7 Februari

Idag har man firat svärmor som fyller år just idag. Av oss fick hon Cult design! Hon hade aldrig hört talas om det märket, Men nu fick hon sin första av det märket. Så kanske blir fler av dem sen senare nu när hon vet  vad det märket är för något. Jag är totalt galen i det märket, finns så fina prylar i just det märket. Mer ska det bli av det!
Vi bjöd av kladdkaka och grädde. *mums* Annars har man varit hos min ena syster och hennes barn idag, för det var ett tag sen sist man träffade dem. säkert en månad sen eller något. Man har knappt haft tid för att träffas men idag blev det äntligen av. Alltid lika kul att få träffa dem där charm trollen!

Nu ikväll har det bara blivit varma mackor och så har vi tagit det lungt. Ska ta en promenad snart med hunden så han får sin sista kisspromenad. Sen lär det nog bli att sova, lite trött men ska se klart spider man 3 först är tänkt iallafall. Den är grymt bra! Imorgon ny vecka och nya tag, hoppas kunna få jobba lite snart, känns som man klättrar på väggarna här hemma. Så tråkigt att bara sitta hemma, så imorgon har man inplanerat att försöka ta och bada hunden och även klippa honom, för nu behövs det. han har blivit långhårig golden. *flin*

Nu ska man fortsätta se på filmen. Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0