091209

Blev ändrade planer denna dag, klockan 11.00 ringer dem från jobbet och behövde hjälp så skulle börja jobba 13.30 och blev kvar till stängning men det är alltid bra, det är pengar för mig! Fick se lite vilka dagar man skulle jobba enligt schemat och såg att man inte skulle jobba julafton och det är väl skönt på ett sätt, med tanke på att detta år är lite strulit m.m så kanske kan få vakna på morgonen bredvid sambon utan att tänka på att man ska stressa upp för att åka och jobba en julafton. Hur mysigt vore inte det ??

Men idag på jobbet har det gått bra, väldigt mycket folk fast det är i början av december. så har hunnit försökt slappnat av nu, har stressat en hel del i kassan idag, svårt att skriva här nu för händerna värker lite, blir mycket att använda händerna, rygg och benen. men det funkar. och trivs som fisken i vattnet på jobbet!
Arbetskamraterna är så roliga och snälla så trivs det gör man helt klart. = )

Sitter nu och väntar på min sambo som hoppas snart ska komma hem från Linköping. Fick ett sånt gulligt sms förut så man blir så rörd av. " älskar dig mest av allt baby" sånt blir man så glad av! = ) 

Nu ska man faktiskt se på Ghost whisperer, köpte andra säsongen igår.WIIIIIE 

Ha en bra kväll.  

Kommentarer
Postat av: Erika

sv: Ja den filmen är jättefin :)

& nä, inget kul med tandställning alls, ush :/

2009-12-10 @ 20:03:05
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Maria

Titta lite på GW åt mig:D

2009-12-10 @ 20:06:29
URL: http://rocky.cybersite.se
Postat av: simone

Vilket gulligt sms :D

2009-12-10 @ 22:06:08
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0