T o r s d a g

Vad ska man göra en dag som denna då? Andreas ska köra cross idag, så kanske får bli att ta bort ogräs hemma hos mina föräldrar och tjäna lite pengar för det. För det behövs kan man säga. Så fattig jag är just nu! Annars kanske man ska passa på att sola lite, men ska såklart träna med Catch idag, blev så himla stolt över honom igår när han förstod hur tass-target gick till. Han kan det riktigt bra nu faktiskt. Men mer ska han allt kunna. Jumer jag tränar så kommer det fastna som en smäck snart. Jag har inte så himla mycket att skriva nu såhär på morgonen, mer att man ska äta frukost nu så man orkar med dagen, hade lite huvudvärk förut men nu har den försvunnit, det är riktigt skönt. Men ni får ha en bra torsdag



En Stolt Matte

Jag började träna tass-target ikväll och Catch kan det riktigt bra redan. Jag blev så himlans förvånad att han föstod hur man menar. Han har verkligen en riktigt bra hjärna när han väl tänker till lite. Är som sagt en väldigt stolt matte & lycklig. Kommer träna varje dag med detta så kommer detta sitta väldigt bra sen. Det slår jag vad om! Annars har min blogg stått still lite, har varit i äventyrsbadet två gånger i rad nu, första gången med Andreas sen med Andreas & syrran! Riktigt kul. Men vaknade med att man hade en stor knöl vid knäskålen och att man har ömma skinkor efter man åkt så mycket. och benen ska man inte tala om vilken träningsvärk man har, så mycket man går upp i trapporna. Var ett tag sen man hade träningsvärk nu, tur att man inte har det allt för ofta. Annars var man i Linköping igår också med syster. Jag fynda rätt så rejält igår faktiskt. Köpte en bekini per del tog det 79:- /styck. sen hitta man ett par skor på dinsko. Det hade kostat 249:- men jag gav 99:- det är väldigt snygga och sköna. Så fynda det gjorde man allt när man var där. Nu ikväll har man faktiskt bara tagit det lungt, Andreas är och kör cross i Norrköping. Jag ska snart se på tv, bra serier som går nu så gäller att passa på att kolla när vädret är lite mulet ute. Föresten glömt att berätta en sak, Jag blev väldigt förvånad förut märkte att vi skulle få en ny granne i andra lägenhetshuset. Och när man ser vem det är blev man förvånad men samtidigt glad. Denna person som kommer att flytta in heter Linda och hon och jag gick 4-6 tillsammans och det är ett bra tag sen vi umgicks. Det skulle allt vara riktigt kul om man fick en ny sån bra kontakt som vi hade när vi var små. Det bästa är att det är kul att de börjar komma lite mer yngre folk som flyttar in, för det är väldigt många äldre som bor här. Här jag bor är det 5 stora hus med 4 stycken lägenheter i varje. Ritkigt mysigt ställe att bo på. Men som sagt yngre skulle vara roligare att ha som bor här. Få kunna prata med varandra och så. Men kommer såklart lätt ta kontakt med Linda när hon har fått ordning på allt. För det var som sagt flera år sen. Roligt är det iallafall.

Nu ska man sätta sig och kolla på tv.

Överaskningskalas

Igår runt 10.30 far vi till Strägnäs, vi skulle åka på ett hemligt överaskningskalas som inte min kusin Wictoria visste om. Jag har hållt det hemligt ett tag, svårt har de varit men man lyckades inte försäga sig iallafall. När vi väl var framme åkte vi till Wictorias mammas hus för att sedan åka vidare till lokalen vi skulle vara i. Och det var på höjden och världens utsikt vid hamnen var det. Hur fint som helst. När det var dags att sjunga för henne när hon kom upp från den långa trappan med ögonbindel på sig så blev hon helt rörd och fick tårar, så en annan också får tårar. *Glädje* Hon hade inte sett sin släkt eller vissa i släkten på några år så hon blev ju väldigt rörd. Men sen när hon väl såg mig och min familj där så kom och fram och gav mig världens kram. Jag har tagit lite kort under hela kalaset så kommer lägga in bilderna i detta inlägg. Så ska ni få se hur fint det var. Vi fick smörgåstårta och cider. Sen efter paketöppningen blev det kladdkaka och grädde. Efter all ätande och paketöppning blev de en rundtur runt strägnäs, och vid hamnen. Väldigt fint. man ville nästan ha en egen båt som man kunde åka iväg med, skulle vara väldigt mysigt. Under denna rundtur fick man väldigt mycket skoskav så det är verkligen inget skönt, men det bästa är att man lyckades bli BRUN. Så det är ett Plus. Nu kommer man lägga in lite bilder så ni får se hur min dag var igår. Den var helt ok och trevligt sällskap!





Reseväskan hon fick av oss.

Ha en underbar dag på onsdag Wictoria.
GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN !

Bloggtorka

Min blogg har blivit lite på sidan av några dagar nu, för har som sagt legat ute och solat massor och varit mycket hos mina föräldrar för att få komma bort lite. För att Andreas har varit och kört cross så då blev det att man var hemma hos mina föräldrar för att få lite färg, och det har man minsann lyckas med iallafall. Lite syns det åtminstonde. Men mer ska det allt bli. idag var vi hos Andreas farbrors hus som har en stor Pool men gick inte att bada, blev förvånad. Det var SVIN KALLT. Det lovar jag er, man kunde knappt gå i. Trodde det skulle vara tvärtom men icke. Så då fick det bli att sola istället. tog bara i fötterna och då var det kallt minsann. Lite lustigt så varmt det har varit idag hela dagen. Men ändå är det kallt. Sen efter det åkte man en sväng hem till mina föräldrar för att sola ännu mer, min mamma låg redan ute och solade så la mig där också och pressades lite i solen för att få färg, och lyckades! Man blir alltid lite glad när man blir brun så man slipper den där fula bleka vita färgen på kroppen. Föresten imorgon ska man in till Norrköping med Andreas. Ska storhandla mat och sen kika i lite affärer. Mina föräldrar skulle med in så lär säkert träffa dom därinne. Alltid kul att få lite sällskap när man handlar. Får se vad det kommer bli för god mat på kvällen, är lite sugen på att grilla. Så det kanske blir det imorgon, sånt som märks. nu ska man faktiskt ta och sova, ska upp tidigt imorgon.


Godnatt!

Jag tävlar igen



Denna underbara klänning vill man vinna för att älskar lila och lila passar mig för att min hud gör så jag ser brunare ut i just lila. Är i en liten period där jag kollar efter just mycket kläder som är något lila i. Så just därför skulle denna passa mig utmärkt! Håller tummar och tår för vinst denna gång!  Och tack Lily för underbara tävlingar du har och blogg!

Underbar bild



Underbar och galen bild.

Slappis dag

Jag har inte känt för någonting idag, Jag har bara i stort sätt bara varit hemma och tagit det lungt. Förutom då vi var en stund på Brukshundsklubben med Catch. Annars har man som sagt bara varit hemma. Har inte direkt känt för något denna dag, men det är nog mycket för vädret är som mer höst än sommar ute. Men det sägs nu att vädret ska bli fint enligt SMHI men frågan är om detta stämmer, för man har lite svårt att lita på dom, men vi får helt enkelt hålla tummar och tår att det blir fint väder, för vill verkligen få lite färg på min kropp, vill inte vara blek som en isbjörn. Klockan är redan 00.15 och man sitter här i sängen och bara tittar runt på olika bloggar. För det finns inget annat att göra. Mer än att sova vill säga, men ska snart lägga ifrån mig datorn och försöka sussa. Ska först lägga in lite bilder från min systemkamera som man tog förut idag på Catch. Hoppas såklart att någon bild blev bra. Tränade närmligen lite Agility med honom. Och tyckte det gick riktigt bra för att vara andra gången. Men första gången för honom när han är såhär stor, Första gången vi provade var han en liten valp. Nu är det dags för mig att kika på bilderna. Kanske lägger in någon senare idag!

Ha en bra dag!

Jag tävlar om lite Bling bling




Jag är med och tävlar hos Wictoriia där man kan vinna dessa örhängen som är sponsrade av MisterBling som säljer alltifrån smycken till kepsar. Passa på att blinga lite extra på festen. Tävlingen avslutas den 5 aug. 
Så skynda dig och testa turen du också.

Dyster lördag

Vaknade runt 6.00 imorse och hörde att min älskling skulle upp för att snart åka iväg. Han är närmligen lärare eller vad man ska säga på ett cross läger i Finspång! Så han skulle vara ute där runt 8.00-8.30 så han gav sig i väg tidigt. Och jag somnar om sött och vaknar runt 9.20 nu sitter man nyduschad och påklädd här i soffan. Ska snart äta frukost och ge Catch mat sen gå en promenad. Ingen sol är framme, det är lite trist! Känns som mer höst än sommar! *suck* sommaren kommer säkert när man börjar skolan igen. Och det är icke så himla kul. Sen efter 11.00 någon gång så kommer min pappa och hämtar mig & Catch för ska med honom hem till mina föräldrar. För idag ska vi fira min lillbror som fyllde 18 år igår så när man ändå är hemma hos dom tänkte man låna tvättmaskinen. Så man har lite underkläder och sånt tills imorgon då vi ska åka skit tidigt. Vi åker redan runt 6.00, hur ska man orka att gå upp. Blir att lägga sig tidigt faktiskt! Sen tänkte man faktiskt ta och ringträna hemma hos mamma & pappa. menar sista dagen man kan ringträna så det måste verkligen se bra ut. vill få bra placering. Nu är det dags för lite frukost i magen.




Favorit i repris

Gratisbio



Klicka här


Kommer lite bilder





Underbara bilder på min älskade hund Catch.
Han har en Apportbock i munnen som jag själv har gjort!
Gjorde den innan vi fick hem Catch.

Godmorgon läsare

Nu har man vaknat till liv, och man är ensam hemma för Andreas stack och hjälpte sin farfar med något, så jag ska snart ta och äta frukost själv sen ställa mig vid diskbänken för att ta en dunder disk som stör mig. Hatar när det är hur mycket disk som helst men det är bara att ta tag i det så försvinner den snart. Idag hoppas man att man kan umgås med kusinen igen, för igår var det kul. Vi såg på National Treasure 2 en väldigt bra film. Hoppas det kommer en tredje också. Det verkade nästan som det i slutet av filmen så vi får hoppas. För skådespelarna är så himla bra i filmen. Sen blev det en hel del onyttigheter. Men ibland får man vara onyttig. Så idag hoppas man att vi också kan hitta på något, kanske vara lite längre än vad vi var igår. Jag är så himla sugen på att åka och bada. I äventyrsbadet, Hon har aldrig varit där så därför tänkte man om hon ville dit. men vi får helt enkelt se hur det blir med den saken. Annars får man hitta på något annat. Föresten fick tillbaka ett mail från lydnadskursen, han som håller i det. Och han skulle ställa mig som 1:a plats på reservlistan, för han sa att det kan vara någon som hoppar av eller så! Så det får vi hålla tummarna för att någon gör!
Nu ska man kila iväg och äta frukost sen duscha sen ta Catch. Ha en trevlig Onsdag!

Söta bilder



Catch med fart och fläkt.









Dessa bilder på valpen är en valp från Höstglädjens.
Otingad och helt underbar, kallas för ingrid.
Vi var närmligen hos uppfödaren igår för att nettan skulle klippa Catch.

T I S D A G

Hej kära läsare

Igår var man i Söderköping, Hälla. Hos uppfödaren Nettan.
Catch skulle klippas inför Hundutställningen som är på söndag nu. Så hoppas såklart på en underbar placering. man kan såklart hoppas på ett CK. Iallafall hålla tummarna för det. Jag har länge suttit och velat om man ska anmäla Catch till Lydnadskursen, men nu är detta ett MÅSTE. Uppfödaren vill mer än gärna att man ska anmäla och även Sandra, så känner att det är ett måste och innerst inne vill man mer än gärna prova på hur det är att träna lydnad. Man vill få en sån lydig Catch som möjligt. Men såklart kommer det att vara väldigt nervöst första gångerna, men det går säkert över. Det får vi iallafall hoppas på. Nu idag ska man inte göra så mycket, Ska umgås med min kusin Wictoria. Men just nu är hon i Söderköping och äter på Smultronstället. *mumsigt* Gott med glass! Nä nu ska man prata lite med Sandra om denna Lydnadskursen. Ha en fin dag!

Härligt att Andreas har Semester

Det är så himla härligt när Andreas har semester så man slipper vara ensam hemma varje dag och inte ha ett enda SKIT att göra. Men idag sitter man ensam för nu är han på Cross banan och kör lite. Och jag har tvättstugan så har inte så många maskiner kvar nu, kanske 2-3 stycken. Sen ska man bara vänta tills allt har torkat klart och sen har man rena kläder, det är skönt att man har det gjort sen. Imorgon föresten ska vi till Söderköping, Hälla. Vi ska närmligen till Uppfödaren för att Catch ska bli klippt till Utställningen som är nästa Söndag i Köping. Vi hoppas såklart han kommer att få ställas ut så han inte fäller för mycket men tror nog inte han gör det, för han har så himla mycket päls så det finns inte. Hans päls växer så himla mycket att det inte ens syns att han fäller lite. Och hoppas man kommer att få träffa valpen det har kvar i Hälla, Det har en liten tik kvar där om är otingad. Så himla fina Golden valpar är.. Mjuka och lena. Jag ska snart ta och ställa mig och laga mat tills min älskling kommer hem, Idag blir det Potatis, fisk och dillsås. Det är så himla gott.

Ha en bra söndag

L ö r d a g

Vakna vid 5.00 idag av att Andreas mobil ringer, och det var hans farsa som sa att det var bärgning, så han fick åka och bärga, men han kom hem vid 6.30 sen iallafall, så han kom och la sig och var gosig men båda två somnade om och vaknade vid 9.30 så då blev det en dusch, äta frukost och sen åka till Cross banan. Fick sällskap denna gång av min syster. För hennes kille skulle med köra så skönt att man har någon att prata med sådär, För Andreas är så inne då han kör så han säger inte så mycket, men jag har ofta ändå fullt upp med Catch. Men nu är man iallafall hemma därifrån och sitter i soffan  med täcke och kudde och tar det lungt. Är helt slut i kroppen och känner inte alls för att göra så mycket. Trodde man skulle åka och bada i Andreas farbrors Pool idag, men då kom annat i mellan och nu är vädret hur dåligt som helst. Så tråkigt väder denna vecka tycker man, ena stunden är det sol sen andra stunden kommer regnet. Jag vill ha SOL så man kan sola och ha kul i värmen. Ikväll kommer det nog inte hända så himla mycket. Är lite sugen på att hyra film, men det är frågan om Andreas vill det. Eller om det finns något annat som går på tvn. Sånt som kommer att märkas. Nu ska man faktiskt ta och lägga sig ner och vila lite, Se när andreas har tänkt dyka upp. Ha en bra lördag!

Synd om min Andreas

Jag har glömt att berätta vad som hände i Onsdags då vi var och tränade Cross, Eller min älskling tränade. Första gången han ramlade när han tränade i onsdags var inte så farlig för då ramla han bara omkull efter ett hopp. Men han skadade sig icke då! Men sen efter han hade vilat ett tag och han skulle ut och träna mer. Så säger det PANG. Han hamnar med sitt bakhjul på en STOR Jäkla STEN som sitter fast på cross banan och flyger över styret och gör som en volt. Samtidigt som han kör på den STORA STENEN så biter han sig själv i sin tunga, och han bet sig rejält så han har som en bit som sitter lös nu. Nu kan han knappt äta och dricka och jag tycker så otroligt synd om honom. För när man står och kollar när sin älskling kör och är duktig så blir man rädd när olyckan väl är framme. Så fick springa så fort man kunde efter detta hade hänt. Så orolig är man varje gång som flickvän att han ska skada sig rejält. Och det är nästan värre då de är tävling för då ska man vara så bra och snabb som möjligt för att få en bra placering. Men min älskling är en tuff kille och står ut med den smärtan han har i tungan, men som sagt allting kan hända när man kör CROSS!


Är sliten

Jag är hur trött som helst, orkar ingenting idag. Föresten vaknade med att mitt huvud och nacke var helt konstigt i morse, kunde knappt röra, var helt snurrig och lustig. Kom en hel del tårar så ont hade man. Det var verkligen hemskt. Så min älskling fick trösta mig imorse. Var riktigt gulligt. Jag funderar på att lägga mig men kom på att när Andreas kommer hem måste vi åka och handla lite mat, för det ekar i kylskåpet närmligen. Så hoppas att han snart kommer att komma hem så vi kan åka och fixa det. Så slipper vi stressa! Ikväll har man faktiskt bara tänkt slappa och ta det lungt. Känner faktiskt inte för att göra så mycket idag faktiskt, som nästan alla andra dagar! Nu ska man ringa och se om Andreas svarar och fråga om han har mycket kvar tills han kommer hem. Ha en trevlig kväll!

Ekorren



Förut när man satt och åt mat ser man en söt liten Ekorre springa runt i trädet och leta mat.
Jag sprang & hämtade systemkameran och fick en underbar bild på denna söta filur.
Och jag stod vid  fönstret och trädet var en bit bort och man lyckas få en sån härlig och fin bild.
Tycks kära läsare? Nu ska man ut i det fina vädret. Ha en härlig Onsdag!

T i s d a g

Hej kära läsare

Jag har inte skrivit något idag och kände att det var dags för det.
Även fast man inte har så himla mycket att skriva i denna blogg.
Jag har bloggtorka. Som det flesta skriver när man inte har något att skriva i bloggen!
Men idag har det varit tråkigt väder igen, så har bara i stort sett suttit inne och kollat på film.
och även suttit vid denna dator. Lånade Fucking åmål av Sandra.
Det är alltså Andreas lillsyster! Kände att den filmen var ett tag sen man såg. typisk svensk film *skratt* annars har man i stort sett bara tagit det lungt framför datorn. och varit ute på promenader i regnet med Catch. Nu ikväll fick det bli kebabtallrik och film. Och ska snart faktiskt ta och sova, För tänkte försöka vakna tidigt imorgon och åka och handla mat till lunchen, Ska försöka köpa något nyttigt faktiskt. Försökte söka på lite nya matrecept på nätet men det är fasiken hur svårt som helst. Någon som vet nått bra recept ? Skriv gärna då!
Vill ha hur många tips som möjligt. Nu ska man sussa. Ha en bra kväll allihopa!

Regn Regn & åter Regn

Goddag kära läsare

Nu var det någon dag sen man skrev här. Jag har inte haft så himla mycket tid till att blogga. I lördags var man närmligen barnvakt åt mina systers barn, Alva & Johannes. Så den natten kom man hem vid 02.30 Och igår var man i Linköping och shoppade lite och sen väntade man hemma tills Andreas kom hem, Han kom hem runt 21.00 och det var verkligen mysigt när han kom hem. Och brun var han som bara den.. Ansiktet ska vi inte tala om hur brun han var. Riktigt fint.
Och idag händer det inte alls mycket, det regnar och åter regnar hela tiden. Så det blir nog en mysdag och filmtittande för min del. Sen vänta in när Andreas har slutat jobba. Jag ska snart ställa mig och laga lite mat åt honom tills han kommer hem på lunch. Så kanske bäst att sätta fart snart med maten. Sitter och pratar med Sandra och vi pratade nyss om att det skulle vara mysigt och gott att se en film och proppa i sig massa Godis,chips m.m och en stort glas med kall läsk.

Nu måste jag sätta fart, klockan rinner iväg.

Jag är arg och irriterad

Andreas ringde mig igår och berättade en sak för mig, Han är i Uddevalla på VM Cross och på kvällen förstår man att det kommer fram en massa Sprit och folk blir helt lustiga, Igår hände det, vart ett stort bråk där nere och det var knivar med i bilden och sånt. Sen går andreas och kollar vad som händer tror ni inte att han ser att dom slänger upp en kille på motorhuven på våran bil, så nu har vi fått stor buckla på vår bil. Jippie. Liksom vilka jäkla idioter det finns. Så andreas och hans far fick polisanmäla detta. menar det åker ner för att ha kul och så händer detta, då blir man förbannad. Men sen iallafall så skulle andreas gå och titta och då kommer det några springande och tar tag i hans axel och typ rycker så andreas får jätteont i sin axel. För han har haft en skada där sen han kört cross, axeln har hoppat ur led och så förut, men sen nu imorse när man pratade med honom hade han jätteont i sin axel. Så jag tycker jättesynd om min älskling, man vill bara finnas där hos honom och ta hand om honom, men det får bli imorgon kväll det. Så förbannad blir man att man måste fixa bilen och grejer nu. Men JÄVLIGT TUR att man har försäkring på bilen. Annars hade det nog kostat massor, men det är tur att dom äger en bil verkstad själva så det kan fixa sånt. och att han har en farbror som fixar såna bucklor. Nu hoppas man att det inte kommer hända något ikväll.
För antar att folk lär supa skallen av sig då också.

Annars har jag inte gjort så himlans mycket, var hemma hos mina föräldrar igår och åt tacos och kollade på film. Sen skjusade mamma hem mig och Catch för att vi skulle hem och sova. Och idag nu på morgonen har man diskat, varit ute med Catch och lite sånt. Nu sitter man här och tar det allmänt lugnt och hoppas såklart att älsklingen kommer att ringa snart. Sen senare kommer min far och hämtar mig och catch igen, för då ska man åka och vara barnvakt med mamma till min systers barn. Och min pappa och bror ska ta hand om Catch. Så man får vara lite hund fri idag. Nu ska man fortsätta läsa lite bloggar. Ha en trevlig dag!

Ensam hemma nu

Nu har Andreas åkt till Uddevalla. Han åkte runt 11.30 och det känns redan tomt utan honom. Visst är det bra att vara ifrån varandra, men ni ska allt veta är man så himla kära så saknar man varandra väldigt mycket. Jag och Andreas vi bor i ihop och att vara ifrån varandra är väldigt jobbigt då, för vi är så vana att alltid finnas hos varandra. Men detta kommer nog allt ordna sig, Jag hoppas bara kunna bli frisk snart, men det lär nog dröja. Fick ju förkyldningen igår och då trodde man att det var Pollen men icke. Denna sitter i som bara fasiken och det lär den nog göra ett tag framöver. Ikväll vet man inte riktigt vad som kommer hända, vara hemma och se på tv, men vad finns det på tvn kära läsare? Antar att det inte finns ett enda SKIT.. Så brukar det oftast vara iallafall. Föresten fick nummerlappen till Hundutställningen som är den 20 Juli, Catch fick nummer 2177. Och detta kommer bli en spännande utställning känns det som. Jag hoppas såklart på en bra domare och att Catch kommer få fina rosetter så han inte åker ut direkt. Vi får hålla tummar och tassar att det kommer gå bra. Men det gör det nog. Tränar jag lite mer och mer varje dag så kommer det säkert bli ett fint resultat, med fina vinster.Nu ska man ta något att äta. 

Hejsvejs!  

SJUK

Vaknade vid 6.00 av att min älskling skulle upp, och sen dess har man inte kunnat somna om. Så för mig lär det bli att snart stiga upp, Förutom den här otäcka jobbiga förkyldningen, har man också åkt på STOR svullnad i halsen och ont som bara den, Hur kan det vända så himla fort i kroppen, det förstår jag inte! Så i helgen kommer lilla Frida ta hand om sig själv och bara slöa. Se om man kommer att orka laga mat. Får nog kanske be mamma eller något. Nävars men lite ska man väl klara av åtminstonde. Runt lunch idag åker andreas mot uddevalla, och han lämnar mig och Catch hemma. Men gör mig inte så mycket nu, för är ändå sjuk och orkar inte fara runt någonstans när man mår dåligt. Jag ska iallafall försöka orka diska, för den måste bort. Hatar att se massa disk. *USCH* Samtidigt som man sitter och skriver detta så får man snyta sig hundra gånger om typ. Jag  funderar iallafall på att gå upp och duscha snart. 

Ha en bra dag.
 


Osis - dust it



Denna mirakelprodukt älskar jag.
Trodde verkligen inte det skulle finnas någon hårprodukt till mig som gör sån volym.
Men denna Osis - dust it är den enda som funkar på mig som verkligen ger volym.
Och jag älskar Hårprodukten som bara den nu. Den som kom på detta pulver är underbar.

Ni som inte har provat denna hårprodukt, GÖR DET!
Lovar er, ni kommer bli storm förtjusta i denna Osis - dust it.

Jag köpte dessa två Osis hos baresso.se 
Fanns 2 stycken för 199:-

Förkyldning

Igår kväll märkte man att min näsa började rinna, och det första man tänker på är att det är Pollen.. Sen gick det över senare, men nu när man vaknar så rinner näsan igen och man börjar undra vad det är.. Antingen är det Pollen snuva eller så är det en ordentlig förkyldning som kom väldigt snabbt i såfall. Hatar att ha rinnande näsa, värsta jag vet. Speciellt på sommaren. *stort suck* Så hoppas det kommer att gå över snart. Idag har man massor att fixa.
Ska cykla ner till Arken för att se om hundfodret finns, dammsuga våran bil.
Laga mat osv. Finns en hel del faktiskt. Just nu vill man försöka sova, men det går inte.
Hatar när förkyldningar tar över all sömn. *suck*

Så det får väl bli att man går upp snart och ställer sig i duschen.
Ni får ha en trevlig och solig dag.

Före & efter bilder


Före





Efter

Före och efter bilder då man har klippt sig.
Kommer en bild imorgon på hur håret ser ut där bak på det nyklippta håret.
Så vad tycks, vilket är passar man mest i?

Inte på topp idag

Vet inte riktigt vad de är med mig idag, vaknar med huvudvärk och helt yr i bollen. Och förut fick man värsta nysattackerna så började min näsa rinna, så vet inte alls vad det är idag med mig.. vill bara ligga i sängen och ta det lungt. och värst av allt, går och små äter istället för att äta riktig ordentlig mat. Har liksom ingen ork till något idag!  
Om 45 minuter slutar Andreas, så de märks vad som kommer hända då.
Se vad han är för på humör, om han vill nånstans eller bara ligga hemma och mysa!

Senaste tiden har de inte blivit så mycket bloggande.
Har mest gjort annat här hemma.
Nu ska man faktiskt ta och vila lite. är trött.

Ha en bra dag.

RSS 2.0