S ö n d a g

Idag fick man vakna upp ensam. Eller rättare sagt Andreas skulle åka iväg till Västerås för att se på SM i Cross. Så han åkte nog runt 6.15 eller något sånt. Minns inte riktigt vad klockan var men något sånt iallafall. Så var vaken en liten stund då, men la mig lika fort igen. Sen vid 8.00 vakna man igen och var halvpigg, men somnade nästan om direkt. Så sen runt 9.45 gick man upp och duschade och så. Har bara varit i affären och varit på en promenad med Catch. Och nu sitter man här och slöar. Vädret är upp & ner. ibland är det sol och ibland är det grått. Så en slö dag blir det för min del faktiskt. Vet inte riktigt vad man ska hitta på när man är ensam hemma, kanske lägga sig och se på Ugly betty boxen eller något. Sånt som märkas vad som kommer hända. Vet inte riktigt när Andreas kommer hem heller, men sånt som märks.
Nu ska man ta och läsa lite bloggar, sen slappa. Ha en bra söndag!



Kommentarer
Postat av: Katie

Hej Frida! Förlåt för att jag inte kommenterat på länge. Jag har haft så mycket att göra efter mitt liv vändes upp och ned. Hoppas allting är bra med dig iallafall.

2008-08-03 @ 12:28:02
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: jaa så är det nog.. =) Vi får se hur det blir.



vilken fin bild på hunden! =)

2008-08-03 @ 12:28:43
URL: http://sandranilsson.blogg.se/
Postat av: Wictoria

Vi gick inte ner på stan eftersom det regnade. Det blev en krogrunda istället. Och det fick jag betala med att ligga på toan i natt och spy. Usch va mycket drinkar det blev. Blev bjuden på tequila och sen 5 drinkar + en hel del annat.

2008-08-03 @ 13:49:27
URL: http://wictoriia.blogg.se/
Postat av: Wictoria

Hehe jo allt är bra. sjdå? Nää inte än men det är riktigt mulet. ni då?

2008-08-04 @ 14:39:16
URL: http://wictoriia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0