valparna lite större.













Valparna har blivit stora nu , När dem är runt 5-6 veckor ska vi nog åka & kolladem.  

I love you forever and ever

Jag sitter här ensam igen , Och inte har något att göra. Min älskling är på kurs och kommer hem runt 15.00 när han är klar på kursen. Jag skulle försöka fixa arbetet om H&M men har ingen ork i min kropp , annars är det väl bara ren lathet. Vad vet jag. Kanske ska ta och se på någon film eller något för att få tiden att gå.  Jag tänkte se på "På Andra sidan häcken". Den är grym. Imorse när min älskling skulle gå till jobbet så var han så himla mysig han ville bara pussa & krama mig. Det blir man alltid glad över att han är så. Han är mitt lilla charmtroll. älskar dig.  Du är det bästa i hela mitt liv. Jag kommer aldrig glömma dagen vi hade första gången. Var så himla mysigt. Jag kommer aldrig att sluta älska dig andreas. Du har gjort mitt liv till det bättre.

Nu ska man kila och äta och se på film samtidigt & mysa ner mig i soffan helt ensam. -snyft.
Byebye.  Jag älskar dig andreas.

Jag älskar dig , & förlåt.

Jag sitter bara här & tänker på att du är min. tänk vilken underbar tid jag fått & förhoppningsvis kommer få med dig, 6 månader & lite till har gått. Och det kan bara inte bli bättre en såhär. Du är mitt liv andreas. Du är verkligen underbar. Du är allt jag vill ha. Du är den jag vill gifta mig med & skaffa barn med dig. Jag vill allt med dig darling. Går inte en sekund utan att jag tänker på dig min Gullegris. Jag älskar dig så mycket !

Förlåt älskling, för det där förut, Kändes fel. Förlåt !
Vet inte vad som flög i mig , men ibland känns de som du har svårt att lita på mig.
Försök lita
på mig , förlåt ännu en gång. Du vet att jag älskar dig mest.

Kärlek vid första ögonkastet.

Nu sitter man här igen, Har lika tråkigt som alltid. Finns ingenting att hitta på.
Andreas är och jobbar, mamma&syrran åkte in till stan för ca en timme sen. Typiskt att dem inte ringde mig.Så får göra det man brukar göra, diska,se på tv, sitta här och äta. Det är de enda jag gör.
Ska försöka fixa de där arbetet om ett företag , Jag valde H&M. Så vi får se hur de kommer bli.
Jag hoppas min lärare kommer att bli nöjd, men de blir hon väl säkert inte, för hon är så lustig.
Hon har sina favoriter i klassen, men det orkar jag inte bry mig om, men det märks.
 Frågan är vad man ska laga för mat tills andreas har sin lunch idag? Hoppas han ringer snart så man får reda på vad han är sugen på. Tur att han har fått lön idag så vi kan fylla våran frys lite. hihi Jag ska nog ta och ställa mig och diska vilken minut som helst, så slipper andreas se all disk när han kommer hem vid 12.00, Men jag har verkligen ingen lust att diska men det är ett måste.ska ta och kila iväg nu.

Jag älskar dig andreas.
Du är mitt allt . bästa som hänt mig.

Dåligt väder

Har varit i skolan idag , Hade tre lektioner men den sista kunde jag inte. Kände mig jättevarm och konstig i hela kroppen och hade sån mensvärk. Så ringde min andreas och sa att jag åker hem en timme tidigare än vad jag brukar sluta. Så kollade jag febern , hade lite feber. Skapligt jobbigt. Gjorde lite våfflor och satte mig & kollade på tvn. Imorgon skulle det vara någon slags projektmässa i aulan. Kommer dö , för de är alla ettor & alla tvåor som ska vara där inne, Det kommer bli så himla varmt så att man kommer dö av värmeslag.

Min älskling var nyss här hemma och kollade vad man gjorde, Och så fick man en massa pussar & kramar. Jag ville inte att han skulle tillbaka till jobbet igen , ville att han bara skulle vara här och mysa med mig. Han slutar klockan 17.00 så det är inte så jättelångt kvar tills dess. Så hoppas att klockan rinner iväg. Ska ta och lägga mig i soffan nu och se på tvn, Om det nu finns något att se som sagt .
Tack & Hej.


Jag kommer alltid att älska dig andreas.
Du har gjort mitt liv till det bättre, kommer aldrig någonsin att glömma våran dag.
Du är det bästa som har hänt mig. Jag kommer inte lämna dig . Du är mitt allt.

Jag älskar dig
k?rlek

senaste bilderna på hanvalparna.

image15

image16

image17

Någon av dem här tre valparna kommer det att bli.
Jag hoppas hittillshane nr 1.
Men
det märks då när vi skavälja valp.

Apan som vill ge en stor puss.

apan


Var bara tvungen att lägga ut denna söta bild.
visst är apan söt?

Design

Jag har suttit & funderat jättemycket på hur man ska fixa sin blogg , nu har man fattat lite iallafall.
Enda
man inte fattar är hur man ska få en sån stor snygg logga på sidan också, men det kommer nog snart. Det får ta den tid det tar att lära sig. Vi får hoppas på att den någon dag kommer se bra ut.

Idag har man varit på sjukhuset igen då, Fick reda på svaret på mitt urinprov. Jag har urinvägsinfektion. Så har fått pencillin för det nu , som man ska käka i en vecka , ska ta tabeletter morgon,eftermiddag och kväll. Men det ska bli skönt att bli av med det , så man slipper ha det , så man slipper gå på toanofta som jag gjorde. Men det var lite lustigt att dem inte kunde sesjukhuset att man hade urinvägsinfektion. Skönt iallafall att man har fått reda att det är de som gjorde att jag hade ont.

Blir en lugn helg för både mig & andreas, ska bara ta det lungt. Förutom söndagen då!
För då ska han och jag på två kalas. Först hemma hos mina föräldrar för att min pappa fyller 45år.
Sen hem till andreas föräldrar för att hans syster sandra fyllde 18år igår. Plus att han & jag har tvättstugan den dagen också , så det kommer bli fullt upp. Nu ska man ta och se på lite tv , suttit här för länge.

Jag älskar dig sötnos.


119686-11

kärlek.


Jag älskar dig Andreas.
k?rlek

bilder

Dem här två valparna är de väl vi mest vill ha.

119686-10


valp

Den första är väldigt liten och söt. Den andra är en liten tjockis, men ändå söt .
 Så vi kommer nog få de svårt att välja den lilla valpen som ska bli våran familjemedlem i våran lägenhet.

Sjukhuset

Var där imorse vid 8.30 och lämnade urinprovet, och dem tror man har urininfektion .
Men
blir det värre så ska man ringa ner och be om pencillin. får se om det kommer bli bättre.Värsta av allt är att jag springertoan stup i kvarten och det är inte alls kul. Kan inte göra ett skit . Så får se hur min skoldag kommer bli , Som det känns nu så kommer man bara få springa toaletten i skolan. Har man gått på toan än gång så kommer man få springa på toan 10 minuter efter. Usch. Och det lär bli rätt jobbigt när man ska till skolan , Så får se om det blir bättre ikväll eller inte . Sånt som märks!

Sitter
och väntar att min älskling ska ringa, han är och bärgar en långtradare som har kört ner i ett dike. Så hoppas på att han snart ringer så man kan åka hemåt , för behöver vila känner jag. Undra om min älskling har fått i sig någon lunch idag, Jag hoppas på det iallafall , annars är han nog väldigt hungrig om han inte har ätit sen frukost eller när han nu åt sist. Undra vad han & jag ska laga för lunch idag då, Jag har inte riktigt ännu bestämt vad det blir för mat . Helst vill jag bara lägga mig i sängen hemma i lägenheten & sova i flera timmar , är vad man känner just nu för..Ska gå ner & kolla vad min mamma gör nu , så slipper hon vara där nere själv. 
Tack&Hej.  

Jag älskar dig Andreas.

6 månader i lördags.

Jag & andreas hade det så mysigt i lördags när det var våran 6 månaders dag.
Vi åkte hem till hans farmor & farfars hus för att dem var borta i deras sommarstuga.
Så vi fick låna deras bubbelbadkar , vi åt lite frukt & hade det mysigt med varandra.
Innan vi åkte dit upp så grillade vi hemma hos mina föräldrar , Var riktigt gott.
Som tur var det riktigt skönt väder ute så man kunde ta på sig lite tunnare kläder.
Det var faktiskt riktigt skönt, på dagen så solade till & med jag & andreas ute på våran balkong.

Föresten i lördags så åkte vi in till stan runt 12.00 och kollade efter hundkoppel,hundskålar & lite leksaker. Som tur hittade vi lite iallafall , blev ett blåttkoppel och silvriga skålar med lite motiv på sidan ,och en leksak. Se om det kanske blir lite mer hundleksaker sen. Jag ska se om det går att försöka göra en skål eller något i trä&metall som man kan lägga alla valpens leksaker i. Om man nu lyckas göra den skålen fin också.
Föresten i igår grillade min älskling för första gångenvåran balkong , Vi grillade kyckling. Riktigt gott. Ska ta och gosa ner mig i soffan nu med min älskling , Seen film som går på TV400..
ska ta och kila iväg nu , Bye.

Jag
älskar dig andreas. <3

Yes, vi fick en liten valp.

1 Juni , Kommer vi hem lilla valpen Ozzy. Vi ska åka & välja en nu i början av maj. När vi får hem lilla valpen är den 9 veckor. Kommer bli väldigt intressant och se hur den kommer trivas här hemma hos mig & andreas.Vi får hoppas på att den kommer trivas jättebra med oss två, & det tror vi den kommer att göra också. Ska ta massor av bilder när vi är där och väljer våran lilla sötnos. 

Igår satt man säkert 3 timmar & 30 minutertoan. För har åkt på urininfektion, så imorgon ska man till sjukhuset & ta ett urinprov, eller ska lämna det. För ska ta provet här hemma på morgonen. Kanske får pencillin emot det , vill helst slippa men har jag det är de bra om man får något som gör att det går bort. Så idag blev man hemma från skolan för har sån värk för igår kissade man blod, men gör inte det nu. Har mest bara ont när man kissar. Hoppas på att det snart kommer att gå över.

Prices ringde min älskling , så söt .
Han kommer snart hem, Skönt . Så jobbigt att vara ensam här hemma .
Men han kanske skulle till jobbet sen & fixa lite med sin bil , Kanske blir att man fixar lite med de där provet Jag har på fredag som man igentligen skulle ha haft idag , men mådde så dåligt imorse. Ska nog försöka ta disken där ute i köket snart , om man har någon ork , Just nu känner jag mig väldigt varm.

Du är mitt allt min lilla bumbibjörn. Ett liv utan dig skulle inte ens gå. Skulle vara ett stort hål i mitt hjärta om du försvann. Jag skulle dö om du bara försvann ur mitt liv. Men jag vet att det aldrig kommer att ske, Jag vet att det alltid kommer att vara du & jag föralltid.
För både du & jag älskar varandrahimla mycket , Du & jag tills döden skiljer oss åt.
Jag älskar dig djupet av mitt hjärta , Andreas mikael Svensson.

Tack
&Hej.

RSS 2.0