra glass på det om jag ville, eller göra som en smoothie fast man lägger i lite av drycken i smoothien så får man i sig lite av det som finns i drycken. Så det ska man lätt prova tänkte jag. Och så ville dietisten att man skulle gå och ta lite prover i armen. usch sa man direkt hatar sånt.. Gör så jäkla ont.
Men får ta mig mod till att snart beställa en tid och ta lite prover för det behövs nog, känner att någonting är fel för är så himlans trött och hängig hela tiden och min hals är liksom upp och ner hela tiden.. som idag har man skit ont i sin hals helt uppsvullen och grejer, men sen typ om nån dag eller två så är halsen bra igen, så håller den på. Vet i tusan vad det är för någonting. Så det är väl lika bra att kolla upp den också.. *suck* Men ibland är man tvungen att kolla igenom sin hälsa så det inte är något allvarligt med en.. Men det får vi hålla tummarna för att det inte är.. har inte tid att vara sjuk.

Dessa drycker är det man ska försöka få ner som dietisten vill.
Så min vikt kommer öka, men det är tydligen svårt för mig iallafall att gå upp.
även om man dricker dessa drycker. *suck*


Ska till dietisten

Nu vid 14.00 har man en tid hos dietisten för att se lite hur mycket man väger och om dessa drycker har hjälpt lite. men helt ärlig måste man vara för att jag har inte alls skött dryckerna så bra, så kommer nog få lite skäll, nävars men skärpning är det som gäller för annars kommer jag inte alls gå upp i vikt om man inte dricker. så det ska bli intressant och se vad vi kommer prata om idag, men det är väl mer hur det har gått och så..

Så just nu håller man på att fixa till sig så man snart kan cykla ner till sjukhuset för att anmäla sig att man är där. Efter man varit där så ska man hem för att städa lite igen, ser ut som en svinstia här hemma i lägenheten IGEN. Sen när min älskling har jobbat klart blir det en sväng in till norrköping för att handla lite mat och sen ska min älskling köpa cross handtag också, så något skoj kommer de hända idag och att se fram emot. Nu är det bäst att man fixar i ordning sig det sista. Annars kommer man försent.

Ha en fin dag.

Min älskling kör cross



Min älskling när han kör cross i vingåker.
På en Yamaha YRRD 250F
Han är riktigt duktig min söta älskling.
Imorgon blir det cross hela dagen också, och hoppas såklart på fint
väder så man kan fota lite när han kör. Blir så himlans bra bilder med det nya objektivet.

Ha en bra kväll.

Vaken ännu

Är vaken fortfarande, kan inte sova. Fast är skapligt trött i kropp och huvud.
Jag hoppas såklart att Andreas kommer dyka upp snart, Så man kan lägga sig snart.
Få mysa ner med honom och bara ta det lungt. Hör vad han har gjort under kvällen. Han åkte runt 20.00 så hoppas att han kommer dyka upp snart. klockan börjar bli 01.00 snart, så det är nog snart dags för mig att hoppa ner i sängen.
Hoppas ni haft en trevlig midsommarafton kära läsare

Är ensam hemma

Godkväll kära läsare.

Jag sitter ensam hemma, för kände mig väldigt febrig förut under dagen så har varit hemma och sovit. Och min älskling är med några kompisar och dricker lite, det är trots allt midsommar. Men man själv sitter hemma och dricker lite cider för sig själv framför datorn. Känner inte för någonting för är väldigt varm fortfarande. Febern vill inte gå ner verkar det som. Men vill bara få hem min älskling just nu, men får väl låta honom vara någon timme till för han är trots allt aldrig ute knappt. Så då får man låta honom vara och låta honom få ha kul.
Önska man också kunde vara på fötterna men inte ikväll, så himla typiskt när det är midsommarafton och allting.
Jag har sån otur när det gäller något så ska man få feber just idag.

Sitter just nu och ser på en sjuk film som heter rain man. Vet inte riktigt vad det är för slags film men den funkar väl. I helgen vet man inte riktigt vad som  händer, söndag antar man att det kommer bli cross för min älskling. Så tror nog att man kommer hänga på där om man inte har något annat för sig men det lär man väl inte ha.

Ha en trevlig midsommarkväll.

Trevlig Midsommar

Idag är det midsommarafton, Och vädret är mulet. Det kommer säkert att regna som bara den. För det gör det ju oftast alltid på midsommar. Väldigt tråkigt. Men runt 11.45 - 12.00 ska vi åka till högsjö för att fira Johannes & midsommar.
Hoppas på en bra dag iallafall. Och hoppas vi inte kommer att få en massa regn.

Nu sitter man och äter lite frukost, sen ska man fixa håret och sminket. Sen är man nästan i
stort sätt klart med allting. ska ut med hunden också, han måste få göra ifrån sig lite.
 Men vår lilla plutt ska ju med. Men får önska alla läsare en trevlig midsommar.


En kväll med huvudvärk

Runt 16.00 åkte man med sin älskling och hund till vingåker för att min älskling skulle köra lite cross. Och det var riktigt kul att se och det kom väldigt många som körde och då blir det roligare att kolla. Men det värsta av allt var att det började såklart att regna när vi var där, så det blev inte så mycket bilder tyvärr. Men värst av allt är att man har haft huvudvärk hela dagen lång och de är så himlans jobbigt. Man blir så himla trött på det. Att ha huvudvärk hela dagen lång.
Nu sitter man och ser på en bra film på kanal 5 så nu blir
det att fortsätta se den och äta popcorn.

Osis

Nu har mina två Osis - dust it kommit. Får man se om dessa fungerar på mig då!
Man får alltid hoppas. Föresten har färgat mitt hår idag. Blev kanon faktiskt.
Så imorgon kommer man vara midsommar fin.
För ska närmligen till min systers man föräldrar för vi ska vara där uppe för att fira
min systers son Johannes som blir 2 år imorgon. Han börjar bli en stor kille nu.
Nu ska man faktiskt ta och äta någonting är vrååål hungrig.

Ha en fin dag.
 



Johannes 2 år imorgon

Tack Lily

Du är totalt underbar som hjälper en med designen.
Du ska ha ett STORT TACK LINDA.

Ska bli lite midsommar fin

Jag har faktiskt varit lite duktig idag, man har diskat och lagat mat åt mig och älsklingen. Och när han kom hem från frisören idag så blev han riktigt het kan man tala om. Min lilla sötnos ! Om ca en timme slutar han och då ska vi åka till affären för att köpa avfärgning till mig och färgning. Vill bli av med mina röda pigment i håret. Var Lily som tipsade mig att göra en avfärgning. Så då kanske man ska följa hennes råd och hoppas på bra resultat. (Y)

Så har tänkt att bli midsommar fin faktiskt.
Så hoppas som sagt på bra resultat bara..

Tack för alla fina kommentarer om min hund.
Riktigt snällt av er. *En ros till er*

tävlar igen



Jag tävlar hos Lily om dessa hårprodukter från baresso.
Var med ni också och ta del av dessa fina vinster.

Upp & hoppa

Nu är det dags för mig att hoppa upp ur sängen för att ta en promenad med hunden. Men idag blir det nog att klä på sig faktiskt för det ser inte varmt  ute idag. *suck* för vill inte bli sjuk. idag ska min älskling klippa sig klockan 12.00 då ska man be honom fråga vad de tar att göra en avfärgning och så där. för har aldrig klippt mig där han går. Så det kanske är värt att prova. För det är nog bäst att gå till en frisör istället för att göra det själv. Känns nog bäst så.
 Vill bli lite sommarfin. Nu ska man ut och gå.




Favorit i repris.

Onsdag


Godmorgon kära lärsare.
Onsdagen är redan här, tänk att dagarna går så himla fort hela tiden. Jag tyckte tusan det nyss var söndag. Hmm, vad ska hända idag då? Det är mulet ute så det lär väl faktiskt inte hända så himla mycket. Mest ta det lungt och vila ut sig, städa lite också. Ska laga mat åt mig och min älskling sen, idag blir det kassler, ris och någon god sås, har inte bestämt än vad för sås. Får älsklingen avgöra.
 
Ha en underbar dag.

Osis - dust it



Skickade efter två såna här för 199:-
Var ett erbjudande 2 stycken för 199:-
annars kosta det 148:- /st.
Dessa är från baresso.se 
Klicka hem ett par ni också, det hjälper om man vill ha volym i sitt hår.

Två underbara bilder






Två underbara bilder man tog med nya objektivet idag.
Vi var ute på crossbanan och kollade lite när det andra körde.
och Catch var i farten och skulle på denna kona.

Catch 14 månader


En slappdag

För min del idag blir det bara att ta det lungt, känner inte ett dugg för någonting annat. Och att ha världens mensvärk gör inte saken bättre för den delen. Och halsen är snart helt igentäppt känns det som.
Cyklade förut och skulle fixa lite ärenden och kände hur tokig min hals blev.
så nu blir det som sagt bara att slappa. För det regnar ute, men det sjuka är att solen är framme samtidigt som det regnar, så snart lär det säkert bara säga PANG utanför eller något. Känner på mig att det kommer komma världens åska. och då vill man direkt inte sitta hemma ensam med hunden och vara livrädd.

Men man hade iallafall tur som hann hem innan själva regnandet kom.
Så det var skönt att man inte blev blöt. Skulle behöva diska,dammsuga och sånt.
men min kropp orkar verkligen inte det.. Får be min älskling ta disken iallafall, så kan en annan bara plocka undan lite sånt som ligger framme här och var..

Ha en bra och trevlig dag.

Den har inte kommit tillbaka

Jag förstår inte varför den bara är totalt borta.
Jag har inte heller pillat bland koderna, så förstår inte..
Och man kan inte heller fixa en ny design heller för är kass på sånt.
någon som vill göra en design så varsegod ? (:
det skulle vara underbart för min ser så himla konstig ut nu..


Söndag den 15/6 som det var igår blev man firad då.
fick massa fint, Pengar,smycken,Presentkort, Pengar till en cykel m.m
Och så blev det fika, så Jordgubbstårta och massa annat gott.
Tack mamma som fixade allting med bullar och tårta.
Och tack för alla underbara presenter.


Min Header

Min header har försvunnit.
Jag vet inte vad som hänt med den.
Har någon samma fel som mig?

L ö r d a g

Idag är det en lugn dag för min del. Känner mig inte riktigt på topp idag.
Min hals är väldigt svullen och konstig. Kände imorse hur svullen den är.
Och den är de fortfarande, så ska väl åka på att få halsont. *suck*
Annars idag så är man ensam hemma med hunden.
Andreas är och kör cross i detta väder. Det är mulet men förut var det
väldigt varmt för solen lyste så himla mycket.

Men annars har man tvättstugan idag, så man kan ha något fint imorgon
då man ska bli firad. Ska bli spännande att se vad man kommer få.
Jag har inte sagt så himla mycket vad man önskar sig.
Så intressant ska det bli.

Ha en trevlig lördag

Mumsigt

Just nu har man satt in hasselbackspotatisen i ugnen och ska ta ut dom runt 19.30 för att hälla på ströbröd och salt och ost på dom. Det ska bli riktigt gott faktiskt. har längtat massor efter att få dessa i min lilla mage.
Och nu äntligen blir det av.

På söndag kommer de bli massa presenter för min del, För fyllde år i tisdag, hela 20 år. Men kunde inte
fira mig då så de kommer bli av på söndag! 
Nu måste man fortsätta laga maten.

Ha en underbar fredag!

Fredag den 13:e

Otursdag som det sägs att denna dag är , men ännu har man faktiskt inte haft otur *Peppar, peppar*
Och hoppas såklart att klara mig utan det.
idag har vädret varit helt lustigt, ena stunden är det hur fint som helst och solen är framme, sen nästa så är det hur mycket regn och rusk och lite muler har det med varit.
Hatar åska och blixtrar. Det är nog de värsta jag vet när det är sommar.

idag blir det nog hasselbackspotatis, kött och någon god sås till. plus sallad.
Det var så himla länge sedan man åt sån potatis. så  nu känner jag för att ha det idag.
bara mysa framför en bra film och ha det underbart. För inget roligt väder.

Ni får ha en trevlig och mysig fredag.

ännu mer utställningar

Idag har det inte blivit så mycket bloggande för min del, har varit ute och fotat idag med och tränat med Catch.
Det har gått riktigt bra med hans träning, så kul att se framsteg med honom.. Sandra frågade mig igår om vi var intresserade att åka till dalarna på hundutställning, det är 37 mil dit och sen 37 mil hem. Så vi sa att vi ville fundera lite och se om vi har råd och så! För man kan bara inte åka om man ej har råd med det. Och så ska vi på hundutställning i köping också, så kommer bli mycket utställningar, och det är så himla skoj.

Men jag hoppas man får Andreas på min sida att vi åker till dalarna, menar kan vara kul att få komma bort en sväng och få se lite ny miljö tycker då jag. men det kommer märkas vad han säger om det.

ska fortsätta läsa lite bloggar nu.

En till favorit



Tog denna underbara bild idag.
Han är så himla fin.

En klänning jag vill ha



Jag vill ha denna klänning i sommar.
Kommer från Stylebystars och kostar 599:-
Hemsidan är verkligen billig, Tycker jag.

Favorit


Trist dag

Vad ska man hitta på här hemma? - Inget bra väder här hemma heller.

Ingen rolig filur som vill pratas vid lite? - Här eller kanske på MSN?

För skulle vara lite kul att få prata med någon/några. Finns knappt inga online ju.


Tävlar om ett armband från MS Bijoux



Denna tjej har en tävling där man kan vinna ett armband i mocca från MS Bijoux.
Och detta armband skulle passa min handled så fint.
därför är man med och tävlar.
Va med ni också!

Jag är glad

Ni anar inte hur glad man blev när man öppnade presenten från sin älskling.
Där i paket fanns det ett Sigma Objektiv, snacka om att man blev överlycklig.

Så imorgon om det nu är bra väder som man hoppas på, så lär de bli en hel del bilder.
Så håller tummar för bra väder hörni.
Så mer firande kommer de bli i helgen för min del, kommer firas av släkten då.
Blir så lustigt att fira mig då alla jobbar, för det blir så sent då.
så kändes bäst att fira mig då istället..

Nu ska man läsa lite bloggar.

Ha en bra kväll.

Vilket väder

På min dag är det inget speciellt roligt väder, Blåser som tusan och är molnigt.
Det konstiga är att det inte regnar, konstigt nog. Trodde man skulle ha otur med det, men ändå mysigt med regn. Jag har städat lite idag med, men inte så mycket. utan mer så de ser snyggt ut här hemma. Hatar när de ligger framme massa saker eller om det är disk i mängder, värsta som finns..

Jag sitter och funderar på om man ska sätta på tvn men de finns säkert ingenting att se som alltid.
men de får nog bli tvn för vad ska man annars hitta på i detta väder, var ju nyss ute med catch och både han och jag höll på att blåsa iväg. hihi

Ha en trevlig tisdag

20 år





En bra hemsida



Det är verkligen hur lätt som helst att samla Poäng på Gratisbio.se alltså.
Jag trodde hemsidan inte var något att ha, men det är den verkligen..
Så passa tusan på ni också och bli medlem där. Det är himlans kul alltså.


Jag har suttit med den sidan ett bra tag nu och man har redan snart 90 Poäng.
Så hoppas ni tar och klickar på länken nu och bli medlemmar.
Det är det tusan värt alltså.

Och jag kan inte slita mig från datorn alltså, skulle behöva städa och så istället.
men Gratisbio.se är mycket roligare!

Gratisbio.se



Bli medlem ni också och vinn Biobiljetter & Presentkort.
Det är hur lätt som helst att vinna.
Så klicka er in här och bli medlem.

1 dag kvar

Imorgon gäller det, Då är man inte 19 år längre utan 20 år. Tänk vad tiden går snabbt.
Jag kan knappt förstå att man börjar bli vuxen nu. Känns som man är ett litet barn fortfarande. *skratt*

Men kommer inte bli firad imorgon, eller utav andreas men inte släkten och så.
För alla jobbar i veckan och det så kommer bli firad i helgen istället. Då alla kan vara samlade.
idag gör man inget speciellt, är himlans sugen på Paj.
och idag vet jag inte vad som händer, städa måste man göra, men är så himla lat idag.

Ska lägga mig ute på balkongen nu.
Ha en bra dag.

Jag tävlar



Jag tävlar hos Shopaholicmamman där man kan vinna ett Par solglasögon eller en Klocka.
Man får helt enkelt välja vilken vinst man vill ha.
Och jag har spanat in en riktigt läcker röd klocka som man fastnade för.
Skulle sitta riktigt fint på min fina bruna handled.  


Nya äventyrsbadet

Idag hade vi klassens dag och vi åkte till nya äventyrsbadet här i Finspång som öppnade 24 maj 2008.
och där kunde man åka i en ruschebanan (om det nu stavas så) och den var bred som bara den så man kunde åka hur många som helst typ. och så kunde man åka med gummibåtar av något slag i den, och så kunde man åka två i en sån och jag och Emma åkte sen när man skulle gå av den så var det svårt och jag på något sätt ramla bakåt och kommer under strömvattnet med huvudet och slår huvudet Jättehårt i ruschebanan och gör en halv volt typ och fick Jätteont men de var för stunden men sen runt lunch så känner hur det snurrar och hur jag mår illa. Så åkte hem sen efter en halvtimme eller något. men annars var dagen hur rolig som helst med tjejerna. Får vi göra om tjejer.

Annars var man med min plutt i krokek och tittade när han körde cross. Han var duktig idag.
men det var lite för varmt att köra men det funkade. Jag vilade mitt huvud iallafall, men satt i solen. *härligt*

Kul att det är så många som kommenterar föresten! Kommentera mer kära läsare.

2 Juni

Idag vaknade man tidigare, kände att det blev för varmt att ligga kvar i sängen.
Jag är nästan helt klar, Ska bara äta frukost och fixa håret.

Det verkar bli fint väder idag också. Det är skönt det..
Jag måste akta mina axlar, Jag har fått som bubblor på dom, det typ kokar om mina axlar. *icke bra*

Jag har ingen aning om vad som kommer hända i skolan idag, men det är väl sånt som märks.
Brukar inte hända så himla mycket den sista veckan. Nu på torsdag ska man på en studentfest, min kusin tar studenten i år. Ska bli kul, men kan inte komma och kika då hon springer ut. Och det är lite synd.
Sen på lördagen tar min andreas syster studenten också. Så då ska vi fira henne.
Måste köpa någon studentpresent åt henne, har ni något tips?

Ha en trevlig dag ute i solen.
Och akta så ni inte bränner er som mig..


Utställning i Norrköping

Igår var vi i Norrköping vid himmelstalund för att vara med på Hundutställningen. Vi trodde att catch bara skulle larva sig och ha sig för det är så varmt, men icke sa nicke. Han fick 1:a pris i kvalite och sen 1:a i konkurrensen. Så jag är riktigt stolt. Sen hade dom en uppfödareklass som Catch var med på. Och där visade Andreas upp catch, och han är så duktig.
Annars är det alltid Sandra kagevik som ställer Catch åt oss. (För hon är så duktig, och vi är lite för nervösa när det gäller) så hon ställer och är snäll och gör så han kommer på riktigt bra plats. Säger det ännu en gång, Tack Sandra!

Jag har en bild man tänker lägga upp här som en Goldenägare hade tagit då Catch och Sandra var inne i ringen. Så tänkte ta och visa den bilden för er, hur snygg vår Golden hane är.




Han står så fint uppställd.

RSS 2.0