Höst

Hej kära läsare!

Inte skrivit nu på ett tag men har inte haft något intresse alls att skriva i bloggen. Mitt humör har varit lite tråkigt och har inte haft lust alls till något faktiskt om man ska vara helt ärlig. Men nu ska man försöka få ett inlägg här i bloggen. Men det kommer säkert inte bli så himla intressant antar jag. Igår blev det Pizza och film. Såg tre systrar och en mamma. Jag har sett den förut och den är bra faktiskt. Så det hände faktiskt inte så mycket igår. Tog det som sagt lungt. Idag är vädret lika tråkigt regn och grått ute. Det är tusan höst ute nu för tiden! Så himla tråkigt väder, Lovar att solen kommer titta fram då man sitter inne i ett klassrum och pluggar. *stort suck* Nu ska man ta och läsa lite bloggar och bara koppla av.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Svar: Tack så mkt!



kram

2008-08-17 @ 20:00:09
URL: http://sandranilsson.blogg.se/
Postat av: caroline

jaa, jag vet, men jag är lite som dig, jag vill inte ;P



oj vad jobbigt, det där med ont i ryggen för att den är sned har jag med :( men min är inte så farligt sned, och sen har jag tvärtemot dig, jag väger för mycket istället, så jag får ont i ryggen för det istället ;) lät jobbigt att ha dåligt méd muskler, du kan inte få något personligt träningsprogram för att stärka upp musklerna där då?: )



kram

2008-08-17 @ 21:10:44
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: IZZAH SVARAR

det har du helt åh hållet rätt i !



me mej e det inge vidare mår jätte illa hur mår du själv ?

2008-08-18 @ 02:17:35
URL: http://izzah.blogg.se/
Postat av: IZZAH SVARAR

det har du rätt i ..



jag vet inte riktigt varför jag mådde så illa igår .. kanske nå magsjuke grejs på g .. men det e lite bättre idag i alla fall :D

2008-08-18 @ 14:02:44
URL: http://izzah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0