I tre timmar

Då var riskettan klar :D Skönt det! I tre timmar var den. Rätt segt emot slutet men de funkade!
Annars kommit hem och tagit det lungt har mått rätt dåligt sen man kom hemifrån trafikskolan :(
Så har vilat upp mig m.m Jag kom nyss in från en promenad i regnet, tråkigt att det ska regna. Blir så dyrstet ute.
Nu ikväll blir det att bara slappa framför tvn och se om man kan få något i magen. Skulle behöva ställa mig och diska nu innan, så slipper man det imorgon. För imorgon blir det en vilardag det med. Nu ska man kolla vad som finns att se på tvn ikväll. Ha en kanon kväll.

100428

Godmorgon kära läsare!

Jag är vaken tidigt idag, men det är för att man ska till trafikskolan för att fixa riskettan.
Från 8.30 - 12.00 så kommer inte kunna blogga nu på några timmar. Men då vet ni vad jag styr med!
Så ska nu bara sminka mig sen ta hunden på ett varv så han klarar sig dessa timmar man är borta.
Vädret än sålänge ser inte så himla roligt ut, men vi får hoppas att solen kommer dyka upp, eller hur?
Om ca en timma ska man möta min vän Emma som också ska fixa riskettan idag, kul med sällskap också!
Så det är nog dags att fixa sig nu, Men ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare! :D

Välkomna

Vad roligt att det har kommit in så många nya bloggläsare, ni är så välkomna så.
Sen man skaffade bloggtrafik.nu så har man lyckats fått rekord på antal besökare. Sånt är alltid trevligt! 
Ni är iallafall välkomna, Och hoppas att ni kommer att stanna. Vad vore skoj att få se mer i min blogg? Kom gärna md förslag. Alltid roligt! Ha en bra eftermiddag!  

100427

Tisdag och det innebär Teori idag. Känner mig halvseg och sjuk idag. Både sambon och jag har känt oss krassliga. Så han och jag är hemma och tar det lungt och hoppas bli bättre under dagen. Skulle behöva läsa i teoriboken men huvudet orkar inte med det, hatar att läsa i en bok, och det är inte bra att skjuta upp det heller, Men orken finns inte riktigt här nu. Och imorgon är det riskettan som ska göras! Så tidigt är det som är nackdelen. *suck* 8.30 - 12.00 skapligt länge men vi får hoppas att timmarna rullar iväg. Så det ska bli skönt att ha den delen över sen. För det sa att det var bra om man hade en vän med sig för man ska diskutera mycket så då är det skönt att ha någon man känner menade dem. Och sånt är alltid bra! *tumme upp* Nu funderar jag faktiskt att lägga mig och vila lite, så jag orkar med allting sen. Ha en kanon dag!

Föresten tack syster för du tycker kjolen var fin :D hoppas bara den kommer sitta fint också :D

Vill du ha fler bloggläsare?

Då ska ni registrera er HÄR
Det funkar verkligen, och är helt kostnadsfritt.
För mig har det verkligen fungerat! :D


En riktigt härlig överaskning

Då har man hunnit tagit hunden på en promenad och även duschat. Ska fixa håret & sminka mig. Sen är man nog i stort sätt klar. Fast det är ett tag kvar tills klockan är 13.00 då man ska på möte. Efter det ska man väl hem och fixa här hemma, diska, damma m.m För det behövs. & vilket härligt väder vi fått idag då. Det var riktigt skönt att gå promenad förut. Och klockan var tidigt på morgonen, sånt är härligt. Nu är verkligen våren här.

Fick en härlig överaskning på mitt konto förut idag, så det gjorde verkligen min dag! *leeer* Så då kan man inte ha så dåligt samvete att man beställde tre plagg imorse. *leer* Men efter denna beställning så ska man inte handla mer förutom att lägga pengarna på körkortet, för det är något som verkligen behövs. det är ett MÅSTE!

Nu ska man fixa i ordning sig. Ha en kanon dag!

Beställning

Då har man skickat efter en härlig beställning ifrån H&M, nackdelen är att man får det runt Juni. *stort suck* Men då väntar man in något fint. härligt härligt. Ska visa i bilder under denna text vad man beställde för något. Ska bli riktigt härligt när man kommer kunna få hämta ut kläderna. Skulle igentligen inte beställa för skulle behöva spara till körkortet, men 3 plagg ska väl tusan inte skada. *ler stort* Jag har varit vaken sen 7.15 nu och är rätt pigg ändå. Ska nog snart ta på mig & ta en sväng med Catch så har man det gjort. För idag ska man på möte igen vid klockan 13.00 hoppas det inte tar allt för lång tid där bara. För har lite att städa i lägenheten idag tänkte jag. ska verkligen putsa i varenda vrå alltså.. För nu är det ett måste! Spelar man hög musik så kommer det gå vägen.
Kanske dags att gå upp och få i sig lite frukost innan promenaden, det är tänkt att faktiskt gå längre promenad idag. ser ut att vara sånt härligt väder ute, så då kan man passa på! *leeeer* Nu ska ni få se bilder på plaggen!
Ha en kanon dag idag! 

 


Någon intresserad?

Någon som intresserad av en studentklänning eller kanske en snygg jeansjacka som prislappen sitter kvar på?
Är ni intresserad så skicka gärna en kommentar : )
Bilder kommer under texten!





Klänningen är använd en enda gång. Hur fin som helst!


Dagens fråga?

Vad har ni för väder hos er? MULET? SNÖ? SOL?
Eller hur ser det ut helt enkelt?


Kontaktövningar

Vilket tråkigt väder som kommit.
Var ute med hunden förut så fick vi vara ute i hagel, mindre kul men vi tränade så vi tänkte inte så mycket
på att det kom massa hagel. Tränade kontaktövningar och hur duktig som helst mitt charmtroll..
Så nu tar vi det lungt här hemma och njuter av tystnaden. Om ca 1 timme kommer sambon hem för att äta lunch.
Vet inte alls vad man ska fixa för mat men det löser sig väl i sista sekunden som alltid. *skratt*

Efter min sambo har slutat att jobba så bär det av in till Norrköping för att hämta våra fina högtalare.
Så innan dess ska man duscha och fixa i ordning sig. Men har tid på mig, så det är lungt! Ska ringa brorsan med och kolla om han behöver mer hjälp med flytten. Så bäst att ringa honom nu.. Ha en kanon dag!

210410

Godmorgon kära läsare!
Vakna ovanligt tidigt idag, kände hur huvudet ville sprängas och behövde upp för att få i mig något i magen
och även ta huvudvärkstablett. Hoppas kunna bli av med den snart. Catch verkar inte vilja gå ut och gå ännu, han sover som en stock i sovrummet. Så behöver inte stressa att gå ut med honom som denna trista morgon. Det har regnat. *stort suck* Nu vill man ha kanon väder inte regn. Får hoppas det blir bättre tills helgen. Men det vet i tusan om det kommer att bli. Annars är det tänkt att man faktiskt ska ta och kika på lite lydnadsfilmer på youtube, se om man kan försöka lära catch ett och annat. *leeer* Han behöver få jobba! = )

Kanske dags att fixa i ordning sig, så har man det klart. Blir att städa sen med, hade tre hundar hemma igår så då blir det en del hundhår, inget som gör mig för det är bara att dammsuga upp det. *ler*
Ha en kanon dag även om vädret suger!

Härliga springbilder



Så fort man släpper denna Pälsboll så blir han totalt tokig.
Han älskar verkligen att få vara lös. riktig lycklig! (:
Imorgon om man hinner kanske det är dags för att få en ordentlig dusch
och sen försöka ta tag i att klippa honom, om man nu lyckas!




Vilken dag

Sol ute idag med även om det såg en aning trist ut imorse med lite regn och molnigt. Men nu verkar solen komma fram iallafall och i vår lägenhet är det som en varm stekpanna. Riktigt hett när solen ligger på!
Jag blev väldigt sugen att ta lite bilder på Catch när man såg att Maria hade tagit på sin Malte. Så kanske ska fixa sig sen ta en promenad och försöka få bra bilder, men värst är att han är rejält långhårig nu, men det får ni ta ni som ser bilderna sen :) *ler* det är verkligen dags att fixa en rejält klippning på honom. Mitt charmtroll!
Nae, fixa mig var det, så bilder kanske kommer in senare ikväll om ni har tur, ska ut och övningsköra ikväll med så det händer mycket idag. Men ha en toppen dag!

Inte haft orken

Till att blogga, för igår och även lite idag så har man haft nackspärr, kan inte vrida nacken åt höger knappt.
Fast igår så hade man extremt ont, sambon fick dra mig upp ur sängen för fick inte upp huvudet ifrån kudden, kändes som en stor sten i bakhuvudet. Var inte alls skönt! Och hade nog lite feber igår med av all smärta, för fy fasiken har aldrig varit med om något liknande. Idag är det väl mer ok, men har fortfarande svårt att ta huvudet och nacken åt höger, Får hoppas det snart kommer gå över. Annars har man försökt lekt med Catch ute idag i vår solen, och han älskar det. Tokig som han är så rullar han sig i gräset och leker för fullt. Fast idag tycker jag inte det är lika varmt som det var igår men det är iallafall härligt att solen är framme. nu får vi hoppas att de kommer bli en härlig sommar. värsta med vår & sommar är dessa huggormar och även fästingar. inget kul när man har hund. fy att det dem finns! Nu ska man fortsätta läsa bloggar. Ha en underbar dag i solen.

11 april

Blivit en lugn dag idag, eller rätt så lugn. Har varit hemma hos mormor och morfar idag och firat mormor som fyllde år första april, men morfar låg sjuk då så vi kunde ej komma den dagen. Så det fick bli att firas idag :D
Nu ikväll fick det bli en Pizza var riktigt gott och nu kollar man på wipeout. och en svensk vann denna gång!
Nu ska man gå och be sambon snällt om han kan ta Catch. vore skönt att slippa ta kvällspromenaden ikväll :)

Ha en bra kväll.

vilken natt

Runt 3.00 på natten som var så hör man hur Catch kräks, och det låter så hemskt. Var två stora högar med en massa mat och även bitar av ben som han åt på kvällen, och tyckte så himla synd om honom. såg ut som han skämdes stackaren. Men han kräktes bara då och har inte gjort det någon mer gång under dagen men märker en annan sak som händer, att han skiter riktigt löst. fleratals gånger under dagen. Så han har fått ätit lite ris och fisk så ska vi se hur det blir, fick det rådet som vanligt av vetrinärerna. (som du trodde sandra) blir det ej bättre skulle vi höra av oss igen sa dem. Så typiskt dem! Så vi får väl se hur stackaren är imorgon, för tusan så synd man tycker om honom. Man vet själv hur det är att vara lös i magen. Men nu när andreas hade varit ute med honom på kvällen så sket han ej, så kanske är på bättringsvägen, håller mina tummar och tår att det är på bättre väg. för vill att han ej är dålig mitt charmtroll.

Annars var det medningen att vi skulle ha cyklat idag igen men med tanke på att han inte har varit bra så skippade vi det idag och hoppas det kommer bli bättre :) Ha en bra kväll.

Godmorgon på er

Jag sitter och har fått i mig lite frukost nu, tänkte man skulle blogga lite innan man far ut på en långpromenad med catch. Jag har inte riktigt bestämt ännu vart man ska gå den här långa promenaden, är så himla trött på all grus och skit det är överallt. Speciellt när man har en vit hund som blir så skitig, inte för det gör något, men vore skönt att få slippa det ibland. *ler* Ska försöka ta tag i att klippa honom idag, men fy de blir inget bra om man jämnför Sandra som gör det tusen så gånger finare än mig. har så svårt med halsen, men ska faktiskt ta och ringa nettan och be henne att vi vill vara med på trimkursen, känner att man måste chansa och inte vara så blyg hela tiden, menar fel gör alla någon gång, och det är väl det jag är rädd för att göra att klippa fel eller liknande saker. Men vi får hoppas hon har någon plats kvar till mig! vore kul.

Nae, nu väntar Catch på mig, Så ha en trevlig dag allesammans!

6:e April

idag så kom min vän susanne förbi och vi satt och pratade och även lagade vi pannkakor.
Så min dag har varit bra faktiskt, men ikväll har man frysit som bara den, vet inte vad det är, men har ju varit förkyld nu så det kanske är något på gång, men hoppas inte det. *peppar peppar* för har ej tid att vara sjuk. Var förut på netto och kollade läget och det var penilla som jobbade, var ett tag sen man träffade henne.
Hon sa att de var mycket folk för att vara en tisdag, och sånt är alltid kul när det kommer mycket kunder!

Nu ikväll så åt jag och sambon en god sallad från Perfect, vi orkade inte ställa oss och laga så fick bli det.
Och sånt är alltid gott, men får ej bli för ofta! Imorgon blir det att stiga upp tidigt, för ska på möte *suck*
möte från halv nio till elva. *stort suck* men man måste såklart. Sen efter det får vi se vad som ska göras.

Nu ska man fortsätta läsa bloggar, Ha en trevlig kväll.

5:e April

Idag har det faktiskt hänt lite, eller inga roliga saker såna saker som måste göras här hemma.
Att städa, tvätta osv. Och så har man även hunnit med att handla lite mat också. Och sett många avsnitt av Ghost whisperer säsong 4 och fy nu vill man bara ha säsong 5. så hoppas den kommer dyka upp snart. är totalt inne i den serien, så himla bra! Någon mer som tycker om den serien? :D

Just nu ligger jag i sängen och kikar runt på nätet bara, ska väl snart sova. Men är inte så himla trött ännu, men lär väl bli det. I veckan ska man på ett möte annars händer inget, hoppas få kunna jobba mer, för pengarna behövs verkligen. Till bra saker! så hoppas mer och mer på tider nu. för händer verkligen ingenting om dagarna för min del mer än samma hela tiden, och det börjar verkligen bli uttråkande.

Ha en trevlig kväll.

3:e April

idag har jag varit i Linköping och Norrköping. Kikade lite i affärerna bara. Var där med min mamma!
Enda man hittade var underkläder, men sånt är alltid fint det med, och behövligt.
Just nu sitter man vid datorn och dricker ett glas vin och fixar maten för kvällen. Blir klyftpotatis,kött och sås.
Riktigt mumsigt. Hoppas min sambo kommer hem snart, Men han är nog på ingång!

Kanske bäst att börja fixa resten av maten nu. Ni får ha en trevlig Påsk allesammans!

Det är ingen vanlig dag idag

För idag är det Catch 3 års dag idag! Det har vi firat med att han fick ett härligt djur som låter fränt :D
Satt och borstade honom förut och han satt med djuret i munnen och skulle inte släppa. *så sött*



Utställningen på Golden dagen! :D

Grattis till mina syskon med. Hoppas ni får en fin födelsedag!


RSS 2.0